- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.181
hastanede veriyorlar zaten canım oyüzden almadım ben belki sadece ilk gece veririz sonra gerek kalmaz boşuna almayalım dedim birde kendimi mamaya göre şartlamak istemiyorum psikolojik bişey ama mamaya güvenmek istemiyorum sık sık emzirip sütümü yettirmeye çalışcam gerekli görürlerse hastanede vereceklerdir zaten. evde de devam etmem gerekirse eğer bir kaç gün ozaman alırım.
herkeze ii hafta sonları kızlar bizde kızım duruyla 12 günlük olduk bugüngündüzleri uyuyoruz ama geceleri hep uyanık durumdayız son anların tadını çıkarıp uyusanız ii olur sonra yorgun düşmeyin ben epidural sezeryan oldum ve şükür azda olsa sütüm geldi tavsiyem emzik biberon vermeyin bebeklerinize ben vermedim ve şükür aldı gögüsümü zorda kalrda mama verirseniz bile kaşıkla verin biberona alışırsa çok zor olur
herkeze ii hafta sonları kızlar bizde kızım duruyla 12 günlük olduk bugüngündüzleri uyuyoruz ama geceleri hep uyanık durumdayız son anların tadını çıkarıp uyusanız ii olur sonra yorgun düşmeyin ben epidural sezeryan oldum ve şükür azda olsa sütüm geldi tavsiyem emzik biberon vermeyin bebeklerinize ben vermedim ve şükür aldı gögüsümü zorda kalrda mama verirseniz bile kaşıkla verin biberona alışırsa çok zor olur
bende clexane 10 000 kullanıyorum sezeryana 15 gün kala kesicez şu anda 3 hafta var doğumuma aspirinide 30 haftada kestiler dr lar seni riske atmazlar elbette dr una bir danış canım ... hayırlısıyla Allah kucağına almayı büyütmeyi nasip eylesin ...
canım ne güzel bir mutluluk kızınla birliktesin artık allahım hiç ayırmasın sizi
umarım sütümüz gelir canım ben çok istiyorum emzirebilmeyi ve elimden gelen herşeyi yapıcam emzirmek için. kaşıklada verilebilir tabi haklısın ama ben biberonda kullanmak istiyorum oyüzden ne olur olmaz yanımda bulunsun diyorum. emmeyi bırakmasın diye çok araştırarak aldım biberonu umarım doğru tercihtir. inşallah bol bol sütümüz gelir canım ya
merhaba canım eğer aklında soru işaretleri olduysa gürsel beye tekrar sor derim. ama başka bir arkadaşın doktorunun söylediği şeyi yapma kendi doktorunu dinle. herkesin bünyesi yapısı farklı belki arkadaşaların daha az kullanması gerekirken senin daha fazla kullanman gerekiyordur. doktorun senin herşeyini biliyor riske atarmı hiç yanlış bişey söylese kendisi de riske girecek sen bir ara tekrar sor ama onun dediğini yap kafana göre bırakma canım
amin hepimizi Allahım bebekleriyle bi ömür nasip etsin. sütüm geldi şükür ama 3980gr doğmuştu kızım hastaneden çıkarken şişimiz indi 350gr gitti eve 3630gr la geldik 5 gün sonra kontrole gittik 40 gr almış minik hanım doktor 2 günde 40 gr alması gerek günlük 20 gr almalıydı dedi pompayla sütümü sagıp miktarına bakıcaz az ise ona göre çok az mamaya başlıcaz ama ben süt arttırıcı kahve içiyorum şükür çogaldı gögüslerim yara olmuştu resmen ağladım ama yinede bırakmadım gögüslerinize krem sürün ve hastane çantanızada mutlaka ekleyin benim çok işime yaradı lansinoh sanırım adı çok memnun kaldım şuan ii şükür
soru işareti var olmazmı ama devam dedi canım hayrlısı artık biliyomusun ben cepten hiç aramadım onu aramayada çekiniyorum anlamadım kendim
slm kızlar..ben doğum yapacağım hastanedeki hemşirelere sordum..ne mama nede biberon götürmeme gerek yokmuş...eğer gerekirse onlar şırıngayla ağızdan veriyorlarmış mamayı..ayrıca bebek bezini ve kendimede pedi çantadan çıkardım,onlara da gerek yokmuş...oh be,çantam baya hafifledi:)))
SELAM CİCİ ANNE ADAYLARI VE ANNELER
BEN PAZARTESİ GÜNÜ SABAH DOĞUM YAPTIM 36+6 GÜNDE BİRAZ ERKEN OLDU SEZERYANIM AMA OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM VE BEN İYİYİZ
KIZIMIN ADI DEFNE
FOTOĞRAFLARINI EKLEDİM PROFİLİME BAKMAK İSTRESENİZ TEYZELERİ
SELAM CİCİ ANNE ADAYLARI VE ANNELER
BEN PAZARTESİ GÜNÜ SABAH DOĞUM YAPTIM 36+6 GÜNDE BİRAZ ERKEN OLDU SEZERYANIM AMA OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM VE BEN İYİYİZ
KIZIMIN ADI DEFNE
FOTOĞRAFLARINI EKLEDİM PROFİLİME BAKMAK İSTRESENİZ TEYZELERİ
Selam kızlar, aranıza yeni katıldım. Geç oldu biraz ama çalışınca ancak işte. İlk kez bu hafta cumartesi çalışmıyorum. 37. haftamdayım. Heyecan dorukta yani...
Beklenen doğum tarihim 25 ocak. Ama bana hiç o kadar duracak gibi gelmiyor. 32. haftada bi doğum tehdidi atlattık, bu kadar durması bile mucize bence:)
Epudral ile normal doğum düşünene ve ilk doğum için bu konuda doktoru ile anlaşmaya varabilen var mı aranızda? Benim doktorum mırın kırın ediyor da
kızlar doğum başlamış olmasının belirtisi kanama olması mı kan damı gelicek birde su gelicek öylemiiii ?
merhaba canım bayağ az kalmış doğumunaevet çoğu hastane veriyor canım. ama ben yine de koydum çantamın içine olmasa da arabaya koycam dursun içim rahat etmez yoksa takıntılıyım biraz illa yük edicem yani kendime
benim kardeşim getirdi eşi eczacı olduğu için biberonlarımızı emziğimi zi chicconun anne göğsüne benzeyen modeli var bide yine chicconun bi modeli biberon hangisini koysamki sen nasıl bişey koydun bide nasıl kaynattın benim kaynana koyma çantaya biberon ona alışırsa emmez seni dedi kafam karışıkdı birazz
sonunda bebeğimin emzik ve biberonunu kaynattım.
yaklaşık 2 haftadır ortada duruyordu gözümün önünde dursun hemen yapayım diye. kıyamıyordum kaynatmaya sonunda kıydım
kurusunlar hastane çantamıza yerleştircem bir eksiğimiz bu kalmıştı ohh bu da bitti yılın son günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?