- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.621
kızlar hadi benm kocişkom işte saat 1 de gelicek ya sizinkiler nerede
benimkide gececiyken 12:30-01:00 arası geliyo ama bu hafta gündüzcü uyuyo garibim 5:3 da kalkcak
hemen dğuma almıyolar canım haftan erken ise erken doğum riskine karşı tedbirler alınıyo öce sancıların dindirilmeye çalışılıyo serum yada ilaçla işe yaramaz ise bebeği ciğerleri daha çabuk gelişsin diye ciğer gelişirici iğneler yapılıyo falan duruma göre tabi
haftan ilerde ise açılma var mı diye bakılıp her an doğum ihtimaline göre müşade altında tutuluyo gebe ve bebek
tabi bu durnda olan arkadaşlar daha net bilgi verir
gayet net bilgiler vermişsin canım. benim süreç aynen böyle oldu... doktorum sağlıklı seyreden gebeliklerde böyle bir sorunla karşılaştıklarında ellerinin kollarının bağlandığını söyledi. benden daha çaresiz ve endişeliydimüşade altında kalmadım daha ama cumartesi kontrolde, haftaya kontorle çantanı hazırla gel dedi. sanırım hala benden daha endişeli
benden 1 gün önce doğurcan :))
gayet net bilgiler vermişsin canım. benim süreç aynen böyle oldu... doktorum sağlıklı seyreden gebeliklerde böyle bir sorunla karşılaştıklarında ellerinin kollarının bağlandığını söyledi. benden daha çaresiz ve endişeliydimüşade altında kalmadım daha ama cumartesi kontrolde, haftaya kontorle çantanı hazırla gel dedi. sanırım hala benden daha endişeli
Az önce gebelik kursundan bir arkadaşım Fulya Acıbadem'de suda doğum yaptı. Müdahalesiz ve doğal.. Bebeğine ilk kendisi dokunmuş. Kucağına alıp odadan yürüyerek çıkmış. Ağlamaktan helak oldum. Çok duygulandım. İnşallah hepimiz rahat ve sağlıklı doğumlar yaparız.
inanmıyorumharika bişey bu yaa ben de çok duygulandım
Bu aralar herşeye çok duygulanıyorum ama şimdi benim de günlerim sayılı.. Daha bir yoğun ağlar oldum... Bugün hissettim de aradım. Hatta direk onu değil, annesini aradım, doğumdaysa rahatsız etmemek için. Hissettim resmen
Az önce gebelik kursundan bir arkadaşım Fulya Acıbadem'de suda doğum yaptı. Müdahalesiz ve doğal.. Bebeğine ilk kendisi dokunmuş. Kucağına alıp odadan yürüyerek çıkmış. Ağlamaktan helak oldum. Çok duygulandım. İnşallah hepimiz rahat ve sağlıklı doğumlar yaparız.
canım o dedigin hastane nerde? hangi şehirdesiniz.trdemisin gerçi. çünkü burda suda dogum pek yok bildigim kadarıyla hiç duymadım.ama süper bi his olsa gerek......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?