- Konu Sahibi bebegim_01
-
Merhabe arkadaslar nasilsiniz......
Size bi sorun olacak; goguslerim diger gunler gibi hassas degil ve agrimiyor artik. ve sanki kuculuyor gibime geliyor. Normalmi bu durum acaba
Sizde durumler nasil??
valla benim göğüslerimde hiç acı ağrı olmadı sadece birraz büğümeye başlamışlar çamaşırım rahatsızlık veriyor senin durumundan olanı hiç duymadım ama bu hamilelik kapalı bir kutu herkezde farklı herkezde değişik
Evet haklisin herkesin hamileligi farkli...
Baya urktum bu sabah... Ben sabahlari dogruldugumda acayip agrim oluyordu.. Ama bu sabah hicbirsey yoktu... Hatta kuculduler sanki... Bilmiyorum artik.. :44:
hamilelikteki bu niye böyle oldu onda o oldu bende niye olmuyor o da öyle buda böyle diye diye çok etkiliyoruz kendimizi resmen psikolojim bozuldu artık benim Allah hepimize yardım etsin
internetin kotu tarafi bu olsa gerek.... BIRSURU SEY OKUYORUZ sonra kafa allak bullak
malessef olmıycak varsa bile onu oldurana kadar uğraşıyoruz kötü şeyleri düşünerek bu hamilelik ne değişik bir psikoloji ya pat dye büğüse karın düşük dış gebelik cart curt düşünmeden oyy oyyy zor işler bu işler
Esim zaten bakma su internete diyor yasak koyacak nerdeyse... Benim boyle harap oldugumu gorunce
Bebegin nekadar oldu senin canim//
slmm kızlar birkaç gündür giremedim geçmişi henüz okumadım birazdan bakıcam ben çok kötüyümsürekli kusuyorum ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum oğlumla çok zorlanıyorum herşeyden midem bulanıyor çocuğumu yedirirken bile midem bulanıyor umarımbu dönem çabuk biter çocukla birlikte gerçekten çok zor oluyor oğlumu ihmal etmekten korkuyorum zaten hastalandı 3 gündür ilaçlara rağmen ateşi düşmüyor geceleri eşimle nöbetleşe bekliyoruz onada kıyamıyorum sabah erken kalkıp gidiyor anlıcağınız çok zor günler geçiriyorum (
cnm bende öyle bir karar alabilirim aslında benimki 5+6 ama ilkii düşük oldu bununda düşük riski var yatıyorum öylece :)) az önceede lekelenmem oldu iğceee bunaldım yani ne oldu ne olcak demekten keseside ufaktı zaten 11.7mm doktor ufak dedi 5+6 göre yani diyorum kapalı bir kutu Rabbim ne dilerse o oluyor cnm inşlh Yavrumu bağışlar bana bu evladımıda kaybetmem inşallah bolll bolll dua lardyız seninki nekadarlık
slmm kızlar birkaç gündür giremedim geçmişi henüz okumadım birazdan bakıcam ben çok kötüyümsürekli kusuyorum ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum oğlumla çok zorlanıyorum herşeyden midem bulanıyor çocuğumu yedirirken bile midem bulanıyor umarımbu dönem çabuk biter çocukla birlikte gerçekten çok zor oluyor oğlumu ihmal etmekten korkuyorum zaten hastalandı 3 gündür ilaçlara rağmen ateşi düşmüyor geceleri eşimle nöbetleşe bekliyoruz onada kıyamıyorum sabah erken kalkıp gidiyor anlıcağınız çok zor günler geçiriyorum (
Benim bu pazar 6. hafta bitiyor insalah... Seni cook iyi anliyorum bende cook tedirgin oluyorum
Wc Ye giderken bagzan korkuyorum.
Benimde 6 ay once bi dusugum oldu malesef ayrica bizimki tup bebek.. Bu sebepten birazdaha endiseleniyorum tabi.. Kontrolede gidemiyorum cunku 12 ayda anca bakiyorlar...
tabi bu durumda endiselerimde artiyor.. :26:
allah yardımcın olsun cnm sevinmelisin demekki gebeliğin normal ilerliyor buda bir güzeliklik her an varlığını hssediyorsun bende zelikle sabahları çok kötü oluyoru gün içersinde ayağa kalkınca özelikle hepdevam ediyor buda hamileliğin güzeliği cnm ya
Gecmis olsun Aylin umarim daha fazla surmez bulantilarin... Bendede oluyor bulanti ozellikle 10 sanra gibi tabi cikaracak kadar degil ama seninki fenaymis... Cabuk gecer umarim
Maşallah birşey kalmamış Allahın izniyle 3 ayı doldurmana az dha sabret annesi bebeşinn gelicek Allahın izniyle
çok şükür canım dediğin gibi hamileliğin güzel yanları tabiki ama oğlumda çok küçük çok zorlanıyorum ama katlancam tabiiki yavrularım için bu duruma inşş kısa sürer..yaa beniim keşke sabah olsa tüm gün olurmu bulantı ya yediğimi çıkarmaya başladım başlarda hiç şikayetim yoktu 6.hafta itibariyle başladı kontrolüm 27 haziran ama sanırım haftaya gidip fikir alıcam doktorumdan ilaç vermeyen bir dr ama belki bişey önerir
cnm bende öyle bir karar alabilirim aslında benimki 5+6 ama ilkii düşük oldu bununda düşük riski var yatıyorum öylece :)) az önceede lekelenmem oldu iğceee bunaldım yani ne oldu ne olcak demekten keseside ufaktı zaten 11.7mm doktor ufak dedi 5+6 göre yani diyorum kapalı bir kutu Rabbim ne dilerse o oluyor cnm inşlh Yavrumu bağışlar bana bu evladımıda kaybetmem inşallah bolll bolll dua lardyız seninki nekadarlık
önceki düşüğün için geçmiş olsun canım rabbim bidaha göstermesin rahat ol ben ilk hamileliğimde hayatı kendime zehir etmiştim resmen hamileliğim boyunca başşıma gelmeyende kalmamıştı hep kaybetme korkusu vardı içimde benimde drum kesemle ilgili bhcg değerimleilgili olumsuz şeyler söylemişti ama çok şükür zorlu bir hamilelik dönemi ardından yavrumu kucağıma aldım şimdiyse hep pozitif olmaya çalışşıyorum aklıma hiç kötü şeyler getirmiyorum sende öyle pozitif düşün pozitif olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?