herkese selammm :) kızlar nete çok giremiyorum bu ara o yüzden yazamıyorum. ben kısaca hamilelik belirtilerimi ve aşılamadan sonraki sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum ki bi çok kişiye yardımı olacaktır umarım.
Nisan 14te ilk aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonra 2-3 günü hareketsiz geçirdim ama daha sonra ailem geldi yanıma onlar gelince ister istemez kaktım kendimi hiç sakınmadım. pikniğe gittim gönlümce eğlendim. Zaten ailemin olması benim için çok büyük mutluluktu yani bu süreci çok stressiz rahat geçirdim.
Diğer aylarımdan farkım çok ayakta durunca, iş yapınca yorulunca kasığımda batma tarzı ağrılar oluyordu dinlenince geçiyordu.
Ayrıca sanki karnım gaz dolu gibi şişmişti ve gergindi dokunamıyordum.
Göğüslerimde hiç hassasiyet yoktu şuan 4 haftalık hamile olmama rağmen hala fazla bi gerginlik yok.
Ama hissediyordum diğer aylarımdan farklıydı belirtiler.
aşılamadan sonra 12. gün evde test yaptım gece 4:30 da kalktım uyku arası yaptım. ilk yaptığımda çıkmadı bende sinirlenip çöpe attım testi sabah eşim çöpten tekraR baktığında 2. çizgi çok silik oluşmuştu.
14. gün bu kez kanda beta hcg baktırdım 71 çıktı. Doktorum 2-3 gün sonra tekrarla dedi ve dün tekrarladım ve çok şükür yükselmiş 319 çıktı. :)))))))) yani artık rabbim hediyemi gönderdi. ama biz hala inanamıyoruz....
Kızlar size tavsiyem sabırla bekleyin. Sonuçta dünyaya bir canlı getirmek amacımız, ve her insanın olduğu gibi gelecekteki bebeklerimizinde doğum tarihi ve alacağı nefesin sayısı şimdiden belli , günü gelmeden siz ne yaparsanız yapın olmayacaktır. Yani tevekkülle doğru zamanı isyan etmeden bekleyin lütfen
ben 1,5 senedir yolunu gözlüyordum. her ay depresyona girip çıkmaktan harap olmuştum. evliliğimizin en güzel yıllarını kötü geçirdim.
Ama bu süreç bana ve eşime çok şey kattı. rabbime daha yakınlaştık, namaza başladık, dini konuları öğrenmeye başladık, daha çok dua etmeye başladık. Ve anladımki Rabbimin biz sevdiği kuluyuz ki bize verdiği acılarla bizi kendini yakınlaştırdı. Lütfen sizde böyle düşünüp rahatlayın. Allahım sevdiği kuluna dert verirmiş sizde Rabbimin sevdiği kuluyum demekki diyip ŞÜKREDİN...
ayrıca ben bu ay diğer aylardan farklı olarak incir kürü yapmıştım ( aşılamadan 1 ay önce başlayıp aşılamaya kadar devam ettim) birde dualara çok yoğunlaştım. Aşağıdaki topikte bi ablanın yaptığı duların hepsini yaptım. Ve inandım sizde deneyin birşey kaybetmezsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...indaincirhavuc-kuru-dualarimla-hamileyim.html