2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

hayırlısı canm benm ama yarın yap varsa zaten biraz daha koyu çıkar

evet cnm ya bir yandan o bölümde okuyorum işte biraz önce sınav sonuçları açıklandı da o yüzden bakıyomm

hangi üniversite canım hangi şehirde okuyorsun açık ögretimmi.ya imrendim sana şuan biliyormusun helal olsun sana

bebğim ismin ne
yani günün baya varmş demek istedim

canım adım nazan ewet günüme baya var ama ben 26 ile 28 gün arası adet oluyorum aslında çokta yok.benim hiç gecikmez varsainsaallah 9 ay boyunca bir daha adet görmem insaallah

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. bebegim_01
2. ekim.29
3. tulayss
4. rabiak
5. streetpit
6. belgun

7 kişi oldukkk maaşşallahhh

hangi üniversite canım hangi şehirde okuyorsun açık ögretimmi.ya imrendim sana şuan biliyormusun helal olsun sana
maşşallah canm kaçıncı sınıfsn
bende maliye okuyorum 3. sınıfm sınavlarım çok ii geldi senn nasıl

canım adım nazan ewet günüme baya var ama ben 26 ile 28 gün arası adet oluyorum aslında çokta yok.benim hiç gecikmez varsainsaallah 9 ay boyunca bir daha adet görmem insaallah

fazla yokmş o zamn canm bende 25 güne bi hastalanırım onu baz alırsam yarın adet günmm ama düşük yaptığım için değişmiştir diye 28 gn hespladım sice napıyımm

açıköğretim cnm ya imrenecek bir şey yok sen de gir herkese açık açıköğretimm:))ben evlenmeden felsefe okuyordum istanbul da ama evlenince uludağ geçiş yaptım hamile kalınca orayı da bıraktım içimde kalınca da bari açıktan okuyayım dedim zaten daha bu sene girdim ilk sınavlar iyi maaşallah hem felsefeyi o kadar beğenmemiştim bu daha güzel türk dili ve edebiyatı..

canım ewet ben kürtaj oldugumda ocak 17diydi şubat 16tıda oldum hemen düzene girmiyor sonraki ay mart 13 te oldum sonrada nisan 8de maaşşallah hepsini hatırlıyorum

canım ewet ben kürtaj oldugumda ocak 17diydi şubat 16tıda oldum hemen düzene girmiyor sonraki ay mart 13 te oldum sonrada nisan 8de maaşşallah hepsini hatırlıyorum

ama ben kürtaj olmadım
ilk bebeğimde kürtaj olmştum o zamnda kürtajda1 hafta kanmm oldu 1 2 hafta sonrada normal kanmm oldu

neyse yarın ola hayrola hadi iyi geceler kızlar ben gidiyorum yarın gene konuşuruz biraz ders çalışayım ekim sana da maaşallah 3.sınıfa gelmişsin artık bitirmişsin nerdeyse neyse öptümmm byess..

kasıklarım çok ağrıyoo birde kızım bugn cips yerken bende yedim inan miğdem bulandıı birde diğer gebeliğim gibi sağ kasığım daha çok ağrıyoo

ama ben kürtaj olmadım
ilk bebeğimde kürtaj olmştum o zamnda kürtajda1 hafta kanmm oldu 1 2 hafta sonrada normal kanmm oldu

ben düşük yaşamadım oyüzden düşükte vucut nasıl tepki veriyor bilmiyorum bu arada yaşlarımız kaç hanımlar ben 25 21 yaşında evlendim ya sizler.

neyse yarın ola hayrola hadi iyi geceler kızlar ben gidiyorum yarın gene konuşuruz biraz ders çalışayım ekim sana da maaşallah 3.sınıfa gelmişsin artık bitirmişsin nerdeyse neyse öptümmm byess..

canım i.gecelerr.Allah zihin açıklıgı versin test yaparsan sonucu bize yaz merakta bırakma bizi

kasıklarım çok ağrıyoo birde kızım bugn cips yerken bende yedim inan miğdem bulandıı birde diğer gebeliğim gibi sağ kasığım daha çok ağrıyoo

belkimm bebbiş geliyordurrrrr insaallah gögüslerin nasıl agrıyormu şiştimi

ayyy nezaman açılacak diye bekliyorduk valla 2011 ocak annesiyim bende diğer arkadaşlarım gibi en son adetim geçen sene 15 nisandı anneler gününden bir kaç gün sonra öğrenmiştim hamile kaldığımı şimdi topiğinizi görünce bir tuhaf oldum geçen sene bu zamanlar sabırsızlıkla test yapmak için bekliyordum şimdiyse 3.5 aylık minik kızım yanımda uyuyor..rabbim isteyen herkese nasip etsin muhteşem bir duygu topiğiniz hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inş ve beklediğiniz sonuçlarınız pozitif pozitif çıksın inşşşşşşş rabbim yüzünüzü güldürsün..bu arada bebeğim geçmişi okuyordum :)))) he kıs bir bilgi ben ilk test yaptığımda anneler gününden bir kaç gün önce tek çizgi çıkmıştı anneler gübir kaç gün sonra yaptığıdmda da çift çıkmıştı ama biri silikti ertesi gün kan testi yaptırdım pozitifti ultrasonda kese gözüküyordu birazcık daha sabredin güzel sonuçlar alacaksınız inş allahın izniyle

belkimm bebbiş geliyordurrrrr insaallah gögüslerin nasıl agrıyormu şiştimi

canm göğüslerimde bundan 10 gün öncesine kadr ağrı ve acı vardı ama 1 hafdr bişey yok ara ara üstüne yatınca acıyo am açok şişş
birde adet görmeme 1 hafta varken karnım çok şişerdi bunda yok en büyük belirti kasık ve bel ağrım varr birde uykuuuuu

teşekküredriz iyi dileklerin için rabbimde kuzunu sana bğışlasınnnn

saol canım i.dileklerin duaların için.gözünaydınnn bebbişine rabbim saglıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin.şöyle bir bebegini kokla ve bizim için dua et canı rabbim bu mübarek gün hürmetine yüzümüze baksın dualarımızı kabul etsin insaallah:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…