arkadaşlar merhaba günaydın
az önce kan verdim saat 11:30-12:00 gibi sonucumu alacagım hayırlısı ile ama çok heyecanlıyım, labaratuvardaki çocuk kan aldı , ben sıvadıgım kolumu indiremedim titremekten heyecandan, çocuk korktu abla iyimisin tansiyonunmu düştü dedi , bende yok ablacım biz alışkınız kan vermeye ama beni sonuç heyecanlandırıyo dedim çocuk gülmeye başladı ama halen titriyorum karnımada agrılar girdi resmen.
canlarım merhaba
sonucu aldım ama negatif sonucum <2 çıktı buda negatif galiba daha doktorum ile görüşemedim, hakkımızda hayırlısı,
sonuç alan 3 kişiydik digerleri pozitifti onlar gülerken ben aglayarak ayrıldım hastahaneden
canlarım merhaba
sonucu aldım ama negatif sonucum <2 çıktı buda negatif galiba daha doktorum ile görüşemedim, hakkımızda hayırlısı,
sonuç alan 3 kişiydik digerleri pozitifti onlar gülerken ben aglayarak ayrıldım hastahaneden
canlarım merhaba
canlarım merhaba
canlarım merhaba
benim 2. aşılama şansım yok direk tüp bebege gececegiz, benim yumurtalarım bitme seviyesinde doktorum sansa bırakamayız diyor.
Çok üzüldüm mda.Ama ihtimal çok düşük aşılamada.Keşke olsaydı ama kısmet değilmiş.Zaten tüpe geçecektin.Tüp bebeğin tutma ihtimali çok yüksek.Bence en kötü ihtimalle(Normal yoldan gelmezse bebişin) tüp bebek tedavisiyle kavuşacaksın bebeğine...
2.ci üzücü haber geldi.hakkımızda hayırlısı olsun cnm.bi gün sevinçten ağlarsın inşallah.
:/ 2.asilamada ins.yuzun gülecek cnmm ara vermek moral bozmak yok zamani gelmemiş demekki
cnm benim kıyamam ağlama lütfen..inşallah 2.aşılamanda hamiş olursun sakın kendini yıpratma olurmu
Çok üzüldüm mda.Ama ihtimal çok düşük aşılamada.Keşke olsaydı ama kısmet değilmiş.Zaten tüpe geçecektin.Tüp bebeğin tutma ihtimali çok yüksek.Bence en kötü ihtimalle(Normal yoldan gelmezse bebişin) tüp bebek tedavisiyle kavuşacaksın bebeğine...
cnm benimm hayırlısı olsun ne diyebilirki
cnm fsh yüksekmi senin
benimde yüksek((
canlarım merhaba
insan tabiki sonucu negatif alınca çok üzülüyo ama allaha inacımız var çok şükür rabbim bunu böyle verdiyse bundad var bi hayır dicen.pusatbebek ikizlerini kaybetmiş o daha acı düşünsene hamilesin hemde ikiz 1 aylık olcaktı yarın ikizler mart 15 yaptırmıştı o aşılamayı o yüzden üzme daha fazla kendini benimde 2 aşılamam tutmadı biliyosun ama yılmak yok yola devammm
öyle canlarım, rabbimden hayırlısını istedim hep her duamda hayırlısı olsun dedim , hayırlısı buymuş demekki , ama tüp bebek tedavisindende çok korkuyorum.
evet canım fsh 10,7
haklısın canım , elbetteki şükrediyorum rabbime hayırlısını versin diyorum, daha eşime söyleyemedim , o benden de umutluydu nasıl anlatırım bilmiyorum.hastalanmadım daha da doktorumla görüştüm progestanı bırak ve adet olunca gel nasıl devam edecegimizi konuşalım dedi
bende 2 aşılamamdada eşime söylerken zor olmuştu onlar belli etmiyo ama bizden daha çok üzülüyo rabbaim haırlısı ile en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin canım bence sende salavatı tefriciyeye başla canım
canlarım merhaba
canlarım merhaba
rabbim hayırlısını versin hep öyle dua etmiyormuyuz demekki hayırlısı buymuş...inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeişlerini kucagına alırsın...aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?