2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler ve GÜNAydın herkeze.....son günler zormuş gerçekten:84::84::84::84::84: ayaklarım şiş sürekli uykum var bebişim dayak komasına sokuyor beni ve her gece acaba bugün dogarmı heycanı yetiyor bana.bir gün iyiyim bir gün kötü bazen sinirden ağlıyorum.sabır kalmıyor insanda gerçekten.anneliğin yüceliği başta burdan geliyormuş anladım.canım annem iyi ki varsın neler çekmiş benim için:)
ayşe den haber yok daha galiba facee okudum

melantiss35 - marmelatta tebrikler taze cici anneler darısı tüm topiğimize olsun sizin adınıza çok sevindim bebişlerinizi bizim için bol bol öpüp koklayın mistir şimdi onlar misssssağlıkla büyütün analı babalı.

bu arada bugün nst ye girdim yarın sabahta çağırdı
bizim kız belirli aralıkta hızlı hareket etti
alete tekme attı tuaf bir ses çıktı tırstım nst garip ve çoook hoş bişey:)
öpüldünüz teyzişler arada girerim zaman oldukça inşallah allaha emanet olun.:116::112:

kızlar bende yazdıklarınızı okuyorum dünden beri 34hafta 5 günlük oldu minik kızımız
çok heyecanlıyız.
mide yanmaları ne zaman geçiyor beni bilgilendirin lütfen ölüyorum bu yanmalardan
bi de uykusuzluktan geceleri uyku yok kızımın tekmelerinden gündüzde ses seda yok
sanırım doğunca geceleri nöbetçi olacağız başında

canım ben senin haftandayken gecmişti mıde yanmalarım gercı arada bir gec saatte bısey yıyp yatarsm yıne yanma oluo ama eskisi kadar degıl çok şükür:2:uykusuzluk genel olarak hepimizde var dıyebılırm artık bünye alısıo bir yerden sonradoğumdan sonrakı uykusuz geceler için hazırlık oluo galıba

başımda belada bu mide yanmasıyla sürekli yanıyor.
elimde bi soda şişesi sürekli dolaşıyorum ilaç verdi doktor o da fayda etmedi
batıl inanç olduğuna inanıyorum sözde mide çok yanarsa bebek çok saçlı oluyormuş
böle giderse ben kızımı hiç düşenemiyorum sürekli mide yanmam var :)

Gunaydin canalrim

Hic ama hic uyumadim bu gece kasintidan
Resmen agladim...

Doktora gidiyoruz saat 10;00 da bebisimizide gorecez

Bakalim doktor ne diyecek dogum icin....

hahah benım kızın sacları belıne kadar uzamıstır öyle bişey varsa bir ara midemin delindiğini düşünmeye baslamıstm ama bebek bıraz asagıya dogru ındıkce rahatladm çok şükür

Ilk aylarda olmustu ama son aylarda hic olmadi mide yanmam.....

Ama kasinti olduruyor beniiiiiii

Tavsiyelere devam :)

Evde kompostoluk malzemeniz yoksa şimdiden hazır edin. Özellikle kayısı kompostosu hem sütünüzü foşur foşur yapıyor hem de tuvaletinizde sıkıntı yaratmıyor :) Hatta son haftasında olanlar doktoruna sorup günde bir bardak içmeye başlayabilir. Bir de emzirme öncesi memenizi elinizle masaj yapar gibi ısıtıp (ya da ılık havluyla vs) sağarken/emzirirken sıkarsanız süt fışkırıyor, bu da annemden :)

3. günümdeyim, halen sarı sütüm geliyor. İlk gün süt çıkmayınca çok ağlamıştım. Şükür ki hemşireler ve anne teknikleri ile sütüm geldi :)

annem yazdan yapıp kavanozlara koyup göndermişti 7 kavanoz kompostom var ilk etapta benı götürür onlardaha sonra bahara dogru yenı meyveler fln cıktıkca taze yapıp içerizvalla saolasın bunları söylemen bıze bilgi veriobıde bebek dogduktan sonra karnında nasıl bısey oldu bosluk hissettnmı ne bilim ben onu cok merak edıom

Gunaydin Marmelatte birinci agizdan duymak cok guzel tesekkurler paylasimin icin
Bebegin nasil canim...

Kuru kayısıdan komposto yapın, hem lezzetli hem kabız olmamanız için çok gerekli.

Valla karnımın içinde bir boşluk var tabi ama yüz üstü yatabilmek, eğilebilmek falan güzel şeylermiş :) Ayak tırnaklarımı kesebilmek de :)) Ama öyle eksiklik duygusu yok çünkü ekmek hamuru gibi oluyor ilk bir iki gün karın :))

Gunaydin Marmelatte birinci agizdan duymak cok guzel tesekkurler paylasimin icin
Bebegin nasil canim...

Bebeğim çok iyi şükür ki ama emme refleksleri tam oturmadığı için doktor riske atıp eve göndermedi, hastanede kontrol altında besliyorum. Sütümü sağıp götürüyorum. Doğduğundan bu yana 300 gr almış. Doktor "eve götürseydiniz zayıflatıp geri getirecektiniz" diyor, h.sonuna doğru taburcu olacağız işallah.

ayy süper anlatmışsın bende ayak tırnaklarımı rahatca kesmeyı bir de yüzüstü yatmayı özlediiim

Cook guzel canim caook sevindim hersey yolunda yani....

Kucuk bey eve gelecek artik ha

Ayak tirnagi kesmek birgun bunun icin zorlanacagimi hayatta dusunmez dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…