Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:)) Adeti bekliyorum ben 10-12 güne hastalanırım sonra ignecekler başlıyor:)Su an vitamin,corasprin bide folik asit alıyorum. 3 asilama yaptırdım. Hepsi özelde o yüzden tup bebek icinde raporum yok:/ Sor tabimizde cnm ne olcek heyecanlı günler başlayacak benim icinde:)İnns. Tutar asilamann

kızlar bu arada dünden beri hesaplıyorum eğer gene 2.deki gibi sürecim uzamazsa 13 mayısa yetişebilir bebeğim.tabi tutarsa.ama süreç uzasa bile aşılama olmuş gün sayıyor olacağım.günlerdir çok üzülüyordum kesin kist kalacak 3.aşılamam mayısa kalacak sonuçta hazirana kalır diye senaryolar yazmıştım şimdi herşey değişti birden.sanki ilk aşılamammış gibi heyecanlıyım.

canım ellerınıze saglıkkkkkk
ıl ankara sebepsız ınfertılıte grubundayız.calışmaya abslama yılı 2011 kolay gelsın ve bolll bebeklı bı ay olsunnnnnnnnnnnn

kızlar elinize sağlık liste çok güzel olmuşşşş benim iki günüm kaldı tahlile kasık ağrılarım arttı korkuyoruuuuummmm

ya mümkünse tüp bebeğe gerek kalmasın nolur yaaa ben umutlanıyorum bu ikinci tutcak gibi valla üniersite sınavında bile bu kadar heyecanlanmadım

ya mümkünse tüp bebeğe gerek kalmasın nolur yaaa ben umutlanıyorum bu ikinci tutcak gibi valla üniersite sınavında bile bu kadar heyecanlanmadım

eymen hepimizin temennisi öyle ama her negatifte bir adım daha yaklaşıyoruz tüpe.ilk başlarda o kadar ürkütücü o kadar zor geliyoduki tüp bebek sözü bana ama şimdi bir o kadar benimsedim.korkunun ecele faydası yok.benim için 3.de negatif olursa tüpe başlama vakti geldi demektir.

O heyecanda çok güzel yaa. ben 2. aşılamamda iğne yapmaktan bile zevk alıyordum seninde öyledir sanırım.İnşallah bu heyecanın hamilelik heyecanıyla yer değiştirir.

kızlar elinize sağlık liste çok güzel olmuşşşş benim iki günüm kaldı tahlile kasık ağrılarım arttı korkuyoruuuuummmm

Benim artık tüm adet belirtileri başladı.Moralim bozuldu ama bu defa üzülmeyeceğim diyorum.Ama senin için çok ümitliyim ben.İnşallah pazartesi günü güzel haberi aldığında beraber sevineceğiz hastanedde.

O heyecanda çok güzel yaa. ben 2. aşılamamda iğne yapmaktan bile zevk alıyordum seninde öyledir sanırım.İnşallah bu heyecanın hamilelik heyecanıyla yer değiştirir.

inşallah canım bu defa olur.iki gündür acayip mutluyumyerimde duramıyorum...

belirtilerle kafanı yorma kesin başlayana kadar adet olmamışsın demektir.hem olsan bile çok üzülmek dağıtmak yok tamam mı.biz bunu daha öncede yaşadık..kimbilir belki gene yaşayacağız ama sonuna kadar pes etmeyeceğiz.

hadi bakalım bu sefer sende bambaşka bir enerji görüyorum daha bir umut dolusun pozitifsin inşallah sonuçta öyle olur canım

Evet eksik kalmıyimm:) Bilgileri özelden msj olarak gönderdimm :)

aldım canım şimdi ekleyecegim.

teşekkürler canım benimde agrılarım var ve bu süreçte hep oldu inşallah hayırlısı ile

canım moralini bozma benim de ağrım aynı bişi dicem aşılama yapıldığı günde ağrı oldumu bu şekilde ben 11 günden beri aynı bu ağrı çok sevimsiz ve akşam üstüne doğru başlıyor ben ikimiz için dua ediyorum nolur allahım arkadaşımla beraber sevinelimmm muradımız yarım kalmasınnnntüm grup minik yavrularımıza kavuşalımmmmmm nolur

2012 Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012 :18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]02.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]12.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mpb[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyhan12383[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebesko[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mcan84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Pco+Anovulasyon[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_SuPerisi_[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pco[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor [/TD]
[TD]Mayısa kadar izinli[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Kanda pıhtılaşma sorunu[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jollyy[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pco[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]O bir tüp bebek anne aday adayı[/TD]
[TD]3.aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Benim ilk aşılamamda aynı seninki gibi aşılama yapıldığı günden başlayıp adet olana kadar sürekli bir kasık ve göğüs ağrım olmuştu.İlaç da içemediğimden o ağrılar beni günlerce süründürdü.Aşılamamda çok zor yapıldı.çok canım yandı doktor kendimi sıkıyorum diye kızmıştı bana.( o kadar acıya sıkmayayımda napayım!!) Ama bu aşılamamda ağrım olmadı.aşılama yapıldığını anlamadım bile.kasık ağrılarım 2-3 gündür var.ondan önce yoktu. Canım sağol benim içinde dua ediyormuşsun.Allah kabul etsin inşallah.

yarın büyük gün MDA. İnşallah müjdeli haberlerle dönersin. Merakla bekliyorum sonucunu.ben izmirde yaşıyorum bu arada (liste için)

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim sorunum endometriozis çikolata kisti listeye yazarmısınnnnnnnn

özel mesaj da atmıştım ama burdan daha detayları yazayım istedim..
Ankarada yaşıyorum, pko'luyum, eşimde çok abartılacak bi sıkıntı yok.. ilk aşılamam. 9 ve 10 nisan'da iki gün üst üste aşılamam yapıldı. şimdi sonuç için gün sayıyorum.. bekleyen herkeslere bol şans diliyorum, Rabbim tez zamanda anne yapsın hepimizi..

bu arada 3. kez yazıyorum beni de listeye ekleyin diye eğer yine eklenmezse valla da billa da alınıp ortalığı yıkıcam

Alinmmak yok kuzu ozelden yazdim bilgisayari acinca hemen eklicem seni

Alinmmak yok kuzu ozelden yazdim bilgisayari acinca hemen eklicem seni

slmkızlar bu gün doktora gittim karnımdan 10 gündür igne vuruluyordum bu günde pregnil vurdular yarın akşam aşılamam yapılması lazımdı fakat yarın cumartesi labaratuarlar akşam altıya kadar açıkmış nakşam 11 de aşılamam olmasılazımmış labaratuarlar yok diye bu ay kaldı moralim cok bozuk okadar uğraş haftasonuna gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…