2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar.......allaha sükür bende aldim kucagima bebeyimi...pazartesi sabahi 16.01.2012 ..saat 6.34 de dogum oldu....... bügün ciktim hastaneden........normal dogum oldu........

ne GÜZELLLLLLLLLLLLLLL BEBİŞLERRRRRRRRRRRR GELİYOOOOOOOOOOOOOOOO

ARTIK BEBİŞLERİMİZ İÇİN YORUMLAR YAZAR YARDDIMLAR ALIRIZZZZZZZZZZZZZZZZZ.

NASIL BİR YOLCULUKTU YARABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA.

BU ARADA BANA YARDIM EDEN PAYLAŞIMLARDA BULUNAN TÜM ANNİŞLERİME TEŞEKKÜRLER. YOLCULUĞUMUZ DEVAM ETSİN BENCE ÖNEMLİ OLAN ŞİMDİ BAŞLIYOOO BEBİŞLERİMİZ İÇİN YAZIŞALIMMMM NE DERSİNİZZZZZZZZZZZZ

allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına :)

selam kizlar.......allaha sükür bende aldim kucagima bebeyimi...pazartesi sabahi 16.01.2012 ..saat 6.34 de dogum oldu....... bügün ciktim hastaneden........normal dogum oldu........

Hayırlı olsun bebeğin, neden bu kadar çok kaldınız :26: , bi sorun yoktu inşallah. nasıldı doğum fırsatın olursa hikayeni bekleriz..

artık dogurmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm

böyle heran sancım gelse diye deli gibi bkliyorum bende.. ya yürümek istiyorum dışarısı çok soğuk.. napıyım evde zıplasam falan mı acep

birgün daha akşam oldu geçti gitti..

beni de ekleyebiirsiniz 38+5

anneme yarın evı dip köşe temızlıcm sakın yardm etme dedım belkı sancım fln olurda dogururum psikolojm bozuldu artı:111:

Merhaba kızlar.sabah söylemiştim kontrolüm var diye.Yine NST de sancı 40 larda çıktı yine.Muyanede de her şey normal çıktı.Suyu,kalp atışları da normal çıktı ama hala gelmeye niyeti yok.doktorum hala inmemiş kanala dedi ama bir sancı ile hemen iner dedi.Kilosu 3880 olmuş.O yüzden normal doğum şansın azalıyor dedi.Ayrıca bebek büyük olduğu için suni sancı riskli olabilir dedi biz yine de normal sancılarını pazartesine kadar bekleyelim dedi.renkli dopler istedi bebeğin kalp atışlarında bir problem var mı veya kakasını yemiş mi diye baktı.Bir problem çıkmadı.
Pazartesi günü gitcez çatı muayenesi yapıcak ilk önce açıklığımıa bakacak normal doğuma uygunsam suni sancı verecek.yoksa sezeryan kızlar inşlh pazartesine kadar mnormal sancılarım gelir veya gelmese de suni sancı ile açılmam olur.Çünkü suni sancı ile normal doğum gerçekleşecek diye de bir garanti yok dedi.:18::18:

slm annişler biliyoyosunuz pazartesi acil sezaryeane alındım minik mucizem aramızda rüya gibi doğum 16/01/2012 kilo 3600 boy 51 adı yağız doğum şekli epidural sezaryen darısı beklemedeki annişlere

canım gözün aydın olsun.Ne ara doğurdun şaşırdım

tünaydın herkese..

benimde sabah 10 dan beri azar azar syum geliyo hastaneye gitcez herşey yolundadır umarım :18:

Canııım doğum mu başladı acaba merak ettim :26::26:

Hayırlısı olsun canım üzülme.Bebeğini kuağına alınca unutrsun her şeyi.

Beni nasıl unutursunuz aranızda sanırım en kıdemli benim 40+2

pazartesine kadar devam.Dr. öle dedi.41 i tamamlatacak bana.Oğlum inşlh dr. uma uymaz da erken gelir.:26::26:

inşallah bu gece suyun gelir gidersin cnm koştur koştur..
hiçbirine gerek kalmaz...

inşlh cnm benim çook daraldım çoook.Göbeğime elimi süremiyorm gerginlikten.Hele gece eziyet uyumak 40 a kalmam inşlh diyordum şimdi 41 i doldurcam nerdeyse.Allahım sen yardım et :26:

çok iyi anlıyorum seni cnm..
ben bile sabrımın sınırlarındayım.. ki sen 40ı doldurdun..
valla seni görünce bende korkuyorum 40ı geçicem diye:18::18:

çok iyi anlıyorum seni cnm..
ben bile sabrımın sınırlarındayım.. ki sen 40ı doldurdun..
valla seni görünce bende korkuyorum 40ı geçicem diye:18::18:

Vallahi insanın korktuğu başına geliyor.Rahat olmak lazımmış.Bugün renkli dopleri çeken doktor sen 41 de misin dedi böyle acıyarak halime.evet dedim daha da pazartesini beklicez bir de ben,im doktora sezeryancı derlerdi Vallahi bekliyor benle beraber çok kararlı olduğumu görünce o da pes etti sanırım

bu arada oğluşumla ben rejime girdik daha fazla kilo almasın diye

belki hepimiz bu gece doğururuz :))

hergece bu umutla yatıyorum ama bi uyanıyorum sabah olmuş :)))))))))))

hayırlısı olsun canım varsın sezeryan olsun sağlıklı olunda

40. hafta hakkaten çok zormuş yaaa

ah keşkeeeee yine döndüm eve

hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımızaaaaaaaaaaa

sevindim canım bebişin iyi olduğuna şu hala bak siz lilo almamaya biz de kilo almaya çalışıyoruz offf offff ne zormuş anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…