selam arkadaşlar bu gün aşılamanın 6. reglininde 20. günü. estrofem ve pregesteron fitil kullanıyorum. sabah yogun kasık ve bel agrısıyla uyandım . ve sürekli yattım ve fitillerimi kullandım akşam üstüne dogru geçti. negatif yada pozitif netice alan arkadaşlar. aşılamanın belirttigim günlerinde yaşadınızmı böyle agrı . daha test gününe 8-9 gün var tutmadımı acaba diye düşünüyorum ama adet sancıları için de erken degilmi kızlar . cevaplarsanız sevinirim.
Öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım başarılı sonuçlanır,, biz senin sorunla ilgili çok kereler çok ayrıntılı paylaşımlarda bulunduk birbirimizle ama tabi üzerlerine başka sorular sohbetler eklenince geçmiş sayfalarda kalıyor uğraşman lazım biraz bu konularla ilgili cevaplarını bulmak için haklısın soruna yine cevaplar gelecektir arkadaşlardan ben de ayrıntıya girmeden kısa bir cevap vereyim.
Kendin söylemişsin estrofem ve progesteron hormon içeren progestan fitil kullandığını...kullandığın bu hormon ilaçlarının yan etkilerini yaşıyorsun.Bu etkiler adet dönem belirtileriyle benzer oluyor,,kas ağrıları,bel ,sırt bacak eklem ağrıları göğüslerde hassasiyet dolgunluk hissi,baş dönmesi baş ağrısı,hafif kilo alımı karın alt bölge ağrısı kasık ağrıları ruhsal değişim karında şişlik ve gaz sancısı vs.
Test gününe kalan gün sayısı ile hissettiklerinin bir manası yok ilişki kurma aralarında benim aşılamadan çıkar çıkmaz başlamıştı bu şikayetlerim ve test gününe kadar da artarak devam etti üstelik tüm yan etkileri yaşadım fazlası ile.Aşılama sonucum başarısız test günü progestanı kesmiştim hamile olmayınca ve adet geciktirme etkisini de yaşadım beklenen günden 3 gün gecikerek hastalandım.
Ayrıca,,yaşadığın aşılama işleminde biliyorsun ki kimyasal işlemden geçen sperm enjekte edildiğinden ilaçlı sperm ayrıca işlem sırasında rahim ağzına yerleştirilen aparat bu tür kasık ağrı ve sancılarına rahim sızlamalarına da etken oluyormuş
Kısacası yaşadıkların beklenen rahatsızlıklar normal dışı bir kanama kusma yüksek ateş gibi anormal durumlar yaşamadıkça endişelenme lütfen.Umarım işine yarar yazdıklarım tekrar hayırlı olsun