2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar

acelesi olupta bir yaş daha büyük olmak isteyen bebişlerimiz 2011 yılında bizlerin mucizesi olan canlarımız sağlıkla analı babalı büyüyün inş.
ve ne acelem var burda keyfim yerinde vakti gelince çıkarım diyerek bekleyen bebeişlerimiz sağlıkla zamanında doğun inş. sağlıkla kucaklarınıza alın inş. kızlar
herkese şimdiden mutlu huzurlu sağlıklı bebileriyle ve tüm sevdikleriryle nice yıllar diliyorum ...

ve şimdi birazda size kızımı anlatayım :))) bugün 28 günlük olduk dr kontrolumuze gittik 2200 olmuşuz 47 cm de boyumuz bugün kalça usg mizide çektirdik sorun yok çok şükür geçen hafta nezle olmuştuk biraz 10 gündür burunumuz tıkalıydı şükür oda düzeldi şimdi sadece bir kolik sorunumuz var yani arada gelen bir gaz sancımız var resmen morarıyo kendini sıkmaktan o kadarda çekeez artıkın rabbim sağlık versin yeterki ...

buarada kızlar size bi tavsiyem şu pompa tipli burun aspiratörlerini almayın aldıysanızda atın gitsin bende almıştım evet çekiyo ama pek bi işe yaramıyo bende gittim şu görüntüsü tuhaf olan eczanede satılan aspiratörden aldım hani şu kendi ağzınla çekiyosun bebeğin burnundan banada ilk başta iğrenç gelmişti ama emin olun çok güzel temizliyo ben onun sayesinde ve tabiki deniz suyuyla açtım kızımın minik burnunu ...
bizden bu kadar sağlıcakla kalın ...

kaynanan bi bakıma haklı bir çok hastanede filan da biberon vermiyorlar, kaşıkla filan veriyorlar biberona alışmasın diye. başka bi forumda da yazmıştı biri, hemşire biberonlar vermiş bi daha emmedi diye kızıp duruyordu:)
ama açıkçası ben ne olur ne olmaz diye bir tane biberon koydum, olur da ememezse, kaşıkla filan da veremezlerse (sonuçta kaşığım da yok onlarda yoksa, mama kaşıklarına baktım hepsi büyük bebekler için) en azından bir tane biberon olsun dedim, pompayla birlikte koydum. hastaneye biraz güveniyorum, doğum katındaki odalarda filan emzirme eğitimlerinden, bu işe ne kadar önem verdiklerinden filan bahseden tablolar asmışlar.

arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk hamileliğim çorluda yaşıyorum ve burda reyap hastanesinde koray bey e gidiyorum ve doktoruma ilk günden bu yana ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine ve pztsi kontrlm vardı bugün randevu için aradığmizda HASTANEDEN AYRILDIĞINI ÖĞRENDİM üstelik 2 hafta önce kontrolüm vardı ayrlacağı konusunda hiç bir bilgi vermedi en azından benim gibi doğumuna az kalmış hastalarına karşıda hiç bir sorumluluk hissetmemiş olması ayrıca çok acı bunca yıllık meslek hayatında hamile kadınların doktorlarına olan güven ve ihtiyacının ne anlama geldiğini anlamamış. şimdi ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok bana yardımcı olursanız sevinirim

selamm:) biz de o uykusuz günleri görücez inşallah, sütünün gelmesi çok iyi olmuş aç kalmamış yavrucak

bir şey soracağım umutlu, verirseniz bile kaşıkla verin demişsin ya, nasıl bir kaşık kullanılıyor, ona özel bir kaşık var mı, silikon filan, yoksa çay kaşığı gibi metal birşeylerle mi veriliyor biliyor musun?

hayırlı olsun maşallah çok tatlısınız yalnız biri fena kızdırmış senin kızı kaşlar çatık

merhaba arkadaşlar ben de bugn dr kontrolünden geldim bebeğim hala tersi duruyor artık dönmesi zor dedi doktorum haftaya tekrar gidicem ve gelişimine göre gün belirliycez artık sezeryan için :)

bu arada beklenen doğum tarihim 29 ocak herkese şimdiden hayırlı doğumlar ocak annesi olarak herkesi uğurlayıp öle doğracam galiba:)

hoşgeldin, geçmiş olsun umarım güvenebileceğin bi doktor bulursun tekrar. 28-29 ocakta bekleyen bi sürü anneyiz burda pek yalnız kalmazsın merak etme
tracker istersen bu da 29 ocak için:
http://lbdf.lilypie.com/HO4Mp2.png

Canım sen bu trackwr işinden anlıyorsun sanırım benimki yanlış bir türlü düzeltemiyorum benimkini de ayarlar mısın.Doğum tarihim 17 ocak ayrıca nasıl yapacağımıda açıklarsan sevinirim.şimdiden tşkr.

allah bağışlasın cnm gözün aydın

merhaba herkese

uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum 16 ocakta kısmetse bende ilk defa anne olacağım zorlu bir hamilelik geçirdim doğum stresini atlatıp kızımı kucağıma aldıktan sonra yaşamış olduğum tecrübelerin hepsini paylaşmayı düşünüyorum. eminim benim gibi sorunlu sıkıntılı zamanlar geçirip anne olmayı bekleyen çok kişi var.

yeni yılda herkesin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. iyi seneler...

http://lbdf.lilypie.com/3isQp2.png

çizelge kısmına bunu kopyalayıp dene canım. daha sonra değiştirip düzeltmek istersen şöyle yapılıyor:

- Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresine giriyorsun
- Maternity & Pregnancy yazan yere tıklıyorsun
- Days and weeks yazan yere tıklıyorsun
- Full size ticker yazan yeri seçiyorsun

ya da üstteki bütün bu adımlar yerine şu linke tıklıyorsun:)
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

(üstteki adımları da yazdım, olur da bu yazı arada kaybolursa lilypie sitesinden buraya nasıl gelindiğini hatırlarsınız diye)

- soldan arka plan için cetvelini seçiyorsun, sağ tarafta Next'e basıyorsun
- soldan bebek/leylek vs. seçiyorsun, yine sağda Next'e basıyorsun
- sol tarafta en üstte "Event Date" penceresi var, "Expected Due Date" kısmında beklenen doğum tarihini giriyorsun. sağda yine nexte basıyorsun (öncesinde tarih girdiğin yerin altında başka ayarlar da var onları da kurcalayabilirsin istersen)
- son sayfaya geldiğinde tracker'ın altında bi sürü link var, onlardan "Image URL" yazana tıkla, Code snippet: Image URL yazan pencere gelecek ekrana.
- The Ticker URL: altında bize lazım olan link var, onu kopyalayın.

sonra foruma geliyoruz,

-Üstte kontrol paneli, solda profili düzenle'ye tıklıyoruz
- aşağılarda "Çizelge:" yazan yere kopyaladığın linki yapıştırıyorsun
- en alttan da değişiklikleri kaydet diyorsun hazır oluyor:)

Son düzenleme:
hazırladığını kullandım o da yeterli caanım.Çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…