2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim kızın gözleri enfeksiyon kapmıştı.doğumda oluyormuş. Çapaklanıp kapandı tabi tek sıkıntı çapak değildi gözleri şiş ve kırmızıydı. Neyse doktor çapaklı çapaklı götürdüm kızdı bana:) papatya çayı ile sileceksin asla çapaklı kalmayacak dedi. eğer kızarıklık varsa gözünde sen bir doktora götür. ama bak mutlaka sil papatya çayıyla en ufak bişi çıkarsa silip temizliyorsun. Şimdi çok ii kızımın gözleri ama hala az bişi çıkınca siliyorum. kurumasına izin vermiyorum. Sende bir dene.

bugün kıloma baktım 59a inmişim 3 kg daha verdıgım vakıt hamılelık öncesi kıloma düşcm inşaaaalllaaaaahhhh

ayy çoook imrendim sanaa yaa. ben hamilelik öncesi çok az toplu, ama komik göbekliydim. hamilelikte kendimi fil gibi hissediyordum. 14-15 kilo aldım toplamda. hala fil gibi hissediyorum. anca 5i gitmiştir. göbek daha feci malum. bide bel çevresi yanlarda eskisinden beter çıkmış durumda.. oyy oyyy. sezryanım, mekik çekemeyiz ama acaba yanları eritecek egzrsz yapabilirmiyim ki.

bizim kız ne zaman acsam korkudan sıcrıo sonrada aglıo z bıze etkı etmıo yanı

benim ki normalde açtığımda seviyo belli ama sancı geldiğinde yok ne sesi olursa olsun dinlemiyo. sancı gittiğinde yine sese kulak kesiliyo, amaa o ses bize hizmet etmiyo ::) .. haa bide ağlamaaya başlayınca kapatmayı unutuyoruz , bizimd kafa kalmıyo sonra
o sesler biraz daha uslu olanlar için sanırım.. biziimki geceleri huysuz bir bebek olmaya başladı :)

sağlık ocağından geldik biraz önce 500gr almış oğlum D vitaminine de başlıyoruz bugün

göbeğimizdeki hafif kan lekelenmesini , yeşil kakamızı, pişiğimizi, yüzümüzdeki sivilceleri, gazımızı danışdık. 600 gr almışız. biz de multitaba başlayacağız. gaz ilacı da sapsimlexi ve biogaia yı sordum daha mı iyi olur zinco ile metisil den pek fayda göremediğimiz söyledim. doktorda piyasadaki tüm gaz ilaçlarını saydı ve biz doktor arkadaşın bebeğinde hepsini denedik diyebilirim ama yine de bağırarak çıkarıyordu gazını dedi. yani faydasız olabileceini söyledi bide biogaia gaz ilacı değil probiyotik dedi, gazı da düzenler ama ben önermiyorum dedi. sab simlex yazdı. aşı öncesi kullanmak için ateş düşürücü aldık.

benim göbek deliğim değil ama dikişlerin biraz üzerinde çok kötü sızlamalar oluyordu. tam da çatlaklarıma denk geliyordu acaba deriden mi diyordum ama iç taraftan böyle çekilir gibi hareket dahi etmemi kısıtlayan sızılar oluyordu. çok zorluyordum hareketliydim pek oturmayıp yorulduğum zamanlarda olduğu için doktora sormamıştım kır dizini otur diyecek diye, dinlendiğim zaman hafifliyordu. şimdi geçti o sızılar olmuyor. bu arada 17. gündeyiz şimdi.

tatlım bende totalde 11kg aldım 5i doğumda gitti3ünüde 15 günde vermişim geriye kaldı 3 kg o da yakısıomus esım öyle dıo ama ben yermiyim bu sözleri onuda vercm benımde göbüş duruo sinir oldm normal dogum oldugu için yakında mekık fln baslarm bende

kızlar 1 haftalık bebeğim memeyi almıyor reddediyor tabiki biberona alıştı diyorumki eczaneden kaşık biberon alsam ona alıştırsam sonra ona zor gelir ve memeyi versem alırmı acaba anlatabildimmi bilmiom ama :26: tavsiyeniz nedir biberonla sağmak geceleriçok zor keşke emse yaaaa çıldırıcam

Kizlar oglumun gobeginde hafif kan lekelenmesi olmus..mavisi sen dr abgtmisin .ne dedi dr.cok hafif kanamis. Bide hala gobeginde kalinti gibi bisey varr.sorun olurmukii

Kizlar oglumun gobeginde hafif kan lekelenmesi olmus..mavisi sen dr abgtmisin .ne dedi dr.cok hafif kanamis. Bide hala gobeginde kalinti gibi bisey varr.sorun olurmukii

göbeğimiz 4. gün düştü, 17 günlük olduk hala lekeleniyor. çok hafif kanamsı var şimdi bezini değiştirirken kurumuş olarak görüyorum hep. doktor iltihap gibi akıntı olursa yakıp kuruturuz ama şuanda bişeye gerek yok dedi. daha azaldı , kolonya pamuk ile temizliyorum ben. genelde çok ağladıında daha çok oluyor. yani bişey olmaz normal bişey dedi bize.

bende internette okumuştum göbekleri kanayanlara iğne yapıyolarmış diye o yüzden endişeleniyordum aslında, ama sanırım o sürekli durmayan kanamalar için. bugün sünneti sorduk ne zaman yaptıralım diye o da kanaması durmazsa k vitamini yapılır 1 yaşında önce yaptırın sünneti dedi.

kızlar 35.gündeyiz biz ve merak ettiğim şey d vitamini kullanıyor musunuz bebeğiniz için veee hangi şekilde kullanıyorsunuz????
bu arada KARAM benimde bebeğim biberona alıştı meme almıyor. ama sütünü sıkıp dudak kenarına sürdünmü ve aç olduğunda alıyor memeyi. ağlarsa ağlasınn zorla ver memeni daha yolun başındasın alışır.

biz 15. günden beri marivit kullanıyoruz, kendi kamışıyla.

merhaba ..benim bi sürü olacak .26 ocakta doğum yaptım.çok şükür zeynep rüya adlı dünya tatlısı bir kızım oldu 2.5 kg doğdu:) ..ama benim sıkıntılarım bitmek bilmiyor .doğumum spinal sezaryan ile oldu.ilk bir hafta kanamam oldu.çok fazla değildi.hastanede normal dediler.bir hafta sonraki kontrolümde kanamam bitmişti doktor da.kan birikmiş dedi ultrasyonla baktığında.methergin diye bi ilaç verdi kanamam devam etsin diye.eğer bu kan pıhtısı akmazsa alacaağız dedi.şimdi ilavı alıyorum .inş geçer başına böyle bişi gelen var mı?

bide benim belim çok ağrıyo.ve tuvaletimi yaparken (hem küçük hem büyük) kasıklarım öyle kötü ağrıyoki.sanki kum dökülüyo taş dökülüyo.böyle ağrıları olanlar var mı?
dikişleriminde ağrısı devam diyor .10.gününde geçmemesi normal mi?

oğluma doktor hafif bir sarılığı var dediği için bilirubin istedi yaptırdık..çok yüksek çıkmadı (13.8) ama başka testleride görmem gerek dedi...26.günüde sarılıkla uğraşıyoruz..doğduğunda böyle bir sorunumuz yoktu =(( anne sütü sarılığı olabilirmiş ama daha belli değil test sonuçlarına bağlı herşey =(( o kadar çok kan aldılar ki helak oldu yavrum =(( dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın =((

çok teşekkür ederim canım..devam ederiz silmeye papatya çayıyla..kızarıklık yok sarı akıntı var

Mavisi cnm saol..ya ne ilginc bizim drda sunneti 1yasindan once onermiyoruz dedi.biz hemen yaptralim iyilessin demistik ama yaptrmayin dedi.kime inancaz sasirdik

Redbull canim biz 11.guneen itibaen vitamin iullaniyoruz.aparatiyla eriyorum.hayirdir dr germedimi sizee..bAsi drlar cok kucukmen vermiomus.esimin arkadasi eczaci o solemis

Mavisi cnm saol..ya ne ilginc bizim drda sunneti 1yasindan once onermiyoruz dedi.biz hemen yaptralim iyilessin demistik ama yaptrmayin dedi.kime inancaz sasirdik

Ben 2 ayrı çocuk üroloğu ile görüştüm, ikisi de ne kadar erken o kadar iyi dedi. 3 -5 yaş arası hiç önermiyorlarmış. E 5 yaşından sonra da bana ters geldi, çocuk herşeyin bilincinde olacak. 3 yaşından önce de hareketli çocuğu nasıl zaptedeyim ben 1 hafta 10 gün, en iyisi dedim 24 saatin 20 saatini uyuyarak geçirdiği dönemde yaptıralım bitsin bu iş. Şimdi iyileşti bile pipisi oğlumun.

benim bebeğimde sarılık olmuiştu doktara götürdük tekrar tekraar istedi mahvoldu yavrum ama ben götürmedim lkontrole .. çok üzülüyodum sıka sıka kan çıkartmaya uğraştılar ben dedim bunun çaresi anne sütüyse emziririm sürekli geçer şuan iyi 11 ocakta dokğdu süreklli emzirdim sürekli ama zorladım üstünü çıkarınca uyanırdı o arada tekrar emzirdim . şuan yok çok şükür allah ardımcın olsun

kızlar dün bebeğim 6 da kalktı dahada yatmadı gece 8 e kadar sancısı vardı neler yapmadım ki sussun diye ama susmadı alt kattaki komşuya gittim dedim bebek susmuyo ne yapim bana şurup verdi 2 çay kaşığı çıkmaz o kadar az kadın saklamış . 1 çay kaşığı ver dedi . eşimde kızdı yarım çay kaşığı ver dedi . verir vermez uyudu 8 den 11 e kadar emdi yine yattı 1,30 a kadar sonra
normale döndü valla şurubun adı calpol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…