- 25 Ocak 2010
- 51
- 8
- 86
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.161
bende clexane 10 000 kullanıyorum sezeryana 15 gün kala kesicez şu anda 3 hafta var doğumuma aspirinide 30 haftada kestiler dr lar seni riske atmazlar elbette dr una bir danış canım ... hayırlısıyla Allah kucağına almayı büyütmeyi nasip eylesin ...
canım benim son 3 kala iğnem bitiyodu zaten dr devam etcez dedi kafam karıştı bende kesilir biliyorum napsamki bu gün yarın vurulmıcam
canım benim son 3 kala iğnem bitiyodu zaten dr devam etcez dedi kafam karıştı bende kesilir biliyorum napsamki bu gün yarın vurulmıcam
günaydınlar gece uyuyamayıp öğlene kadar uyuyanlardanım yeni kalktım bende bugünüde hayırlısı ile atlatalım inş 2012 model olsun bebişlerimizz
günaydınlar gece uyuyamayıp öğlene kadar uyuyanlardanım yeni kalktım bende bugünüde hayırlısı ile atlatalım inş 2012 model olsun bebişlerimizz
günaydın canım.. ben bayağ rahat uyuyorum bu aralar maşallahım var enerjim de yerimde aman nazar değmesin bazen çok kötü oluyorum çünkü şuanki halimden çook memnunum
eşim başımın etini yiyor zaten nolur bugün doğurma çenenden kurtulamam diyoradam okadar sabırsızlıkla beklediği halde oğlunu doğurma diyor huyumu biliyor çünkü 1 gün için 2011li oldu diye saycam durcam aman hayırlısıyla gelsinlerde ne zaman isterlerse ozaman gelsinler
sonunda bebeğimin emzik ve biberonunu kaynattım.
yaklaşık 2 haftadır ortada duruyordu gözümün önünde dursun hemen yapayım diye. kıyamıyordum kaynatmaya sonunda kıydım
kurusunlar hastane çantamıza yerleştircem bir eksiğimiz bu kalmıştı ohh bu da bitti yılın son günü
benim kardeşim getirdi eşi eczacı olduğu için biberonlarımızı emziğimi zi chicconun anne göğsüne benzeyen modeli var bide yine chicconun bi modeli biberon hangisini koysamki sen nasıl bişey koydun bide nasıl kaynattın benim kaynana koyma çantaya biberon ona alışırsa emmez seni dedi kafam karışıkdı birazz
canım bol bol dinlen zaten yorma artık kendini ben bir kaç gündür çok iyi hissediyorum kendimi ama ondan öncede çok kötüydüm ağrıdan duramıyordumç bir günüm bir günümü tutmuyor yani emin olamıyorum ertesi gün nasıl uyanacağımdan:26: ağrılar falan bende de var tabi bazen çok aşırı oluyor bunaltıyor az kaldı idare et diyorum bende
dr.browns gaz önleyici biberon aldım canım ben emziğide chicco damaklı ve kauçuk aldım ama yenidoğan bebekler için silikon dedi doktorum ben yine de aldığımı vermeyi denicem. biberonu koy derim ben çantana ne olacağı belli değil normal doğum bile olsa sütümüz hemen gelmeyebilir ve bir kaç gün mecburen mama takviyesi yapmak zorunda kalabiliriz. aç kalması sarılığa neden olur dedi doktorum. biberona alışmasın diye anne memesine an yakın olanı tercih etmeye çalıştım ama miniklerin huyunu bilmiyoruz deneyerek öğrenicez artık işe yarayıp yaramadığını..
hangi mamayı aldın pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?