hoşbulduk canım tüp bebeği hemen yaptıramam. ben atanamayan dershaneci öğretmenim 7 temmuzda kpss sınavım var artık ona konsantre olmak istiyorum ders çalışıyorum.bizdeki sorun sebebi bilinmeyen infertilite.kısaca bizi anlatayım.yaklaşık 4 yıllık evliyim,hiç korunmadık,33 yaşındayım eşimde 40 yaşında 2011 ocakta,2012 marttada 2 tane aşılama yaptırdık tutumadı.birde temmuz 2011 de ilaç kullanmadan aşılama yapılmıştı oda tutmamıştı.tüplerimde bi sıkıntı yok.ama yinede olmuyor sanırım psikolojik yaşımız ilerlediği için bir an önce olsun istediğim için kafama taktığımdan diye düşünüyorum.bu ayda bal çörek otu tarçın karışımını yaptım bakalım hayırlısı artık,birde incir yiyorum.Arkadaşlar yumurta takibi yapılırken incirde yiyordum yumurtalarım birden büyüyordu,tavsiye ederim mucize gibi bir meyve.Benim hikayem böyle canım.Sizi takip ediyorum ve dua ediyorum hepinize.Tüp bebeğin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün gülsün çoğul gebeliğin olsun canım,hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah.
amin canım inşallah, aten hep psikolojik diyoruz geçiyoruz biz 4 sene farklı doktorlara gittik herkes psikolojik dedi megerse öyle degilmiş ben menopoza çok yakınmışım ve eşimin degerleri sınırdaymış boşu boşuna oyalanmışız.
hadi bakalım belkide güzel haber verirsin bize. bende 17. günümde adet gördüm.yanı tedavı olurken hıc gecmez gunum en gec bugun olmam lazım bence 17 gunumdeyım gecen ay asılamanın 16.gununde oldum ama bugun agrım arttı sanırım gelıyo ama ben gelmesın ıstıyorum tabıkı kana gıtmeye cesaretım yok cunku ıkı senedır negatıfı gormekten mecalım kalmadı nasıp bakalım rabbım ol dedıyse gelıcek yoksa gelıcek kırmızılar baklım ılk defa sabırla beklıyorum belkıde bı umutla yasamak bıle hosuma gıdıyo acaba dıyorum bukadar adet belırtısıyle genede umudum olabılırmıkı beklemekten baska caremde yok allahım hayırlısını versın
Kızlar benim kahverengi akıntım gelmeye başladı. Zaten kaç gündür adet öncesindeki gibi karnım ağrıyordu. Doktorum Progestan verdi. 1 hafta kullanacağım ama hiç ümidim kalmadı. Bu senoryayu geçen yıl oynamıştım ben ... Sonu çok acı bitti ...
belkide yerleşmedir canım genede çok yorma kendini dikkat et kendine. çünkü daha 7 günün var