2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bu gün pazar olunca herkes kocişinin yanında sanırım benimkisi uyuyor akşama anca kalkar
ben bu gün araba korkumu yendim markete gittim geldim anneme uğradım mutluyum bu arada kiracı olduğuma bu gün yine sevindim annemlerin apt karışmış baktım herkes bir şey söylüyor kaçtım geldim
kabuslarım devam ediyor dikkat ettim eşimin olmadığı zamanlarda görüyorum eşim rüyamda beni aldatıyor onu çimdik çmdik yoluyorum uyandığımda acayip yorgundum sonra kadının biri bebeğini bana satmaya çalışıyor falan çok saçma ama insan geriliyor üffffffff eşimle hiç ilgilenemiyorum tek düşüncem bebiş
isim konusu nda erkek olursa derin-görkem düşünüyorum kız olursa yine derin -duru

eşin nöbetçi mi hafta sonu sinir bozucu oluyor benimkisi nöb. çıkışı baygın uyuyor

guzel ısımler canım...araba korkunu yenmemne sevındım benımde ogrenme korkum var

Sıkma canını şekercik biz varız... gerçi eşinin yerini tutmayız ama olsun senide yanlız bırakmayız :) bende işteyim eşimde işte 10'a kadar çalışıcaz ikimizde

tsk ederım cnm sagol ama sende ne guzel calısıosun en azından sıkılmıyosun ben patlıcam nerdeyse esımı aradm carsıya cıkyım dıye yok cok sıcak yorulursun hem nereyı gezecn dedi..markete gıt ıstersen alısverıs yap dedı bnde tmm dedım uf ya uff cok sıkıcı su pazar gununu hıc sevmıyorumm

vakit geçse ne olur canım benim nerde abuk subuk insanlar ver geliyolar... hnafendi beyfendi diye hitap ediyoruz diye kendilerini bişey sanıp ukala ukala davranıyolar... stresten başka bişey değil... çarşıya çıkarsanda akşam üstü çık canım gerçekten çok sıcak havalar... bi arkadaşın falan yokmu bi kahve içmeye gitsen yada birini çağırsan...

dün gece ( gece diyorum çünkü eve gitmemiz geceyi buluyo ) eşim çok güzel limonata yaptı çok iyi geldi valla... biran önce eve gidip soğuk soğuk içmek istiyorum... isteyene tarifini verebilirim çok basit

guzel ısımler canım...araba korkunu yenmemne sevındım benımde ogrenme korkum var

canım bebişin doğunca öğren bence çok önemli ayrıca henüz çok küçüksün kolay öğrenirsin bu arada senin eşin 12 saat mi çalışıyor benimkisi 24 saat canım bu arada sen yeni taşınmadın mı o şehre nerede gezeceksin boş ver otur evinde

senınde ısın zor cnm allah kolaylık versn ..yok cnm ya dha yenı tasındık batmandayız sımdı..oncedn konyadaydm en azından orda komsular gelıp gıderdı bn onlara gıderdm burda o da yok komsuluk anlayısı denen bişi yok yani..burda bi bn bıde esım baska hıc kimse yok.. ne tanıdık ne akraba var

Son düzenleme:
parrhisa cnm bebegıne ördüğün seyler cook guzel yaa bn oyle olsem beceremem masallah cok tatlı örmüşsünn

Son düzenleme:

evt esımde trafık polisi zaten ogretecek ama ıste benden ses cıkmıyo bakalım cnm onerını dıkkate alcm gercekten lazım olur bbek varken..evt cnm 12 saat calısıo..ya yenı tasındık ama ogrendm sayılır zatn cıksamda dolmuşa bınecektım sonra worldcenter dıye bı alısverıs merkezı var orda oyalancaktm ıste zaten onunde ındırıyo dolmuş neyse artık:26:yarın esımde oruç olacak onunlada cıkamayız carsıya fln bu sıcakta..

benim kızkardeşim de ilk atandığına batmana öğretmen olarak atanmıştı. world centerin dibinde oturuyordu öğretmen evi karşısında. ben de iki hafta kaldım batmanda küçücük bi yer zaten :)) ama şehirleşmiş yine de beğenmiştim ben

lojman olsaydı çok rahat ederdin herkes birbirine destek oluyor en azından uzaktan güzel görünüyor bu arada avm ler serin oluyor evlerden iyi aslında

evt cnm aynen dedıgın gıbı küçük ama guzel..beledıye otobuslerınde bıle tv var

ne çok rüya görmüşsün..bende genelde kocamla ilgili görüyorum..yazık onlara duvara tırmancaklar yakında ya..
arabayı istanbulda falanmı kullandın..çok korkarım ben orda valla..iyi ama bir kere gittiysen devamı gelir..
bu arada ben görkem ismini çok seviyorum..

yok cnm ya 11 de gıdıp gece 11 de gelıyo :26: keske evde olsa da uyuyo olsa cok sıkılıyorum cook ..
ayy benimki yanımda ama sıkılıyorum yapıcak bişimiz yoookk..hergün evde benle duruyor bende ona iş yaptırıyorum napiimm..

ver bakalm canım..

limonları güzelce yıkayıp kabuklarını rendele varsa portakalıda aynı şekilde rendele... bütün kabuklarını rendeledikten sonra ortadan böl yoğura yoğura suyunu çıkar göz kararı şekerini ilave et tekrar yoğur... göz kararı suyunuda ilave et yine yoğur... süzgeçten yada tülbentten geçir tadına bakıp ağız lezzetine göre şeker su yada limon suyu ekle... şişeye yada sürahiye koy soğukkk soğukkk iç.... ohhhhh afiyet şeker olsun bebişine ve sana bol bol vitamin olsun inşallah :)

lojman olsaydı çok rahat ederdin herkes birbirine destek oluyor en azından uzaktan güzel görünüyor bu arada avm ler serin oluyor evlerden iyi aslında

evt bnde onun ıcın hem bıraz oglusuma bıseyler bakarım dıyodm neyse artk:82:lojmanda oturmak da ıstemıyorm canım ya şöyle ki hem burda lojmanda oturmak tehlikeli taslıyolarmıs falan..hemde evler guzel degıl sobalı vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…