slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş
2012 Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012 :18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]02.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]12.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mpb[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyhan12383[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebesko[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mcan84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Pco+Anovulasyon[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_SuPerisi_[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pco[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mayısa kadar izinli[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Kanda pıhtılaşma sorunu[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jollyy[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pco[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]O bir tüp bebek anne aday adayı[/TD]
[TD]3.aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş
slmkızlar bu gün doktora gittim karnımdan 10 gündür igne vuruluyordum bu günde pregnil vurdular yarın akşam aşılamam yapılması lazımdı fakat yarın cumartesi labaratuarlar akşam altıya kadar açıkmış nakşam 11 de aşılamam olmasılazımmış labaratuarlar yok diye bu ay kaldı moralim cok bozuk okadar uğraş haftasonuna gelsin
canım ya benimde bugüne kadar hiç bi belirtim yoktu ama şimdi belimin ağrısından duramıyorum sanki belime biri oturmuş gibi hissdiyorum zaten hiç ümidim yoktu olanıda gitti
hadi bakalım bu sefer sende bambaşka bir enerji görüyorum daha bir umut dolusun pozitifsin inşallah sonuçta öyle olur canım
yarın büyük gün MDA. İnşallah müjdeli haberlerle dönersin. Merakla bekliyorum sonucunu.ben izmirde yaşıyorum bu arada (liste için)
yarın büyük gün MDA. İnşallah müjdeli haberlerle dönersin. Merakla bekliyorum sonucunu.ben izmirde yaşıyorum bu arada (liste için)
ben çok kızıyorum böyle şeylere ya allahım nasıl bir yer orası nasıl insanların hayalleri ile bu kadar rahat oynayabilirlerki ,saçma çok kızdımslmkızlar bu gün doktora gittim karnımdan 10 gündür igne vuruluyordum bu günde pregnil vurdular yarın akşam aşılamam yapılması lazımdı fakat yarın cumartesi labaratuarlar akşam altıya kadar açıkmış nakşam 11 de aşılamam olmasılazımmış labaratuarlar yok diye bu ay kaldı moralim cok bozuk okadar uğraş haftasonuna gelsin
kaçamazsın seide yazdım eksikleri bekliyorumYeni liste hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş listenizzz
Hadi inşlalah hayırlısı ile listedeki herkes hamile haberi versin
hadi bakalım kuzu sende listedesin o zaman, bilgileri gönder ilave edelim.merhablr yeni sayfamız hayırlı olsun ben bu ay rahim filmimin gününü bekliyrm sonuca göre yolumuza devam hep beraber güzel haberlerle insallah...
aramıza hoş geldin bilgilerini gönder bakalım kuzu , hayırlıs olsun tedavinkızlar asılama ıgnesı puregon a basladım cokkkk heyacanlıyım
hayır doktorum umut olmaz dedı hafıf bır lekelenme var sımdı hafıf adet agrısı 1,20 cıkmıştı zaten sonucum kalbım kaldırmıyor artık tekrar sonuc almaya adet olmayı beklıyorum bugun 18.gunum ve tamda adet olma gunum beklıyorum bıran once olsamda ıkıncıye baslasam. sonucu alınca çok kotu omustum fakat simdi rahatım en azından kafamda gun sayma yok .şimdi diğer arkadaşların yaptıgı gıbı salavatı tefriciye okuyorum belkı ıkıncı tutr.
senım kaçıncı gun oldu canım ya cok merak edıyorum testı yaptırsaydın.ınsallah hamılesındır.
Ama bu listede ben yokumbana yazık değilmi
canımmm inşallahh hamilesindir güzel haberle dönersin bize
arkadaşlar merhaba günaydın
az önce kan verdim saat 11:30-12:00 gibi sonucumu alacagım hayırlısı ile ama çok heyecanlıyım, labaratuvardaki çocuk kan aldı , ben sıvadıgım kolumu indiremedim titremekten heyecandan, çocuk korktu abla iyimisin tansiyonunmu düştü dedi , bende yok ablacım biz alışkınız kan vermeye ama beni sonuç heyecanlandırıyo dedim çocuk gülmeye başladı ama halen titriyorum karnımada agrılar girdi resmen.
az önce kan verdim saat 11:30-12:00 gibi sonucumu alacagım hayırlısı ile ama çok heyecanlıyım, labaratuvardaki çocuk kan aldı , ben sıvadıgım kolumu indiremedim titremekten heyecandan, çocuk korktu abla iyimisin tansiyonunmu düştü dedi , bende yok ablacım biz alışkınız kan vermeye ama beni sonuç heyecanlandırıyo dedim çocuk gülmeye başladı ama halen titriyorum karnımada agrılar girdi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?