- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.661
çatı muaynesi hiç canımı yakmadı benim tatlım açılma olsa yanarmıydı acaba:44:
düzelttim :) busefer doğru değil mi :)
sanırım bu çektiğim sancı 1 dk da bir belimden bi giriyo kasıklarıma yayılıyo yerimde otutturmuyo allahım inşallah sancıdır
Kızlar saat altıda suyunun gelmesi ile uyandım şimdi hastanedeyim iki cm açılma varmış hiç sancım yok henüz bekliyoruz dua edin lütfen kolay olsun
çatı muaynesi hiç canımı yakmadı benim tatlım açılma olsa yanarmıydı acaba:44:
kızlar bende doğurdun çok şeker bir kızımız oldu 3 kilo ve 51 cm amelyat genel anestezi ile oldu ama ben herşeyi hissettim anestezi yeterli olmadımı nedir karnıma bastırış anı bebeğin ağlamasını konuşmaları herşeyi duydum ama tepki veremedim ağrı hissetmedim ama çokta korktum neyse atlattık çk şükr darısı doğurmayanların başına
sanırım bu çektiğim sancı 1 dk da bir belimden bi giriyo kasıklarıma yayılıyo yerimde otutturmuyo allahım inşallah sancıdır
Kızlar saat altıda suyunun gelmesi ile uyandım şimdi hastanedeyim iki cm açılma varmış hiç sancım yok henüz bekliyoruz dua edin lütfen kolay olsun
kızlar çok kötü bir gece geçirdim..
tam 3 gündür uyumuyordum aşırı stresten bu akşam artık baygın düştüm uyudum. nrmalde bebek akşamları ççok hareket ediyordu bu aşam uyuduğum için çok haraketini almadım.. sonra gece 2-3 kez tuvalete kalktım yine hiç haraket etmiyordu. normalde ışıkta yada sesten mutlaka alır uyanır bi haraket ederdi. sonsra su içtim kurabiye yediim gezindim kafasından sallamamı söylemişti doktor salladım. karnımı sarstım yok.. en ufak bir haraket yoktu... sonra ağlamaya başaldım hıçkıra hıçkıra. gece 3:30 hemen eşim annem hastaneye götürdüler hastanenin kapısından içeri girerken artık tüm umudumu kaybetmiştim. acile girdik dedim bebek haraket etmiyor ağlaya ağlaya sedyeye yattım sakinleştirmeye çalıştılar. sonra doktor hemen ultrasonda gösterdi bak bebeğin yaşıyor. dedim hemen eşime haber verin.. sonra kontrol ettiler nst ye aldılar herşey normal ama istersen müşahade altına alabiliriz dediler. bende kalmadım eve geldim doktorumla konuşacağım.eşim ve annem mahvoldular ikisi de kireç gibiydi. normaldoğumu bekleme stresine bilmiyorum artık ne kadar katlanabilirim. bir anda herşeyimi haybettiğimi düşündm. artık e garanti yoldan doğurmak istiyorum. benim yaşadığım krkuyu inşallah kimse yaşamaz çok kötü birşey.
inşallah o sancılar açılma yapmıştır sana hissettirmeden. benim çok az bi sancım olmuştu 2 cm açmış sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?