- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.281
Canım benim kızın gözleri enfeksiyon kapmıştı.doğumda oluyormuş. Çapaklanıp kapandı tabi tek sıkıntı çapak değildi gözleri şiş ve kırmızıydı. Neyse doktor çapaklı çapaklı götürdüm kızdı bana:) papatya çayı ile sileceksin asla çapaklı kalmayacak dedi. eğer kızarıklık varsa gözünde sen bir doktora götür. ama bak mutlaka sil papatya çayıyla en ufak bişi çıkarsa silip temizliyorsun. Şimdi çok ii kızımın gözleri ama hala az bişi çıkınca siliyorum. kurumasına izin vermiyorum. Sende bir dene.kızlar meraba
siz çocuk doktoru buldunuz mu? ankara da tavsiye ettiğiniz bir çocuk doktoru var mı?
kendimizden sonra sıra şimdi bebeklerimize geldi artık onlar için araştırma yapıcaz:)
bizimkinin gözündeki çapak geçmiyor bir türlü 5 gün oluyo artık acaba doktora götürsem mi diyorum
bugün kıloma baktım 59a inmişim 3 kg daha verdıgım vakıt hamılelık öncesi kıloma düşcm inşaaaalllaaaaahhhh
bugün kıloma baktım 59a inmişim 3 kg daha verdıgım vakıt hamılelık öncesi kıloma düşcm inşaaaalllaaaaahhhh
bizim kız ne zaman acsam korkudan sıcrıo sonrada aglıo zbıze etkı etmıo yanı
sağlık ocağından geldik biraz önce 500gr almış oğlumD vitaminine de başlıyoruz bugün
kızlar size bişe sorcam dikiş izlerimin üzerine artık dokunduğumda ağrı olmuyor geçti ama göbek deliğimin üzerinde böyle küçük ağrı var dokunduğumda dikiş hizası boyunca acaba dr sormam gerekirmi yani dikiş izinin ağrısı geçti göbek deliğinin üstünde sızı olmaya başladı normalmi:26:
Benim daha 9 kilom varAma bugün internetten bel korsesi sipariş ederek ilk adımı attım sanırım :))
ayy çoook imrendim sanaa yaa. ben hamilelik öncesi çok az toplu, ama komik göbekliydim. hamilelikte kendimi fil gibi hissediyordum. 14-15 kilo aldım toplamda. hala fil gibi hissediyorum. anca 5i gitmiştir. göbek daha feci malum. bide bel çevresi yanlarda eskisinden beter çıkmış durumda.. oyy oyyy. sezryanım, mekik çekemeyiz ama acaba yanları eritecek egzrsz yapabilirmiyim ki.
benim ki normalde açtığımda seviyo belli ama sancı geldiğinde yok ne sesi olursa olsun dinlemiyo. sancı gittiğinde yine sese kulak kesiliyo, amaa o ses bize hizmet etmiyo ::) .. haa bide ağlamaaya başlayınca kapatmayı unutuyoruz , bizimd kafa kalmıyo sonra
o sesler biraz daha uslu olanlar için sanırım.. biziimki geceleri huysuz bir bebek olmaya başladı :)
göbeğimizdeki hafif kan lekelenmesini , yeşil kakamızı, pişiğimizi, yüzümüzdeki sivilceleri, gazımızı danışdık. 600 gr almışız. biz de multitaba başlayacağız. gaz ilacı da sapsimlexi ve biogaia yı sordum daha mı iyi olur zinco ile metisil den pek fayda göremediğimiz söyledim. doktorda piyasadaki tüm gaz ilaçlarını saydı ve biz doktor arkadaşın bebeğinde hepsini denedik diyebilirim ama yine de bağırarak çıkarıyordu gazını dedi. yani faydasız olabileceini söyledi bide biogaia gaz ilacı değil probiyotik dedi, gazı da düzenler ama ben önermiyorum dedi. sab simlex yazdı. aşı öncesi kullanmak için ateş düşürücü aldık.
benim göbek deliğim değil ama dikişlerin biraz üzerinde çok kötü sızlamalar oluyordu. tam da çatlaklarıma denk geliyordu acaba deriden mi diyordum ama iç taraftan böyle çekilir gibi hareket dahi etmemi kısıtlayan sızılar oluyordu. çok zorluyordum hareketliydim pek oturmayıp yorulduğum zamanlarda olduğu için doktora sormamıştım kır dizini otur diyecek diye, dinlendiğim zaman hafifliyordu. şimdi geçti o sızılar olmuyor. bu arada 17. gündeyiz şimdi.
Kizlar oglumun gobeginde hafif kan lekelenmesi olmus..mavisi sen dr abgtmisin .ne dedi dr.cok hafif kanamis. Bide hala gobeginde kalinti gibi bisey varr.sorun olurmukii
kızlar 35.gündeyiz biz ve merak ettiğim şey d vitamini kullanıyor musunuz bebeğiniz için veee hangi şekilde kullanıyorsunuz????
bu arada KARAM benimde bebeğim biberona alıştı meme almıyor. ama sütünü sıkıp dudak kenarına sürdünmü ve aç olduğunda alıyor memeyi. ağlarsa ağlasınn zorla ver memeni daha yolun başındasın alışır.
Canım benim kızın gözleri enfeksiyon kapmıştı.doğumda oluyormuş. Çapaklanıp kapandı tabi tek sıkıntı çapak değildi gözleri şiş ve kırmızıydı. Neyse doktor çapaklı çapaklı götürdüm kızdı bana:) papatya çayı ile sileceksin asla çapaklı kalmayacak dedi. eğer kızarıklık varsa gözünde sen bir doktora götür. ama bak mutlaka sil papatya çayıyla en ufak bişi çıkarsa silip temizliyorsun. Şimdi çok ii kızımın gözleri ama hala az bişi çıkınca siliyorum. kurumasına izin vermiyorum. Sende bir dene.
Mavisi cnm saol..ya ne ilginc bizim drda sunneti 1yasindan once onermiyoruz dedi.biz hemen yaptralim iyilessin demistik ama yaptrmayin dedi.kime inancaz sasirdik
oğluma doktor hafif bir sarılığı var dediği için bilirubin istedi yaptırdık..çok yüksek çıkmadı (13.8) ama başka testleride görmem gerek dedi...26.günüde sarılıkla uğraşıyoruz..doğduğunda böyle bir sorunumuz yoktu =(( anne sütü sarılığı olabilirmiş ama daha belli değil test sonuçlarına bağlı herşey =(( o kadar çok kan aldılar ki helak oldu yavrum =(( dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?