2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım sımdılık 23 ocak a denk geldıgını söyledı dr. ama degısebılır son aylara dogru dedı

15. haftam bugün ıtıbarı ıle.

valla canım hamıleyken oruc tutumayı düsünmek bıle büyük bır cahıllık

:))

Cahillik denmez cnm buna herkezin kendi tercihi çevremizde tutanlar var . Ben 4,5 aylık hamileyim namazımı kılamaz oldum agrılardan bi komşum var 9 aylık maşallah namazını hiç zorlanmadan kıla biliyo .

Cahillik denmez cnm buna herkezin kendi tercihi çevremizde tutanlar var . Ben 4,5 aylık hamileyim namazımı kılamaz oldum agrılardan bi komşum var 9 aylık maşallah namazını hiç zorlanmadan kıla biliyo .

herkez aynı olmuyo neyazıkki lelosscuğum... sende oturarak kılarsın tatlım Allah herşeyin kolaylığını vermiş şükürler olsunki... Allah biran önce banada nasip etsin inşallah

ah kiyamam allah yardimcin olsun bende oturarak kiliyordumda son 1haftadir toparlanmaya basladim ...

herkez aynı olmuyo neyazıkki lelosscuğum... sende oturarak kılarsın tatlım Allah herşeyin kolaylığını vermiş şükürler olsunki... Allah biran önce banada nasip etsin inşallah

Aminn inşallah cnm dedigin gibi her şeyin kolaylıgı var yeterki yapalım ben bi tuhaf oldum bi kaç haftadır agrılarım sürekli ne gecem belli ne gündüzüm uyku hiç yok öle bi tuhafım her bi şeyim şaştı . uykusuz olunca ruh gibi dolaşıyo insan gün içindede

valla canım hamıleyken oruc tutumayı düsünmek bıle büyük bır cahıllık

:))

bunun cahillikle ne alakası var anlayamadım doğrusu. ben tutamayacam ama tutabilmeyi aklından geçirenleri cahillekle suçlamak da biraz saygısızca bi davranış bence

Son düzenleme:
Oğlumda şimdi o heyecan kızlar okulda tatil tutarım ben diyo girdi banyo yaptı gece beni unutma kaldır anne diyo eşimde zaman uzun sen dayanamazsın dedi dedim karışma tutsun dayana bildigi kadar bakalım napıcak yarın :)

mrb güzeller
nasılsınız? çoooooook sıcak bütün gün bayılcaktım neredeyse ne yatabildim ne oturabildim
sizler de ne var ne yok? genelde pazar günleri topic sakin oluyor bugunde öyle olmuş. geçmişi okuyup da geldim
meserret tebrikler canım kızın oluyormuş
ee hadi kızlarımıza isim düşünmeye başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…