2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar...

nasilsiniuz umarim herkes iyidir bebekler de sagliklidir.

benim bebegim gece uyumuyor

gündüz yatiyor.

geceleri uykusuz geciyor,

elektrik süpürgesi, kurutma makinası gibi bi ses. anne karnındakine benzeyen sesmiş sanırım. Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun burdan dinleyebilirsdin :)

çok sağol cnmm

bu saatte açtım son ses uyusun diye
eşim uyuyodu kalktı yanıma geldi panikle
ne sesi buuuu
anne karnındaki sesmiş dedim

ben de su boruları patladı sandım dedi

rahat uyuması içinmiş dedim

iyi de bu ses beni uyandırdı dedi yaa uyku sersemi

gunaydın kızlar
uzzun zamandır gıremedim. bilg.ım bozuk telden buraya girmek te zor oluyor..masallah herkes doğurmus..biraz gecmişe baktım bebişlerin gazından sıkayetınız var..allah yardımcınız olsun..bizde ıkıncı haftasında yasamıstık..hatta o kadar aglıyordu kı bişey var sanıp doktora gitmiştik gece yarısı...gaz sancısı diyip gazını cıkarıp göndermişlerdi.. suan 41. gunumuz..sukur o gunler gectı..uykularımız bıkac gundur duzene girdi...artık kızım sesime bakıyor gozleri ile benı takıp ediyor..değişik sesler cıkarmayı deniyor..cok guzel bir duygu.. hayırlısıyla siz de o gunleri gorursunuz inş.

sen mi içtin yoksa oğluna mı içirdin canım?

selam kizlar...

nasilsiniuz umarim herkes iyidir bebekler de sagliklidir.

benim bebegim gece uyumuyor

gündüz yatiyor.

geceleri uykusuz geciyor,
iyiyiz canım gazla uğraşıyoruz bu arada ben 9 la 12 arası akşam uyandırıyorum uyuyosa gece gündüzü yavaş yavaş annlasın gece yatsın diye

yine uykuya doyamadan uyandimm

bende bende eeeeeee

günaydın canım size 41 kere bizimde darısı başımızaa

Selam anneler, biz bugün kalça çıkığı testi için ilk kez ana oğul başbaşa hastaneye gideceğiz, Ankara'da kar buza döndü, çok tedirginim o yüzden.

kizlar cok istiyorum sizlerle daha fazla yazismayi bilgi edinmeyi..ama zamanim okadar kisitliki ....su an sizlerde öylesinizdir zaten....benimde bebeyimin cok karin agrisi oluyor..yediklerime elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum..gögüs uclari yaralarimda düzeldi cok sükür..mümkün oldugunca sütyen takmadim yün yagi kullandim...linosoh da iyi geldi...su an fermanim 3 haftalik oldu .

kimyonu ben içtim canım.

bende içtim şimdi işe yarar inşallah

bizde gazla uğraşıyoruz canım yaa :26:

Yaşasıınn beyazz gürültü. sabah 9 dan beri uğraşıyorum sussun ve uyusun die ama banamısın demedi. en sonunda aldım kucağıma açtım beyaz gürültüyü şimdi saf saf bakınııyor

kızlar meraba
siz çocuk doktoru buldunuz mu? ankara da tavsiye ettiğiniz bir çocuk doktoru var mı?
kendimizden sonra sıra şimdi bebeklerimize geldi artık onlar için araştırma yapıcaz:)
bizimkinin gözündeki çapak geçmiyor bir türlü 5 gün oluyo artık acaba doktora götürsem mi diyorum

çapaklanma genelde göz yaşı tıkanıklığından oluyomuş benimkindede var ben prematüre olduğu için rop muayenesi yaptırdım göz dr una çapaklanma içinde damla verdi benimki bide sarılık tedavisi görmüştü ışık tedavisi aldıysanız bi göz dr una götürün isterseniz dr unuza sorun o sizi yönlendirir ben sormuştum ışık aldıysa götür demişti ...

Yaşasıınn beyazz gürültü. sabah 9 dan beri uğraşıyorum sussun ve uyusun die ama banamısın demedi. en sonunda aldım kucağıma açtım beyaz gürültüyü şimdi saf saf bakınııyor

Bilseydim bu kadar genel bir problem olduğunu çok daha önceleri yazardım beyaz gürültü çözümünü(

Benim oğlum da içerde beyaz gürültüsüyle uyuyor şimdi:) Biz ilk haftadan beri böylryiz.

kızlar size bişe sorcam dikiş izlerimin üzerine artık dokunduğumda ağrı olmuyor geçti ama göbek deliğimin üzerinde böyle küçük ağrı var dokunduğumda dikiş hizası boyunca acaba dr sormam gerekirmi yani dikiş izinin ağrısı geçti göbek deliğinin üstünde sızı olmaya başladı normalmi:26:

bizdede 2 saattir sag gözünde capaklanma var neden oldu anlayamadımkendı sütümden sürmemı söyledı annem bakalım faydası olcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…