2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hazirlanmaya baslayayim daha saat 7;30 ama

Esim uyaninca sasirsin biraz
hep sikayetci gec hazirlaniyorum son dakkayi bekliyorum diye

Zaman bulursam bakarim yine sayfaya
opuyorum annecikler hepinizi
iyi bakin kendinize

valla çok şanslısın o zaman keşke bende senin gibi olsam
bu arada benmde kaşıntım çok oluyor ama çatlak hiç olmadı daha sende çatlak var mı peki

Wala bende pek sansli sayilmam bi gece uyuyorsam bi gece hic uyumuyorum
Benim kasinti gobekte degil canim tum vucudumda rasmen kanatarak kasiyorum tabi
benimki k ciger kani temizliyemiyormus ondan kaynaklaniyor
Catlaga gelince sol kasigimin ustu biraz catladi cok degil ama yinede belli olmaz birden oldu yani...

anladım o zaman biran önce kurtulursun kaşıntından
Rabbim acil şifalar versin

bizi de arkadaş anlatmıştı bu mide yanmasıyla rapunzel gibi sırma saçlı olması lazım kızımın diye, ama kel doğmuş bebiş batıl inanç işte

hemen not almak lazım bunları paylaşımlarının devamını bekliyoruz canım

ayşe sezeryanla doğurmuş ben de facede gördüm, 2900 gr olmuş, 4 saat normal doğum beklemiş, kordon dolanmış bebişin boynuna sezeryana almışlar, sonra da küvezde kalmış galiba.

pekala böyle bi dogumun ücretine kadar biliyormusun arkadaşın dedi mi? sen nasıl anlaştın?

arkadaslar merhaba.. cok uzun zamandır uyeyım ama hamıleleıgım basında yazma ımkanım oldu daha da fırsat bulamamıstım. 36+3 teyım ve artık dogsun hayırlısıyla dıyorum gece uykularım bıttı ve cok rahatsızım saga sola donemıyorum mıdem fena yanıyor sureklı basucumda gavısconla yatıyorum . spınal sezaryen dusunuyorum dr um 38 . haftada alırız dedı ama bıraz da ıkılemdeyım erken mı olur dıye en azından 38+6 veya 39 da alınması taraftarıyım bakalım cuma gunu kontrolum var neler dıcek daha nst ye hıc gırmedım sanırım ona da sokar bu hafta. heyecan , stres, had safhada.. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucagımza gelırler ınsallah..

günaydınlarrr canım primanın face sayfasına üye oluosun ordan ilk hediyem bölümü var o formu dolduruosun mulipada ise mulipanın kendi sitesine üye olup sol altta ücretsiz hizmetlerimizden yararlanmak istermisiniz bölümünü dolduruosunnn

saol canım sen nasılsın bu arada dün okudum paylaşımını tam cevap yazacaktım net gitti:)) doktorun degişmiş neden gidiyormuş bilgiden mine biliyormusun? birde evine yakınsa selçuk hocayada bi baksaydın.iyi bi doktor ek sorunum özellerde sezeryan oluyo sorunu...onuda ben iyice üstüne basa basa normal dogurcam dedim hocada geçen kontrolde bana dedi ki seni 20 ocaktan öncedogurtmucaz inşallah normalle:))

mine hanım hastane yöneticisi ile sorun yaşamış öle dedi selçuk bey de iyi bi doktormuş ama erkek dr istemedim ben geri kafalılıkdan değil ama eşimde hiç istemedi elimizde fırsat varken bayan dr olsun dedik yanlış anlamayın beni ama ben bayan dr taraftarıyımm

günaydın kızlar...

birsürü alıntı etmiştim hepsi gitti ((

işllh herkes iyidir herşey yolundadır...

kimse diye bi arkadaş fikir sormuştu o aklımda...bizde oda yaptık kızımıza ama yaza kdr yatak odamda yatıcak ve onun için bu sepeti aldık..içi oldukça geniş..yani 1 yaşın akdr rahat yatar....

Günaydıınlaaaaar herkese.Evde olmak ne güzel şeymiş yaa.Bir de oğlşum benimle olsa daha güzel olur sanırım.
Canım, yarışmaya nereden katılıyorsun Benim dr da bakmıyor, aynı endişe bende de var:2:

Sivas'tan katılıyorum cnım

Hmm olabilir çünkü benim de 34 den beri sancılarım var.Benim ki ilk 40 lardaydı sonra daha da arttı.Ve düzenli sancılar

kesinlikle katılıyorum. sancım 90 çıkıyordu ama ben hiiiiiç birşey hissetmiyordum. şuursuz muyum ben diye doktora da sormuştum hatta bazen olabiliyor demişti...
Maşallah canım yaa 90 larda iyi dayanmışsın gerçi ben de hissetmiyorum sancıları. Bizim bir komşu geçenlerde normal doğum yapmış doğruysa 40 la doğuma girmiş.Ama onunki suni sancı belki onda değerler değişiktir.:44::44:

:128::128: hakikaten ben de artık o kadar çok girdim ki yeni gelenlere yol gösterir oldum.ama geçen ebe geldi senin sancın çıktı dedi makinenin başına gitti.Şu değerleri düşürüp bir daha bakalım dedi.Sonra nst kağıdındaki rakamlar düşün çıktı ama sancılar hala vaardı.:44::44: bir onu anlayamadım ne yaptı.Bir daha ki girişime de onu öğreneyim bariii :111::111::111:

Ya benim sancılar da düzenli çıkıyor yine de bakmıyor.Belki bu hafta bakabilir.Yalancı sancılar doğumu önemi almışşş:97::97::97: Ya benim de malum yerim eskisinden çok farklı yumuşak ve sanki açık gibi acaba ben de açılma var mı çoook merka ediyorum

kızlar ben uyandığım zamandan beri mide bulantısı çekiyorum son 1 haftadır böle hiç bişey yemek istemiyorum canım hiç bişey çekmio aç aç 2 3 saat geçiriorum ondan sonra oğlum aklıma gelioda bi iki lokma alıyorum ağzıma sizde varmı böle bişeyy

anladım canım..nişan olayına da takılmıyorum artık ben..dün sabah geldi bugün yine tık yok:))
doğuramadım bugünde..akşam sancılandım biraz ama düzenli değildi bende gitmedim o yüzden..oğlum nişanını falan herşeyini gönderdi kendisi ne zaman gelecek

canımm gözünaydın bebeğini kucağına almışsın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..

canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederiz. bize de çok güzel bilgiler vermiş oluyorsun. hem doğum yapan bir arkadaşımızı böyle mutlu görmek bizi de rahatlatıyor. umarım en kısa zamanda meleğinde evine gelir.

merhaba kızlar dün akşam eşim gezmeye götürdü beni nasıl yorulmuşum geç geldik bayağ yoruldum ama eşime bişey demedim hemen eve getirmesin diye ölü gibi yatmışım sonra krampları falan da saymazsak çok rahat uyumuşum demek ki gezmek iyi geliyormuş ama eşim hala çok rahat hareket ediyorsun sen bu gidişle şubatta da doğuramıcaksın diyor

park yatak sana en uygunu bence, bebeği beşik ısıtmaz zaten. altı için diyorsan yatağın kendi şiltesi oluyor, üstüne yatak koyuyorsun, alez koyuyorsun, içine sinmezse bi de battaniye koyarsın sıcacık olur.
kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için.ve kararımı verdim sanırım park yatak alacağız :) yatağını seçerken nelere dikkat ediyorsunuz ? hangi park yatağını tavsiye ediyorsunuz ?
çok çok geçmiş olsun canım..
ilk başta ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi odam küçük benim,tıkış pıkış durur diye vazgeçtim.
maşaallah bereketli bebeğinhayırlısı ile gelsin meleğin evine inşallah..
kızlar günaydın nasılsınız bugun.yavrularınız nasıl
ben iyiyim canım.bugün çok güzel uyandım :)) eşimin sesine ve kızımın hareketlerine uyandım :)) eşim kızıma bişeyler diyor kızımda tepki gösteriyordu uyandığımda :))çok hoşuma gitti gördüğüm manzara ve çok duygulandım

canım teşekkür ederim ilgin için.ben park yatağa karar verdim.bakalım..
sepetinde güzelmiş bu arada güle güle kullansın meleğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…