2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar ben evimi toparlayım bulasıkları falan dizeyım makıneye sonrada duş alcam görüşürüzz

inş. canını sıkmazlar canım ...böyle üzerlerine vazife olmayanlar yorum yapıyor ya deliriyorum ben hemen zamanında beni çok üzmüşlerdi benimkiler sanırım bunu da içimden atamadım ..bu nedenledirki bebeğim üzerinde hiç hakları olmadığını düşünüyorum ...bide isim falan yorumu yapınca uçasım geliyo o yüzden atladım hemen kusuruma bakma kuzum
gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin hayırla gelsin hayatına inş.
ağrıyan yere dokunuyorum taş gibi olmuş.. neyse, inşallah önemsizdir canım, Allaha emanet olsun kuzularımız...
canım inş. kötü bişi yoktur ama sen yine de bir doktorunla görüş bizi de habersiz bırakma .birde rahat olmaya çalış lütfen çünkü bizde 1 var ki bu bile zaman zaman rahatsız ederken sende X3 durumdasın bizden fazla rahatsız olman normal gibi geliyor bana
canım ne güzel hayaller bunlar ayy bende bir öğrenseydim cinsiyetini az kaldı ama merak ediyorum prens mi prenses mi :84:

nasılsınıgüzeller bende işlerimin bir kısmını bitirdim sayılır ütü yapmam lazım.şimdi kızımı salıncağında uyutmaya çalışıyorum uyusun ütüye başlayacağım....

mrb canım , bende iki tane battaniye ördüm ama bi daha olsun istiyorum modeli varsa ekleyebilirmisin rica etsem ???
nbr feryad nasılsın ?

ay bende doktorun odasında eşime çantam nerde nereye koydun falan diye soruyom şaşkınlıktan oda kolundaya dedi gülme krizine girdim
doğru aslında üşütmemk lazım ama malum bildiğin üzere konya çok sıcak nerdeyse anadan üryan dolaşasım var evde
şekercik istersen özellikle sana verebilirim tarifini hem vakit geçer hemde içersin soğukk soğukkkk...
hay allahhhh nasıl canım çekti anlatamam

ahhh canım benim çok basit hemen yap iç... uzun süre saklanabiliyoda

selam sevgili anne adaylari. dün bi grup arkadasla gezmeye gittik. benim burnumdan geldi diye bilirim. daha gidecegimiz yere varmadan sag kaburgamdaki agrim basladi. nasil otursam nasil dikilsem nafile. Bi de disardaydik uzun süre hafalarda soguk buralarda üsüdüm bas agrisi ense agrisi derken eve attinca kendimi sükrettim.

nedir bu sag kaburgamdaki agri bilmiyorum. Sinir sikisiyormus gibi oluyor zonk zonk ediyor uzaninca geciyor, ama disarda olunca yada iste uzanmaya firsat yok tabi

Beni görenler senin oglun olacak diyor, bende bakalim allah neyi nasip ederse diyorum ama ilk hamileligimi ögrendigimde benimde icime erkek doguyordu. Simdi ise fikir yürütemiyorum. 16 gün sonra randevum var.

ramazan geldi hosgeldi, dün iki kisi kafami sisirdi aman orucunu tutmamazlik yapma bebegine hic bir sey olmaz oruc tut filan felan. o an kendimi kötü hissetim, oruc tutmamakla günah isliyormusum gibi bir his uyandirdi. Ablamla konustum sonra 18 saat bebegi ac birakmak dogru olmadigini söyledi kaza yaparsin dedi. Bende evdeki kitabta okudum. Hasta hamile vs.. allah kolaylik göstermis kaza yapma imkanini kularina sunmus. Bende sizler gibi bu yilki ramazan orucumu tutmayarak kaza yapacagim.

dün benimde sol kaburgama bişi oldu yani akciğerime bişi batıyor gibiydi ama geçti..bazen oluyor..sanırım organlar yukarı çıktığı için oluyor..
benim içime hep kı doğmuştu tatlım ve kızım olucak..rüyasınıda gördüm aynı zamanda..allah hayırlısını versin tabi..
bu arada bende oruç tutmuycam herkes tutma diyor..kayınpeder bile sakın haaa dedi..ben açlığa dayanamadığım halde bebiş nasıl dayansın korkuyorum zaten nolur nolmaz..hem bize farz değil sonra kaza yaparız..gerçi bide emzirmesi var..olur artık bi şekilde canım..allah kullarını sever..

iyilik misspoem sen nasılsın? ne kadarlık oldunuz bakalım şimdi

hoşbulduk canım .ilişki bizde 9. haftada kahverengi akıntı olunca yasaklamıştı canım şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmış risk kalmadı dedi bakalım bebiş boyunda birtabaka ,rahim agzına yakın olduğu içn kahverengi akıntı olduruyormuş ama çoğunlukla bu şikayeti bazı gebeler yaşıyormuş çok şükür atlattık bakalım.evet hurma yasak canım .özellikle medine hurması kocaman etli olanlar,rahimi kasıyormuş ve doğumu kolaylaştırıcı etkiside olduğu içn yasakladı.içinde bulunan bir şey rahime doğum sinyali verdiriyormuş yani ben yiyorum diyince bebeğimi attırıcaksın vücuttan dedi çok ciddi yasak dedi bana.eğer yersen yerli hurma ye dedi erzurum mu ne minik minikmiş bir taneyi geçmek yok dedi .ben hiç yemem dedim bakalım.

hosgeldınn yoklugun bellı oldu valla=)kızına maasallah bnmde oglum olacak haberın yoktu sanrm

bız furkan dusunuyoruz cnm sız?:89:
oy oy furkancıkk gösterdi kendini demek .hayırlı olsun canım maşallah

vay vay vayy sehama oğluş geliyorrr hayırlı olsun canım .

hayırlısı olsun canım benim... bak riskin kalmamış Allah'a şükür maşallah hurmayada çok şaşırdım yaa iftardan iftara yiyodum, gerçi bu sene oruç tutmayacağım için hurmada canım istemez inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…