2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa suyum geliyo sandım ama su değilmiş kabız olduğumdan dolayı akıntı geride birikmiş o geliyomuş ,hem üzüldüm hem sevindim

sabah yataktan kalkarken akıntı geldi sandım baktım sıvı bişi allah allah dedim günlük pedi değiştirdim,baktık 20 dk sonra bidaha istemdışı bi sıvı ne akıntı gibi kremsi nede renkli kesin su dedim,peçete koydum bu sefer 15-20 dk sonra o da ıslandı ,sinirlerim bozuldu gözllerim doldu çünkü sancım yoktu

eşimi kaldırdım anlattım panik yapma dedim gözlerimi dolu görünce niye ağlıyon dedi bi azarladım ağlıyorum çünkü sancım yok dedim neyse topladı kendini allahtan da düzeltti moralimi,önce suyum geliyo sancım yok normal olmaz dedim artık kendi kendime ,tek düşündüğüm sağlıklı olmasıydı o saatten sonra normal sezeryan farketmez allahım sen yardım et demeye başladım

panik yapmamaya kararlıydık ya eşim kahvaltı hazırlıyo ben sakin sakin çantamı hazırlıyorum neyse kahvaltı yaparkende epey bi geldi sıvı bişi artık sakin duramıcam hadi çabuk olalım demeye başladım eşime ,bu arada büyük tuvaletim geldi ama giremiyorum korkumdan heyecandan karnım ağrıyo karnım ağrıdıkça wc sıkıştırıyo iyice sinirler kalktı bende

neyse gittik dr doğumda bekledikçe karnım ağrıdı dr geldi hemen aldı alltan muayneye adam daha dokunmadan bu suyun değil dedi muayne etti kesin su değil kabızlığın var akıntı geride birikmiş dedi içimde bi sevinç bi sevinç utanmaya bile fırsat kalmadı ,salıya kadar devam beklemeye dedi
hem rahatladım hem içim bi garip oldu eşimde çok heveslendi tamam yani bitti mi geliyomu oğlumuz diye gözlerinin içi gülüyodu ama olmadı

eve geldim attım kendimi wc yw tam bir saat can çekiştim ben hayatımda böyle bir wc sıkıntısı yaşamadım basur olmazsam iyi hala popom acıyo(artık ekmek yemiyorum)

gören doğum hikayesi yazdım sanacak ama çok stresliydi karmakarışık duygularım aslını daha yaşamadım bile allah yardımcımız olsun kızlar anne olmak ne zormuş yaaa

doğuramayanlara beni de ekleyin arkadaşlar.38+4 .

benim kontrolüm vardı bugün.çatı muayenesi yapıldı 2 cm açılmam olmuş hemde hiç hissettirmeden. 32 diş döndüm doktordan, geliyor sonunda diyerek. suyumuz azalmış ama doktor çok moral verdi çatın müsait, hiç sancısız bu kadar açıldıysa çok kolay doğurursun normal doğumla dedi. pazartesi tekrar kontrol var. heyecandaan doğurabilirim artık

ayyyy maşallah canım yaaa hadi hayırlısı benide mecburen muayne etti ama hiç açılma var yok bişi demedi bende soramadım yaşadığım stresten off yaaa

ayyyy maşallah canım yaaa hadi hayırlısı benide mecburen muayne etti ama hiç açılma var yok bişi demedi bende soramadım yaşadığım stresten off yaaa

bende bağırdım bi ara dayanamayıp çok kötü bişeymiş hakkaten. doktor çok rahat olacak o kadar kafasını elledim kızının dedi. kıskandım valla benden önce dokundu diye.biran önce doğururuz inşallah çok zormuş çatı baktırma.

çatı muaynesi hiç canımı yakmadı benim tatlım açılma olsa yanarmıydı acaba:44:

kızlar çok ağrım var kasıklarımda adet sancısı gibi ama bugünkü wc macerasından mı yoksa muayneden mi bilmiyorum hastaneye gitmeyede utanırım artık

canım hakikaten komedi olduk yaa.Neyse ki suyun değilmiş ama suyum gelse normal doğum şansım olmayacak demişsin ama suyu gelen arkadaşlarıma suni sncı ile doğum yaptırdılar.Sana da yaparlardı.Neyse bekle bakalım salı yı dicem ama yok beklemyelim bir an önce kendi sancılarımız gelsin de kurtulalım allahın izniyle.

Sevindim senin adına canım.Ben buı kadar sancı çekiyorum eğer pazartesi hiç açılman olmamış derse çok üzülürüm.İnşlh biraz olsun açılmam vardır da suni sancı verirse bari çok zorlanmam.

yarın bu listeden çıkmak istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

belki hepimiz bu gece doğururuz :))

hergece bu umutla yatıyorum ama bi uyanıyorum sabah olmuş :)))))))))))

inşallah inşallah :) hatta hepimiz birden ya da sırayla Rabbim bir kolaylık verse sağlıcakla alsak yarın akşam otursak bebeklerimizi konuşsak :):)

sabah doktora gidince doğurtur belki seni dedim neyse hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize..

kakasını yiyip yemediğini nasıl anlıyor ki?

senin az kalmış sayılır listeye almayalım boşver

cumartesi doktor canıma okuyacak desene :))

Feryaloremis -40+2
mavisi - 40+0
filiz8520 -39+6
melniz -39+6
nanni - 39+4
ökkes38 - 39+4
Haydut - 39+3
antidepresif - 39+2
hylycn - 38+6
pokemon51 - 38+5
idogan - 38+4

Allahım sen bize hayırlısıyla kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip eyle...

Son düzenleme:

su gelince nedense korkuyorum belki uğraşmazlar diye:18:

inşallah pazartesi olmadan doğar bebişlerde bi oh çekeriz,

karnım da ağrıda wc em geldi sandım gittim yok ama kanlı akıntı vardı peçetede muaynedendir de mi? resmen kafayı yedim

kızlar siz tecrübelisiniz diye sorayım dedim kasılma yaşayıp duruyorum bugün ya..öyle düzenli değil gerçi dikkat da etmedim ama şimdiki 1dk fln sürdü sakın ben de erken doğurmayayım..bilen var mı acaba bu kasılma esnasında bebek hareketi de oluyor sanki derimi gerdiriyor gibi normal mi???

kaç kere oldu, nekadar sürede oluyor.. :26: yalancı sancıda olabilir, düzenli değilse muhtemelen ondandır, sola yat dinlen biraz, bu sırada takip et eğer geçmezse doktorunu ararsın.

benim 35. haftada bir gece boyu olmuştu böbrek ağrısı çekiyordum kumdöküyordum sanırım , ve üşüttüğüm için acayip kasılmalarım olmuştu sabaha doğru geçmişti..

kendi adıma cevap vereyim malesef bilmiyorum canım bende şuan bişiler yaşıyorum ama bi anlayabilsem ağrı mı sancı mı geliyo mu gelmiyo mu

bence takip etmeye devam et 10 dk da 3 kere 50sn ye olursa (belden kasıklara yayılan dayanılmaz bi ağrıymış) bi görün canım dr a çünkü daha çok erken senin doğum için

sanırım haklısın cnm ya belki ben de üşüttüm

yok cnm öyle dayanılmaz değil sadece sertleşme oluyor o kadar dediğin gibi takip edicem saolun kızlarr

kızlar bende doğurdun çok şeker bir kızımız oldu 3 kilo ve 51 cm amelyat genel anestezi ile oldu ama ben herşeyi hissettim anestezi yeterli olmadımı nedir karnıma bastırış anı bebeğin ağlamasını konuşmaları herşeyi duydum ama tepki veremedim ağrı hissetmedim ama çokta korktum neyse atlattık çk şükr darısı doğurmayanların başına

hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kızınız
ama hissetmen çok fena olmuş ya canın yanmadımı bastırışında falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…