• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar doktorunuz söylemeden sakın progestan kullanmayın.çünkü doktoruma ben bunu sordum.progestan kullanmamın bir mahsuru varmı diye.ama rahim duvarı ince olan kişiler progestan kullandığında dış gebeliğe neden oluyormuş dikkat edelim başımıza hiç yoktan iş açmayalım:34:

Hahaha yap valla benim yerimede gör o uyuz ikinci çizgiyi.bide benden selam söle banada görünsün bi ara:52:

arkadaşlar tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım.leyla nasıl oldu haberiniz var mı?umarım iyidir.
ama hamilelikte ufak kanamalar olurmuş.önemli deil diye biliyorum.umarım herşey yolundadır.

Leyla neden girmiyor .meraktan çatlıyorum.inşallah doktorların keyfini beklemez.progestana başlamıştır.

Arkadaşlar doktorunuz söylemeden sakın progestan kullanmayın.çünkü doktoruma ben bunu sordum.progestan kullanmamın bir mahsuru varmı diye.ama rahim duvarı ince olan kişiler progestan kullandığında dış gebeliğe neden oluyormuş dikkat edelim başımıza hiç yoktan iş açmayalım:34:[/QU

ablanın bebekleri nasıllar iyileştilermi

Doğru söylüyorsunda canım.aşılamadan sonra eğer rahim duvarı ince kullanmak zararlı olur.hamileliğin kesin ve düşük tehlikesi olanların kesinlikle kullanması gerekir.bence doktoru pek önemsememiş.tabi bizim neler çektiğimizi nerden bilecek.birazda kendi kendimizin doktoru olacağız

Arkadaşlar doktorunuz söylemeden sakın progestan kullanmayın.çünkü doktoruma ben bunu sordum.progestan kullanmamın bir mahsuru varmı diye.ama rahim duvarı ince olan kişiler progestan kullandığında dış gebeliğe neden oluyormuş dikkat edelim başımıza hiç yoktan iş açmayalım:34:[/QU

ablanın bebekleri nasıllar iyileştilermi

Canım bebekler galiba 1 ay falan hastanede kalacklarmış.zaten bir tanesi 800 gr.ve göbekten besleniyor.diğeninide kalbi delikmiş.inşaallah düzelirler.allahtan ümit kesilmez

slm kızlar. şükür azaldı leke şeklinde artık. dr.lara ısrarla sordum. üstelik iki ayrı dr. gittim ikiside önermeyince eşim kullanmama izin vermiyor. yarın sabah inşallah değerlerim yükselmiş olur. dinleniyorum. hafif karın ağrım oluyor arada.

slm kızlar. şükür azaldı leke şeklinde artık. dr.lara ısrarla sordum. üstelik iki ayrı dr. gittim ikiside önermeyince eşim kullanmama izin vermiyor. yarın sabah inşallah değerlerim yükselmiş olur. dinleniyorum. hafif karın ağrım oluyor arada.

çok sevindim canım.bol bol su iç ve dinlen.bencede doktorunun dediğine göre hareket et.

Çok şükür canım.sakın fazla ayakta falan durma uzan sürekli.en azından bi süre dikkat et

Dikkat et kendine yarına güzel haberlerle gelirsin inşallah..

selam kızlar tüm anne adaylarının anneler günün kutluyorum bugün anne adayı olmak için nelerimi vermezdimmmm:(
benimde 2.aşılama çalışmalarım başladı doktorum adetinde pıhtılaşmalar var kanaman çok dedi günde bir serephone kullanıyorum ilk kontrolüm 18 mayıs aşılama muhtemelen 20-21 inde olur die umut ediyorum inşallah bu kez olur çünkü artık gidip gelmektende çok yoruldum :17::43::14:

selam kızlar tüm anne adaylarının anneler günün kutluyorum bugün anne adayı olmak için nelerimi vermezdimmmm:(
benimde 2.aşılama çalışmalarım başladı doktorum adetinde pıhtılaşmalar var kanaman çok dedi günde bir serephone kullanıyorum ilk kontrolüm 18 mayıs aşılama muhtemelen 20-21 inde olur die umut ediyorum inşallah bu kez olur çünkü artık gidip gelmektende çok yoruldum :17::43::14:

inşallah ikincisinde hayırlı güzel haberlr alırsın..genelde ilk aşılamada %20 lik şans veriyorlar ikincisinde ise %50..bu dönemler biran önce bitsinde bizlerde hayırlısıyla hamişler olalım bebeklerimizi alalım kucaklarımıza

arkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..

arkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..

mrblar gökçen...hayırlı olsun aşılaman..inşallah inşallah güzel haberlerin gelir seninde..
ne güzel yazmışsın Rabbim ol derse olur..
hem korku hem umut var değil mi içinde..
son günlere kadar nasıl beklerim ben diyorsun ama bi bakmışsın ki o test yapacagın gün gelivermiş bile..
işte o zaman dahada artacak korkun..ama bugünlerde hep dinlen boşverrrr işleri güçleriii :)
yarın bende kan testine gideceğim bugün 13.günüm
Rabbimden hayırlı ve sağlıklsını istiyorum :)

Back
X