- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.741
Canım önceki NST lerde sancın çıkıyor muydu?Ayrıca sen daha yeni bitircen 40 ı.Benim dr. 41 e kadar bekletiyoruz dedi eğer bebek iyiyse.Sen neden bir hafta daha beklemiyorsunkendi sancılarını.Ben bu pazartesi bitiriyorum 41 i.Ama dr. um bebğin kan akışını filan baktırdı her şey normal çıkınca bekletti beni.Ben de pazartesi gitcem suni sancı veya olmazsa sezeryan.
hiç bişi umrumda değilde 2 gündür 2 saat anca uyumuşumdur nasıl bi sancıdır anlamadım başı aşağıda olduğu halde o kdr sancıya neden yerleşmedi hele onu hiç anlamadım
bugün giderken dr a bi bakın inmemişse bebek açıklık yetersizse bugün alın dicektim dr yoktu yerinde bende vardır bi hayır dedim döndüm geri şimdi azaldı sıklığı gece yine olursa ebeye kontrole gidicem artık o söyler ne var ne yok çok yoruldum ,sancısı olupta hissetmeyenlere çk özeniyorum
hayır canım 30u bile görmedim 15-20 lerdeydi. Doktorumla son durumu konuşmadık ama suni sancı deneriz dedi ne zaman diye sormayı unuttum bende belki o da bekleyecek. P.tesi belli olur. inşallah senin de suniye gerek kalmadan kendi sancıların gelir. dua edelim allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
tatlımmmm gözün aydın ayy nasıl sevindim ya yakışıklımız gelmiş annesinin yanındaymış oh mis gibi kokuyordur o şimdi bizim yerimize de kokla meleğini darısı başımıza canım ya doğumlar oldukça daha da sabırsızlanıyorumKızlar ben oglumu kucagıma aldım dün 3gibi.eve gidince yazarım
Kızlar sabah suyum geldi ve hastanedeyim diye haber vermiştim şimdi Guzel kızım yanımda uyuyo:)bebek kanala normal yerlesemedigi icin doktor gelir gelmez sezeryana aldı suyum daha da azalmadan saat on birde odamda idim cok narin korkuyorum diyenler var bende öleydim ama o an hep aneymiş gibi sahipleniyor insan hiç korkmayın.sezeryan da cok kolay değilmiş dikiş yerleri baya sancı veriyo sonrasında hala devam ediyo bende Allah hepinizi hayırlar kurtarsın inşallah beneğin kilosu 3300 boyu 51 cm adi da Neva olacak inşallah
ocağın ilk haftası doğururum diyordum son haftaya gircez hala doğuramadım
ocağın ilk haftası doğururum diyordum son haftaya gircez hala doğuramadım
kızlar dr bana 28 ocak ta doğumu bekleriz dedi 1 hafta kaldı doğuma ama bende ne sancı var ne başka bişe ne nişan noluyoo bana yaaa nie bişe çıkmıyo kızlar çıldırıcam yaa dr da her seferinde bana nst normal diyo başka bişe demiyo off yaaa:18:
canım birden de geliyormuş sancı nişan su falan çok takılma oyüzden. ben de çok fazla sancı vardı bir iki kere kandım bile nerdeyse gidiyordum yaniama yalancı sancı çıktı hep off ne zormuş beklemek canım ya umarım doğururuz hemen bu akşam
doğuramayan ocak anneleri depresyondayız yine. birbirimize bol sancılı günler dileyecek kadar sıyırdık :) benim açılmam var nişan geldi bebeğin başı kanalda ama gel gör sancı mancı yok.üstüne bebeğimde çok hareketli inanamıyorum doğuracağıma doktor yanlış mı gördü diye şüpheleniyorum. bugün annem geliyor yanıma. yarın yürüyüşe değil koşuya çıkacağım insin artık kuzucuğum gelsin yanıma.... açılma artsın diye 3 saate yakın yürüyorum soğuk yağmur demeden fayda etmiyor çözüm koşmak galiba.
kızlar merhaba ben ağustos annesi olacağım Allah'ın izniyle. bu haftalar mide bulantılarıyla geçiyor. birde sizin topiği okuyorum. bizde görücez o gunleri diye.
inşallah hepiniz kolaylıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
inşallah lymonata inşallah doğururuz offff korkuda başladı ama artık bitsin istiyorum :18:
amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucağımızasen bizim böyle stresli olduğumuza bakma son günler geçmek bilmiyor sadece yoksa tadını çıkar hamileliğin ben bayılıyorum mesela oğlumun karnımı delmeye çalışmasına gerçi hala anlatamadım doğru çıkış noktasının orası olmadığını hep karnıma çalışıyor safım ama yakındır anlayacak
seni görünce eski günlerime gittim o zamanlarında çooook ayrı bir güzelliği vardı çook zor bir hamilelik geçirdim ama başa dönüp tekrar karar vermem gerekse hiç acaba mı demem meleğim için değer
ahahhaaa demekki tek ben değilim karnı delmeye çalışan. annem anlatır hep göbüşünün üst kısmı incelmiş kafamı dikiyormuşum devamlı. sanırım bende yanlış yerden çıkmaya çalışıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?