- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.301
mrb güzeller
nasılsınız? çoooooook sıcak bütün gün bayılcaktım neredeyse ne yatabildim ne oturabildim
sizler de ne var ne yok? genelde pazar günleri topic sakin oluyor bugunde öyle olmuş. geçmişi okuyup da geldim
meserret tebrikler canım kızın oluyormuş
ee hadi kızlarımıza isim düşünmeye başlayalım
Aminn inşallah cnm dedigin gibi her şeyin kolaylıgı var yeterki yapalım ben bi tuhaf oldum bi kaç haftadır agrılarım sürekli ne gecem belli ne gündüzüm uyku hiç yok öle bi tuhafım her bi şeyim şaştı . uykusuz olunca ruh gibi dolaşıyo insan gün içindede
sıcaklar bizi bu hale getiriyo canım benim... zaten yükümüz ağırlaşıyo bi de sıcaklar mahvediyo... bebişlerimiz büyüyo annesi o yüzden ağrı yapıyolar organlarımız yer değiştiriyo yer yapıyo meleklerimiz :)
Ayy çok imrendim size. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. ve biz isteyenlere de versin. Amin..
Ayy çok imrendim size. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. ve biz isteyenlere de versin. Amin..
benım sımdılık 23 ocak a denk geldıgını söyledı dr. ama degısebılır son aylara dogru dedı
15. haftam bugün ıtıbarı ıle.
15+1 oldukiyilik misspoem sen nasılsın? ne kadarlık oldunuz bakalım şimdi
kayyum canım nasılsın öğrendinmiiiiiiiiiii bebişin gösterdimi
herkese iyi geceler.
bende yaklaşık 10 gündür yoktum. konu baya bi ilerlemiş. bundan sonra evdeyim artık..birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum. dışarıdan da hissediliyor. geçen eşim belki anlarım diye elini koydu. oğlum hareket edince hıı diye içini çekti. beklemiyordu hissedeceğini baya bi şaşırdı. duygulandı...gözle de anlaşılıyor bazen. böyle baloncuk patlaması gibi oluyor. hareket kuvvetli olunca inip kalkıyor hareket ettiği yer. inşallah sıra tekmelere de gelir.. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler,doğumlar,evlatlar nasip etsin.
hepinizin ramazanı mübarek olsun annecikler...
bende birşeyler hissediyordum ama o zaman tam hareket mi değilmi tarif edemiyordum. şimdi artık net olarak anlayabiliyorum.. 18. haftamdayım canım. 17+2 yiz..
18+1 olduk bizde 19 mu oluyoruz o zaman hmm evet bazen top gibi toplandıgını hissediyorum uyku halinde oluyomuş sanırım öle olunca
benim oğluşum da 1 hafta önden gidiyordu. hala öyleyse aynı sayılırız senle. bazen öyle de oluyor. bir tarafta taş gibi sertleşiyor. toplanıyor.boylu boyunca yatınca en rahat öyle hissediyorum ben..
mrb canım , bende iki tane battaniye ördüm ama bi daha olsun istiyorum modeli varsa ekleyebilirmisin rica etsem ???
:
Allaha sukur ruhsatliyiz ama arkadasin dedigi gibi sizide dinliyeyim dedim oruc tutmayi isteyipte tutamayan var mi benim gibi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?