- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.181
kuzu sertleşme de oluyo mu? üşüttüğümü de sanmıyorum ben çokkk sıcak havalar.. gerçi bikaç kez soğuğa yakın ılık duş aldım ama..
Sertlesme drken nasi bisey anlamadim cnm ama havalarin sicak olmasi hic onemli deilmis...ayaklarimiza terlik giymeliymisiz..hmn ayaklarimiz alirmis yere ciplak basinca...snra bebiklerimi z cok kusarmis..agrilarimiz ondan da olabilirmis..yani hamislikte usutmek bilem farkliii...cidii bisey yktur..aklina gtirme hersey allhatan allahima emanet kuzularimzi
ağrıyan yere dokunuyorum taş gibi olmuş.. neyse, inşallah önemsizdir canım, Allaha emanet olsun kuzularımız...
iyi geceler canımm, prensesti di mi senin dee :)
inşallah canımm, bi sağlıkla doğsalar...Cnmm masallaha senin 3taneeelrr...belki biyerlerine denk gelince hepsi ayni anda orda agri oluo ve tas gibim oldourr..ayyy sana nasi gipta ediommmm...3tane melegin olcak bi andaaa...
evet ben karıştırmışımm :)) maşallahcanım benım oğluşum oluyor :) bugun öğrendik
canım az tuzlu yemeye çalış yine de, tedbiri bırakma elden
iyi geceler kızlar, ben yatıyorum
Kızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
Meleğim çiçeğim prensesim, sabahtan beri ağzım kulaklarımda, ayaklarım yere basmıyor
Şimdi sıra isim bulmakta, favorilerim: Rüya, Hayal, Öykü, Beste
alternatiflere açığım
gözün aydın canım ne güzel bir erkek bi kız
ayy çok sevindim canım nihayet öğrendin gözün aydın
bende doktordan çıkınca aptal gibi olmuştum sokaklarda yüzümde kocaman bi gülümseme elimde telefon sırayla herkesle mutluluğumu paylaşıyordum
bu arada rüya ve öyküyü çok güzel isimler
canımmm hoşgeldiin
maşallah prensesinee
maşallah bi prenses dahaa :) ve bi kız bi erkek olcak muhteşem ikili :)
hehehee yine diyim ben demiştimmm :82: maşallah prensesee
aminn..
canımm burdanda tebrik edeyim...gözün aydın şekerim..bir kokoş daha..kokoşlar külübü kuracağım bende..havalı kızlarımız olurr..bende kızıma isim bulamadım..rüya hoşuma gidiyor eşim beğenmemiştii..öykü çok olcak gibi..bazen bazı isimler patlak veriyor moda gibi..ben de öle istemiyorum..şöle zarif kibar kokoş bir isim istiyorum..bakalım bulacakmıyızz..
canım 3 tane bebek ve hareketleride olabilir mi öyle acaba..:26:
hayırlı olsun canım Rabbim prensesini hayırlısı ile kucağınada almayı nasip eder inşallah benim bu seferde bir kızım olursa adını simay koymayı çok istiyorum henüz cinsiyet belli değil tabide eşimlede hem fikir olursak:)))))hayal isminide çok beğeniyorum gerçekten ama isim seçmek zor iş hakikaten:)))
canım çok sevindim prensesine aynı gün öğrenmiş olduk bir prensese bir prens geliyor Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım benımde Alya adı hoşuma gidiyor çok sana benden bi fikir
Çok sağolun kızlar, çok kokoş olacak benim kızımherkes eşime diyor ki yandın sen ikisiyle nasıl başedicen
Hep hayalimdi kızımla aynı elbiseleri giyip gezmelere gidicez
Şu anda Rüya üzerine odaklanmış durumdayım, Kulağıma hoş geliyor. Ben yeni isimleri pek tercih etmiyorum, hem anlamlarıyla ilgili bir sürü şaibe var hem de ne bileyim öyle moda isim koymak cazip gelmiyor bana, Sehacım Alya güzelmiş ama söylenişi biraz zor gibi geldi bana sanki herkes Ayla der gibi geldi :44: böyle şeyleri de düşünüyorum ben
hoşgeldin kızın hayırlı olsun canım çok güzel olsa gerek hem erkek hem kız annesi olmakoy oy naber kızlar nasılsınız bakalım .
sayfalar almış başını gitmiş az okudum ,meserretcim kızın hayırlı olsun .aylin 2 kız 1 erkek maşallah kuzulara oy oy yerim onları ben ya .
ben de yoğundum biraz.3 gün tatil yaptık dinlendik ,enescik havuzdan çıkmadı çok sevdi bir ara size videosunu faceden eklerim inşallah.
hala bavul duruyor o hızla bir de doktora gittik kızımızı gördükminnoşum 250 gram 21 cm olmuş ,artık daha rahatım ,kilom 58 tatilde çok hareketliydim .doktorum plasentamızın tamamen yukarı çıktığını söyledi çok mutlu oldum ,minnoş eli agzında uyumaya hazırlanıyordu .
oruç tutmayacağım ,2 hafta sonra aşımız var tetenoz için gidicem , cinsel ilişkiyi 2 hafta daha yasak sonra serbest dediişte böyle bizden haberler.ben yokken neler oldu okucam bir ara gelim rahat rahat
bu arada ramazanda hurma kesinlikle yemiyorsun diye uyardı beni .
hayırlı olsun nihayet gösterdi senin sıpaKızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
Meleğim çiçeğim prensesim, sabahtan beri ağzım kulaklarımda, ayaklarım yere basmıyor
Şimdi sıra isim bulmakta, favorilerim: Rüya, Hayal, Öykü, Beste
alternatiflere açığım
kendine dikkkat et canım ben sana hayranlıkla bakarken kasılma falan olamaz kızlar oğluşu sıkıştırmış olmasınlarselamm
güzeller benim bazen karnımda kasıkta hafif bi ağrı oluyo ve bi dokunuyorum sertleşmiş.. biraz araştırdım kasılma böle oluyomuş... endişeliyim. saatte 4 ve fazlası olursa doktora habervermek gerekiyomuş... inşallah olmaz
merhabalar iyi geceler annişler
benimde bir oğluşum oluyor :)içimede doğuyordu herkez kız diyordu ama rüyalarımda çıktı kızlar çok güzel bir duygu ağladım çıkınca doktordan
bebişim baya uğraştırdı karnımdan baktı drum bızımkı anası gibi yüzükoyun yatıyor :)))) baya ugraştı sonra dedımkı vajinal muayeneyle baksanız göstermezmı (bu arada bunuda bana kuzenım söylemişti onunda aynısı olmuş) neyse baktı dr baya ugraştı benımki kıpır kıpır nasıl oynuyor drum dediki yandın sen :))))
Allah bağışlasın oğluşunu canım çok mu tuzlu yersin normalde inşallah bir seferlik bir yükselmedir dikkat et kendine
çok haklısın canım isim konusunda herkafadan bir ses çıkıyor biz eşimle hamile kalınca karar verdik kız olsaydı zeynep seha koyacaktık erkekde güneş şimdi cinsiyeti belli olunca tabi çok beğenende var laf söyleyende bende diyorumki babası öyle istedi karar verdik ismi güneş olacak sinir oluyorum herkes karışıyor ama kımse umrumda değil canım benim yavrum sonuçta
canım rüyada çok güzel bir isim daha vakit var bulursun hayatım rahat rahat yalnız benım içime senın oğlun olucak gıbı geliyordu artık kızınla cicişleri giyer giyer gezersiniz ooooooh negüzel benımde hayalımdi aynı şeyleri giymek artık oğlum giyer babasıyla aynı
hoşgeldin kızın hayırlı olsun canım çok güzel olsa gerek hem erkek hem kız annesi olmak
hayırlı olsun nihayet gösterdi senin sıpaAllah nazarlardan korusun bebişini
kendine dikkkat et canım ben sana hayranlıkla bakarken kasılma falan olamaz kızlar oğluşu sıkıştırmış olmasınlar
merhabalar iyi geceler annişler
benimde bir oğluşum oluyor :)içimede doğuyordu herkez kız diyordu ama rüyalarımda çıktı kızlar çok güzel bir duygu ağladım çıkınca doktordan
bebişim baya uğraştırdı karnımdan baktı drum bızımkı anası gibi yüzükoyun yatıyor :)))) baya ugraştı sonra dedımkı vajinal muayeneyle baksanız göstermezmı (bu arada bunuda bana kuzenım söylemişti onunda aynısı olmuş) neyse baktı dr baya ugraştı benımki kıpır kıpır nasıl oynuyor drum dediki yandın sen :))))
Allah bağışlasın oğluşunu canım çok mu tuzlu yersin normalde inşallah bir seferlik bir yükselmedir dikkat et kendine
Sağolasın hayatım hepimimizin yavrularını bağışlasın Allahım. yok canım normalde dikkat edıyorum ama dun cok heyecanlandım dr baya ugraştı tutturdum ben bugün görücem diye ondan sagolsun dr um baya ugraştı uzun sürdü ondan herhalde heyecandan oldu akşam tekar ölçtüm gayet iyiydi tansiyonum
Ay evet ya, millet çok burun sokuyor bu isim olayında, bi de beğenmeyenlere sence ne koyayım diyorum saçma sapan isimler söylüyorlarboşver sen onları zevksizler nolucak Güneş çok güzel bir isim
teşekürler teyzesi :)
Canım çoğunluk erkek diyordu, çok güzelleşmişim güyaaslına yüzümü sivilceler bastı, belim ve kalçam çok genişledi, çok uykum geliyordu, aşırı bulantıyı biliyorsun zaten, bunların hepsi kız belirtisi, ayrıca ben kendimi şimdiden çok çirkinleşmiş hissediyorum sanırım kızım tüm güzelliğimi alacak helal olsun alsın kızım bu arada rus takvimi de çin takvimi de tuttu bende :)
Ben erkek de olsa aynı giyinecektim, eşim ben ve çocuğumuza birer mavi kot, beyaz tişört ve beyaz ayakkabı alıp giyicez yine üçümüz
ama ben ayrıca aynı desenden elbiseler de alıcam kızımla
canım bızde gıyerız kesın öyle eşimlede arada yapıyoruz aynı tshırt altına kot ama kızlar ve anneleri için çok güzel şeyler oluyor onlar süper oluyor
günaydın kızlar nasılsınz bugün bakalım ben çoooooooooooooook iyiyim dün kontrole gittim dr um bir sürü sordu sordu ve sonunda ultrasonla baktı çooooooooooooooook şükür meleğim iyiymiş çok endişeleniyordum kıpır kıpır suyun da gayet iyi dedi ayaklarıyla boks yapıyodu:)bi ara öyle bi anı yakaladı ki dr um bize gülümsedi meleğim herşeyin iyi olduğuğnu öğrenince eşim cinsiyetin sordu o da şimdi değil dedi olsun geç olsun güç olmasın napim sağlığı önemli benim için ama benim içime kız doğuyor yüzü toparlak benimki gibi eşim diyo uzalak onun ki öyle ya ben diyom toparlak dur bakalım nolacak:)sonra vajinal muayene etti rahim ağzı için iyi dedi ona da çok şükür en son ben öğrenicem heraldeneyse bende şimdiden isim önerilerini değerlendireyim RABBİM meleklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?