- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.241
BİM A.Ş. > Hoş geldiniz... ahanda burda
BİM A.Ş. > Hoş geldiniz... ahanda burda
eee bu puset değilmi yaa.:26:.ama ben fazla beğenmedim..belki bebek arabasıyla takım olanlarından alırım..eğer hediye gelmezse
neyse kızlar ben evimi toparlayım bulasıkları falan dizeyım makıneye sonrada duş alcamgörüşürüzz
neyse kızlar ben evimi toparlayım bulasıkları falan dizeyım makıneye sonrada duş alcamgörüşürüzz
inş. canını sıkmazlar canım ...böyle üzerlerine vazife olmayanlar yorum yapıyor ya deliriyorum ben hemensekerrck cnm anladim ben senii bncede kimseye dusmez sonucta ben dogurcam benim cocugum ............. feryadcim bende fikirlerini sormayacam esimle surekli konusuyorum bu konuyu sonradan bi tantana cikarmasinlar basima ama cikacak eminim hakkimizda hayirlisi
gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin hayırla gelsin hayatına inş.Kızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
Meleğim çiçeğim prensesim, sabahtan beri ağzım kulaklarımda, ayaklarım yere basmıyor
Şimdi sıra isim bulmakta, favorilerim: Rüya, Hayal, Öykü, Beste
alternatiflere açığım
canım inş. kötü bişi yoktur ama sen yine de bir doktorunla görüş bizi de habersiz bırakma .birde rahat olmaya çalış lütfen çünkü bizde 1 var ki bu bile zaman zaman rahatsız ederken sende X3 durumdasın bizden fazla rahatsız olman normal gibi geliyor banaağrıyan yere dokunuyorum taş gibi olmuş.. neyse, inşallah önemsizdir canım, Allaha emanet olsun kuzularımız...
canım ne güzel hayaller bunlarAy evet ya, millet çok burun sokuyor bu isim olayında, bi de beğenmeyenlere sence ne koyayım diyorum saçma sapan isimler söylüyorlarboşver sen onları zevksizler nolucak Güneş çok güzel bir isim
Canım çoğunluk erkek diyordu, çok güzelleşmişim güyaaslına yüzümü sivilceler bastı, belim ve kalçam çok genişledi, çok uykum geliyordu, aşırı bulantıyı biliyorsun zaten, bunların hepsi kız belirtisi, ayrıca ben kendimi şimdiden çok çirkinleşmiş hissediyorum sanırım kızım tüm güzelliğimi alacak helal olsun alsın kızım bu arada rus takvimi de çin takvimi de tuttu bende :)
Ben erkek de olsa aynı giyinecektim, eşim ben ve çocuğumuza birer mavi kot, beyaz tişört ve beyaz ayakkabı alıp giyicez yine üçümüz
ama ben ayrıca aynı desenden elbiseler de alıcam kızımla
mrb canım , bende iki tane battaniye ördüm ama bi daha olsun istiyorum modeli varsa ekleyebilirmisin rica etsem ???boş versene yapmasın daha iyi ben istemem açıkcası herşeye karışma hakları olur yapmazlarsa gelip karışamazlar da elimden geldiği kadar kendim yapabilirim bu gün battaniye başladım bebişime daha 6 ay var cinsiyeti netleşsin neler yaparız sen üzülme
nbr feryad nasılsın ?canım benim ben fikirlerini bile sormayacam imalarda bulundular şu olsa bu olsa diye bende bebeğimin ismi hazır dedim cinsiyetini bekliyoruz ismiyle hitap etmek için...hiiiiç kusura bakmasın kimse eşim bile karışmıyo bebeğin ismi senin hakkın diye soramam kimselere
gözün aydın canım ne güzel bir erkek bi kız
ayy çok sevindim canım nihayet öğrendin gözün aydın
bende doktordan çıkınca aptal gibi olmuştum sokaklarda yüzümde kocaman bi gülümseme elimde telefon sırayla herkesle mutluluğumu paylaşıyordum
bu arada rüya ve öyküyü çok güzel isimler
doğru aslında üşütmemk lazım ama malum bildiğin üzere konya çok sıcak nerdeyse anadan üryan dolaşasım var evdeSertlesme drken nasi bisey anlamadim cnm ama havalarin sicak olmasi hic onemli deilmis...ayaklarimiza terlik giymeliymisiz..hmn ayaklarimiz alirmis yere ciplak basinca...snra bebiklerimi z cok kusarmis..agrilarimiz ondan da olabilirmis..yani hamislikte usutmek bilem farkliii...cidii bisey yktur..aklina gtirme hersey allhatan allahima emanet kuzularimzi
hay allahhhh nasıl canım çekti anlatamamşekercik istersen özellikle sana verebilirim tarifini hem vakit geçer hemde içersin soğukk soğukkkk...
mrb canım , bende iki tane battaniye ördüm ama bi daha olsun istiyorum modeli varsa ekleyebilirmisin rica etsem ???
nbr feryad nasılsın ?
ay bende doktorun odasında eşime çantam nerde nereye koydun falan diye soruyom şaşkınlıktan oda kolundaya dedi gülme krizine girdim
doğru aslında üşütmemk lazım ama malum bildiğin üzere konya çok sıcak nerdeyse anadan üryan dolaşasım var evde
hay allahhhh nasıl canım çekti anlatamam
ahhh canım benim çok basit hemen yap iç... uzun süre saklanabiliyoda
herseyin yolunda olduguna sevındm canım umarım hep boyle gıder
selam sevgili anne adaylari. dün bi grup arkadasla gezmeye gittik. benim burnumdan geldi diye bilirim. daha gidecegimiz yere varmadan sag kaburgamdaki agrim basladi. nasil otursam nasil dikilsem nafile. Bi de disardaydik uzun süre hafalarda soguk buralarda üsüdüm bas agrisi ense agrisi derken eve attinca kendimi sükrettim.
nedir bu sag kaburgamdaki agri bilmiyorum. Sinir sikisiyormus gibi oluyor zonk zonk ediyor uzaninca geciyor, ama disarda olunca yada iste uzanmaya firsat yok tabi
Beni görenler senin oglun olacak diyor, bende bakalim allah neyi nasip ederse diyorum ama ilk hamileligimi ögrendigimde benimde icime erkek doguyordu. Simdi ise fikir yürütemiyorum. 16 gün sonra randevum var.
ramazan geldi hosgeldi, dün iki kisi kafami sisirdi aman orucunu tutmamazlik yapma bebegine hic bir sey olmaz oruc tut filan felan. o an kendimi kötü hissetim, oruc tutmamakla günah isliyormusum gibi bir his uyandirdi. Ablamla konustum sonra 18 saat bebegi ac birakmak dogru olmadigini söyledi kaza yaparsin dedi. Bende evdeki kitabta okudum. Hasta hamile vs.. allah kolaylik göstermis kaza yapma imkanini kularina sunmus. Bende sizler gibi bu yilki ramazan orucumu tutmayarak kaza yapacagim.
mrb canım , bende iki tane battaniye ördüm ama bi daha olsun istiyorum modeli varsa ekleyebilirmisin rica etsem ???
nbr feryad nasılsın ?
ay bende doktorun odasında eşime çantam nerde nereye koydun falan diye soruyom şaşkınlıktan oda kolundaya dedi gülme krizine girdim
doğru aslında üşütmemk lazım ama malum bildiğin üzere konya çok sıcak nerdeyse anadan üryan dolaşasım var evde
hay allahhhh nasıl canım çekti anlatamam
herkese selam
ıyı Pazarlar.........:81:
hoşbulduk canım .ilişki bizde 9. haftada kahverengi akıntı olunca yasaklamıştı canım şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmış risk kalmadı dedi bakalım bebiş boyunda birtabaka ,rahim agzına yakın olduğu içn kahverengi akıntı olduruyormuş ama çoğunlukla bu şikayeti bazı gebeler yaşıyormuş çok şükür atlattık bakalım.evet hurma yasak canım .özellikle medine hurması kocaman etli olanlar,rahimi kasıyormuş ve doğumu kolaylaştırıcı etkiside olduğu içn yasakladı.içinde bulunan bir şey rahime doğum sinyali verdiriyormuş yanihoşgeldin sefalar getirdin canım... tatil gibisi yok valla senin adına sevindim tatlım... bende bu sene oruç tutamayacağım ama keyfi olmadığı için içim rahat, gerçi o kadar tutan arasında nasıl yiyip içiceksek ? cinsel ilişki hep yasakmıydı canım yaaa bizde ilk2 ay yasaktı sonrasındada korunarak haftada 1 dediler... birde hurma neden yasakmış acaba bizdemi yemesek ?
oy oy furkancıkk gösterdi kendini demek .hayırlı olsun canım maşallahhosgeldınn yoklugun bellı oldu valla=)kızına maasallahbnmde oglum olacak haberın yoktu sanrm
bız furkan dusunuyoruz cnm sız?:89:
vay vay vayy sehama oğluş geliyorrrmerhabalar iyi geceler annişler
benimde bir oğluşum oluyor :)içimede doğuyordu herkez kız diyordu ama rüyalarımda çıktı kızlar çok güzel bir duygu ağladım çıkınca doktordan
bebişim baya uğraştırdı karnımdan baktı drum bızımkı anası gibi yüzükoyun yatıyor :)))) baya ugraştı sonra dedımkı vajinal muayeneyle baksanız göstermezmı (bu arada bunuda bana kuzenım söylemişti onunda aynısı olmuş) neyse baktı dr baya ugraştı benımki kıpır kıpır nasıl oynuyor drum dediki yandın sen :)))))))
hoşbulduk canım .ilişki bizde 9. haftada kahverengi akıntı olunca yasaklamıştı canım şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmış risk kalmadı dedi bakalım bebiş boyunda birtabaka ,rahim agzına yakın olduğu içn kahverengi akıntı olduruyormuş ama çoğunlukla bu şikayeti bazı gebeler yaşıyormuş çok şükür atlattık bakalım.evet hurma yasak canım .özellikle medine hurması kocaman etli olanlar,rahimi kasıyormuş ve doğumu kolaylaştırıcı etkiside olduğu içn yasakladı.içinde bulunan bir şey rahime doğum sinyali verdiriyormuş yaniben yiyorum diyince bebeğimi attırıcaksın vücuttan dedi çok ciddi yasak dedi bana.eğer yersen yerli hurma ye dedi erzurum mu ne minik minikmiş bir taneyi geçmek yok dedi .ben hiç yemem dedim bakalım.
oy oy furkancıkk gösterdi kendini demek .hayırlı olsun canım maşallah
vay vay vayy sehama oğluş geliyorrrhayırlı olsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?