bence ikinizinde ikiz süpeeeeeeer....... hadi hayırlısı bir isterken RABBİM iki göndersin inşallah darısı başımıza
merhaba arkadaşlar ben 15 nisan adet oldum 27 nisanda aşılama yaptrdım 11 mayısta beta hcg 190 dı mutlu oldum ama bugün ise 850 civarı.sizce ben kaç haftalık gebeym ve bu dış gebelik olabilir mi?bilen arkadaşlar durumu değerlendirirse çok mutlu olurum
gerçektenmi ikizmi dersin allahtan hayırlısı...
Kızlarrr lütfen nolursunuzzz bana dua edin. Yarın öğlen ikinci aşılamamı olucam.
Özelliklede hamile arkadaşlarımızzz bizlere dua etsinler, onların duaları kabul olurmuş :)
Yarın Bahçeci Fulyadayım. gelince yazarım size, Sevgiyle kalın...
Kızlarrr lütfen nolursunuzzz bana dua edin. Yarın öğlen ikinci aşılamamı olucam.
Özelliklede hamile arkadaşlarımızzz bizlere dua etsinler, onların duaları kabul olurmuş :)
Yarın Bahçeci Fulyadayım. gelince yazarım size, Sevgiyle kalın...
merhaba canlar uzun zamandır giremedim çünkü dr peşinde bende bittim bebeğimde maalesef bebeğim bana tutunamadıne olur kızlar sonuç öğrenmede acele etmeyin hastaneye gittim sonucu aldım değer çok düşüktü sonra tekrar 2 gün sonra gittim sonuçların çıkması hep ölüm dr göstermek daha ölüm ayakta çok kaldım ve kanamam oldu değerimde en son 26 da kaldı dr dedi ya düşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş şimdi değerimin sıfırlanmasını bekliyorum tekrar tedaviye dönebilmek için o yüzden ne olur acele etmeyin sonuçlarınızı öğrenmede bebelerimiz yollarda heba oluyo bizde öle ben akıllandım bi daki sefere normal adet tarihimde geçene kadar beklicem tabi öncelikle herşeyin hayırlısı MEVLAMDAN yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum listeyi aradım durudm bulamadım hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun
cnm çok üzüldüm gerçekten..inşallah tedaviye gerek olmadan hamile kalırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?