Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi ilaç duydum onu araştırıyorum adı branca ursului kısırlık için faydası varmış ama türkiyede yok sadece romanyada çok ucuz bir ilaç duyan var mı
kızlar size bişey anlatacağım bir arkadaşım vardı yıllardır hiçbir sorunları yokken çocukları olmuyordu.herşeyleri normaldi.bunlar dayanamadı tüp bebek yaptırmaya gittiler ve sonunda bebişlerine kavuştular ikiz bebek bekliyorlardı.2.kontrole gitiklerinde bide ne görsünler 3.var ve yeni olmuş o normal yolla olmuş meğer mucizeye bak.kendi doktoru demişki yaptırma bu ay bekleyelim demiş oda beklememiş tüpe gitmiş napsın kız yıllardır bekliyor.sevinç çığlıkları falan çok karışık bir durum oldu.doktor demişki stres her şeyin sebebi beni dinlemedin hiç kafana taktın demiş ama takmamk elde değil.inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin...
hoşgeldin pusat bebek nasılsın
merhaba kızlar bende bu ay 2. aşılamamı oldum. normalde yarın test yaptırcaktım 12. günümdü ama bu sabah adet oldum. tam adet gibi de deil kahverengi lekelenme şeklinde. Çok büyük hayal kırıklığı içindeyim bu seferkinde bayağı umutluydum. Doktorumla konuşup bikaç ay ara vermeyi istediğimi söyleyeceğim çünkü adet düzenimde bozuldu 5 gün önce başladı. Benim durumumda olan var mı aranızda?
kızlar 1.5 saat sonra ilk kontrolüm var.heyecanla bekliyorum bakalım neler olacak.
allah izin verirde hamile kalırsam görgüsüzlük yapmıycam biizim mahallede bi kız benden sonra evlendi hemen hamıle kaldı sankı kendi marifetiymiş gibi bana havalar havalar atıyo görmeniz lazım insanın boğası geliyo
selam kızlarv nasılız yeni hamiş varmı birde liste nerde ?
bencede bugün bekle yarın devamı gelmezse kesin test yaptır derim ben
hadi bakalım hayırlı haberle getir bize
bunlardan o kadar çok varki anlatamam hatta bir arkadaşım var 4 sene bebegi olmadı 4-5 defa aşıalam 2 defa tüp bebek yaptı sonrada 2. de bebegi tuttu ben nasıl dualar ettim onun için anlatamam şimdi bana nispet yapıyor sanki o hiç yaşamadı bunları
hoşgeldin canım nasılsın nasıl oldun.
iyiyim canım toparlandım sizler nasılsınız?? listeniz nerde canım ya merak ettim neden ilk sayfada yokki
kendi marifetleriymiş gibi hava atıyolar veren allah almayıda bilir
ilk sayfaya sadece sayfa yönteticisi mesaj yazabiliyormuş bir dahaki sefere ilk sayfaya alacagız bu ay bitsin zaten ekibin ayrılmaya niyeti yok biz tüpede geçsek hep beraber olacagız gibime geliyor hatta jolly ve ben tüp için hazırlanıyoruz kısmetse .
seninde iyi olmana sevindim , yeni tedavin için bilgi varmı
noldu kız ??????? kimmiş onlar[/QU işte hamile kalıpta hava atanlar yani demek istiyoki benim var sizin yok rabbim hayırlı evletler versin...................
noldu kız ??????? kimmiş onlar[/QU işte hamile kalıpta hava atanlar yani demek istiyoki benim var sizin yok rabbim hayırlı evletler versin...................
kız sen takılma ne havası atabilirlerki veren RABBİM deil mi??