• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sun? kaçıncı günündesin aşılamanın?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar
umarım güzel haberleri bol bir cuma olur yine...
ilk haber benden olsun, ben malesef hamile değilim :(( test yaptırmaya gerek kalmadan dün akşam adet oldum..burda bir çok kez progestan kullananlar gününde adet olmaz diye yazmıştım. o oyle değilmiş :))bu ahir ömrümde bu ay progestana rağmen adetin zamanında başlayabileceğini de öğrendim...
dün akşam çok üzüldüm...15 günlük gergin bekleyişten sonra olumsuz sonuç bizi baya etkiledi..ama bu gün iyiyim..yarın daha iyi olurum bir sonraki gün daha iyi...sonra unutulur gider inşallah

umarım bekleyen diğer arkadaşlar guzel haberlerle gelir

ilk haber benden olsun, ben malesef hamile değilim :(( test yaptırmaya gerek kalmadan dün akşam adet oldum..burda bir çok kez progestan kullananlar gününde adet olmaz diye yazmıştım. o oyle değilmiş :))bu ahir ömrümde bu ay progestana rağmen adetin zamanında başlayabileceğini de öğrendim...
dün akşam çok üzüldüm...15 günlük gergin bekleyişten sonra olumsuz sonuç bizi baya etkiledi..ama bu gün iyiyim..yarın daha iyi olurum bir sonraki gün daha iyi...sonra unutulur gider inşallah

inşallah senin için en hayırlı zamanda bebeğin seninle olur. geçmiş olsun canım.

Canım ,,Allah yardımcınız olsun ve can verdiği minik bedenlere yaşam mücadelesi doldursun,,hem tebrik ediyorum hem hayırlısını diliyorum ablan ve bebekleri için..

canım allah yardımcınız olsun. sağlıla çıkarlar inşallah hastaneden. 650 gr doğan görümcemin kızı şimdi gayet sağlıklı kocmaan oldu.. karamsar olmayın. diğer bir arkadaşım 900 gr doğurdu oda maşallah çok sağlıklı. ilk başta oluyor solunum problemi. inşallah aşarlar.

arkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...

canım çok sevindim inşallah bugün müjdeli haberini alırız. darısı başıma:)

kızlar, aşılamamdan sonra 13. gün kan testim 0.5 idi, bende adetimi beklemeye başladım tabi, adetim dün geldi tam zamanında fakat çok çok az ped bile kirletmiyor karnımda ağrımıyor, 24 saat oldu adet olalı ama sökülmedi daha, normalde adetliyken karnımı bastırınca fen a şekilde ağrır hatta adet olacağımıda böyle ağrıdan öğrenirim, aşılama sürecinde klomen hap kullandım sadece, progestron kullanmadım, deneyimleriniz öngörüleriniz?:43:

Arkadaşlar bende yarın 4444 Salat-ı tefriciye duasına başlamayı düşünüyorum.Buradamı okudum tam hatırlamıyorum ama bir cumadan diğer cumaya okunsa daha makbuldür diye.Bende niyetlendim bakalım bitirebilecekmiyim.Normalde pek dua okuyan biri değilim ama belki inanarak okuyacağım bu duanın bir mucizesi olur :) Size sormak istediğim bu dua abdestsiz okunabiliyormu? internette bir sitede okunduğu yazmış ama emin olamadım. Her an abdestli olamayabilirim ve 4444'ü bitirebilmek için ev dışında da okuyabilmeliyim.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

canım abdestsiz okuyabilirsin. çünkü bu peygamber efendimiz için okudumuz bir salavat. rabbimizden efendimiz hürmetine istiyoruz bebişi.

evet canım yaa çokk haklısın herşeye değer tabii.
zaten rahim filminden daha ağır olcak değil heralde.
bende 2ay klomen kullandım kist oldu.ama zaten ben kendim de yumurtluyorum
eşinin hareket kaçtı canım eğer özel olmazsa.
bende bu spermlerle yumurtanın buluşamamasından şüpheleniyorum hani bazılarında vücut spermi hemen öldürüyormuş ya
ay ben yaptırayım en iyisi bu ay ama adetin kaçıncı günü yapılıyor

Esimin spermlerinin yuzde 60 i hareketliydi ama ileri hizlilar %3tu.keci boynuzula %80hareketli %15 ileri hareketli hale geldi.dr bile sasirdi ne oldu bunlara dedi :) adetin 3.gunu baslamisti benim dr um ignelere

ay inş denk geliriz cnm. hayırlısıyla tedavine başlada inş. bu ay gelecek bebiş.
mutlaka denk geliriz , amin hayatım

Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.ablam tüp bebek yaptırmıştı. 8 aylık hamileydi.dün erken doğuma aldılar.bebekler doğdu çok şükür .bebekler diyorum çünkü ikizler.ama bebeklerden biri 800 gr doğdu.ve şu an ikisindede solunum yetmezliği var.çok kötüyüm.bişey olacak diye korkuyorum.şu an hastanedeler.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
canım üzüldüm ama emin ol onlar çok uzun ve zorlu bir yoldan geliyorlar ve herşeye dayanabilirler allahın izni ile hayata tutunacaklar .

kızlar selam ben diğer ay düşünüyordum ama bugün adet olunca acaba daha fazla beklemesemde bu aymı yaptırsam diyorum.
bizim görünürde hiç sorunumuz yok ama korunmayı bırakalı 2 seneye yaklaştık.
eşimin sperm sayısı 65mlyn 25 hızlı hareket 25 yavaş hareket 10 yerinde hareket ve 40 hareketsiz.
benim yumurtlamada problem yok tüpler açık adetler düzenli.ama olmuyor bebiş.
şimdi sizce bu sonuçlara göre yaptırayımmı bu ay.
birde benim devlette çok iyi bir doktorum var baya ilgili bana kaç ay önce aşılama yapalım dedi ben kabul etmemiştim.
şimdi beklemeye sabrım kalmadı.devlette yaptırsam aşılamayı sperm yıkamayı özeldemi yaptırmam lazım.
normal devlet hastanesi ama üni hastanesi değil.acaba devlettede yaparlarmı yıkama işlemini.
ayrıca ben şu spekulumdan çok korkuyorum canımı çok yakıyor.kesin kasarım ben kendimi.
bi akıl verin bana napim ben.
canım doktorun ile görüş bu ay engel yoksa tabiki bekleme yaptır

canım geleceğin zaman bir gün önceden ara mutlaka bekleyeceğim..
tabiki rararım canımıniçi
arkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım

Kızlarr selamlarrr; Herkesler iyidir umarım. Bende dün dr amcadaydımm. Durum vahim. Yumurta sayısı 60-70 arası çıktı. Çok düşük dozda gidiyoruz ama ne cins bir yumurtalığım var yahuu :/ Büyük ihtimalle inş. çok risk artmazsa pazartesi günü yumurtalar toplanıcak ama transferi yapıp riske atmayalım diyor dr. Bebişleri dondurucaz Bi süre dinlenicez kalıntı yumoşlar adetle atılıcak ondan sora tertemiz rahme kondururuz diyo. Bakalım yarın yine kontrol var. Her gün gide gele bir hal oldu var yaa. İnş. sonu güzel olurr. Şu OHSS riskini bi atlatsam başka bişey istemiyorumm:16:

Sun1 arkadaşımm inş. hamişsindirr güzel haberler getir bize bugünn. Ama testte 2.çizgi silikte olsun çıktıysa şansınn çok yüksekk :)
anam bak kız biz bitane bulamıyorz sende bir sürü var :32: Allahım inşallah tez vakitte sana bu duyguyu tattırsın canım dualarımız seninle inşallah yumurtaların saglıklı bebiş olsunlar. Bakalım benim kaç yumurtam çıkacak

hayırlısı böyleymiş demekki canım , inşallah bir dahaki denemede bulursun melegini

canım dilersen yardım edebilirm.

canım çok teşekkür ederim, yetiştiremeyecek olursam haber veririm tabi . Çok çok teşekkürler

anam bak kız biz bitane bulamıyorz sende bir sürü var :32: Allahım inşallah tez vakitte sana bu duyguyu tattırsın canım dualarımız seninle inşallah yumurtaların saglıklı bebiş olsunlar. Bakalım benim kaç yumurtam çıkacak

Yaff kararında olsaydı bari 10 tane olsa iyidi :) Olur olur seninde olurr ben bide ne akla zararsa incir kür yaptım iğnelerle birlikte sanırsam ondan coştular bide aklında olsunn :)
Herşeyin azı kıymetli olur . Benim çok diye bebekler dandik olucak diyorumm:) İnş. sonumuz güzel olurr :) Senin transfer benimkinden önce olur muhtemelenn. Benim no frost dondurulmuş bebiklerimde inş. sağlıklı olur:16:

Kızlarr selamlarrr; Herkesler iyidir umarım. Bende dün dr amcadaydımm. Durum vahim. Yumurta sayısı 60-70 arası çıktı. Çok düşük dozda gidiyoruz ama ne cins bir yumurtalığım var yahuu :/ Büyük ihtimalle inş. çok risk artmazsa pazartesi günü yumurtalar toplanıcak ama transferi yapıp riske atmayalım diyor dr. Bebişleri dondurucaz Bi süre dinlenicez kalıntı yumoşlar adetle atılıcak ondan sora tertemiz rahme kondururuz diyo. Bakalım yarın yine kontrol var. Her gün gide gele bir hal oldu var yaa. İnş. sonu güzel olurr. Şu OHSS riskini bi atlatsam başka bişey istemiyorumm:16:

Sun1 arkadaşımm inş. hamişsindirr güzel haberler getir bize bugünn. Ama testte 2.çizgi silikte olsun çıktıysa şansınn çok yüksekk :)

aman aman maşallahne kadar çok yumoş olmuş böyle :16: inşallah sonuna kadar böyle güzel gider tedavin canım..geç olsun yerleşmesi ama senin olsun ne güzel..

geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamanda hamile kalırsın..

Yaff kararında olsaydı bari 10 tane olsa iyidi :) Olur olur seninde olurr ben bide ne akla zararsa incir kür yaptım iğnelerle birlikte sanırsam ondan coştular bide aklında olsunn :)
Herşeyin azı kıymetli olur . Benim çok diye bebekler dandik olucak diyorumm:) İnş. sonumuz güzel olurr :) Senin transfer benimkinden önce olur muhtemelenn. Benim no frost dondurulmuş bebiklerimde inş. sağlıklı olur:16:

yaaa incir kürünü nasıl yaptın çacuk anlat bana , benim hiç olmama yada olsa bile kalitesiz olma durumu var. Bende deneyeyim hemencecik,
vallahi daha adet olmadım ama eli kulagındadır .Olur olmaz doktoruma gidecegim oda igne verecek jollyy bide kuzucum ignelere adetin 2. günümü başlanıyor

yaaa incir kürünü nasıl yaptın çacuk anlat bana , benim hiç olmama yada olsa bile kalitesiz olma durumu var. Bende deneyeyim hemencecik,
vallahi daha adet olmadım ama eli kulagındadır .Olur olmaz doktoruma gidecegim oda igne verecek jollyy bide kuzucum ignelere adetin 2. günümü başlanıyor

Ah o incir kürü ahh :) 10 -12 tane kuru iniciri 2 buçuk bardak suya koyup ağzı kapalı 15 dk kaynatıp kapatıyosun. Sonra bi 10 dk bekletip açıp kapağını süzüp 2 'ye bölüyosun. Yarısını sabah aç karına diğer yarısını akşam aç karına içiyosun. Günlük taze yapıyosun. Adetin 1. günü başlanıyo. İğne kullandığın sürece devam et. Etkisini8-9 gün sonra farkettiriyo zaten. Birden coşuyolar. Ben iğneye 112,5 'la başlamıştım. 10.günden sonra coştular benimkilerde. 5 gündür yumurtaları baskılamak için iğne oluyorum çatlamasınlar diye.
İğnelere ilk 5 gün içinde istediğin gün başlayabiliriz demişti dr. Ben 3.gün gittim kontrole o gün başladım. 2. gün gidersen direk başlattırır zaten . Biraz geç büyüyo diyorusun ya 2. gün başlaman daha iyi olur. Ama incire 1. gün başla :) Heyecanlı git gelli günlere başlamana az kaldıı hadii yetiş gariii :)

Back
X