2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tsk ederım cnm sen dıyınce canım cektı hazır yapılan toz lımonata vardı soguk suyla yaptım ıctım ama bunu da denerım sagol tatlım

kızlar feryadımı mı duydunuz naptınız sıkılıyorum dıyınce bırden doldu topikiyi iyi ohh ne guzel

kızlar bim de ana kucağı satılıyor 37.5 ama ben anlamadığım için alamadım bakmak isterseniz haberiniz olsun

ben almayacm ana kucagı..annemde varmıs getırecek ikiz kardeslerıme hedıye gelmıs..rengıde lacivertmiş ..oglusumada guzel uyacak kısmetlı oğlum benım

ilk defa mı ördün canım ılk defa yenı denedım dersen valla duser bayılırım heekeske bende becerebılsem de onunla vakıt gecırsem

yok canım örgü biliyorum ama lif örcek kadar..yani çok model bilmiyorum ama zaten bu patiklerde model yok hep 3lü trabzan örülüyor..genelde kendime şal örerdim..ilk defa bebek patiği ördüm yanii.

yok canım örgü biliyorum ama lif örcek kadar..yani çok model bilmiyorum ama zaten bu patiklerde model yok hep 3lü trabzan örülüyor..genelde kendime şal örerdim..ilk defa bebek patiği ördüm yanii.

maaşallah cnm valla cok guzel olmuslar ya cok begendımkızın gule gule gıysin süslü süslübnde lif orerım ama ona cesaret edemem

ayyy çok merak ettim şimdi müsait değilim birazdan bakıcam... eminim çok güzel olmuştur.

Son düzenleme:
anakucağı sallananlardan mı.?
ya ben karıştırıyorum hep portbebe ile ana kucağını pusette araba koltuğuna benziyooo...

anakucağı sallananlardan mı.?
ya ben karıştırıyorum hep portbebe ile ana kucağını pusette araba koltuğuna benziyooo...

yok kızzhani bi yanınndan baba bi yanından anne tutuyo ya genelde hah işte ondanama sımdı baktm netten sallanana da ana kucagı denılıyomus sanırım bnm bıldıgım sallanmıyo sadece bebegı tasımak için=))

Son düzenleme:

o dediğine port bebe de deniliyor..bunların neden tek adı yok yaaa..valla ne alcağımı da şaşırdım ana kucağı port bebe pusettt...

parrhisia kesinlikle nasıl yaptığımı bizimlede paylaşmalısın... kız çok güzel olmuş ya patikler.... ellerine sağlık tatlım harika valla

parrhisia kesinlikle nasıl yaptığımı bizimlede paylaşmalısın... kız çok güzel olmuş ya patikler.... ellerine sağlık tatlım harika valla

saol şekerimmm...örmek istediğinde paylaşayım canımm..

bende bilmiyorum canım pek anlamam böyle şeyleri ama bim in sitesine bir bak bebek arabasınada puset deniyor
bakayım canım ama valla neye ne diyolar belli olmuyor dimi?bizde kafamıza göre takılırız valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…