2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım 30u bile görmedim 15-20 lerdeydi. Doktorumla son durumu konuşmadık ama suni sancı deneriz dedi ne zaman diye sormayı unuttum bende belki o da bekleyecek. P.tesi belli olur. inşallah senin de suniye gerek kalmadan kendi sancıların gelir. dua edelim allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza

((( neden bu kadar yoğun sancı çekmene rağmen doğum gerçekleşmiyor anlamadım. NST de kaç çıkıyor canım??

sen bebeğini sürekli dinle bence az kaldı zaten aman riske atma. Bol Bol dinlen.

hmm anladım canım ben de pazartesi suniyi hemen deneyeceksiniz zannettim.Benim her gitmem de NST de sancılar 40 larda çıkıyor.Bir önceki gitmem de 65 lere kadar 3-4 kere vurdu yarım saat içerisinde inşlh açılmam vardır da pazartesi günü suni sancı beni çok yormaz.Ama daha önemlisi inşlh pazartesiye kalmadan kendi sancılarım başlar.dua edinm kızlar çook dardayım.İyice yordu oğluşum beni.

Ya bir de bu dr. SAT tan itibaren alıyorlar ya beklenen doğum tarihini ondan böyle oluyor bu zamana kadar beklemelerimiz Aslında SAT tarihinin alınması yanlış gibi.Çünkü biz adetli iken ilişkiye giremiyoruz ki neden adetten itibaren hesaplanıyor?Resmen 1 hafta önden geliyor o zaman beklenen doğum tarihi.Eee hemen de hamile kaldığımı da düşünmüyorum ben zaten.Uuuuf ne bileyim yaaa 41. dolcak hala gelcek oğlum sanırım ben son anda hamile kaldım :44::44:

Kızlar ben oglumu kucagıma aldım dün 3gibi.eve gidince yazarım
tatlımmmm gözün aydın ayy nasıl sevindim ya yakışıklımız gelmiş annesinin yanındaymış oh mis gibi kokuyordur o şimdi bizim yerimize de kokla meleğini darısı başımıza canım ya doğumlar oldukça daha da sabırsızlanıyorum

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün

kızlar hep bol tekmeli günler dileyerek başlardım güne artık bol sancılı günler diliyorum hepimize ahhhh ahhh ocağın sonunu getirdik hala doğuramayan ne kadar çok kişi var ne tembel bebişlerimiz varmış da haberimiz yokmuş

ocağın ilk haftası doğururum diyordum son haftaya gircez hala doğuramadım

bence biz aralık ayı annelerinden etkilendik çünkü hep erken doğurdular biz de bir ay önceden hazırladık kendimizi doğuma şimdi günlerini doldurmasını beklemek zor geliyor.

gerçi sen gününü de geçtin

dur bakalım allah büyük canım p.tesiye ne kaldı. doktorun doğru yönlendirme ile bebeğine kavuşturacaktır.

kızlar dr bana 28 ocak ta doğumu bekleriz dedi 1 hafta kaldı doğuma ama bende ne sancı var ne başka bişe ne nişan noluyoo bana yaaa nie bişe çıkmıyo kızlar çıldırıcam yaa dr da her seferinde bana nst normal diyo başka bişe demiyo off yaaa:18:

ocağın ilk haftası doğururum diyordum son haftaya gircez hala doğuramadım

evet canım ya senin günün doldu birde hadi bizim daha var ne bu acele dicem ama doktorum yüzünden bu haldeyim ben de şu aralığı bi çıkarsak erken gelcek deyip durdu kendimi hep erkene hazırladım ben de şimdi beklemek çok zor geliyor ya. birde rahattık önceden amann vakti var diyorduk ama artık sonlara yaklaştık aldı bizi bir telaş bu bilinmezlik beni çok tedirgin ediyor ya

canım birden de geliyormuş sancı nişan su falan çok takılma oyüzden. ben de çok fazla sancı vardı bir iki kere kandım bile nerdeyse gidiyordum yani ama yalancı sancı çıktı hep off ne zormuş beklemek canım ya umarım doğururuz hemen bu akşam

inşallah lymonata inşallah doğururuz offff korkuda başladı ama artık bitsin istiyorum :18:

doğuramayan ocak anneleri depresyondayız yine. birbirimize bol sancılı günler dileyecek kadar sıyırdık :) benim açılmam var nişan geldi bebeğin başı kanalda ama gel gör sancı mancı yok.üstüne bebeğimde çok hareketli inanamıyorum doğuracağıma doktor yanlış mı gördü diye şüpheleniyorum. bugün annem geliyor yanıma. yarın yürüyüşe değil koşuya çıkacağım insin artık kuzucuğum gelsin yanıma.... açılma artsın diye 3 saate yakın yürüyorum soğuk yağmur demeden fayda etmiyor çözüm koşmak galiba.

Son düzenleme:

doğru diyorsun canım bol sancılı günler diler olduk valla nasıl sevinirim birden deli gibi sancım tutsa delimiyiz neyiz benim bebiş de kanalda canım hatta daha fazla inecek yeri kalmamış yerleşti iyice dedi doktorum neden gelmiyor anlamıyorum diyor veee ben daha çok sinirleniyorum ben de ya da oğlandamı bir tuhaflık var acaba diyorum gerçi oğlan da tuhaflık kesin rahatına düşkün çıktı ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor

kızlar merhaba ben ağustos annesi olacağım Allah'ın izniyle. bu haftalar mide bulantılarıyla geçiyor. birde sizin topiği okuyorum. bizde görücez o gunleri diye .

inşallah hepiniz kolaylıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

canım nasılsın? meleğin nasıl?
alıştınız mı birbirinize iyice kardeşi nasıl karşıladı ayy ne meraklıyım dimi ne zamandır göremiyorum merak ettim seni

amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucağımıza sen bizim böyle stresli olduğumuza bakma son günler geçmek bilmiyor sadece yoksa tadını çıkar hamileliğin ben bayılıyorum mesela oğlumun karnımı delmeye çalışmasına gerçi hala anlatamadım doğru çıkış noktasının orası olmadığını hep karnıma çalışıyor safım ama yakındır anlayacak
seni görünce eski günlerime gittim o zamanlarında çooook ayrı bir güzelliği vardı çook zor bir hamilelik geçirdim ama başa dönüp tekrar karar vermem gerekse hiç acaba mı demem meleğim için değer

inşallah lymonata inşallah doğururuz offff korkuda başladı ama artık bitsin istiyorum :18:

beni bilinmezlik korkutuyor canım ya istiyorum ki kendiliğinden gelsin sancım ozaman daha kolay olacak biliyorum çok da güveniyorum kendime cahil cesareti galiba ama planlı olarak hastaneye gidersem sanki daha çok panik yapıcam gibi geliyor off

ahahhaaa demekki tek ben değilim karnı delmeye çalışan. annem anlatır hep göbüşünün üst kısmı incelmiş kafamı dikiyormuşum devamlı. sanırım bende yanlış yerden çıkmaya çalışıyordum

valla bizimkinin ayakları karnımın ortalarında artık rahim iyice inmiş aşağı sağolsun artık biraz daha aşağılara tekme atıyor ama okadar sert bastırıyorki canım gerçekten inanırım ya delip geçeceğine çok güçlü bu minikler. ilk hamileliğinmi canım eğer ilkse hareketlerini hissetmeye başladığında yaşayacağın duyguların tarifi imkansız olacak arkadaşlar hep anlatırdı inanamazdım gerçekten bambaşka bir duyguymuş. ne zaman uyuduğunu ne zaman uyandığını anlamak sana tepki verdiğini hissetme
k muhteşem daha doğmadan aşık ediyorlar kendilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…