Bende üniversitede yaptırıyorum.bende ilaçlarımı ödünç alıyorum eczaneden.Rapor aşılamadan sonra çıkıyor.Benim 2. aşılamamdı.
2 nisanda yaptırdım.şimdi sonuç bekliyorum.Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.
ben de ilkini özelde yaptırmıştım. bu devlette ilk aşılamam. eğer bu tutmazsa , ikinciye geçmeden tekrar rahim filmi çektirmek istiyorum. çünkü nisan ayındaki düşüğümden sonra birdaha hiç hamile kalamadım.
Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.
ben de ilk aşılamamda 3 kutu menogon kullandım, şimdi puregon kullanıyorum.
hakkında hayırlısı olsun canım dinlenmek de iyi geliyor insana böyle peşpeşe tutmadığını görünce sende ümidim kırılıyor benim de ikinci aşılamam.3. den sonra tüpe mi geçmeyi düşünüyorsun?Ben adet oldum ve dr. a gittim.Ama nisanda üçüncü aşılamayı deneyemicez.Hastanenin bu ay labaratuvar bölümü çalışmadığı için üçüncü aşılamam mayısa kaldı.Aslında biraz sevindim çünkü iki aşılama peşpeşe ve negatif olunca dinlenmeye ihtiyaç duydum.Dr ertelemese benim erteleyecek cesaretim yoktu tam isabet oldu.
canım benim kalbin ne kadar temiz.bir mucize oldu kist falan yok hiçbir şey.şok oldum resmen.hala inanamıyorum başlıyormuyuz yani dediğimi hatırlıyorum doktora gerisi yok.evet dedi o da gene 3 kutu puregon yazdı.bugün başlıyorum iğneme.salı günüde ilk kontrolüm var.daha bugün 2.gününde bu topiğin bana uğur getirdiğine inanıyorum inşallah hepimiz bu topikte çok çok güzel şeyler yazarız.
çok sevindim canım çünkü iğneler de kist yapıyor her negatif aşılamanın ardından bir de onlarla uğraşıyoruz. aynı günlerde sonuç alacağız.kaçıncı aşılaman canım 3. mü bu?
sende mi sonra tüpe geçeceksin?