- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.721
kızlar biz evimize geldik.benim için çok zor bi dogum oldu çünkü saatlerce sancı çektikten sonra mecburi sezeryana alındım( çok istiyordum normal dogum olmasını ama olmadı (herkeze teşekkür ederim
kızlar biz evimize geldik.benim için çok zor bi dogum oldu çünkü saatlerce sancı çektikten sonra mecburi sezeryana alındım( çok istiyordum normal dogum olmasını ama olmadı (herkeze teşekkür ederim
az az sancılarım var tatlım, ama yine de emin değilim. Doktorum muayenehanesine gitmediğim için verdi veriştirdi saat 6 da hastanede buluşacaz. Evet biraz maliyetli canım ben ankaradayım ama en azından nstden para almasa iyi olurdu.
Bakalım ne diyecek dönüşte yine yazarım ben çıkıyorumm dua edin gelsin bebişim . pek umudum yok çünkü sancım da yok. Sancı delisi olduk iice
Sancı gelince sevinen nadir anneler olucaz
ben adanadayım canım
canım doğumun şekli ne olursa olsun allah sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese en önemlisi bu aslında
her iki doğum şeklindede iyi ve kötü tarafları var tabiki kimse inkar edemez
ben sezeryanla doğum yaptım ama şu bana ısrarla söylenen saçma tezleride çürütmüş oldum;
1-sezeryan ameliyattır bu nedenle çok ağır geçer kalkamazsın vs : Ben hastanede zor durdum hadi gidelim eve diye
eve geldik misafirlerle kendim ilgilendim bebeğimle aynen öyle hiç yatmadım oturdum kalktım banyomu yaptım
ağır olmamak kaydıyla her işimi yaptım vallahi.. Misafirler dalga geçtiler sen doğummu yaptın gerçekten dediler :)
2-sezeryan dikişleri iz bırakır: Vallahi fotoğrafını çeksem kimse demez burda dikiş varmı diye özel kremleri var kullanırsan bişey kalmıyor
3-sezeryan dikişleri hep ağrır: Yooo ben hiçbir yerimde ağrı sızı yaşamadım
4-sezeryandan sonra anne sütü hemen gelmez; vallahi hastanede emzirmeye başladım ben
5-sezeryandan sonra göbek kalır : Böyle saçma bişey duymadım ben hayatımda kilo göbek bunların hepsi doğum yapmayandada olur
ben 46 kiloydum hamilelikte tam tamına 20 kilo aldım ve doğumdan 2 veya 3 ay sonra ne kilom nede göbeğim kaldı ..
Tabiki yan gelip yat ye kilo kalır bu duurmda çalışıp çabalayınca bişeycik kalmıyor
(bol bol su içtim,doğumdan 1 hafta sonra özel sezeryan korsesi kullandım,2.5 , 3 ay sonra mekik çektim mekik aletiyle.. Oğlumu kucağımda görenler benim olduğuma inanmıyor çoğu kadın karnıma dokunuyordu,gerçekten göbek yokmu,korsemi var diye ... Yani göbek kalması fasa fiso
6-karnım gitmişti çok hafif yumuşaklık kalmıştı : Doğumdan yaklaşık 1 yıl sonra kavitasyon+lenf drn+power plate paketiyle vede özel sıkılaştırıcı kremle onuda toparladım vallahi
bu geçen yaz bikinilerimle denize girdim rahat rahat
ama şuan ikiz kızlarıma hamileyim .. Yine aynı şeyleri yaşayacağım yapacağım
çok rahatım hiçbir korkum telaşım soru işaretlerim yok
Melnizcim hala mi cekiosun sanciyii...duzenlimi peki senin sancin..alalla nasil anlican peki dogum sancisinii
kızlar selam ben şubat annesıyım ve burayı da sık sık takıp edıyorum..anladıgım kadarıyla herkes normal dogum ısterken cogu da sezeryan oldu topıc te..şu anda bekleyenler de normal olsun dıye saatler sayıyorsunuz..ben de bunu buldum bu sıteden ..en azından önyargılar için yararı olur belkı ..iyi geceler,hayırlı dogumlar..
herkeste bu tablo olmuyo malesef 46 kilodan 66 ile doğum yapmış 10 kalsa yine 56 yani gayet zayıf daha çok ayıntı yazmak istediğim ama halim yok
Günaydınlar herkese artık buralar daha sessiz.yoruldu millet artık çocukları taşımaktan.Çünkü hep 39 40 41 ler kaldı.
Gece rüyamda nişanım gelmişti nasıl seviniyordum.hala doğuramadım bu gidişle pazartesi yicem suni sancıyı.İnşlh onunla gelir oğluşum dünyaya.:26::26:
kızlar pazrtesi gitmeden önce pazar gecesi bir şeyler yemesem mi acaba.Sonuçta normal doğumda da lağma filan takıyorlar değil mi?
inşallah rüyan gerçek olur enimde gücüm kalmadı artık
gece 3 gibi yesen olur dye düşünüyorm canım dediğin gibi lağma yapıyolar
bu arada rapor almaya gittim ama verilmiyomuş artık doğum yapınca alıncak rapora ekliyolarmış şu hafatada doğum oldu diye şaşırdım
nasıl yani doğum sonrası iznini mi kullanacaksın yani.Ben aldım geçen pazartesi 10 günlük ama :44:
canım ben de ankaradayım ve zekai tahirin acilinden çok memnunum hiç öyle para vermene gerek yok.. hemen ultrasonla bakıyorlar tansiyon idrar ve tam kan testine rutin olarak bakıyorlar.. sonra nst ye alıyorlar..istemezsen vajinal muayeneye almıyorlar ama imza veriyorsun.. daha sonra bana hep sordular istersen müşahade altında tutabiliriz diye (herşey normal olsa bile annenin hissettikleri bizimiçin daha önemli diorlar).. hastane biraz karışık olabilir ama ben hizmetten memnunum 3 kere gittim 3 ündede çok iyi birmuamele gördüm.
eğerki doğum var başladı derlerse yatış yaptırmazsın kendi hastanene gidersin.amahiçgitmemekten yine iyidiraklında bulunsun.kolay gelsin.
pek bişi anlamadım desem yalan olmaz ,şimdi rapor yazamadığına göre doğum sonrasından değildir heralde mesela 40+3 te doğum yaptıysam 8 hafta+3 gün vercek galiba ,sorcam hastanedeki görevliye telefonla :44:
hiç bişi umrumda değilde 2 gündür 2 saat anca uyumuşumdur nasıl bi sancıdır anlamadım başı aşağıda olduğu halde o kdr sancıya neden yerleşmedi hele onu hiç anlamadım
bugün giderken dr a bi bakın inmemişse bebek açıklık yetersizse bugün alın dicektim dr yoktu yerinde bende vardır bi hayır dedim döndüm geri şimdi azaldı sıklığı gece yine olursa ebeye kontrole gidicem artık o söyler ne var ne yok çok yoruldum ,sancısı olupta hissetmeyenlere çk özeniyorum
zekai tahir bize çok uzak canım o yüzden tercih etmedim bir kere gitmiştim dediğin gibi baya ilgileniyorlar fakat uzak olunca gıtmeyi yeğlemedim.
dün akşam doktorumla hastanede buluştuk. Açılmam var mı diye baktı parmak ucu kadar dedi. yani neredeyse hiç açılmam yoktu. nST DE SANCIM ÇIKMADI 15 DAKİKADA 1 KERE 65 oldu ama ben o 65i hiç hissetmedim. Kahverengi lekelenmem devam ediyor p.tesiye kadar bekleyecez bakalım o zamana kadar gelecek mi yavrum. yoksa suni sancı o da olmazsa sezeryan(
tabi öncelikle herşeyin hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da sezeryan normal öemli değil.
bu arada bacak aramın ağrısından yürüyemeyecek durumdayım neden anlamadım. Hiç böyle olmamıştım sizde de oluyor mu kızlar. Acayip ağrım var ama sanki çatı kemiğim ağrıyor.
bezdiriyolar insanı vallaYa su izin ve rapor olaylari je gicik..bizi hamis hamis hem bendenen hemde beynenn yoruorlar...37 den sonra ne gerek var dogurunca dogum sonrasina bakilsa..37dek rapordan sonra ne zmn olursa olsun raporla ugrasmasakkk..bnmde pzartesi bitio raporum ne yapcam bileniorum
zekai tahir bize çok uzak canım o yüzden tercih etmedim bir kere gitmiştim dediğin gibi baya ilgileniyorlar fakat uzak olunca gıtmeyi yeğlemedim.
bu arada bacak aramın ağrısından yürüyemeyecek durumdayım neden anlamadım. Hiç böyle olmamıştım sizde de oluyor mu kızlar. Acayip ağrım var ama sanki çatı kemiğim ağrıyor.
allah allah ben de bir şey anlamadım.Eee sen şimdi çalıştığın kuruma ne diyeceksin?Ben okuluma gönderdim raporumu hemen.Yoksa bu halimle okula gitmem lazımdı.Gerçi okullar tatile girdi ama...
canım benimkide kanala yerleşmedi daha.Ama dr. bir sancıyla yerleş,r şöyle güçlü bir sancı çeksen dedi.yerleşmeyi takma o yüzden.Ahh şu sancılarımız artsa ve sıklaşsa her şey bitecek de ara ara gelmesi sinir ediyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?