2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze ii hafta sonları kızlar bizde kızım duruyla 12 günlük olduk bugün gündüzleri uyuyoruz ama geceleri hep uyanık durumdayız son anların tadını çıkarıp uyusanız ii olur sonra yorgun düşmeyin ben epidural sezeryan oldum ve şükür azda olsa sütüm geldi tavsiyem emzik biberon vermeyin bebeklerinize ben vermedim ve şükür aldı gögüsümü zorda kalrda mama verirseniz bile kaşıkla verin biberona alışırsa çok zor olur

saol canım teşekkür ederim

canım ne güzel bir mutluluk kızınla birliktesin artık allahım hiç ayırmasın sizi
umarım sütümüz gelir canım ben çok istiyorum emzirebilmeyi ve elimden gelen herşeyi yapıcam emzirmek için. kaşıklada verilebilir tabi haklısın ama ben biberonda kullanmak istiyorum oyüzden ne olur olmaz yanımda bulunsun diyorum. emmeyi bırakmasın diye çok araştırarak aldım biberonu umarım doğru tercihtir. inşallah bol bol sütümüz gelir canım ya

bende geceleri uyuyamıcak gibiyim sanırm bebek olunca şimdiden uyku depoluyorum o kadar çok uyuyorumki kafamı kaldıramıyorum üstümde bi ağırlık var sanki inş bizimde hemen sütümüz gelirde sıkıntı çekmeyiz canım

bende clexane 400 lük kullanıyorum dr devam etcez dedi anlamadım canım amin hepimizinkini inşlhhhhh:)

amin hepimizi Allahım bebekleriyle bi ömür nasip etsin. sütüm geldi şükür ama 3980gr doğmuştu kızım hastaneden çıkarken şişimiz indi 350gr gitti eve 3630gr la geldik 5 gün sonra kontrole gittik 40 gr almış minik hanım doktor 2 günde 40 gr alması gerek günlük 20 gr almalıydı dedi pompayla sütümü sagıp miktarına bakıcaz az ise ona göre çok az mamaya başlıcaz ama ben süt arttırıcı kahve içiyorum şükür çogaldı gögüslerim yara olmuştu resmen ağladım ama yinede bırakmadım gögüslerinize krem sürün ve hastane çantanızada mutlaka ekleyin benim çok işime yaradı lansinoh sanırım adı çok memnun kaldım şuan ii şükür

soru işareti var olmazmı ama devam dedi canım hayrlısı artık biliyomusun ben cepten hiç aramadım onu aramayada çekiniyorum anlamadım kendim

amin canım. ben de çok istiyorum emzirmeyi ilk başlarda zorlancaz belki ama pes etmemek lazım sık sık emzirmek gerekiyormuş çünkü sütün de artması için. umarım hiç mama takviyesine falan gerek kalmadan bol bol emziririz kuzuları
krem konusunda ben de çok kararsız kaldım canım bazıları işe yaradı bazıları yaramadı diyor ama yanımızda bulunmasında fayda var sanırım çok sağol verdiğin bilgiler için

soru işareti var olmazmı ama devam dedi canım hayrlısı artık biliyomusun ben cepten hiç aramadım onu aramayada çekiniyorum anlamadım kendim

canım devam demişse devam et seni takip ediyor biliyor neyin var diye riske atamaz zaten ama aklına takılmış belli bende takıntılıyım taktımmı takarım yerim kendimi oyüzden ara sor derim ben. ne kaldı şurda doğuma stres olma boşuna için rahatlar canım

slm kızlar..ben doğum yapacağım hastanedeki hemşirelere sordum..ne mama nede biberon götürmeme gerek yokmuş...eğer gerekirse onlar şırıngayla ağızdan veriyorlarmış mamayı..ayrıca bebek bezini ve kendimede pedi çantadan çıkardım,onlara da gerek yokmuş...oh be,çantam baya hafifledi:)))

merhaba arkadaşlar takvimlerde yılın sonuna, hamilelikte yolun sonuna geldık. inş. yeni yılda sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

dün dr. kontrolumuz vardı. gecen hafta çatı muayenesi olmuştum normal doğum için uygunmuşum. dünkü kontrolde canım sıkıldı biraz bebeğim kg almamış görünüyor. ama drum bi sıkıntı yok herşey normal, olabilir ult. ölçümleri tahmını canını sıkma dedi. kalp atışları, eşi vs herşey yolunda normal doğum olacak diye beklıyoruz. 1 hafta daha beklıcez artık bu haftada gelmezse sezeryan olurum diye düşünüyorum.

normal olursa eğer uygun olursa acılma falan epidural olucak, ama sezeryan konusunda kararsızım genel mı yoksa spinal mı olsa diye, aslında gönlum spinalden yana bebeğimin ilk halını ben görmek isterim ayılıp bayılmayla uğraşmam bilincim hep acık olur emzirme için falan diye düşünüyorum. ama ameliyathane ortamına dayanabılırmıyım onu bilmiyorum.

:119::119::119: HERKESE İYİ SENELER :119::119::119:

SELAM CİCİ ANNE ADAYLARI VE ANNELER
BEN PAZARTESİ GÜNÜ SABAH DOĞUM YAPTIM 36+6 GÜNDE BİRAZ ERKEN OLDU SEZERYANIM AMA OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM VE BEN İYİYİZ
KIZIMIN ADI DEFNE
FOTOĞRAFLARINI EKLEDİM PROFİLİME BAKMAK İSTRESENİZ TEYZELERİ

merhaba canım bayağ az kalmış doğumuna evet çoğu hastane veriyor canım. ama ben yine de koydum çantamın içine olmasa da arabaya koycam dursun içim rahat etmez yoksa takıntılıyım biraz illa yük edicem yani kendime

gözün aydın canım geçmiş olsun aynı zamanda ocak anneleri listesi uzamaya başladı. ne güzel yavruna kavuşmuşsun darısı başımıza inş. doğum hikayeni de paylaşırsan bizimle tecrübelerinden faydalanırız.

canım gözünaydın hayırlı olsun meleğin. maşallah çok ama çok tatlı bir kuzun var sezeryan neden erken oldu canım peki?

hoşgeldin:) tracker kullanmak istersen ve nasıl yapıldığını bilmiyorsan bunu kullanabilirsin (25 ocak beklenen doğum olarak girdim):
http://lbdf.lilypie.com/mDoUp2.png

bu adresi kontrol panelinden, profili düzenle diyip çizelge kısmına kopyalarsan çalışmaya başlar.

iznin hayırlı olsun, artık iyice dinlenirsin evde bebeğinle, yine iyi dayanmışsın bu zamana kadar:) ben "normal doğum için uygunuz değil mi bir sıkıntı yok" diye sordum doktoruma, o da tabi normal istiyorsan şimdilik bir sıkıntı yok dedi. epidural kısmını filan hiç konuşmadık. doktorun normale mi mırın kırın ediyor yoksa epiduralli olmasına mı?

kızlar doğum başlamış olmasının belirtisi kanama olması mı kan damı gelicek birde su gelicek öylemiiii ?

nişan olayı herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla, ama olduysa doktora haber vermek gerekiyor mutlaka. su olayı da sancın ve açılman varsa su gelmeden de doğuma alınabiliyorsun, yani aslında su doğum anında da gelebilir, aman bende ne nişan ne su gelmedi diyip rahat olmamak lazım hem nişanı, hem suyu, hem de sancılarını takip edip düzenli kontrollerini de ihmal etmemek gerekiyor. çok stresli bi bekleyiş di mi, senin haftan da yaklaşmış:)

ewt ben de inan kaç kişiye sordum hastanede...oda yetmedi orda doğum yapan arkadaşlarıma sordum gerekiyormu diye...onlarda hayır alma gerekmiyor dediklerinde anca çıkardım çantadan:)
doğumuma gelince evet az kaldı,kısmet olursa perşembe sabahı epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşecek...yazarım artık burdan ayrıntıları...

Benim bebeğim yoğun bakım odasında kaldığı için ilk 2 gün biberonla beslendi ama sonra mememi verdiğim ilk dakika hiç itiraz etmeden emdi. Hemşirenin dediğine göre kullandıkları biberon onu tembelliğe alıştırmayan damaksız modelmiş. Tek sorun emerken sık sık uyuyakalıyor, burnunu topuğunu sıkıp uyandırıyorum

oo hayırlı olsun:) göğüs kalkanı filan almış mıydın, atmışken onları da kaynatsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…