- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.761
valla bizimkinin ayakları karnımın ortalarında artık rahim iyice inmiş aşağı sağolsun artık biraz daha aşağılara tekme atıyor ama okadar sert bastırıyorki canım gerçekten inanırım ya delip geçeceğineçok güçlü bu minikler. ilk hamileliğinmi canım eğer ilkse hareketlerini hissetmeye başladığında yaşayacağın duyguların tarifi imkansız olacak arkadaşlar hep anlatırdı inanamazdım gerçekten bambaşka bir duyguymuş. ne zaman uyuduğunu ne zaman uyandığını anlamak sana tepki verdiğini hissetme
k muhteşem daha doğmadan aşık ediyorlar kendilerine
doğru diyorsun canım bol sancılı günler diler olduk vallanasıl sevinirim birden deli gibi sancım tutsa delimiyiz neyiz benim bebiş de kanalda canım hatta daha fazla inecek yeri kalmamış yerleşti iyice dedi doktorum neden gelmiyor anlamıyorum diyor veee ben daha çok sinirleniyorum ben de ya da oğlandamı bir tuhaflık var acaba diyorum gerçi oğlan da tuhaflık kesin rahatına düşkün çıktı ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor
evet ilk hamileliğim. 3 haftadır bulantılarla geçiyor. 2 hafta önce bebeğimin kalp atışlarını duyduk o an zaten tarif edilemez. bir mucize gerçekten. ama gel gör ki bu mide bulantıları bana bebişi unutturuyor. devamlı acıkıyorum ama yiyemiyorum
ne zaman hissettin ilk hareketlerini bebişinin ?
çok keyifçi oldu kova bebeklerimiz gerçekten. benimkisi de karnımda pilates yapıyor sanki bi o tarafa geriniyo bi bu tarafa. inecek yeri kalmamış senin garibin niye sıkışıyor o daracık yerde atıverse ya kendini. hiç açılman yoktu galiba değil mi?
bence biz aralık ayı annelerinden etkilendik çünkü hep erken doğurdular biz de bir ay önceden hazırladık kendimizi doğuma şimdi günlerini doldurmasını beklemek zor geliyor.
gerçi sen gününü de geçtin
dur bakalım allah büyük canım p.tesiye ne kaldı. doktorun doğru yönlendirme ile bebeğine kavuşturacaktır.
evet canım ya senin günün doldu birde hadi bizim daha var ne bu acele dicem ama doktorum yüzünden bu haldeyim ben de şu aralığı bi çıkarsak erken gelcek deyip durdu kendimi hep erkene hazırladım ben de şimdi beklemek çok zor geliyor ya. birde rahattık önceden amann vakti var diyorduk ama artık sonlara yaklaştık aldı bizi bir telaş bu bilinmezlik beni çok tedirgin ediyor ya
doğuramayan ocak anneleri depresyondayız yine. birbirimize bol sancılı günler dileyecek kadar sıyırdık :) benim açılmam var nişan geldi bebeğin başı kanalda ama gel gör sancı mancı yok.üstüne bebeğimde çok hareketli inanamıyorum doğuracağıma doktor yanlış mı gördü diye şüpheleniyorum. bugün annem geliyor yanıma. yarın yürüyüşe değil koşuya çıkacağım insin artık kuzucuğum gelsin yanıma.... açılma artsın diye 3 saate yakın yürüyorum soğuk yağmur demeden fayda etmiyor çözüm koşmak galiba.
kızlar benim bebişin hareketleri azaldı korkmaya başladım günde 18 tekme atan bebek dünden beri sayıyorum 8 ancak oldu oda tekme değil balık gibi çok az kayma umarım herşey yolundadır dr aramama gerek varmı bilemedim
kızlar benim bebişin hareketleri azaldı korkmaya başladım günde 18 tekme atan bebek dünden beri sayıyorum 8 ancak oldu oda tekme değil balık gibi çok az kayma umarım herşey yolundadır dr aramama gerek varmı bilemedim
canım normal artık sonlara geldik.Çok fazla uyuyor benim oğlumda.Şöyle biraz vuruyorum üstten poposuna uyanıyor
canım çok haklısın artık çok fazla uyuyorlar ama yine de gün içinde bariz hissetmemiz lazım hareketlerini dünden beri 8 hareket bana az geldi ya da benim minik fazla hareketli bilmiyorum ama bir sormak lazım
ama kızlar dr bana dediki günde 10-15 tane yapması gerekli ona göre iyi dinle dedi bencede son 1 haftam normalde azalması gerekir ama dr böyle dedi şaştım kaldım vallahi
evet canım bana da böyle söyledi en az 10 hareket dedi. hareketlerin nasıl olduğu çok önemli değil kayma şeklinde kıvrılma şeklinde olabilir irkilme olur tekme olur sert veya yumuşak olduğu farketmez yani ama 10 kesin olmalı dedi. bence de tatlı bişeyler ye canım ve biraz dinle meleğini eğer hala için rahat değilse git bir görün derim ben en fazla boşuna yol gitmiş olursun belki ama bu saatten sonra artık en ufak bişey de dikkatli olmamız lazım için rahat eder
canım çok sağolun bilgileriniz için artık bugün geçti dediğin gibi yarında sayıcam eğerki azsa p.ztesi dr giderim napim inşallah kötü bişe yoktur.
kötü düşünme canım belki sadece dikkat etmediğin için farketmiyorsun hareketlerini usul usul hareket ediyorsa senin de işlerin varsa belki farkında olamadın hiç. hem artık daha fazla uyudukları da bir gerçek. akşam da deneyebilirsin canım yemek yedikten sonra tatlı bişey ye uzan biraz eminim kıpırdancaktır meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?