- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.261
elektrik süpürgesi, kurutma makinası gibi bi ses. anne karnındakine benzeyen sesmiş sanırım. Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun burdan dinleyebilirsdin :)
sen mi içtin yoksa oğluna mı içirdin canım?ah ah benim oğlumun ki çok geç geçti. ama ben o zamanlar kimyonu bilmiyordum. 6 aylıkken kimyonu öğrendim başladım sonra rahatladık yani ağlamaları bi nebze düzeldi. bizimki öyle bir günde 10 saat falan değil ya hergün öyleydi. ve biz 10 ar dakikalık uykular uyuyorduk sadece kesintisiz 1 saat uyuduğunu bilmem.
iyiyiz canım gazla uğraşıyoruz bu arada ben 9 la 12 arası akşam uyandırıyorum uyuyosa gece gündüzü yavaş yavaş annlasın gece yatsın diyeselam kizlar...
nasilsiniuz umarim herkes iyidir bebekler de sagliklidir.
benim bebegim gece uyumuyor
gündüz yatiyor.
geceleri uykusuz geciyor,
yine uykuya doyamadan uyandimm
günaydın canım size 41 keregunaydın kızlar
uzzun zamandır gıremedim. bilg.ım bozuk telden buraya girmek te zor oluyor..masallah herkes doğurmus..biraz gecmişe baktım bebişlerin gazından sıkayetınız var..allah yardımcınız olsun..bizde ıkıncı haftasında yasamıstık..hatta o kadar aglıyordu kı bişey var sanıp doktora gitmiştik gece yarısı...gaz sancısı diyip gazını cıkarıp göndermişlerdi.. suan 41. gunumuz..sukur o gunler gectı..uykularımız bıkac gundur duzene girdi...artık kızım sesime bakıyor gozleri ile benı takıp ediyor..değişik sesler cıkarmayı deniyor..cok guzel bir duygu.. hayırlısıyla siz de o gunleri gorursunuz inş.
kimyonu ben içtim canım.
kizlar cok istiyorum sizlerle daha fazla yazismayi bilgi edinmeyi..ama zamanim okadar kisitliki ....su an sizlerde öylesinizdir zaten....benimde bebeyimin cok karin agrisi oluyor..yediklerime elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum..gögüs uclari yaralarimda düzeldi cok sükür..mümkün oldugunca sütyen takmadim yün yagi kullandim...linosoh da iyi geldi...su an fermanim 3 haftalik oldu .
kızlar meraba
siz çocuk doktoru buldunuz mu? ankara da tavsiye ettiğiniz bir çocuk doktoru var mı?
kendimizden sonra sıra şimdi bebeklerimize geldi artık onlar için araştırma yapıcaz:)
bizimkinin gözündeki çapak geçmiyor bir türlü 5 gün oluyo artık acaba doktora götürsem mi diyorum
Yaşasıınn beyazz gürültü. sabah 9 dan beri uğraşıyorum sussun ve uyusun die ama banamısın demedi. en sonunda aldım kucağıma açtım beyaz gürültüyü şimdi saf saf bakınııyor
kızlar meraba
siz çocuk doktoru buldunuz mu? ankara da tavsiye ettiğiniz bir çocuk doktoru var mı?
kendimizden sonra sıra şimdi bebeklerimize geldi artık onlar için araştırma yapıcaz:)
bizimkinin gözündeki çapak geçmiyor bir türlü 5 gün oluyo artık acaba doktora götürsem mi diyorum
Bilseydim bu kadar genel bir problem olduğunu çok daha önceleri yazardım beyaz gürültü çözümünü(
Benim oğlum da içerde beyaz gürültüsüyle uyuyor şimdi:) Biz ilk haftadan beri böylryiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?