- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.281
valla canım hamıleyken oruc tutumayı düsünmek bıle büyük bır cahıllık
:))
neden cahillik diyosunki tatlım :97: vicdanen rahat edemiyo insan oda bize fikir danışmak istemiş
çok uzun canım hadi yemek bişey değil zaten sıcakta bişey yenmiyoda susuzluk çok kötü dayanamayız...
benım sımdılık 23 ocak a denk geldıgını söyledı dr. ama degısebılır son aylara dogru dedı
15. haftam bugün ıtıbarı ıle.
Bende öyle boşlukta gibiyim üzülüyorum yani ama Allah ömür verirse sonradan tutarım böyle düşünüyorum
Cahillik denmez cnm buna herkezin kendi tercihi çevremizde tutanlar var . Ben 4,5 aylık hamileyim namazımı kılamaz oldum agrılardan bi komşum var 9 aylık maşallah namazını hiç zorlanmadan kıla biliyo .
Cahillik denmez cnm buna herkezin kendi tercihi çevremizde tutanlar var . Ben 4,5 aylık hamileyim namazımı kılamaz oldum agrılardan bi komşum var 9 aylık maşallah namazını hiç zorlanmadan kıla biliyo .
Allaha sukur ruhsatliyiz ama arkadasin dedigi gibi sizide dinliyeyim dedim oruc tutmayi isteyipte tutamayan var mi benim gibi diye
maşallahhayırlısıyla kucağına al inşallah :)
benimde 11 ocak... 16+4
sanada masallah canım sanada allah saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ıns.
herkez aynı olmuyo neyazıkki lelosscuğum... sende oturarak kılarsın tatlım Allah herşeyin kolaylığını vermiş şükürler olsunki... Allah biran önce banada nasip etsin inşallah
amin canım sağolasın cinsiyeti belli oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?