Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim8.günüm hiçbir belirtim yok.
selammmm,,8.gün bitti bitiyorrrrr mcan normalde de periyodun yaklaşırken ağrı sızı sancı olur mu sende ne biliyim her ay yaşadıkların eğer şimdi bu belirtilerin yoksa olması gerekirken iyiye işarettir inşallah ne dersin cnm
masal35 methaba.saıt yucebılgın dıye bır doktordan bahsetmıssın.ege unıversıyesınden mı acaba?
merhaba yab;masal35 methaba.saıt yucebılgın dıye bır doktordan bahsetmıssın.ege unıversıyesınden mı acaba?
Ege universitesi" nde prof.,,ozel muayh.izmir kahramanlar-alsancakta cnm
Hayirlisi ile hayirli sonucla dönersin insallah cnm,,selam kızlar,
bu gün aşılamamın 12.gününü geride bıraktım, nisanın 16' sından bu güne sanki zaman hiç geçmedi diyebilirim.
Merak eden arkadaşlar için son belirtilerimi anlatıyorum; göğüs uçlarımda inanılmaz bir hassasiyet,
mide yanması ve bulantısı kokulara karşıda aşırı duyarlılık var.
Klomen kullandığımdan beri karnım aşırı şiş! 3-4 aylık hamile gibiyim. ama dün itibariyle karın şişleri inmeye başladı.
Normalde başlaması gereken adet sancılarımdan şimdilik eser yok. Yerleşme kanaması diye bişeyde olmadı.
Akıntım 12 gündür devam ediyor.Ara ara kasık ağrılarım oluyor.
Adet günüm ayın 30' u! bakalım kırımızılar gelecekmi? Yarın evde bolca dinlenmek üzere program yaptım.
Pazartesi sabah ilk işim hastaneme gidip kan tahlili yaptırmak, tabiiki kırmızılar gelmezse :)))))
Sonuçlarımı alır almaz olumlu yada olumsuz sizlerleyim. Mesajımı okuyunca benim için dua etmenizi canı gönülden istiyorum.
Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah.
Karsiyakada cnm mavisehirde oturuyorum
Aaaa komsuyuz bende mavisehirde oturuyorum :))
Aaaa komsuyuz bende mavisehirde oturuyorum :))
Gercekten mi benim neden aklimda karsi taraf guzelyali falan kalmis ki doktorummu orda dedin acaba sasirdim ne guzel ya burun buruna yani
masal35 methaba.saıt yucebılgın dıye bır doktordan bahsetmıssın.ege unıversıyesınden mı acaba?
Kendisi suan doktorum degil fakat tanidigim icin ona giden arkadaslarimizla yazistik
selam kızlar,
bu gün aşılamamın 12.gününü geride bıraktım, nisanın 16' sından bu güne sanki zaman hiç geçmedi diyebilirim.
Merak eden arkadaşlar için son belirtilerimi anlatıyorum; göğüs uçlarımda inanılmaz bir hassasiyet,
Klomen kullandığımdan beri karnım aşırı şiş! 3-4 aylık hamile gibiyim. ama dün itibariyle karın şişleri inmeye başladı.
Normalde başlaması gereken adet sancılarımdan şimdilik eser yok. Yerleşme kanaması diye bişeyde olmadı.
Adet günüm ayın 30' u! bakalım kırımızılar gelecekmi? Yarın evde bolca dinlenmek üzere program yaptım.
Pazartesi sabah ilk işim hastaneme gidip kan tahlili yaptırmak, tabiiki kırmızılar gelmezse :)))))
Sonuçlarımı alır almaz olumlu yada olumsuz sizlerleyim. Mesajımı okuyunca benim için dua etmenizi canı gönülden istiyorum.
benim8.günüm hiçbir belirtim yok.
selammmm,,8.gün bitti bitiyorrrrr mcan normalde de periyodun yaklaşırken ağrı sızı sancı olur mu sende ne biliyim her ay yaşadıkların eğer şimdi bu belirtilerin yoksa olması gerekirken iyiye işarettir inşallah ne dersin cnm
canım ya benim adetten bir iki gün önce belim ağrır benim.bu belirsizlik iyimi kötümü inan bilmiyoruım kafa. o kadar karışık ki hiçbir şeye akıl sır erdiremez oldum...
bir 21 nisan aşılamcısı daha.hoşgeldin aramıza...benıde lısteye eklermısınız 21 nısanda asılama yapıldı
selam kızlar,
pelikan Allah gönlüne göre versin inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin buraya...
canım ya benim adetten bir iki gün önce belim ağrır benim.bu belirsizlik iyimi kötümü inan bilmiyoruım kafa. o kadar karışık ki hiçbir şeye akıl sır erdiremez oldum...
Gunaydin cnm inan bana hicbisey hissetmemen cok daha iyi ben gece uyuyamadim sabah ta bacak bel agrilari kaldigi yerden devam ederken uyandim sinirlilik halimde artti son haftaya girdigim icin adet olacagim belli umut edecek biseyim kalmadi ben kafamda cozdum artik bu ay sifir cekip sinifta kaldim umarim sizlerden guzel haber alirim
Gunaydin cnm inan bana hicbisey hissetmemen cok daha iyi ben gece uyuyamadim sabah ta bacak bel agrilari kaldigi yerden devam ederken uyandim sinirlilik halimde artti son haftaya girdigim icin adet olacagim belli umut edecek biseyim kalmadi ben kafamda cozdum artik bu ay sifir cekip sinifta kaldim umarim sizlerden guzel haber alirim
aynen canım aynen ...ben de kaçınılmaz sona doğru ilerliyorum.bende de başladı o sinirlilik ve duygusallık.adet öncesi böyle olurum ben.hemen her şeye ağlarım.yine ağlama krizlerim başladı.o yüzden anladım ki boşa umutlanmışım yine...geçen gün durumumu bilen iki yakın arkadaşım sessizce konuşurlarken duydum istemeden.bilmem kim hamileymiş,aman 12m duymasın,üzülür diyorlardı.daha evleneli 2 ay olmuş da....duydum...insanların bana acımasından kahroluyorum
eğer aşılama tutmazsa ve adet olursam dr a gitmeme gerek var mı?öyle yorgun öyle isteksizim ki dr gitmek konusunda.o muayene masasından nefret ediyorum.her seferinde gözlerim doluyor.tedaviye ara vermeyi planlıyorum.dr gitmem şart mı yine de?
benimde çok umudum yok.ancak bir mucize olması lazım.son şansımdı bu benim.3.hakkımı doldurdum öyle ya da böyle kapattık bu sayfayı.
eşim de dahil beni hiç kimse anlamıyor sizden başka....iyi ki varsınız kızlar..![]()
tabiki gitmelisin.en azından kist kalıp kalmadığını anlarsınız.ona göre yeni tedaviye ne zaman başlayacaksın ne yapacaksın gözünün önünü görürsün.boş yere erteleme hiçbir şeyi.