2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy masallah ogluna... kac yasinda? allah banada salih evlat nasib etsin
bencede hevesi kacmasin cocugun dayandigi kadar artik dusunmesi bile cok guzel
yorumlarinizi okudum bende tutmucam artik aman bebisim susuz kalmasin:18: napalim artik kazayla oderiz
cumleten hayirli ramazanlar

herkeze tsk,ler.cok sık giremediğim icin tam takıp edemıyorum sızlerı malesef.yenı kokoslar gelıyor anladıgım kadarıyla.ıkı duyguyuda tatmak ayrı bısıy.ılk bebegımde nasıl hevesle alısverıs yaptım anlatamam.ama ıcımde hep o pembeler allı pullu kıyafetler kalmıstı.cok sukur sımdıde bunu yasıycaz.

sabah uyandıgımda bazen bebıs bı tarafıma toplanmısoluyor benım,dokunuyorum sert ama agrı fılan yok..evımıze gıtmemıze az kaldı kendı doktoruma sorucam artık.bu arada ısımler havada ucuyor bıze:)
renuz net bısıy yok ama talya ıstıyorum ben.oglum kız olursa hep talya olsun dedık nasıp olmadı.bakalım kısmetse ınsl.buna olur.

çok şükür rabbime bizde iyiyiz bugünleri gösterene binlerce kez şükrolsun darısı kucağımıza almaya inş. sıcaktan çok bunalmaya başladım ben birde hafif bir burukluk var malum ramazan da oruç tutmayınca lezzetini alamıyor insan ama zaman çok uzun susuzluğu kaldıramaz bünyemiz bebeklerimizin hatrı için pas geçecez bu yıl ...

Günaydın herkese ...bu mübarek gün güzel ve huzurlu geçer inş.allah oruç tutanların yardmcısı olsun ve sabrını versin inş....

günaydın bugün uzun bir aradan sonra işe başladım...dekanım rahatsız olduğumu biliyordu ama bir geçmiş olsun dahi demedi.insanlık ölmedi herhalde söz gelişi kibarlık olsun diye gene söylenir...ne insanlar var ya benim sahte rapor aldığımı düşünüyordu...benim ne çektiğimi bir allah bir ben birde eşim bilir.inanmazlarsa inanmasınlar..
ben bu gün oruçta tuttum inşallah dayanabilirim.deneyeceğim eğer dayanamazsam diğer günler tutmayacağım...

gunaydın kızlar....
tatıl bıttı,bugun iş başı...
cumartesı gunu döndüm hala ıst. a adapte olmaya calısıyorum..gelır gelmez dr. uma gıttım tabı :) hersey ıı gıdıo , 114 gr. 11 cm cık olmus..pıpısını gostere gostere uyuyodu bu sefer :) ben henuz barız bı hareket hıssetmıyorum..ama öne egılerek oturdugum zaman ıcımde gazdan farklı balon patlaması gıbı degısık bıseyler oluyo..onun dısında bu angelsounds dan aldım...ve hıc bır ısıme yaramadı..dr. a sordum duymuyorum dıe bazen bız bıle duyamıyoruz dedi..hayallerım yalan oldu anlayacagınız..bi de kıtapcıgında yemek borusundan gecenlerın bıle duyuldugu yazıo..tamamen yalan
bende dun ılk defa bısıler aldım ogluma..cıcıs topıgının lınkını verırsenız eklemek ısterım...
cınsıyetını ögrenen tum annelerı tebrık ederım...allah hayırlısını versın..
sımdılık benden bu kadar :)

günaydın herkese( arkadaşlar ben çok korkuyorum ya ben de hiç hareket hissetmiyorum bu ay hiç kilo da almadım bu aya kadar 3 kilo almıştım şimdi tık yok kontrolüm de daha haftaya napıcam bilmiyorum

günaydın arkadaşlar. herkeze hayırlı ramazanlar. oruç tutmadan nasıl ramazan yaşayacaz bilmıyorum ama hedefim 30 da 30 teravi :) oruç tutamıyoruz bari bunu yapayım. bide hatim edebilsek ne iyi olur ama ben kuranı çokyavaş okuyabiliyorum sanırım her gün 1 cüz okuyamam.
bide büroda kim tutacak kım tutmayacak bilmıyorum onların önunde su içmek yemek yemek .. ne yapacam bilmıyorum. allahım yardım et..

geçmişi okuyalım bakalım ne muhabbetler etmişşiniz

günaydın herkese( arkadaşlar ben çok korkuyorum ya ben de hiç hareket hissetmiyorum bu ay hiç kilo da almadım bu aya kadar 3 kilo almıştım şimdi tık yok kontrolüm de daha haftaya napıcam bilmiyorum

canım benim sen kaç haftalık hamilesin ilk çocuksa 5 aylıktan sonra yani 20. hafta sonrasında hareketlerini hissedersin.normalde 2.gebelikte 16.haftada hissediliyor benim 16 haftada sayılrım ama henüz hareketleri hissetmiyorum.bende 4 kg aldım şeker...

bu hafta 16. haftam ... neden kilo almadığıma taktım kafayı

meserrettttttt kızın mı oluyor ayy çok şaırdım ve çok sevindim. ben bile alıştırmıştım kendımı senın oğlun olacağına. .çok güzl bi kızın olur emınım..

sehacım senınde prensesin gelıyormuş yanlış okumadıysam. çok çok tebrik ederim

meserret benım kızımın adı da öykü olacak inşallah. rüya ismine de bayıldım.

Merhaba kızlarr hayırlı ramazanlar

Ben bugun çokkkk fenayım acaip gazım var brzdan havaya uçucam 78::78::78:: nie böyle oldum anlamadım :18::18::18:

Gggünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hayırlı ramazanlarr arkadaşlarımm.hiç oruç tutacak olan varmıı???????????

Bu arada bebişim yine göstermedi cinsiyetini canlarım herhalde en son benim bebişi öğreneceğizzzzzzzzzz.

Dogum tarihiniz ve son adet tarihiniz nedir ?

Canım hayırlı ramazanlar,
Ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.Tam süpriz yapcaklar galiba

Canım hayırlı ramazanlar,
Ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.Tam süpriz yapcaklar galiba

Benim oglum da gec gostermisti :)))
Hepinize hayirli ramazanlar. Allah bu sicaklarda hepinize yardim etsin.

günaydın arkadaşlar,
Nasılsınız, sabah çok zor kalktım,Sahurdan sonra uyuyunca böyle oluyor,gerçi uyumayınca da böyle.
Ben tutmuyorum ama eşim için kalktım.Gerek yok dedi ama kıyamam ,zaten işi yorucu bi de sahursuz nasıl yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…