- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.201
benim kardeşim getirdi eşi eczacı olduğu için biberonlarımızı emziğimi zi chicconun anne göğsüne benzeyen modeli var bide yine chicconun bi modeli biberon hangisini koysamki sen nasıl bişey koydun bide nasıl kaynattın benim kaynana koyma çantaya biberon ona alışırsa emmez seni dedi kafam karışıkdı birazz
herkeze ii hafta sonları kızlar bizde kızım duruyla 12 günlük olduk bugüngündüzleri uyuyoruz ama geceleri hep uyanık durumdayız son anların tadını çıkarıp uyusanız ii olur sonra yorgun düşmeyin ben epidural sezeryan oldum ve şükür azda olsa sütüm geldi tavsiyem emzik biberon vermeyin bebeklerinize ben vermedim ve şükür aldı gögüsümü zorda kalrda mama verirseniz bile kaşıkla verin biberona alışırsa çok zor olur
SELAM CİCİ ANNE ADAYLARI VE ANNELER
BEN PAZARTESİ GÜNÜ SABAH DOĞUM YAPTIM 36+6 GÜNDE BİRAZ ERKEN OLDU SEZERYANIM AMA OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM VE BEN İYİYİZ
KIZIMIN ADI DEFNE
FOTOĞRAFLARINI EKLEDİM PROFİLİME BAKMAK İSTRESENİZ TEYZELERİ
bu arada beklenen doğum tarihim 29 ocak herkese şimdiden hayırlı doğumlar ocak annesi olarak herkesi uğurlayıp öle doğracam galiba:)
gününüzü bilmek ne güzel ben öle bekliyorum ne zaman gelcek diee
di mi yaa, sezeryancılara sırf bunun için çok özeniyorum, keşke bizimki de belli olsa
kızlar sezeryan olanlar spinal mi epidural mi oluyorsunuz benimde az kaldı doğuma daha karar veremedim????
hoşgeldin, geçmiş olsun umarım güvenebileceğin bi doktor bulursun tekrar. 28-29 ocakta bekleyen bi sürü anneyiz burda pek yalnız kalmazsın merak etme
tracker istersen bu da 29 ocak için:
http://lbdf.lilypie.com/HO4Mp2.png
SELAM CİCİ ANNE ADAYLARI VE ANNELER
BEN PAZARTESİ GÜNÜ SABAH DOĞUM YAPTIM 36+6 GÜNDE BİRAZ ERKEN OLDU SEZERYANIM AMA OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM VE BEN İYİYİZ
KIZIMIN ADI DEFNE
FOTOĞRAFLARINI EKLEDİM PROFİLİME BAKMAK İSTRESENİZ TEYZELERİ
http://lbdf.lilypie.com/3isQp2.pngCanım sen bu trackwr işinden anlıyorsun sanırım benimki yanlış bir türlü düzeltemiyorum benimkini de ayarlar mısın.Doğum tarihim 17 ocak ayrıca nasıl yapacağımıda açıklarsan sevinirim.şimdiden tşkr.
hazırladığını kullandım o da yeterli caanım.Çok teşekkür ederimmhttp://lbdf.lilypie.com/3isQp2.png
çizelge kısmına bunu kopyalayıp dene canım. daha sonra değiştirip düzeltmek istersen şöyle yapılıyor:
- Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresine giriyorsun
- Maternity & Pregnancy yazan yere tıklıyorsun
- Days and weeks yazan yere tıklıyorsun
- Full size ticker yazan yeri seçiyorsun
ya da üstteki bütün bu adımlar yerine şu linke tıklıyorsun:)
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
(üstteki adımları da yazdım, olur da bu yazı arada kaybolursa lilypie sitesinden buraya nasıl gelindiğini hatırlarsınız diye)
- soldan arka plan için cetvelini seçiyorsun, sağ tarafta Next'e basıyorsun
- soldan bebek/leylek vs. seçiyorsun, yine sağda Next'e basıyorsun
- sol tarafta en üstte "Event Date" penceresi var, "Expected Due Date" kısmında beklenen doğum tarihini giriyorsun. sağda yine nexte basıyorsun (öncesinde tarih girdiğin yerin altında başka ayarlar da var onları da kurcalayabilirsin istersen)
- son sayfaya geldiğinde tracker'ın altında bi sürü link var, onlardan "Image URL" yazana tıkla, Code snippet: Image URL yazan pencere gelecek ekrana.
- The Ticker URL: altında bize lazım olan link var, onu kopyalayın.
sonra foruma geliyoruz,
-Üstte kontrol paneli, solda profili düzenle'ye tıklıyoruz
- aşağılarda "Çizelge:" yazan yere kopyaladığın linki yapıştırıyorsun
- en alttan da değişiklikleri kaydet diyorsun hazır oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?