- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.061
dün giremedim okudum geçmişi biraz ama sayfa atlayarak
bugün hacı bayramı velinin türbesine gittik sizlerede dua ettim .hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah diye.çok güzel bir atmosfer vardı .
yarın öglende yola çıkıyoruz haymana termalde 3 gün tatilimiz var onu yerine getirip gelivericez
ben giremesemde oğluş ve eşim eglenicek bende onların mutluluğyla mutlu olucam sanırım.yasak olduğu için suya girmicem.doğayı seyrederim inşallah oksijen partisi veririm
cuma günü görüşürüz
allaha emanet olun miniklerinize iyi bakın.
tsk cnm evet aynen oyle oldu=)iyi akşamlar kızlar
görüyorumki yeni yeni cinsiyetler öğrenilmiş yine 3 tane daha oğluş geliyorrr gözünüz aydın kızlarrr
buarada erkekler kızları geçtimi ayolll
Kizlar istanbulda deprem olmusss ufak ama
nurrose
Günaydın kızlar
Listeyi güncelledim mesaj atanları ekledim.Eğer konuya yazan varsa onları göremedim geçmiş çok uzun okuyamadım tam.Eklenmek isteyen,değişiklik isteyen,yanlışlığı düzeltmek isteyen varsa mesaj atsın lütfen.
Bu arada ben de dün doktora gittim,bebek 150 gr olmuş baş popo mesafesi 12 cm ya da boyu 12 cm tam emin değilim :) bugun 16+0 ama usg ye göre 17+2 yiz.Elleri ayakları,parmakları,kaburgaları,omurgası,kalbi ve odacıkları,beyni herşeyi tam ve iyi
ama uzaylıya benziyo aynı
Günaydın kızlar
benımde randevum yuarın saay 11de :)
sabırsızlıkla beklıyorum yaaa :)
supermıs 9 gun onden gıdıyor bebısın
opekı en basından berı ondemıydı yoksa sonradanmı gecdı revansa :)
günaydın arkadaşlar
gününüz güzel olsun..
meserretcim inşallah hayırlısıyla öğrenirsin artık, gösterir inşallah senin inatçı minnoş.
dün akşam balkonda yemek yiyoruz eşimle, karşı binada balkonda bi aile var, adam kanguruya koymuş bebeğini 5-6 aylık ya var ya yok bebek balkonda yürüyor, volta atıyor. hatun da oturmuş tv izliyor çekirdek çitliyor
ayyyyyy seneye bizde boyle olcaz bak aşkım dedim, evet ama çekirdek yiyen ben olacam,sen turlayacan balkonu diyor mymoon kocam.valla alır bebeğimi gene giderim yürüyüşe dedim, sen de ye çekirdeğini bi başına göbeğini büyüt dedim:82::82:
yaw nurgülcüm bu hatunlar hiç kilo almıyo mu bi ben mi alıyom , tabloda kilolar hiç değişmiyo. kafayı yiycem valla, bunca sağlıklı beslenmeye spora aldıkça alıyom ben.çikolata,baklava, kızartma börek ağzıma sürmem, hiç sevmem. et sebze balık booooooool bol meyve , tatlı olarak sütlü dondurma ve her gün 4 km / saat yürüyüş ve ben haftada 1 kilo alıyom maşallah bana. geçen ptesiye 67 ile başlamıştım, 4 gündür demir attım 68e.
kumaş pantolonlarımı giymemem gerek artık çok sıkıyor oturunca. dün LCWye baktım, kumaş pantolon çeşit yok, eşofman var keten var. işe giyilebilecek kumaş bi pant bulamadım. bi tane aldım ama siyah olsa hergün giyerim, bu her gün giyilmez. LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - WHITE
netten almak isteyenler için bir hatırlatma yapayım, bu pantolon dar kesim ve bunda 42U oldu bana. 68 kilo 1,76yım.
daha önce aldığım pantolon LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE düşük bel rahat kesimdi onda 38 giyiyorum.
ebrudan alışveriş yapan varmı arkadaşlar? bedenleri nasıl fikir verebilirmisiniz?
ankaralı arkadaşlar ykmye baktım çok pahalı ve çok menapozlu teyze tarzı geldi ordaki hamile kıyafetleri, çeşit de çok azdı. mine mağazasına bakıcam, başka nereyi önerirsiniz?
cnm 7 haftalıkken fln satla uyumluydu,en son gittiğimde 1 hafta öndeydi şimdi de 9 gün önde gidyo.Önde gittiği için sanırım ben hisetmeye başladım iyice.Hep nasıl olduğunu merak ediodum o kdr hamileye sordum nasıl hareket edio nasıl hissediosun diye ama istediğim cevapları vermiolardı :)Bağırsak hareketi fln gibi değil nasıl böle karnına dışardan birisi dokunur ya senden bağımsız eli kolu çarpar hani,bu da öyle içerde senden bağımsız birden bire dokunuo içerden.
günaydın arkadaşlar
gününüz güzel olsun..
meserretcim inşallah hayırlısıyla öğrenirsin artık, gösterir inşallah senin inatçı minnoş.
dün akşam balkonda yemek yiyoruz eşimle, karşı binada balkonda bi aile var, adam kanguruya koymuş bebeğini 5-6 aylık ya var ya yok bebek balkonda yürüyor, volta atıyor. hatun da oturmuş tv izliyor çekirdek çitliyor
ayyyyyy seneye bizde boyle olcaz bak aşkım dedim, evet ama çekirdek yiyen ben olacam,sen turlayacan balkonu diyor mymoon kocam.valla alır bebeğimi gene giderim yürüyüşe dedim, sen de ye çekirdeğini bi başına göbeğini büyüt dedim:82::82:
yaw nurgülcüm bu hatunlar hiç kilo almıyo mu bi ben mi alıyom , tabloda kilolar hiç değişmiyo. kafayı yiycem valla, bunca sağlıklı beslenmeye spora aldıkça alıyom ben.çikolata,baklava, kızartma börek ağzıma sürmem, hiç sevmem. et sebze balık booooooool bol meyve , tatlı olarak sütlü dondurma ve her gün 4 km / saat yürüyüş ve ben haftada 1 kilo alıyom maşallah bana. geçen ptesiye 67 ile başlamıştım, 4 gündür demir attım 68e.
kumaş pantolonlarımı giymemem gerek artık çok sıkıyor oturunca. dün LCWye baktım, kumaş pantolon çeşit yok, eşofman var keten var. işe giyilebilecek kumaş bi pant bulamadım. bi tane aldım ama siyah olsa hergün giyerim, bu her gün giyilmez. LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - WHITE
netten almak isteyenler için bir hatırlatma yapayım, bu pantolon dar kesim ve bunda 42U oldu bana. 68 kilo 1,76yım.
daha önce aldığım pantolon LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE düşük bel rahat kesimdi onda 38 giyiyorum.
ebrudan alışveriş yapan varmı arkadaşlar? bedenleri nasıl fikir verebilirmisiniz?
ankaralı arkadaşlar ykmye baktım çok pahalı ve çok menapozlu teyze tarzı geldi ordaki hamile kıyafetleri, çeşit de çok azdı. mine mağazasına bakıcam, başka nereyi önerirsiniz?
bende dun lcw ya gıttım cıddı bırsey yok
sortları felan guzel degıldı
lastıklı sort arıyorum sımdı bende
bakalım nerelerden bulabılıcem :)
günaydın arkadaşlar
gününüz güzel olsun..
bende dun lcw ya gıttım cıddı bırsey yok
sortları felan guzel degıldı
lastıklı sort arıyorum sımdı bende
bakalım nerelerden bulabılıcem :)
cnm kiloları sürekli güncelleme yapmıyoruz ayda bir yapalım dedik bu ara msj atarlarsa güncelleme yaparız :) Ben de alıyorum merak etme pilates de yapıyorum bazen çok fazla da yemiyorum ama dün itibariyle 57 kg çıktım tartıdao gazla gittim alışveriş merkezini 3 4 saat gezdim en iyi yürüyüş o bence :) Dışarda insan sıcaktan sıkılıyo bi de bomboş yürü dur :)Bundan snra gidip alışveriş merkezlerinde yürüycem haftada bikaç gün
Yani 17. hafta itibariyle 4 kg almış bulunmaktayım 4,5 bile olabilir kilom 52 53 arasıydı
cicişler aldınmı peki oğluşuna alışveriş merkezinde. ben 3-5 body atlet kilotdan başka bişi almadım daha. ben akşam 9-10 arası yürüyorum tatlım, gündüz mümkün değil yürünmez acayip sıcak.alışveriş merkezini iyi düşünmüşsün, çok kalabalık da olmaz gündüz rahat rahat gezersin
demekki normal gidişat boyle ha, ilk 4 ay yavaş aldık şimdi atağa geçti kilo alış ama benim göbüşüm de bu hafta daha bi belirgin oldu. doktorum da demişti 4 ay dolsun alcan kilo, midede şişkinlik bulantı kalmayacak rahatlayacan iştahın da açılacak kontrolü yitirme demişti.
dün akşam azcık dumur oldum, tatil için bavul hazırlamaya başlayım dedim, aklıma geleni atayım dedim. anam 3 kilo almayla o şortlar mini etekler kapanmıyor. ben daha sığarım sanıyordum ama oyle değilmiş. eşit dağılmadı tabi kilo sadece göbeğe alınınca kapanmadı. eteğimin biri öyle komik olduki önden gayet normal ama arkası 15 cm yukarı çıktı, popişin yarısı ortada,donum görünüyo :))))))))))))))
cicişler aldınmı peki oğluşuna alışveriş merkezinde. ben 3-5 body atlet kilotdan başka bişi almadım daha. ben akşam 9-10 arası yürüyorum tatlım, gündüz mümkün değil yürünmez acayip sıcak.alışveriş merkezini iyi düşünmüşsün, çok kalabalık da olmaz gündüz rahat rahat gezersin
demekki normal gidişat boyle ha, ilk 4 ay yavaş aldık şimdi atağa geçti kilo alış ama benim göbüşüm de bu hafta daha bi belirgin oldu. doktorum da demişti 4 ay dolsun alcan kilo, midede şişkinlik bulantı kalmayacak rahatlayacan iştahın da açılacak kontrolü yitirme demişti.
dün akşam azcık dumur oldum, tatil için bavul hazırlamaya başlayım dedim, aklıma geleni atayım dedim. anam 3 kilo almayla o şortlar mini etekler kapanmıyor. ben daha sığarım sanıyordum ama oyle değilmiş. eşit dağılmadı tabi kilo sadece göbeğe alınınca kapanmadı. eteğimin biri öyle komik olduki önden gayet normal ama arkası 15 cm yukarı çıktı, popişin yarısı ortada,donum görünüyo :))))))))))))))
canım senin ultrason detaylımıydı,benim doktorun ultrasonunda bebeği gölge gibi siyah beyaz detasız görüyoruz. maşallah bebeğine herşeyi güzelmiş.Allahım sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah. pipsini de gördünmü? ben pipisini de göremedim oğluşumun.Günaydın kızlar
Listeyi güncelledim mesaj atanları ekledim.Eğer konuya yazan varsa onları göremedim geçmiş çok uzun okuyamadım tam.Eklenmek isteyen,değişiklik isteyen,yanlışlığı düzeltmek isteyen varsa mesaj atsın lütfen.
Bu arada ben de dün doktora gittim,bebek 150 gr olmuş baş popo mesafesi 12 cm ya da boyu 12 cm tam emin değilim :) bugun 16+0 ama usg ye göre 17+2 yiz.Elleri ayakları,parmakları,kaburgaları,omurgası,kalbi ve odacıkları,beyni herşeyi tam ve iyi
ama uzaylıya benziyo aynı
Cnm ben ebrudan kapri aldım, 1.65 boy 69 kiloyum 3 numara aldım ama büyük oldu, değiştirmedim de, kilo alınca giyerim diye düşündüm :26:
Bu arada yazdığım gibi zaten iri kıyım bir insandım, tatilde iyice kilo aldım, şimdi tartılmaya korkuyorumçünkü benim haftada 3-4 kilo alabilme potansiyelim var
Ben şortumu lcw den aldım beli lastikli, ayarlanabiliyor, uzun hali diz boyu, ben kıvırarak giyiyorum, yani boyu da beli de ayarlanabiliyor, şık bir şey değil ama gayet rahat sevdim ben. Ama tabi her mağazada aynı şeyler bulunmuyor maalesef :44:
Yok cnm normal siyah beyaz ultrason,ama kalbin odacıkları fln onda da görünüo,beyin beyin sıvısı fln belli oluyo.Pipiyi de gördük ben geçen pipi görmedik diye diodum belki bu defa kız der :) hala erkek mi dedim doktora o da pipiyi gösterdi hala erkekmiş yani :)canım senin ultrason detaylımıydı,benim doktorun ultrasonunda bebeği gölge gibi siyah beyaz detasız görüyoruz. maşallah bebeğine herşeyi güzelmiş.Allahım sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah. pipsini de gördünmü? ben pipisini de göremedim oğluşumun.
.
tamam canım sağol ben de ona göre bakayım ebrunun sitesine. LCWde bahsettiğin şortu nette göremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?