- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.201
of yıne sıkıcı bi pazar daha evde yalnızım yıne ve yapacak oyalanacak bısı bulamıyorum cııldırcam:95::84azar olmasaydı hastaneye gıderdım bebegımı gormeye nası olsa burda ozel hastaneler ucretsiz ama ıste gel gör ki gunlerden pazarr
eşin nöbetçi mi hafta sonu sinir bozucu oluyor benimkisi nöb. çıkışı baygın uyuyor
merhaba kızlar bu gün pazar olunca herkes kocişinin yanında sanırım benimkisi uyuyor akşama anca kalkar
ben bu gün araba korkumu yendim markete gittim geldim anneme uğradım mutluyumbu arada kiracı olduğuma bu gün yine sevindim annemlerin apt karışmış baktım herkes bir şey söylüyor kaçtım geldim
kabuslarım devam ediyor dikkat ettim eşimin olmadığı zamanlarda görüyorum eşim rüyamda beni aldatıyor onu çimdik çmdik yoluyorum uyandığımda acayip yorgundum sonra kadının biri bebeğini bana satmaya çalışıyor falan çok saçma ama insan geriliyor üffffffff eşimle hiç ilgilenemiyorum tek düşüncem bebiş
isim konusu nda erkek olursa derin-görkem düşünüyorum kız olursa yine derin -duru
yok cnm ya 11 de gıdıp gece 11 de gelıyo :26: keske evde olsa da uyuyo olsa cok sıkılıyorum cook ..
Sıkma canını şekercik biz varız... gerçi eşinin yerini tutmayız ama olsun senide yanlız bırakmayız :) bende işteyim eşimde işte 10'a kadar çalışıcaz ikimizde
tsk ederım cnm sagolama sende ne guzel calısıosun en azından sıkılmıyosun ben patlıcam nerdeyse esımı aradm carsıya cıkyım dıye yok cok sıcak yorulursun hem nereyı gezecn dedi..markete gıt ıstersen alısverıs yap dedı bnde tmm dedım uf ya uff cok sıkıcı su pazar gununu hıc sevmıyorumm
guzel ısımler canım...araba korkunu yenmemne sevındım benımde ogrenme korkum var
vakit geçse ne olur canım benim nerde abuk subuk insanlar ver geliyolar... hnafendi beyfendi diye hitap ediyoruz diye kendilerini bişey sanıp ukala ukala davranıyolar... stresten başka bişey değil... çarşıya çıkarsanda akşam üstü çık canım gerçekten çok sıcak havalar... bi arkadaşın falan yokmu bi kahve içmeye gitsen yada birini çağırsan...
canım bebişin doğunca öğren bence çok önemli ayrıca henüz çok küçüksün kolay öğrenirsin bu arada senin eşin 12 saat mi çalışıyor benimkisi 24 saat canım bu arada sen yeni taşınmadın mı o şehre nerede gezeceksin boş ver otur evinde
şekercik istersen özellikle sana verebilirim tarifini hem vakit geçer hemde içersin soğukk soğukkkk...
evt esımde trafık polisi zaten ogretecek ama ıste benden ses cıkmıyo bakalım cnm onerını dıkkate alcm gercekten lazım olur bbek varken..evt cnm 12 saat calısıo..ya yenı tasındık ama ogrendm sayılır zatn cıksamda dolmuşa bınecektım sonra worldcenter dıye bı alısverıs merkezı var orda oyalancaktm ıste zaten onunde ındırıyo dolmuş neyse artık:26:yarın esımde oruç olacak onunlada cıkamayız carsıya fln bu sıcakta..
evt esımde trafık polisi zaten ogretecek ama ıste benden ses cıkmıyo bakalım cnm onerını dıkkate alcm gercekten lazım olur bbek varken..evt cnm 12 saat calısıo..ya yenı tasındık ama ogrendm sayılır zatn cıksamda dolmuşa bınecektım sonra worldcenter dıye bı alısverıs merkezı var orda oyalancaktm ıste zaten onunde ındırıyo dolmuş neyse artık:26:yarın esımde oruç olacak onunlada cıkamayız carsıya fln bu sıcakta..
benim kızkardeşim de ilk atandığına batmana öğretmen olarak atanmıştı. world centerin dibinde oturuyordu öğretmen evi karşısında. ben de iki hafta kaldım batmanda küçücük bi yer zaten :)) ama şehirleşmiş yine de beğenmiştim ben
merhaba kızlar bu gün pazar olunca herkes kocişinin yanında sanırım benimkisi uyuyor akşama anca kalkar
ben bu gün araba korkumu yendim markete gittim geldim anneme uğradım mutluyumbu arada kiracı olduğuma bu gün yine sevindim annemlerin apt karışmış baktım herkes bir şey söylüyor kaçtım geldim
kabuslarım devam ediyor dikkat ettim eşimin olmadığı zamanlarda görüyorum eşim rüyamda beni aldatıyor onu çimdik çmdik yoluyorum uyandığımda acayip yorgundum sonra kadının biri bebeğini bana satmaya çalışıyor falan çok saçma ama insan geriliyor üffffffff eşimle hiç ilgilenemiyorum tek düşüncem bebiş
isim konusu nda erkek olursa derin-görkem düşünüyorum kız olursa yine derin -duru
ayy benimki yanımda ama sıkılıyorum yapıcak bişimiz yoookk..hergün evde benle duruyoryok cnm ya 11 de gıdıp gece 11 de gelıyo :26: keske evde olsa da uyuyo olsa cok sıkılıyorum cook ..
ver bakalm canım..
lojman olsaydı çok rahat ederdin herkes birbirine destek oluyor en azından uzaktan güzel görünüyor bu arada avm ler serin oluyor evlerden iyi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?