Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende öok korkmuştum hesaplarıma göre hafta sonuna denk gelecekti ama pazartesiye ancak büyüdü yumoşlar.. devlet hastanesi mi gittiğiniz yer? ben hafta sonu olursa ne olacak diye doktoruma sormuştum ve gelip yapıcaz aşılamanı demişti.. özel bir kliniğe gidiyorum ama ben..
sende öyle bir yer bulup durumunu aktarsan eğer imkanınız varsa özelde yaptırsan.. ya da budur hayırlısı belki de senin için ve çatlatma iğneni de olmuşsun bol bol çalışın bakarsın kendiliğinden geliverir bebeğin..

Sağol canım.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.İnşallah senin bnu ay bebişin gelir.Ben üçüncüden sonra tüpe geçmek istiyorum ama sanırım bir süre ara vermem gerekecek.Kredi ile tüp bebek yaptırmak istemiyorum çünkü bu şekilde kafam hiç rahat olmaz.En iyisi bir kaç ay çalışıp tüp bebeiş parası biriktirmek diye düşünüyorum.

Yeni liste hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş listenizzz
Hadi inşlalah hayırlısı ile listedeki herkes hamile haberi versin

Evet gerçekten böyle olması üzücü.Çalışan hiç labaratuar yokmuymuş bir araştırın, hiç bulamazsanızda aşılama yapılması gereken saatte birlikte olun, hatta ertesi günde birlikte olun.İlişkiden sonra hemen kalkmayıp kalçanın altına bir yastık koyarak yat.Hiç belli olmaz belkide tutar.Zaten aşılamanın normal ilşkiden bir farkı yok.sadece spermler yıkanmış olcaktı farklı olarak.Siz bol bol çalışın...

kızlar asılama ıgnesı puregon a basladım cokkkk heyacanlıyım

Yeni liste hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş listenizzz
Hadi inşlalah hayırlısı ile listedeki herkes hamile haberi versin

merhablr yeni sayfamız hayırlı olsun ben bu ay rahim filmimin gününü bekliyrm sonuca göre yolumuza devam hep beraber güzel haberlerle insallah...

slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş

slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş

Off Allahım yaa, çok üzüldüm canım.Gözlerim doldu inan.Söyleyecek, yazacak kelime bulamıyorum.Herşey Allahtan. Hayırlısı böyleymiş ne diyelim.Allah sabır versin....

Off Allahım yaa, çok üzüldüm canım.Gözlerim doldu inan.Söyleyecek, yazacak kelime bulamıyorum.Herşey Allahtan. Hayırlısı böyleymiş ne diyelim.Allah sabır versin....

çok teşekkür ederim kolay degil ama kendimi bırakmıyorum canım kendime söz verdim ağlamakda yok çünkü ne yapsamda geri gelmeyecekler RABBİMİN TAKDİRİ BUYMUŞ

canım ne saçma bilmiyorlarmıymış onlarda aşılama saatini akşam 11 e gelecek şekilde yapmışlar çatlatma iğneni. bende sırf bu labaratuar yüzünden başka bir şehirde yaptırıyorum aşılamamı. ama onların düşünmesi lazımdı.

neden acaba
ben olur diye düşünüyorum ama

canım bende olur dıye dusunmek ıstıyorum ama sen yınede hem olura hem olmaza alıştır kesın dıye bısı yok yanıı...
% 25 san verdı doktorkı oda gercekten cok tıtız calıştılar o temızlenen sperm bıle ozel cantayla geldı gıttı geldı an hemen asılama yapıldı yanı hersey guzle oldu hanı ıcımd ebı ufte yok olmaması ıcın ama ALLAHA KALIYO TABI BIDE DUSUK ASILAMADA HAMILELIKK

canım ya benimde bugüne kadar hiç bi belirtim yoktu ama şimdi belimin ağrısından duramıyorum sanki belime biri oturmuş gibi hissdiyorum zaten hiç ümidim yoktu olanıda gitti

hayırlısıı olsunn canımm hıc canını sıkmaa hemen toparlan çalışmalara başlaaaaaaaa
yılmak yok yola devammmm
2 sını veren rabbım elbet bıda verırı yıne verecek olan o .
Ona yalvar ondan istee
emın ol sabrınıd avercektırr

tamam canım tekrar güncelledim şimdi kusuruma bakma gözden kaçmış , umarım ikinci aşılaman sana ugur getirir.Bu arad hastalanmadım dedim tekrar baktırdınmı bhcg degerine,

hayır doktorum umut olmaz dedı hafıf bır lekelenme var sımdı hafıf adet agrısı 1,20 cıkmıştı zaten sonucum kalbım kaldırmıyor artık tekrar sonuc almaya adet olmayı beklıyorum bugun 18.gunum ve tamda adet olma gunum beklıyorum bıran once olsamda ıkıncıye baslasam. sonucu alınca çok kotu omustum fakat simdi rahatım en azından kafamda gun sayma yok .şimdi diğer arkadaşların yaptıgı gıbı salavatı tefriciye okuyorum belkı ıkıncı tutr.

senım kaçıncı gun oldu canım ya cok merak edıyorum testı yaptırsaydın.ınsallah hamılesındır.

canım asılamanın agrılı oldunu soylemıssınnn ..benım gıbı agrı eşiği yuksek bırı yoktur dıye dusunurken geceelrı uyamazdım asılamaya dogru ama ınan doktorumun dedıgı kadar avrmıs hıc canın yanmıycak korkma aynı ultrosondakı gıbı olur dedıı hatta ben sakınlestırıcı alayım demıstım ıstemedı.ve ınanın okudum dualardanmıdır nedırr cok dua etmıstım hıc canım yanmadı bı baktım ayaklarım tıtrıyo doktorda bak hıc canın acımıyo suan rahat bırak kendını vehersey daha guzel yol alsın deıd hıc acı yoktu ama su demır gıbı aletten spekulum dıyolar o baya acı verırır dıye dusunuyorum

canım benim ya çok geçmiş olsun şuan kaybettiğim bebeğm geldi aklıma aynı duyguları paylaşıyorum senle inşallah en kısa zamanda toparlanırsın allahın takdiri buymuş

geçmiş olsun çok üzüldüm ama moralinizi yüksek tutun allah en kısa zaman da size ve olmayan herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…