2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, aranıza yeni katıldım. Geç oldu biraz ama çalışınca ancak işte. İlk kez bu hafta cumartesi çalışmıyorum. 37. haftamdayım. Heyecan dorukta yani...
Beklenen doğum tarihim 25 ocak. Ama bana hiç o kadar duracak gibi gelmiyor. 32. haftada bi doğum tehdidi atlattık, bu kadar durması bile mucize bence:)
Epudral ile normal doğum düşünene ve ilk doğum için bu konuda doktoru ile anlaşmaya varabilen var mı aranızda? Benim doktorum mırın kırın ediyor da

günaydın kızlar. heyecan dorukta bu hafta sezeryan olacaklar benim gibi heyecenlı sanırım.size yine bir sorum olcaaktı bu sezeryandan önce kan tahlili yapıyor mu doktorlar ve gece 12den öğlen 12ye kadar nasıl aç kalıcaz yaaa

merhaba kızlar, şimdi komşudayım bi gireyim dedim.
evde gün sayıyoruz
herşey yolunda çok şükür
herkese allah kolaylık versin
doğum yapanlara hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün

canım benim son 3 kala iğnem bitiyodu zaten dr devam etcez dedi kafam karıştı bende kesilir biliyorum napsamki bu gün yarın vurulmıcam

slm kızlar nabersiniz

ben çok yrgunum bugün birazdan dinlenicem ki akşam ayakta kalabileyim ,hiç biyerim değilde şu tabanlarımın ağrısı öldürüyo beni

canım benim son 3 kala iğnem bitiyodu zaten dr devam etcez dedi kafam karıştı bende kesilir biliyorum napsamki bu gün yarın vurulmıcam

merhaba canım eğer aklında soru işaretleri olduysa gürsel beye tekrar sor derim. ama başka bir arkadaşın doktorunun söylediği şeyi yapma kendi doktorunu dinle. herkesin bünyesi yapısı farklı belki arkadaşaların daha az kullanması gerekirken senin daha fazla kullanman gerekiyordur. doktorun senin herşeyini biliyor riske atarmı hiç yanlış bişey söylese kendisi de riske girecek sen bir ara tekrar sor ama onun dediğini yap kafana göre bırakma canım

kızlarrrrrrr merhaba çook işim var bugün ama bir girip bakayım neler yapıyorsunuz dedim. birde merak ettim tabi doğuran arkadaşlar var mı diye umarım hepimiz çok güzel bir gün geçiririz vee rahat durur meleklerimiz artık yılın son günü 1 gün daha beklesinler

günaydınlar gece uyuyamayıp öğlene kadar uyuyanlardanım yeni kalktım bende bugünüde hayırlısı ile atlatalım inş 2012 model olsun bebişlerimizz

aynen cnm bende iki gündür 12 de uyanıyorum sabaha karşı uyku muyku kalmıyo valla......şubat annesiyim ama bak sizlerde öyleymişiniz....off offff

günaydınlar gece uyuyamayıp öğlene kadar uyuyanlardanım yeni kalktım bende bugünüde hayırlısı ile atlatalım inş 2012 model olsun bebişlerimizz

günaydın canım.. ben bayağ rahat uyuyorum bu aralar maşallahım var enerjim de yerimde aman nazar değmesin bazen çok kötü oluyorum çünkü şuanki halimden çook memnunum
eşim başımın etini yiyor zaten nolur bugün doğurma çenenden kurtulamam diyor adam okadar sabırsızlıkla beklediği halde oğlunu doğurma diyor huyumu biliyor çünkü 1 gün için 2011li oldu diye saycam durcam aman hayırlısıyla gelsinlerde ne zaman isterlerse ozaman gelsinler

sonunda bebeğimin emzik ve biberonunu kaynattım.
yaklaşık 2 haftadır ortada duruyordu gözümün önünde dursun hemen yapayım diye. kıyamıyordum kaynatmaya sonunda kıydım
kurusunlar hastane çantamıza yerleştircem bir eksiğimiz bu kalmıştı ohh bu da bitti yılın son günü

ben son günlerde kötüyüm sancı yok ama heryerim ağrıo ayakta duramıyorum belim çok ağrıoo ilaçların etkisi varmış dı onlarla ayakta duruomuşum ama artık ilaç içme dedi dr bugünüde atlatayım da doğsun artık çok bunaldımmm benn

benim kardeşim getirdi eşi eczacı olduğu için biberonlarımızı emziğimi zi chicconun anne göğsüne benzeyen modeli var bide yine chicconun bi modeli biberon hangisini koysamki sen nasıl bişey koydun bide nasıl kaynattın benim kaynana koyma çantaya biberon ona alışırsa emmez seni dedi kafam karışıkdı birazz

canım bol bol dinlen zaten yorma artık kendini ben bir kaç gündür çok iyi hissediyorum kendimi ama ondan öncede çok kötüydüm ağrıdan duramıyordumç bir günüm bir günümü tutmuyor yani emin olamıyorum ertesi gün nasıl uyanacağımdan:26: ağrılar falan bende de var tabi bazen çok aşırı oluyor bunaltıyor az kaldı idare et diyorum bende

dr.browns gaz önleyici biberon aldım canım ben emziğide chicco damaklı ve kauçuk aldım ama yenidoğan bebekler için silikon dedi doktorum ben yine de aldığımı vermeyi denicem. biberonu koy derim ben çantana ne olacağı belli değil normal doğum bile olsa sütümüz hemen gelmeyebilir ve bir kaç gün mecburen mama takviyesi yapmak zorunda kalabiliriz. aç kalması sarılığa neden olur dedi doktorum. biberona alışmasın diye anne memesine an yakın olanı tercih etmeye çalıştım ama miniklerin huyunu bilmiyoruz deneyerek öğrenicez artık işe yarayıp yaramadığını..

hangi mamayı aldın pekii

hangi mamayı aldın pekii

hastanede veriyorlar zaten canım oyüzden almadım ben belki sadece ilk gece veririz sonra gerek kalmaz boşuna almayalım dedim birde kendimi mamaya göre şartlamak istemiyorum psikolojik bişey ama mamaya güvenmek istemiyorum sık sık emzirip sütümü yettirmeye çalışcam gerekli görürlerse hastanede vereceklerdir zaten. evde de devam etmem gerekirse eğer bir kaç gün ozaman alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…