- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.641
kızlar bende yazdıklarınızı okuyorum dünden beri 34hafta 5 günlük oldu minik kızımız
çok heyecanlıyız.
mide yanmaları ne zaman geçiyor beni bilgilendirin lütfen ölüyorum bu yanmalardan
bi de uykusuzluktan geceleri uyku yok kızımın tekmelerinden gündüzde ses seda yok
sanırım doğunca geceleri nöbetçi olacağız başında
başımda belada bu mide yanmasıyla sürekli yanıyor.
elimde bi soda şişesi sürekli dolaşıyorum ilaç verdi doktor o da fayda etmedi
batıl inanç olduğuna inanıyorum sözde mide çok yanarsa bebek çok saçlı oluyormuş
böle giderse ben kızımı hiç düşenemiyorum sürekli mide yanmam var :)
kızlar bende yazdıklarınızı okuyorum dünden beri 34hafta 5 günlük oldu minik kızımız
çok heyecanlıyız.
mide yanmaları ne zaman geçiyor beni bilgilendirin lütfen ölüyorum bu yanmalardan
bi de uykusuzluktan geceleri uyku yok kızımın tekmelerinden gündüzde ses seda yok
sanırım doğunca geceleri nöbetçi olacağız başında
Tavsiyelere devam :)
Evde kompostoluk malzemeniz yoksa şimdiden hazır edin. Özellikle kayısı kompostosu hem sütünüzü foşur foşur yapıyor hem de tuvaletinizde sıkıntı yaratmıyor :) Hatta son haftasında olanlar doktoruna sorup günde bir bardak içmeye başlayabilir. Bir de emzirme öncesi memenizi elinizle masaj yapar gibi ısıtıp (ya da ılık havluyla vs) sağarken/emzirirken sıkarsanız süt fışkırıyor, bu da annemden :)
3. günümdeyim, halen sarı sütüm geliyor. İlk gün süt çıkmayınca çok ağlamıştım. Şükür ki hemşireler ve anne teknikleri ile sütüm geldi :)
Tavsiyelere devam :)
Evde kompostoluk malzemeniz yoksa şimdiden hazır edin. Özellikle kayısı kompostosu hem sütünüzü foşur foşur yapıyor hem de tuvaletinizde sıkıntı yaratmıyor :) Hatta son haftasında olanlar doktoruna sorup günde bir bardak içmeye başlayabilir. Bir de emzirme öncesi memenizi elinizle masaj yapar gibi ısıtıp (ya da ılık havluyla vs) sağarken/emzirirken sıkarsanız süt fışkırıyor, bu da annemden :)
3. günümdeyim, halen sarı sütüm geliyor. İlk gün süt çıkmayınca çok ağlamıştım. Şükür ki hemşireler ve anne teknikleri ile sütüm geldi :)
annem yazdan yapıp kavanozlara koyup göndermişti 7 kavanoz kompostom var ilk etapta benı götürür onlardaha sonra bahara dogru yenı meyveler fln cıktıkca taze yapıp içeriz valla saolasın bunları söylemen bıze bilgi verio bıde bebek dogduktan sonra karnında nasıl bısey oldu bosluk hissettnmı ne bilim ben onu cok merak edıom
Gunaydin Marmelatte birinci agizdan duymak cok guzel tesekkurler paylasimin icin
Bebegin nasil canim...
Kuru kayısıdan komposto yapın, hem lezzetli hem kabız olmamanız için çok gerekli.
Valla karnımın içinde bir boşluk var tabi ama yüz üstü yatabilmek, eğilebilmek falan güzel şeylermiş :) Ayak tırnaklarımı kesebilmek de :)) Ama öyle eksiklik duygusu yok çünkü ekmek hamuru gibi oluyor ilk bir iki gün karın :))
hahah benım kızın sacları belıne kadar uzamıstır öyle bişey varsabir ara midemin delindiğini düşünmeye baslamıstm ama bebek bıraz asagıya dogru ındıkce rahatladm çok şükür
Bebeğim çok iyi şükür ki ama emme refleksleri tam oturmadığı için doktor riske atıp eve göndermedi, hastanede kontrol altında besliyorum. Sütümü sağıp götürüyorum. Doğduğundan bu yana 300 gr almış. Doktor "eve götürseydiniz zayıflatıp geri getirecektiniz" diyor, h.sonuna doğru taburcu olacağız işallah.
valla çok şanslısın o zaman keşke bende senin gibi olsamIlk aylarda olmustu ama son aylarda hic olmadi mide yanmam.....
Ama kasinti olduruyor beniiiiiii
ne zaman başlıyor peki bebekler aşağı doğru inmeye ya 35 hafta olacak hala göğsümün altında tekmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?