2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hep öyle cnm bnde kıyamadm hatta kahvaltı yaparkn öok üzüldm ona allah yardmcıları olsun

Benim oglum da gec gostermisti :)))
Hepinize hayirli ramazanlar. Allah bu sicaklarda hepinize yardim etsin.
Bikaç kişiden daha duydum geç gösteren oğlanları,Bakalım 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda kaçamaz herhalde artık.Yeter ki sağlıklı olsun da geç öğrenmeyi önemsemiyorum.
Sıcaklar çok fena,sanki şehir değil fırında yaşıyoz.Allah oruç tutanların yardımcısı olsun

canım hayırlı ramazanlar,
ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.tam süpriz yapcaklar galiba

hayırlısı cnmm yaaa ben sadece bebişimin o dasını büyütttüm cnmm yaa boya gerekiyoo eeee bebişimi bekliyoruz madem boya gerekiyo cinsiiyetine göre boya yapsak güzel olmazmı sence de.birde diyorum çalışmaya başlamadan şöyle en azından bebişe birşeyler alsam kardır dimi. O yoğun çalışmada girdiğim ilk mağazada almak istemiyorum açıkcası.

Galiba ben anneliği yaşamak istiyorum dimii yoksa büyük 1 mağazada herşey var ama ben biraz bebeğime ve kendime zaman ayırmak istiyorumm.

canım hayırlı ramazanlar,
ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.tam süpriz yapcaklar galiba

hayırlısı cnmm yaaa ben sadece bebişimin o dasını büyütttüm cnmm yaa boya gerekiyoo eeee bebişimi bekliyoruz madem boya gerekiyo cinsiiyetine göre boya yapsak güzel olmazmı sence de.birde diyorum çalışmaya başlamadan şöyle en azından bebişe birşeyler alsam kardır dimi. O yoğun çalışmada girdiğim ilk mağazada almak istemiyorum açıkcası.

Galiba ben anneliği yaşamak istiyorum dimii yoksa büyük 1 mağazada herşey var ama ben biraz bebeğime ve kendime zaman ayırmak istiyorumm.

günaydın cnmmm. Bende kalktım sahurada eşim birşey yemedi bende onu merak ediyorum hem çok sıcak hem gün çok uzun yaaa.

Bu arada bugün orucu deneyecek olan varmııı aramızdaaa. Ben miniklikten bu yana allah ım kabul ederse tutuyorum ama bugün tutmadımm. Tuhaf oluyorummm ama inan arkadaşım kaltım ilk yaptığım şey bilinçsizce 1 yudum su içtim.

Alisveris ve oda icin acele etmeyin. Tum test sonuclariniz cikana kadar bekleyin. Bu da en az 6. Ay demek. En dogrusu 7. Ayda baslamak.
Odaya da telas etmeyin, uzunca bi sure bebek sizle uyucak.
Alisveris icin de deneyimlemis biri olarak tavsiyelerde bulunabilirim isteyen arkadaslara.

Öğrenmek tabi güzel bir duygu ama,sağlıklı olsunlar da geç öğrensek de olur.
Ben biraz eski usul yapıyorum hazırlıkları,sadece bakıyorum,alma işini sonraya bırakıyorum,Henüz hiçbişey almadım.
İsmini koyamadığım garip bir fobi,neyi nereden alacağımın listesi bile hazır,
Tüm ihtiyaçlar için bakınıyorum ama alamıyorum.
Sağlıkla gelsinler inş.
Alışveriş bi kaç günlük iş.

teşekkürler canım ister istemez tedirginlik oluyor işte

Bence sevinin bile. Sonra zor gidiyo kilolar. Dogumdan sonra vucut 9 kiloyu 1 hafta icinde atiyo. Ama uzerine aldiginiz her kilo sizin gayretinize gore gidiyo ya da sizde kaliyo.
E emzirirken de sut olsun diye yiyosunuz bol bol. Sut oluyo da kilo da oluyo.

çok şükür cmtsi dr umuz herşey yolunda dediiii.

Sadece su çok az içiyormuşum . Tüm arkadaşlarım buna dikkat etsinn.
Arkadaşlar allah korusun ablam anlattı bir arkadaşının bebek böbrek kısmına yapışmık kadın cağız 4 ay mahvolmuş

ödüm koptu bunu duyuncaaa.

Cnm ama ben çalışıyorum ve işim den de geç çıkıyorummm. Her hafta da değerlendirme toplantılarımız var uzun sürüyorrr.
şimdi ben özgürken diyorum şöyle baka baka alsam keyfine varsam diyorumm.

cnm ALLAH kolaylığını versin inş.
tutabılemyı cok ısterdım

günaydın herkese( arkadaşlar ben çok korkuyorum ya ben de hiç hareket hissetmiyorum bu ay hiç kilo da almadım bu aya kadar 3 kilo almıştım şimdi tık yok kontrolüm de daha haftaya napıcam bilmiyorum
cnm dur kötüdüşünme ya
her ay kg alcan diyede bişey yok cnm
ay ne guzel yaaaaaaaaa
ALLAH yardımcınzı olsun
benaclıktan degılde acç kalınac midem bulanıyor oyuüzde tutamıycam
[
kizlar...aranizda oruc tutacak olan varmiiiiiiii???:44:
var cnm bikaç kişi ben tutamıyacm ama

fmk cıgım sızın orda dahada geç napıcan canm?
mutlubal cnm demek ogrenemedın he az sabır bende ogrenemedım bılıyon:)
canım benım oğluşum oluyor :) bugun öğrendik

tatlım cok sevındım ya sende öğrendin
pekisen kaçıncı haftadan oğrendin
bi önceki muaynen kac haftalıkkendı?
gozun aydın?
kacıncı haftanda öğrendin?

ay gozun aydın tatlım benmm mide bulantısı olanların kızımı oluyor ne
rüya guzel
ela
eslem?
sen sımdı kacıncı hafntan ogrendım

slm hanımlar bizde oğluşumun adını alperen koymaya karar verdik

[cok guzel cnm

İnan benim de aklım eşimde,burası çok sıcak çalışma saati uzun onun,malum bankalar.
Orucu denemedim açlık da susuzluk da bebeği çok etkiler çünkü süre uzun ve hava çok sıcak.Bizi yaratan bizi bizden daha iyi biliyor,gerek görmeseydi bizlere tutmama ruhsatı vermezdi.
Borçlarımız Allah ömür verir de öderiz inş.

Günaydın Kızlar bende kalktım sahura hatta çok niyetlendim acaba tutsam mı diye ama eşimde kızdı yemeği geçtim bebek vücut susuz nası dayancak diye bende tutmadım hem bende gebelik şekeri olduğundan diyet ile gidiyorum 6/8 öğün yapıyorum günde ,ama hiç ramazan gelmiş gibi değil yaa , eşim kalkma dedi ama bende kıyamadım kalktım masayı kurdum bari onun sevabını alayım demi,hizmet etmekte sevaptır demi oruçluya .

Doğum öncesi izninde alırsın canım,hem daha vaktimiz var düşünme şimdi bunları.
Evet bol su içmek lazım hele bu havalarda.
Heryer mi böyle sıcak,yoksa burası mı yanıyor?

Doğum öncesi izninde alırsın canım,hem daha vaktimiz var düşünme şimdi bunları.
Evet bol su içmek lazım hele bu havalarda.
Heryer mi böyle sıcak,yoksa burası mı yanıyor?

Belki dr soylemistir ama sakin yuzunuze en yuksek koruma faktorlu krem surmeden disari cikmayin. Sebamed uygun, yoksa kalici lekeleriniz olabilir gebelik dolayisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…