Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben 15 nisan adet oldum 27 nisanda aşılama yaptrdım 11 mayısta beta hcg 190 dı mutlu oldum ama bugün ise 850 civarı.sizce ben kaç haftalık gebeym ve bu dış gebelik olabilir mi?bilen arkadaşlar durumu değerlendirirse çok mutlu olurum

canım degerin iyi görünüyo gün aşırı ikiye katlamış dış gebelik geçirmiş biri olarak bunu söyleye bilirim dış gebelikte deger dengesiz büyüyo düşüyo tekrar büyüyo muhtamelen bu hafta ALLAH nasip ederse kese görünür

1 kere aşılama yaptım tutmadı bugün 2 ikinci aşılamayı yaptırdım inş bu aşılama tutar allah olmayan isteyen herkese versin inş.

Kızlarrr lütfen nolursunuzzz bana dua edin. Yarın öğlen ikinci aşılamamı olucam.
Özelliklede hamile arkadaşlarımızzz bizlere dua etsinler, onların duaları kabul olurmuş :)
Yarın Bahçeci Fulyadayım. gelince yazarım size, Sevgiyle kalın...

Kızlarrr lütfen nolursunuzzz bana dua edin. Yarın öğlen ikinci aşılamamı olucam.
Özelliklede hamile arkadaşlarımızzz bizlere dua etsinler, onların duaları kabul olurmuş :)

pelikancım inşallah 2.aşılaman çok iyi geçer ve hamile kalırsın..dualarımız seninle yarın güzel haberini bekliyorum..

kızlar aşılama tarihim belli oldu ayın 18inde cuma günü olacak yumurtalar bugün 16 ve 10 mm bakalım ne olacak dua edin lütfen geldikten sonra yazarım..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.22 yaşındayım.bugün ilk aşılamamı olucam.inşallah hepimiz istediğimiz sonucları alırız.allah bizi yavrularımıza kavuştursun bir an önce hayırlısıyla...:kkk:

umarım hayırlısıyla kolay geçer arkadaşım ve bir an önce rabbim bebeğine kavuşturur:16:benimde ilk aşılamam bugün.hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
merhaba canlar uzun zamandır giremedim çünkü dr peşinde bende bittim bebeğimde maalesef bebeğim bana tutunamadı :5: :5: ne olur kızlar sonuç öğrenmede acele etmeyin hastaneye gittim sonucu aldım değer çok düşüktü sonra tekrar 2 gün sonra gittim sonuçların çıkması hep ölüm dr göstermek daha ölüm ayakta çok kaldım ve kanamam oldu değerimde en son 26 da kaldı dr dedi ya düşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş şimdi değerimin sıfırlanmasını bekliyorum tekrar tedaviye dönebilmek için o yüzden ne olur acele etmeyin sonuçlarınızı öğrenmede bebelerimiz yollarda heba oluyo bizde öle ben akıllandım bi daki sefere normal adet tarihimde geçene kadar beklicem tabi öncelikle herşeyin hayırlısı MEVLAMDAN yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum listeyi aradım durudm bulamadım hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun

merhaba canlar uzun zamandır giremedim çünkü dr peşinde bende bittim bebeğimde maalesef bebeğim bana tutunamadı :5: :5: ne olur kızlar sonuç öğrenmede acele etmeyin hastaneye gittim sonucu aldım değer çok düşüktü sonra tekrar 2 gün sonra gittim sonuçların çıkması hep ölüm dr göstermek daha ölüm ayakta çok kaldım ve kanamam oldu değerimde en son 26 da kaldı dr dedi ya düşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş şimdi değerimin sıfırlanmasını bekliyorum tekrar tedaviye dönebilmek için o yüzden ne olur acele etmeyin sonuçlarınızı öğrenmede bebelerimiz yollarda heba oluyo bizde öle ben akıllandım bi daki sefere normal adet tarihimde geçene kadar beklicem tabi öncelikle herşeyin hayırlısı MEVLAMDAN yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum listeyi aradım durudm bulamadım hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun

cnm çok üzüldüm gerçekten..inşallah tedaviye gerek olmadan hamile kalırsın..

aşılamamı yaptırdım.ama çok zor oldu kanülü takarken benim gibi zorlanan varmı aranızda arkadaşlar:(lütfen cvp.:18:

mrb arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim varkoselden ameliyat oldu sperm syısı 20 milyon morfoloji%3 22 mayısta purogen 300 lük hergün 75 ml koldan kullandım 28 mayısta estradiol hormon testi yaptırdım 3565 pg/ml çıktı çok iyi dedi doktorum 16-17-18 ml lik bir sürü yumurtam oluşmuş çatlatma iğnemi vuruldum 30 mayısta aşılama yapılacak inş tutar rabbim herkesin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım :18::18::18:

regl gecikmesinin yanında (5 gün) göğüste şişkinlik, hafif damarlanma,sızı ve grip olmak gebelil belirtisi olabilirmi ki? başında geçen varmı bayanlar

Merhaba arkadaslar,

Gecen sene ocak ayında kurtaj olmak zorunda kaldım molar gebelık olustugu ıcın.Pko luyum molar gebelık yuzunden hamıle kalmam bır sure yasaktı.Ekım ayından ıtıbaren seraphone,ardından menogon ıgnelerıne ve catlatma ıgnesıne basladım.Yumurtlama sorunum varmıs. Sonuc yıne negatıf olunca asılama yontemıne gectık.

Bu arada son adet tarıhım 26 mart, catlatma ıgnesı vurulduktan sonra hafıf kanamam olunca progestan hapını doktor gunde 3 e cıkarttı. Gebelık teftı negatıf cıkınca hemen progestanı kes, adet olacaksın olunca 3. gunu ıgnelere baslayıp ardından asılama yapacagız dedı ama ben adet olmadım 4-5 gun kahverenı camurumsu lekelenmelerım oldu sadece.Doktoruma bunu soyleyınce hemen ıgnelere baslamamı ıstedı. Ve bu sekılde menogonlara basladık.

15 nısan gunu asılamam yapıldı.Dun cok hafıf kahverengı lekelenmem oldu.Bugun ıse az akıntılı kanamam.Sızce bu normal mı? Doktorumu aradım yogun olmadıgı surece sorun yok korkma dedı eger yogunlasırsa yanına gıtmemı soyledı. Asılama yapılınca 14 gunden once adet olunuyor mu?

Back
X