Daha önce burada olmadığım için hiç yazışmadık ama inan,,bu satırları okurken öncesi sonrasının bir önemi de kalmıyor.Öncelikle hayırlısı olsun hakkında Allah yazdıysa kaderine mutlaka verecek bebeğini yazdığı zamanda 4 yıl oldu demişsin şuan ki duygularının yoğunluğunda ne kadar da haklısın...yıpranmışsın her yönden ama lütfen bunu unutma direncin umudun her kırıldığında olacaksa bunun zaten belli bir zamanı var ben sadece o zamana doğru koşuyorum vakti geldiğinde de bebeğime kavuşmuş olucam şeklinde düşün yorgun ve çok üzgünsün yaşayan anlar bunları üstelik senin gibi 4 yıl uğraşan biri lütfen direyetli ol ağla rahatla dök içini ama sonra tekrar kalk ayağa başka yolu yok bu işlerin acınıda üzüntünüde gerektiğinde yaşayacak ama sonra sıfırlayıp kendini yola devam edeceksin...Önce senin eşinin sağlığı bunu sakın unutma.Umarım en kısa zamanda gözyaşlarını silmiş olursun,rahatlatacaksa ağla ama.aksın gitsin öfken,üzüntün ki yenilen....ama çok yıpratma kendini
ah arkadaşı keşke toparlana bilsem şuan bitmişim ben ben artık dayanamıyorum hamilileler karnını ufalıyarak gözlermin içine bakıyolar ben mehvoluyorum ağlamıycam diyorum ama olmuyo tutamıyorum