2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sayın çok bilmiş doktor arkadaşlarım :) orada kimisinin günün çok uzun bir bakıyorum ya doğurmuş yada daha az söylüyo acep bende erkenden doğururmuyum

gayet net bilgiler vermişsin canım. benim süreç aynen böyle oldu... doktorum sağlıklı seyreden gebeliklerde böyle bir sorunla karşılaştıklarında ellerinin kollarının bağlandığını söyledi. benden daha çaresiz ve endişeliydi müşade altında kalmadım daha ama cumartesi kontrolde, haftaya kontorle çantanı hazırla gel dedi. sanırım hala benden daha endişeli

senin tamm 40 günün var sıranı bekle canımcım :))

benden 1 gün önce doğurcan :))

bebişler sıralarını beklerler inşallah canım

28 haftadan beri tutabilmişin canım gerekli müdahalede apılış gerisi de gelir daha da kalır bebeğin içerde hayırlısıyla sen ferah ut içini dr lar mecbur tedbirli olcak boşuna güvenmiyoruz onlara demi

kızlar ben yatıyorum allah herkese rahatlık versin inşallah hep uyursunuz geceleri rahatsızlanıp uyanmayın çişiniz gelmez :)) sabahta tam dinlenmiş bir şekilde uyanırsınız ..... alllah hepimiizin yardımcısı olsun bir çığlıkta kurtuluruz ..

biz 36+0 dayızz..ama benım kızım hala cok hareketli we gunde 2-3 kere hıckırık tutuyorr..acaba hazım sorunu mu war diye düşünüyorumm..
erken gelen bebklerii okuyunca bı heycanlanıyorum..kızıma söylüyorum hep 10 gun daha barii dayan kzım ananen ve teyzen gelsinn ondan sonra sen gel diyorumm..çunku burda yalnızımm..sadece eşim yanımda..kayınwalidem 1 saaat uzakta..annem ablam 6 saat..
bi alo desek kayınvalidem en erken 2 saaatte gelir hazırlaanacak falann ohooooO ..
sezeryanın tek guzelliği dogum tarihinin belli olmasıı..ama bu da benı korkutur sanırım bır gece oncesii uyuyamam korku ve heycandan..

Allah hepimize hayırlıısını nasıp etsin kolay dogumlarrrrrımızz saglıklıı bebeklerimiz olsun inşallahhhhh
AMİNN

Az önce gebelik kursundan bir arkadaşım Fulya Acıbadem'de suda doğum yaptı. Müdahalesiz ve doğal.. Bebeğine ilk kendisi dokunmuş. Kucağına alıp odadan yürüyerek çıkmış. Ağlamaktan helak oldum. Çok duygulandım. İnşallah hepimiz rahat ve sağlıklı doğumlar yaparız.

inanmıyorumharika bişey bu yaa ben de çok duygulandım

Gerçekten öyle,ben normalde de duygusal bi insanım şimdi resmen tavan yaptıHamilelik de ayrı kutsal bi dönem,hamilenin duası kabul olur falan denir ya doğru olma ihtimali yüksek.Çünkü bu bence Allah'ın bi lütfu,şükürler olsun..

canım o dedigin hastane nerde? hangi şehirdesiniz.trdemisin gerçi. çünkü burda suda dogum pek yok bildigim kadarıyla hiç duymadım.ama süper bi his olsa gerek......

canım o dedigin hastane nerde? hangi şehirdesiniz.trdemisin gerçi. çünkü burda suda dogum pek yok bildigim kadarıyla hiç duymadım.ama süper bi his olsa gerek......

İstanbul Fulya Acıbadem Hastanesi. Hakan Çoker diye bir doktor var, belki duymuşsundur. Doğal doğum, Lamaze Felsefesi ve Hypnobirthing uzmanı kadın doğumcu.. Onun doğal doğum kurslarına katıldım, İstanbul Doğum Akademisi'nde.. İnternetten araştırırsan bir çok yazı bulursun. Ankara'da da arada kurs açıyor. Onun kendi gebelerindendi arkadaşım. Suda doğuma bir tek Acıbadem Fulya izin veriyor diye orada yaptılar. Ben de sezeryanlıyım. Bakalım şimdi de normal doğum yapıcam kısmetse. Hakan Bey'in ekibinden bir ebeyle anlaştık. Evde başlayacağız sancılar gelince. Küvette suda kasılmaları atlatmayı düşünüyorum. Açılmam 5cm olunca hastaneye koşucaz. İnşallah istediğim gibi olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…