- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.621
selam kizlar.......allaha sükür bende aldim kucagima bebeyimi...pazartesi sabahi 16.01.2012 ..saat 6.34 de dogum oldu....... bügün ciktim hastaneden........normal dogum oldu........
sagol canim...allah diyer dogum yapmamis annislere yardim etsin....39+2 haftamda bitti hamileligim.......
hayırlı olsn cnm bebısıne uzun bir ömür versn allahım..
Hayırlısı cnm hadi gözün aydın. Ben de cumartesi 9'da gircem sezeryana:18:
ben de özellikle 21ini seçtim hem benim doğum günüm hem de kova olsun istiyorum. Etrafımda o kadar çok oğlak var ki hepsi de birbirinden inat, umarım oğlum yarın bir sürpriz yapmaz
selam kizlar.......allaha sükür bende aldim kucagima bebeyimi...pazartesi sabahi 16.01.2012 ..saat 6.34 de dogum oldu....... bügün ciktim hastaneden........normal dogum oldu........
artık dogurmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm
doğurmuş olma ihtimalini düşünmüştüm :) , artık sitede görmediğimi doğuma gitti diye fişliyorum
aa gerçi suyun geliyomuş hadi hayırlısı bakalım , iyi haberlerle gel inşallah :)
mavisi - 40+0
antidepresif - 39+2
Haydut - 39+3
hylycn- 38+6 :)
filiz8520 -39+6
melniz -39+6
ökkes38 - 39+4
Hayırlı olsun bebişin :)
canım benim hamilelikten öncede vardı sonra tosun gibi büyüdü onunla yaşamayı öğrendim diyebilirim. inşallah doğumda ve sonrsasında artmaz diye dua ediyorum. eğer ağrı varsa doktoruna söyle fitil ve krem verir, ayrıca oraya zeytinyağlı pamuk koyabilirsin yumuşatır, ve kabızlık varsa onu çözmeye çalış, kabızlık içn bebeğe geçmeyen bir ilaç vardı adını unuttum. geçmiş olsun
hoşgeldin, inşallah inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza :)
allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına :)
Hayırlı olsun bebeğin, neden bu kadar çok kaldınız :26: , bi sorun yoktu inşallah. nasıldı doğum fırsatın olursa hikayeni bekleriz..
böyle heran sancım gelse diye deli gibi bkliyorum bende.. ya yürümek istiyorum dışarısı çok soğuk.. napıyım evde zıplasam falan mı acep
birgün daha akşam oldu geçti gitti..
mavisi - 40+0
antidepresif - 39+2
Haydut - 39+3
filiz8520 -39+6
melniz -39+6
ökkes38 - 39+4
pokemon51- 38+5
nanni- 39+4
--
slm annişler biliyoyosunuz pazartesi acil sezaryeane alındım minik mucizem aramızda rüya gibi doğum 16/01/2012 kilo 3600 boy 51 adı yağız doğum şekli epidural sezaryen darısı beklemedeki annişlere
tünaydın herkese..
benimde sabah 10 dan beri azar azar syum geliyo hastaneye gitcez herşey yolundadır umarım :18:
Arkadaşlar doktordan geliyorum 39+3üm, bebeğim yukarı yükselmiş normal doğum yapmam imkansızmış.
yarın saat 11 de bebeğim gün ışığına kavuşacak..
kısmet böyleymiş, ne üzülüyorum ne seviniyorum sadece hayırlısı diyorum...
doğurmuş olma ihtimalini düşünmüştüm :) , artık sitede görmediğimi doğuma gitti diye fişliyorum
aa gerçi suyun geliyomuş hadi hayırlısı bakalım , iyi haberlerle gel inşallah :)
mavisi - 40+0
antidepresif - 39+2
Haydut - 39+3
filiz8520 -39+6
melniz -39+6
ökkes38 - 39+4
Hayırlı olsun bebişin :)
canım benim hamilelikten öncede vardı sonra tosun gibi büyüdü onunla yaşamayı öğrendim diyebilirim. inşallah doğumda ve sonrsasında artmaz diye dua ediyorum. eğer ağrı varsa doktoruna söyle fitil ve krem verir, ayrıca oraya zeytinyağlı pamuk koyabilirsin yumuşatır, ve kabızlık varsa onu çözmeye çalış, kabızlık içn bebeğe geçmeyen bir ilaç vardı adını unuttum. geçmiş olsun
hoşgeldin, inşallah inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza :)
Merhaba kızlar.sabah söylemiştim kontrolüm var diye.Yine NST de sancı 40 larda çıktı yine.Muyanede de her şey normal çıktı.Suyu,kalp atışları da normal çıktı ama hala gelmeye niyeti yok.doktorum hala inmemiş kanala dedi ama bir sancı ile hemen iner dedi.Kilosu 3880 olmuş.O yüzden normal doğum şansın azalıyor dedi.Ayrıca bebek büyük olduğu için suni sancı riskli olabilir dedibiz yine de normal sancılarını pazartesine kadar bekleyelim dedi.renkli dopler istedi bebeğin kalp atışlarında bir problem var mı veya kakasını yemiş mi diye baktı.Bir problem çıkmadı.
Pazartesi günü gitcez çatı muayenesi yapıcak ilk önce açıklığımıa bakacak normal doğuma uygunsam suni sancı verecek.yoksa sezeryankızlar inşlh pazartesine kadar mnormal sancılarım gelir veya gelmese de suni sancı ile açılmam olur.Çünkü suni sancı ile normal doğum gerçekleşecek diye de bir garanti yok dedi.:18::18:
canım gözün aydın olsun.Ne ara doğurdun şaşırdım
Canııım doğum mu başladı acaba merak ettim :26::26:
Hayırlısı olsun canım üzülme.Bebeğini kuağına alınca unutrsun her şeyi.
Beni nasıl unutursunuz aranızda sanırım en kıdemli benim 40+2
pazartesine kadar devam.Dr. öle dedi.41 i tamamlatacak bana.Oğlum inşlh dr. uma uymaz da erken gelir.:26::26:
inşallah bu gece suyun gelir gidersin cnm koştur koştur..
hiçbirine gerek kalmaz...
inşlh cnm benim çook daraldım çoook.Göbeğime elimi süremiyorm gerginlikten.Hele gece eziyet uyumak40 a kalmam inşlh diyordum şimdi 41 i doldurcam nerdeyse.Allahım sen yardım et :26:
çok iyi anlıyorum seni cnm..
ben bile sabrımın sınırlarındayım.. ki sen 40ı doldurdun..
valla seni görünce bende korkuyorum 40ı geçicem diye:18::18:
Vallahi insanın korktuğu başına geliyor.Rahat olmak lazımmış.Bugün renkli dopleri çeken doktor sen 41 de misin dedi böyle acıyarak halime.evet dedim daha da pazartesini beklicezbir de ben,im doktora sezeryancı derlerdi Vallahi bekliyor benle beraber çok kararlı olduğumu görünce o da pes etti sanırım
bu arada oğluşumla ben rejime girdik daha fazla kilo almasın diye
belki hepimiz bu gece doğururuz :))
hergece bu umutla yatıyorum ama bi uyanıyorum sabah olmuş :)))))))))))
Arkadaşlar doktordan geliyorum 39+3üm, bebeğim yukarı yükselmiş normal doğum yapmam imkansızmış.
yarın saat 11 de bebeğim gün ışığına kavuşacak..
kısmet böyleymiş, ne üzülüyorum ne seviniyorum sadece hayırlısı diyorum...
doğuramayan annelerden biri de ben oldum kızlar. her an bekliyorum sancı gelir mi diye ama tık yok daha nst de bile hiç sancı görünmedi. sezeryan olup bi an önce olsa mı demeye başladıom. ama bu kadar bekledim az daha sabretmek istiyorum.
artık sokağa çıkmaya nkorkuyorum her gören sen daha doğurmadın mı diyo cevap vermekten sıkıldım
yarın kontrolum var geçen hafta kilosu 3700 göründü şimdi kilolu normal doğuramazsın demesindende korkuyorum eğer bu hafta daha da büyüdüyse
bakalım hayırlısı herşey belirsiz
allah hepimizin yardımcısı olsun 40. hafta en zoruymuş bu zamanları görmeden doğuranlar anlamaz bizim haklimizi
hem bedenen hemde ruhen ağır geçiyo bu günler malesef
ah keşkeeeee yine döndüm evedoğurmuş olma ihtimalini düşünmüştüm :) , artık sitede görmediğimi doğuma gitti diye fişliyorum
mavisi - 40+0
antidepresif - 39+2
Haydut - 39+3
filiz8520 -39+6
melniz -39+6
ökkes38 - 39+4
Merhaba kızlar.sabah söylemiştim kontrolüm var diye.Yine NST de sancı 40 larda çıktı yine.Muyanede de her şey normal çıktı.Suyu,kalp atışları da normal çıktı ama hala gelmeye niyeti yok.doktorum hala inmemiş kanala dedi ama bir sancı ile hemen iner dedi.Kilosu 3880 olmuş.O yüzden normal doğum şansın azalıyor dedi.Ayrıca bebek büyük olduğu için suni sancı riskli olabilir dedibiz yine de normal sancılarını pazartesine kadar bekleyelim dedi.renkli dopler istedi bebeğin kalp atışlarında bir problem var mı veya kakasını yemiş mi diye baktı.Bir problem çıkmadı.
Pazartesi günü gitcez çatı muayenesi yapıcak ilk önce açıklığımıa bakacak normal doğuma uygunsam suni sancı verecek.yoksa sezeryankızlar inşlh pazartesine kadar mnormal sancılarım gelir veya gelmese de suni sancı ile açılmam olur.Çünkü suni sancı ile normal doğum gerçekleşecek diye de bir garanti yok dedi.:18::18:
Canııım doğum mu başladı acaba merak ettim :26::26:
Beni nasıl unutursunuz aranızda sanırım en kıdemli benim 40+2
pazartesine kadar devam.Dr. öle dedi.41 i tamamlatacak bana.Oğlum inşlh dr. uma uymaz da erken gelir.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?