- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.301
Redbull canim biz 11.guneen itibaen vitamin iullaniyoruz.aparatiyla eriyorum.hayirdir dr germedimi sizee..bAsi drlar cok kucukmen vermiomus.esimin arkadasi eczaci o solemis
kızlar milkplus içen varmı anne sütünü aşırı derecede arttırıyor
kızlar 1 haftalık bebeğim memeyi almıyor reddediyor tabiki biberona alıştı diyorumki eczaneden kaşık biberon alsam ona alıştırsam sonra ona zor gelir ve memeyi versem alırmı acaba anlatabildimmi bilmiom ama :26: tavsiyeniz nedir biberonla sağmak geceleriçok zor keşke emse yaaaa çıldırıcam
biberonda versen ilk çok aç olduğunda memeni ver canım belki alışırkızlar 35.gündeyiz biz ve merak ettiğim şey d vitamini kullanıyor musunuz bebeğiniz için veee hangi şekilde kullanıyorsunuz????
bu arada KARAM benimde bebeğim biberona alıştı meme almıyor. ama sütünü sıkıp dudak kenarına sürdünmü ve aç olduğunda alıyor memeyi. ağlarsa ağlasınn zorla ver memeni daha yolun başındasın alışır.
geçmiş olsun,daha öok yeni bence 10. günde tamamen geçmez sancılar ağrılarmerhaba ..benim bi sürü olacak .26 ocakta doğum yaptım.çok şükür zeynep rüya adlı dünya tatlısı bir kızım oldu 2.5 kg doğdu:) ..ama benim sıkıntılarım bitmek bilmiyor .doğumum spinal sezaryan ile oldu.ilk bir hafta kanamam oldu.çok fazla değildi.hastanede normal dediler.bir hafta sonraki kontrolümde kanamam bitmişti doktor da.kan birikmiş dedi ultrasyonla baktığında.methergin diye bi ilaç verdi kanamam devam etsin diye.eğer bu kan pıhtısı akmazsa alacaağız dedi.şimdi ilavı alıyorum .inş geçer başına böyle bişi gelen var mı?
bide benim belim çok ağrıyo.ve tuvaletimi yaparken (hem küçük hem büyük) kasıklarım öyle kötü ağrıyoki.sanki kum dökülüyo taş dökülüyo.böyle ağrıları olanlar var mı?
dikişleriminde ağrısı devam diyor .10.gününde geçmemesi normal mi?
oğluma doktor hafif bir sarılığı var dediği için bilirubin istedi yaptırdık..çok yüksek çıkmadı (13.8) ama başka testleride görmem gerek dedi...26.günüde sarılıkla uğraşıyoruz..doğduğunda böyle bir sorunumuz yoktu =(( anne sütü sarılığı olabilirmiş ama daha belli değil test sonuçlarına bağlı herşey =(( o kadar çok kan aldılar ki helak oldu yavrum =(( dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın =((
daha içmadim ama artık bişiler içmem lzm galibakızlar milkplus içen varmı anne sütünü aşırı derecede arttırıyor
bitmedi az az devam ediyo benim daha..arkadaşlar çok afedersiniz ama kanamalarınız bittimi benim hala devam ediyoda merak ettim bir ara taamamen bitti sonra yine başaldı devam ediyoo
biberonda versen ilk çok aç olduğunda memeni ver canım belki alışırredbulun yöntemini de dene derim
bizde başladık 15. günde sağlık ocağı verdi günde 3 damla
geçmiş olsun,daha öok yeni bence 10. günde tamamen geçmez sancılar ağrılar
daha içmadim ama artık bişiler içmem lzm galiba
bitmedi az az devam ediyo benim daha..
kızlar dün bebeğim 6 da kalktı dahada yatmadı gece 8 e kadar sancısı vardı neler yapmadım ki sussun diye ama susmadı alt kattaki komşuya gittim dedim bebek susmuyo ne yapim bana şurup verdi 2 çay kaşığı çıkmaz o kadar az kadın saklamış . 1 çay kaşığı ver dedi . eşimde kızdı yarım çay kaşığı ver dedi . verir vermez uyudu 8 den 11 e kadar emdi yine yattı 1,30 a kadar sonra
normale döndü valla şurubun adı calpol
Beyaz gürültü bebeklere anne karnı seslerini hatırlatan gürültülere deniyor. Saç kurutma makinesi sesi, aspiratör sesi, elektrik süpürgesi sesi gibi. İnternette böyle ararsan onlarca video kaydı bulursun.kızlar beyaz gürültü demişsiniz de nedemek bu şarkımı bana sayfalarını göndersenize bende indireyim bilg.
benimde devam ediyor . 11 ocak doğumdu . ya kızlar normal doğum yapnalar özelliklede içerdeki dikişler düşmüşmüdür acaba
merhaba anneler nasılsınız uzun zamandır pek ugrayamıyorum.arada yazıları okuyup çıkıyordum.nsılsınız? vitaminden bahsetmişiniz ben kullanıyorum günde 4 damla damlatıyorum agzına.bu alttaki çizelgeleri nasıl yapıyordukonuda degiştireyim.birde size bi sorum olacak bebegim gögsümü kalkanla emmeye alıştınasıl vazgeçirebilirim böyle bi sorun yaşayan varmı? çok üzülüyorum o plastikle emince ilk yara oldugunda denedim sonrada alıştı tembel oglum((
benimde devam ediyor . 11 ocak doğumdu . ya kızlar normal doğum yapnalar özelliklede içerdeki dikişler düşmüşmüdür acaba
kızlar benim 14. günüm kanama devam edio ama sezeryanım ve kanama artık kahverengine döndü
kızlar bana yardım edinnnnnnnnn
canım sen o şekli neaısl yaptın bende hale hamilelik takibi var bende bebeğim için yatrmak istiyorum nasıl
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
Burdan baby and child birthday tikla
Burdan baby tikla
Veee next yazan yeri tikla ordan resimleri secerek next yazan yerleri tikla..
En son date of birth yazan yerden bebisinin dogum tarihini seciosunn ve kk kontrol panlindeki cizelge kismina yapistiriosun
Benim iç dikişler hala duruyor .8 ocakta doğum. düştüğü zaaman görebiliyormuşuz ipleri. ama benimkiler hala acıyor ya oturamıyorum. Sizde varmı böyle bir sorun.benimde devam ediyor . 11 ocak doğumdu . ya kızlar normal doğum yapnalar özelliklede içerdeki dikişler düşmüşmüdür acaba
bu arada benim 35inci günüm sezeryanlıyım ve kanamam çok azda olsa var. kanama bitince 40 günü beklemeden gusül almak lazım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?