merhaba masılcım
nasıl geçti haftasonu? biraz uzaklaşmak iyi gelmiştir umarım. ne de olsa tebdil-i mekanda ferahlık varmış:))
aslında erken hamilelik belirtileri diye bahsedilen bir çok şey- adet gecikmesinden önce- progesteron hormonun etkileri. göğüs hassasiyeti, şişkinlik, mide eksimeleri, vucut ısısının yükselmesi vs..çünkü hamilelik hormonu bhcg kanda yüksek bir seviyeye ulaştğında asıl hamilelik etkileri başlıyor o da adet gecikmesinden 2-3 hafta sonra...
ama bizler yine de bu stresten kurtulmak için kendimize bir yol arıyoruzz bu süreçte, umutlanmak ya da umudu kesmek için. kendimizi dinleyerek anlamlar çıkarmaya çalışıyoruz..aslında en güzeli bunların hepsinin normal olduğunu bilmek ve test günün gelmesini beklemek..ama üzerimizdeki baskıyı hafifletmek istiyoruz. aslında bunu yaparak daha fazla stres oluyoruz ve bu 15 gün geçmek bilmiyor...
Canım iyi ki gitmişim temiz hava deniz iyi geldi ,,fırsatını bulursan kaçmak lazım bazen şehirlerden..ki yeterince sebebim vardı biliyorsun sıkılmışım üstelik hava çok sıcak soğuk sulara atınca kendimi rahatladım canım rüya kısa sürdü 2 gün bile değil bu sabah erkenden iş koşturma telaşlar başladı bile şükür Allah'a aynı maraton rutine devam..bugün hastalanmak üzereyim ama tabi gecikmeli geldiği için korkunç şişirdi beni yazdım az evvel karnım 5 aylık gibi o yüzden çok rahat değilim gerdi beni iyice bir açılsa o da ben de huzura ereceğiz artık sen iyisin değil mi onu söyle moraller nasıl?? bu haftada sen varsın cumaya hadi bakalım umarım sen de hamile olarak haberini müjdelersin canım....yazdıklarınn aynen doğru senin gibi düşünüyorum o yüzdende bekleme süreçlerinde hamilemiyim değil miyim hiçbirzaman yorum yapmadım neticeye odaklanmadım beklerken yazdığım mesajlarımı takip ettiysen görmüş anlamışsındır öğrenmek araştırmak okumak emek zaman istiyor ama yol gösterici ben sadece o süreçte aşırı sıkıntı çektiğimi yazmışımdır yoksa belirti olmadığını biliyorum o güne kadar yaa hiç te yormuyorum kafayı hamilemiyim diye zaten acı çekmekten fırsatım olmuyor odaklanmaya :))