2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çalışırken nezaman izine ayrılcam diye dert yanıyodum..izzne çıktım çok sıkıcıymışşşş evde zaman geçmiyo dışarıyada çıkamıyorum karlı her yer..offff yaniiii
birde nezaman geliceğini bilmeden bebek beklemekte çok zor...
kimse kalmadığına göre bende yataım da zaman geçsin...nası olsa 1 saate kalkmaya başlarım tuvalet fasııı

yarın öğlen gelmiş olur oğlum çok merak ediyorum neye benziyor, ne hissedeceğimi de çok merak ediyorum.
ağlar mıyım acaba görünce, ben kimsenin karşısında ağlayamam ama bakalım ne yapıcam:)

düzelttim :) busefer doğru değil mi :)

Doru doru tatlimsaolasin bu listede yeni bi heyecan kattii...insanin yalniz olmadigini bilmesi ayni kaderi paylasmak iyi gelioobilmem ama pek bi duygusalim bugun.aglamak istiosum gun boyuu sonunda gun bitmeden akiverdi gozyaslarim kurumadi halaallahim su kubarek gecenin hayrina yuzu suyu hurmetine hepimize saglikli kolay dogumlarla saglikli evlatlar nasip etsinn...hakkimizda hayirlisi olsunnn..simdideenn herkese hayirli cumalarrr

sanırım bu çektiğim sancı 1 dk da bir belimden bi giriyo kasıklarıma yayılıyo yerimde otutturmuyo allahım inşallah sancıdır

Kızlar saat altıda suyunun gelmesi ile uyandım şimdi hastanedeyim iki cm açılma varmış hiç sancım yok henüz bekliyoruz dua edin lütfen kolay olsun

kızlar çok kötü bir gece geçirdim..

tam 3 gündür uyumuyordum aşırı stresten bu akşam artık baygın düştüm uyudum. nrmalde bebek akşamları ççok hareket ediyordu bu aşam uyuduğum için çok haraketini almadım.. sonra gece 2-3 kez tuvalete kalktım yine hiç haraket etmiyordu. normalde ışıkta yada sesten mutlaka alır uyanır bi haraket ederdi. sonsra su içtim kurabiye yediim gezindim kafasından sallamamı söylemişti doktor salladım. karnımı sarstım yok.. en ufak bir haraket yoktu... sonra ağlamaya başaldım hıçkıra hıçkıra. gece 3:30 hemen eşim annem hastaneye götürdüler hastanenin kapısından içeri girerken artık tüm umudumu kaybetmiştim. acile girdik dedim bebek haraket etmiyor ağlaya ağlaya sedyeye yattım sakinleştirmeye çalıştılar. sonra doktor hemen ultrasonda gösterdi bak bebeğin yaşıyor. dedim hemen eşime haber verin.. sonra kontrol ettiler nst ye aldılar herşey normal ama istersen müşahade altına alabiliriz dediler. bende kalmadım eve geldim doktorumla konuşacağım.eşim ve annem mahvoldular ikisi de kireç gibiydi. normaldoğumu bekleme stresine bilmiyorum artık ne kadar katlanabilirim. bir anda herşeyimi haybettiğimi düşündm. artık e garanti yoldan doğurmak istiyorum. benim yaşadığım krkuyu inşallah kimse yaşamaz çok kötü birşey.

Gözün aydın olsun canımcım.Darısı bşımıza...

sanırım bu çektiğim sancı 1 dk da bir belimden bi giriyo kasıklarıma yayılıyo yerimde otutturmuyo allahım inşallah sancıdır

Hayırlısı canım inşlh doğurmuşsundur.Ama beeeen

Kızlar saat altıda suyunun gelmesi ile uyandım şimdi hastanedeyim iki cm açılma varmış hiç sancım yok henüz bekliyoruz dua edin lütfen kolay olsun

Rabbim kolaylık versiin.

Geçenlrde de bana yaptı aynı şakayı oğlum ama uzun sürdürmedi

Günaydınlar doğuramayan anneler .Herkesin suyu geliyor sancısı geliyor doğuruyor.İyice kıskanmaya başladım gece 2 ile 4 arsı çok sancı çektim nasıl sevindim bir bilseniz bebek geliyor diye babamız da görevdeydi az daha sıklaşsın öyle çağırayım dedim sonra sızmışım sabah kalktım ki ne sancı ne bebek artık geeeeeeeeeeeel oğlum yaaa yapma anneye eziyet :84::84:

Günaydınlar doğuramayan anneler .Herkesin suyu geliyor sancısı geliyor doğuruyor.İyice kıskanmaya başladım gece 2 ile 4 arsı çok sancı çektim nasıl sevindim bir bilseniz bebek geliyor diye babamız da görevdeydi az daha sıklaşsın öyle çağırayım dedim sonra sızmışım sabah kalktım ki ne sancı ne bebek artık geeeeeeeeeeeel oğlum yaaa yapma anneye eziyet :84::84:[/QUOTE]

inşallah o sancılar açılma yapmıştır sana hissettirmeden. benim çok az bi sancım olmuştu 2 cm açmış sağolsun.

Aman aman cok sevindim sizin adiniza..ne guzellBnde hep hayal derdim sancim gelince esime nasil dicem nasil heycanla gtcez die..hayalde kalcak sadece sanirimrabbim yardimcin olsun cnm bi avazda dogur insaallah(cumlemiz)
Pokemon cnm son zmnlar bebek hareketleri yavaslar hatta yok denecek kdr olurmus...dikkatli olmakta fayda var tabi.seninde dogum yakinn demekk..hayirlisi olsun

inşallah o sancılar açılma yapmıştır sana hissettirmeden. benim çok az bi sancım olmuştu 2 cm açmış sağolsun.

Ayyy canım inşlh.Vallahi ben son 2 haftadır düzenli sancı çekiyorum ondan öncekileri hesaba katmıyorum eğer pazartesi çatı muayenesinde açılma yok derse ben de bir problem var dedmektir.O kadar sancıya açılmazsa mühürlü dicem o bölgem

Offf bgun 39 olduk..sikayetci deilim sukurler olsun saglik olsun yeetr..ama oazartesi yaklasioo drum kontrol edip sezeryan dicek dir endiseliyim..o da iyi tabi ama daha gunum dolmamis oluoo riske atmak istemio dr...gece ruyamda sezeryan olmusum inanin kendimi sikmaktan uyandigimda ve hala karnimin eti aciooo ameliyatli gibi

Ben gidip kahvaltımı yapayım sonra da çok sıcak bir duş alayım.Pazartesine kadar kendim doğurayım diye her gün haşlancam görüşürüz canlarım

kızlaarrr Allah hepinizin yardımcısı olsunnnnnn hergün girip paylaşımlarınızı okuyorummmmm karnıma kramplar giriyor halinizi okurken yanii ne çok strestesinizzzz inanın dua ediyorum Allah tez zamanda kurtarsın bebişlerinizi kucağınıza alın inş.

günaydın güzel anneler..
nasılsınız? ben hala doğuramadım:)) herkes sormaya başladı artık doğurmaya niyetin yokmu diye ayy size ne dimi ama hem daha zamanı var kuzumun çok sinir oluyorum sordukları zaman...
geçmişe bakayım biraz kızlar.... doğum yapan arkadaşlar varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…