2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin cnm bende bu gün yattım yattım yuvarlandım valla bi ara alış verişe gittik malum gece kalkılacak hazırlık falan
kızımın ismi hazır benim eylül olucak kısmetse

Son düzenleme:

sıcaklar bizi bu hale getiriyo canım benim... zaten yükümüz ağırlaşıyo bi de sıcaklar mahvediyo... bebişlerimiz büyüyo annesi o yüzden ağrı yapıyolar organlarımız yer değiştiriyo yer yapıyo meleklerimiz :)

Ayy çok imrendim size. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. ve biz isteyenlere de versin. Amin..

Bu gün bi ara ayaga kalkamıyorum tam karnımın altındaki çıkıntıya girdi resmen nasıl acıyo yattım geri bi baktım yukarlarda oynama başladı yavaşça kalktım baktım düzelmişim oğlumda böyle degildim son aya kadar çalıştım hiç zorlanmadım uykusuzluk yaşadım ama 7 aydan sonra oldu bunda kaldım kalalı düzelemedim yaşında etkisi var galiba o zaman 21 yaşındaydım şuan 32 yaşındayım :93:

Ayy çok imrendim size. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. ve biz isteyenlere de versin. Amin..

Amin inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere mübarek ayın yüzüsüyü hürmetine nasip etsin cnm dualarımda bebek isteyen herkez var bilirim beklemenin ne demek oldugunu

bende cok cok cok düsündüm bi tutacam orucumu bi ya cocuguma bir sey olursa diye git geller yasadim. Bendeki son durum yarin oruca niyet etmicem.

Oruca niyetlenirsem ama gün icinde herhangi bi problemden dolayi orucu bozmak zorunda kalirsam bu daha da zorum gider diye düsünüyorum. Hani ben öyle yada böyle acliga dayanirim olmadi isten sonra yatar uyurum istirat ederim ama bebegim susuz kalirsa diye oruca niyetlenmicem. Tutmadigim ilk ramazan olacak, allah rahim allah rahman bebeklerimizi dünyaya getirdikten sonra tutmayi nasip etsin.

oruc tutmanın insana verdiği huzuru hiç kimse hiçbirşeyde bulamıyor en azından benim şahsi fikrim bu .
bendede huzursuzluk ilk gebeliğimde olmuştu ama sonrasında bir de emzirirken tutmadım.ondan sonraki yıllar valla nasıl bir güzel azimle ödedim borc oruçlarımı anlatamam daha bir mutlu ediyor kızlar ,inşallah hepberaber tutarız ya .
benim doktorum tutma dedi bir de annem bana birşey anlattı komşumuzun gelini 7 aylık hamileymiş kadıncagız oruc tutmuş ne bilsin ki içindeki bebiş etkilenmicek ,kadının suyu bitmiş karnında ve bebek kuruma derecesine gelmiş tabi bebeğini kaybetmiş annem sakın sakın tutmamazlık etme ,kaza edersin dedi ki zaten ben oğlumdada tutmadım ,emzirirken bile tutmamıştım dedim .o yüzden içim rahat tutmayacağım.ama eşimin huzurunu görünce bende huzurlanıyorum namaza gitti şimdi birazdan gelir .yarın akşam burda güzel etkinlikler olucak keçiörende,misss yemekten sonra gidip izleriz güzel güzel.allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin.içiniz rahat olsun ,tutarız ben 90dan fazla borcum vardı 30 tane kaldı işte.2 sene daha yersem yine 90 olcak sonra tekrar bitiririm borcumu allahım ömür versin ,sağlık versin.
kız isimleri paylaşılmış hala geçmişi okuyamadım ya bir ara bakcam inşallah .
şuan kızıma düşündügümüz iki isim var ,sümeyye,rümeysa ( berrin,hayrunnisa)bunlarda kenarda .ama hala isim araştırıyorum özellikle dini özellikte sahabe ismi olmasını istiyoruz .

Son düzenleme:
benım sımdılık 23 ocak a denk geldıgını söyledı dr. ama degısebılır son aylara dogru dedı

15. haftam bugün ıtıbarı ıle.

haftalarımızı aynı bizde bugün 15+1 olduk çok şükür
iyilik misspoem sen nasılsın? ne kadarlık oldunuz bakalım şimdi
15+1 olduk iyiyim bende çok şükür biliyosun işte biraz tereddütlü geçiyor ama çok şükür ilk zamanlara nazaran rahatladım bide angelsounds aldım kalp atışlarını dinleyebiliyorum oda rahatlatıyor

sen neler yapıyosun nasıl geçiyor??

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum .
İnş tüm insanlık için hayırlara vesile olur bu mübarek ay.
Allah (c.c) niyetimizi biliyor,inş o huzurdan mazeretimiz sebebiyle oruç tutamayan bizleri de nasiplendirir.

herkese iyi geceler.

bende yaklaşık 10 gündür yoktum. konu baya bi ilerlemiş. bundan sonra evdeyim artık..birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum. dışarıdan da hissediliyor. geçen eşim belki anlarım diye elini koydu. oğlum hareket edince hıı diye içini çekti. beklemiyordu hissedeceğini baya bi şaşırdı. duygulandı...gözle de anlaşılıyor bazen. böyle baloncuk patlaması gibi oluyor. hareket kuvvetli olunca inip kalkıyor hareket ettiği yer. inşallah sıra tekmelere de gelir.. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler,doğumlar,evlatlar nasip etsin.

hepinizin ramazanı mübarek olsun annecikler...

sanada ii geceler cnm bende uzun süredir hareketini hissediyorum bebegimin eşimde çok meraklı ama dışarıdan anlaşılacak derecede degil bizim 18 haftalık olduk

Son düzenleme:
bende birşeyler hissediyordum ama o zaman tam hareket mi değilmi tarif edemiyordum. şimdi artık net olarak anlayabiliyorum.. 18. haftamdayım canım. 17+2 yiz..

18+1 olduk bizde 19 mu oluyoruz o zaman hmm evet bazen top gibi toplandıgını hissediyorum uyku halinde oluyomuş sanırım öle olunca

benim oğluşum da 1 hafta önden gidiyordu. hala öyleyse aynı sayılırız senle. bazen öyle de oluyor. bir tarafta taş gibi sertleşiyor. toplanıyor.boylu boyunca yatınca en rahat öyle hissediyorum ben..

benim oğluşum da 1 hafta önden gidiyordu. hala öyleyse aynı sayılırız senle. bazen öyle de oluyor. bir tarafta taş gibi sertleşiyor. toplanıyor.boylu boyunca yatınca en rahat öyle hissediyorum ben..

maşallah önde gidiyosunuz hmm benim kızımda bir hafta geriden gidiyo memnunum böyle olmasından öyle dogum 25 aralıkta olucaktı böle 02.01.2012 ye geliyo yinede tam olarak bilinmez ama 5 gün için bir yıl kaybedicek diye üzülüyodum .

mrb canım , bende iki tane battaniye ördüm ama bi daha olsun istiyorum modeli varsa ekleyebilirmisin rica etsem ???

:

inşllah modeli oturtmaya çalışıyorum kolay ama birde sıcak olunca pek yapamadım paket paket olacak zaten birini tamamlayıp koyarım canım

Allaha sukur ruhsatliyiz ama arkadasin dedigi gibi sizide dinliyeyim dedim oruc tutmayi isteyipte tutamayan var mi benim gibi diye

ben tutmayacağım canım korkarım bebişime bişey olmasın sende tutma geçen sene eylül e gelen kısımı gibi olsaydı çok güzel olurdu ama şimdi hem uzun hemde çok sıcak üzülmezmiyim tabiki suçluluk duyacağım Allah ömür versin ödeyelim sende rahat ol bebişini düşün annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…