- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.321
Oğlumda şimdi o heyecan kızlar okulda tatil tutarım ben diyo girdi banyo yaptı gece beni unutma kaldır anne diyo eşimde zaman uzun sen dayanamazsın dedi dedim karışma tutsun dayana bildigi kadar bakalım napıcak yarın :)
haftalarımızı aynı bizde bugün 15+1 olduk çok şükür
15+1 oldukiyiyim bende çok şükür biliyosun işte biraz tereddütlü geçiyor ama çok şükür ilk zamanlara nazaran rahatladım bide angelsounds aldım kalp atışlarını dinleyebiliyorum oda rahatlatıyor
sen neler yapıyosun nasıl geçiyor??
günaydın herkese( arkadaşlar ben çok korkuyorum ya ben de hiç hareket hissetmiyorum bu ay hiç kilo da almadım bu aya kadar 3 kilo almıştım şimdi tık yok kontrolüm de daha haftaya napıcam bilmiyorum
canım benim sen kaç haftalık hamilesin ilk çocuksa 5 aylıktan sonra yani 20. hafta sonrasında hareketlerini hissedersin.normalde 2.gebelikte 16.haftada hissediliyor benim 16 haftada sayılrım ama henüz hareketleri hissetmiyorum.bende 4 kg aldım şeker...
Gggünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayırlı ramazanlarr arkadaşlarımm.hiç oruç tutacak olan varmıı???????????
Bu arada bebişim yine göstermedi cinsiyetini canlarım herhalde en son benim bebişi öğreneceğizzzzzzzzzz.
Gggünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayırlı ramazanlarr arkadaşlarımm.hiç oruç tutacak olan varmıı???????????
Bu arada bebişim yine göstermedi cinsiyetini canlarım herhalde en son benim bebişi öğreneceğizzzzzzzzzz.
Canım hayırlı ramazanlar,
Ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.Tam süpriz yapcaklar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?