2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Redbull canim biz 11.guneen itibaen vitamin iullaniyoruz.aparatiyla eriyorum.hayirdir dr germedimi sizee..bAsi drlar cok kucukmen vermiomus.esimin arkadasi eczaci o solemis

canım sen o şekli neaısl yaptın bende hale hamilelik takibi var bende bebeğim için yatrmak istiyorum nasıl yaptırdın

merhaba anneler nasılsınız uzun zamandır pek ugrayamıyorum.arada yazıları okuyup çıkıyordum.nsılsınız? vitaminden bahsetmişiniz ben kullanıyorum günde 4 damla damlatıyorum agzına.bu alttaki çizelgeleri nasıl yapıyordukonuda degiştireyim.birde size bi sorum olacak bebegim gögsümü kalkanla emmeye alıştınasıl vazgeçirebilirim böyle bi sorun yaşayan varmı? çok üzülüyorum o plastikle emince ilk yara oldugunda denedim sonrada alıştı tembel oglum ((

kızlar kompostu kaynatın bolca yemek yemekde önemli fakat sulu şeyler çok önemli sobanın üstüne koyun kuşburnunu veya ayvayı üzümü kaynasın o kaynadıkça siz için faydasını görceksiniz allahın izniyle

arkadaşlar çok afedersiniz ama kanamalarınız bittimi benim hala devam ediyoda merak ettim bir ara taamamen bitti sonra yine başaldı devam ediyoo

benimde devam ediyor . 11 ocak doğumdu . ya kızlar normal doğum yapnalar özelliklede içerdeki dikişler düşmüşmüdür acaba

biberonda versen ilk çok aç olduğunda memeni ver canım belki alışır redbulun yöntemini de dene derim

bizde başladık 15. günde sağlık ocağı verdi günde 3 damla

geçmiş olsun,daha öok yeni bence 10. günde tamamen geçmez sancılar ağrılar

kızlar milkplus içen varmı anne sütünü aşırı derecede arttırıyor
daha içmadim ama artık bişiler içmem lzm galiba

arkadaşlar çok afedersiniz ama kanamalarınız bittimi benim hala devam ediyoda merak ettim bir ara taamamen bitti sonra yine başaldı devam ediyoo
bitmedi az az devam ediyo benim daha..

cnm redbull yöntemi ne oluyor

Calpol ağrı kesici bir şurup, biz sünnet olduğumuz zaman doktor vermişti ama çok çok şiddetli bir ağrı durumunda yarım ölçekten bile daha az verin, mecbur kalmadıkça vermeyin demişti. Bir de calpol üstüste iki kere verilmiyor, 6 saat aralıklarla başka bir ilaçla dönüşümlü verilebiliyor. Ama 3 aydan önce bebeklere ağrı kesici verilmesi önerilmediği için ben o günü oğlumu kucağımda gezdire gezdire atlatmıştım. Şurubun prospektüsünde de yazıyor zaten. Bence bir daha vermeden önce doktorunla görüş, gaz sancısı için ağrı kesici önerildiğini hiç duymadım.

kızlar beyaz gürültü demişsiniz de nedemek bu şarkımı bana sayfalarını göndersenize bende indireyim bilg.
Beyaz gürültü bebeklere anne karnı seslerini hatırlatan gürültülere deniyor. Saç kurutma makinesi sesi, aspiratör sesi, elektrik süpürgesi sesi gibi. İnternette böyle ararsan onlarca video kaydı bulursun.

benimde devam ediyor . 11 ocak doğumdu . ya kızlar normal doğum yapnalar özelliklede içerdeki dikişler düşmüşmüdür acaba

Benim 10 gün olmadan düşmüştü hepsi.

kızlar bana yardım edinnnnnnnnn

kızlar bana yardım edinnnnnnnnn

sana tek tavsiyem bebeğini biraz aç bırak. acıkınca mecbur alır göğsünün ucu varsa tabi. diğer bebeği emmeyen arkadaşlarada tavsiyem bu, benimkiside 7 gün emmedi artık iyice tak demişti canıma bir gün karar verdim emene kadar biberon falan vermiyorum diye. biliyorum biraz gaddarca geliyor kulağa, eşimle bile kavga ettik yedirmediğim için ama 4 saatin sonunda kızım emmeye başladı.

bu arada kayyum arkadaşım sütün az sanırım. bunun nedeni büyük ihtimalle bebeğin çok iyi çekemiyor ve süt kanalların tıkanmış olabilir. elektrikli pompayla arada bir çek göğsünü tekrar açılırlar. inşallah işe yarar.

Benim iç dikişler hala duruyor .8 ocakta doğum. düştüğü zaaman görebiliyormuşuz ipleri. ama benimkiler hala acıyor ya oturamıyorum. Sizde varmı böyle bir sorun.

Arkadaşlar benim kızım hem beni emiyor hem biberonu.hatta çoğunlukla mama alıyor. doktor alışmak gibi bişi söz konusu değil dedi. eğer sütün az ise ve de veridğin biberonun deliği büyük ise çocuk emmek istemez memeyi dedi. Nitekim de öyle az gelen gögüsümü aç olunca emmek istemiyor. Çünkü çekip çekip sinirleniyor. ama şimdiye kadar almamazlık yapmadı. Doğumdan beri kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…