slmkızlar bu gün doktora gittim karnımdan 10 gündür igne vuruluyordum bu günde pregnil vurdular yarın akşam aşılamam yapılması lazımdı fakat yarın cumartesi labaratuarlar akşam altıya kadar açıkmış nakşam 11 de aşılamam olmasılazımmış labaratuarlar yok diye bu ay kaldı moralim cok bozuk okadar uğraş haftasonuna gelsin
hakkında hayırlısı olsun canım dinlenmek de iyi geliyor insana böyle peşpeşe tutmadığını görünce sende ümidim kırılıyor benim de ikinci aşılamam.3. den sonra tüpe mi geçmeyi düşünüyorsun?
Yeni liste hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş listenizzz2012 Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ARKADAŞLAR MART NİSAN DİYE AYIRMADIM ÖYLE ÇOK KARIŞTIRABİLİRİZ. EKSİK BİLGİSİ OLANLARDAN ÖZEL MESAJ BEKLİYORUM.HAYIRLISI OLSUN , NORMALDE İLK SAYFAYA KOYACAGIZ LİSTEYİ AMA ŞİMDİLİK DÜZENLEME KISMINDA SORUN VAR BİR KAÇ GÜN İÇİNDE HERKES ORADAN TAKİP EDEBİLİR.
slmkızlar bu gün doktora gittim karnımdan 10 gündür igne vuruluyordum bu günde pregnil vurdular yarın akşam aşılamam yapılması lazımdı fakat yarın cumartesi labaratuarlar akşam altıya kadar açıkmış nakşam 11 de aşılamam olmasılazımmış labaratuarlar yok diye bu ay kaldı moralim cok bozuk okadar uğraş haftasonuna gelsin
Evet gerçekten böyle olması üzücü.Çalışan hiç labaratuar yokmuymuş bir araştırın, hiç bulamazsanızda aşılama yapılması gereken saatte birlikte olun, hatta ertesi günde birlikte olun.İlişkiden sonra hemen kalkmayıp kalçanın altına bir yastık koyarak yat.Hiç belli olmaz belkide tutar.Zaten aşılamanın normal ilşkiden bir farkı yok.sadece spermler yıkanmış olcaktı farklı olarak.Siz bol bol çalışın...
Yeni liste hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş listenizzz
Hadi inşlalah hayırlısı ile listedeki herkes hamile haberi versin
slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş
Off Allahım yaa, çok üzüldüm canım.Gözlerim doldu inan.Söyleyecek, yazacak kelime bulamıyorum.Herşey Allahtan. Hayırlısı böyleymiş ne diyelim.Allah sabır versin....
slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş
çok teşekkür ederim kolay degil ama kendimi bırakmıyorum canım kendime söz verdim ağlamakda yok çünkü ne yapsamda geri gelmeyecekler RABBİMİN TAKDİRİ BUYMUŞ
neden acaba
ben olur diye düşünüyorum ama
Benim artık tüm adet belirtileri başladı.Moralim bozuldu ama bu defa üzülmeyeceğim diyorum.Ama senin için çok ümitliyim ben.İnşallah pazartesi günü güzel haberi aldığında beraber sevineceğiz hastanedde.
tamam canım tekrar güncelledim şimdi kusuruma bakma gözden kaçmış , umarım ikinci aşılaman sana ugur getirir.Bu arad hastalanmadım dedim tekrar baktırdınmı bhcg degerine,
benim ilk aşılamamda aynı seninki gibi aşılama yapıldığı günden başlayıp adet olana kadar sürekli bir kasık ve göğüs ağrım olmuştu.ilaç da içemediğimden o ağrılar beni günlerce süründürdü.aşılamamda çok zor yapıldı.çok canım yandı doktor kendimi sıkıyorum diye kızmıştı bana.( o kadar acıya sıkmayayımda napayım!!) ama bu aşılamamda ağrım olmadı.aşılama yapıldığını anlamadım bile.kasık ağrılarım 2-3 gündür var.ondan önce yoktu. Canım sağol benim içinde dua ediyormuşsun.allah kabul etsin inşallah.
canım benim ya çok geçmiş olsun şuan kaybettiğim bebeğm geldi aklıma aynı duyguları paylaşıyorum senle inşallah en kısa zamanda toparlanırsın allahın takdiri buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?