- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.221
limonları güzelce yıkayıp kabuklarını rendele varsa portakalıda aynı şekilde rendele... bütün kabuklarını rendeledikten sonra ortadan böl yoğura yoğura suyunu çıkar göz kararı şekerini ilave et tekrar yoğur... göz kararı suyunuda ilave et yine yoğur... süzgeçten yada tülbentten geçir tadına bakıp ağız lezzetine göre şeker su yada limon suyu ekle... şişeye yada sürahiye koy soğukkk soğukkk iç.... ohhhhh afiyet şeker olsun bebişine ve sana bol bol vitamin olsun inşallah :)
parrhisa cnm bebegıne ördüğün seyler cook guzel yaa bn oyle olsem beceremem masallah cok tatlı örmüşsünn
saol canım bende şaşırdım nasıl ördüm diye valla..
kızlar bim de ana kucağı satılıyor 37.5 ama ben anlamadığım için alamadım bakmak isterseniz haberiniz olsun
ilk defa mı ördün canım ılk defa yenı denedım dersen valla duser bayılırım heekeske bende becerebılsem de onunla vakıt gecırsem
yok canım örgü biliyorum ama lif örcek kadar..yani çok model bilmiyorum ama zaten bu patiklerde model yok hep 3lü trabzan örülüyor..genelde kendime şal örerdim..ilk defa bebek patiği ördüm yanii.
maaşallah cnm valla cok guzel olmuslar ya cok begendım kızın gule gule gıysin süslü süslü bnde lif orerım ama ona cesaret edemem
yok canım örgü biliyorum ama lif örcek kadar..yani çok model bilmiyorum ama zaten bu patiklerde model yok hep 3lü trabzan örülüyor..genelde kendime şal örerdim..ilk defa bebek patiği ördüm yanii.
örersin örersinben sana burdan tarif ederim
anakucağı sallananlardan mı.?
ya ben karıştırıyorum hep portbebe ile ana kucağını pusette araba koltuğuna benziyooo...
olurda cesaretımı toplar örmeye nıyetlenırsem sorarım cnm su nası bu nası dıye
yok kızzhani bi yanınndan baba bi yanından anne tutuyo ya genelde hah işte ondan ama sımdı baktm netten sallanana da ana kucagı denılıyomus sanırım bnm bıldıgım sallanmıyo sadece bebegı tasımak için=))
o dediğine port bebe de deniliyor..bunların neden tek adı yok yaaa..valla ne alcağımı da şaşırdım ana kucağı port bebe pusettt...
anakucağı sallananlardan mı.?
ya ben karıştırıyorum hep portbebe ile ana kucağını pusette araba koltuğuna benziyooo...
parrhisia kesinlikle nasıl yaptığımı bizimlede paylaşmalısın... kız çok güzel olmuş ya patikler.... ellerine sağlık tatlım harika valla
bakayım canım ama valla neye ne diyolar belli olmuyor dimi?bizde kafamıza göre takılırız valla...bende bilmiyorum canım pek anlamam böyle şeyleri ama bim in sitesine bir bak bebek arabasınada puset deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?