canım okuma işte aşılama ile ilgili hiçbişeyi.. oluruna bırak.. bol bol dua et, Rabbim'e bırak kendini.. o herşeyi kararlamış bizim için.. inançlı ol ve sakın ama sakın belirtilere kapılma..

herşey iyi olacak..
saol canım, Allah razı olsun.. bana bitirince yazarsan eklerim benimkilerin üstüne..

umutsuzluk yok arkadaşım.. negatif düşüncelerle kendimizi şartlamayalım.. herşey çok güzel olacak hepimiz için.. sadece vakti saati geldiğinde olacak ama ben inanıyorum ki olacak.. Allah'ım bu kadar emeği, duayı elbet görecek..
bu arada sende aynı ben gibiymişsin.. bende doktora tüp bebek yaparız aşılama tutmazsa dedim. çok kızdı bana.. sen böyle olumsuz düşünmeye devam edersen olmaz zaten dedi.. olacak de kendini hamile gibi düşün hayal kur.. o eşşek sıpası bi gelsin ilk önce ben poposuna vurucam nerde kaldın diye dedi

benim 3 yumoşum vardı ama son dakkada biri atak yapıp büyüdü diğer 2si küçük kaldı.. yani tek yumurta ile yapıldı aşılamam..
bu arada sizinki de pek bi riskli olmuş 7 yumurta ile.. benim doktorum 3 yumurtayı görünce ilk direk bi dahaki geldiğinde e2 bakalım eğer yüksek çıkarsa aşılamayı iptal edeceğim demişti.. çok yumurta oluşumu ilacın prospektüsünde de yazıyordu '' ovaryen hipersitimülasyon sendromu'' diye bişi varmış.. bundan olabilir demişti doktorum ve bu durumda da aşılama iptal edilir demişti..