- 24 Mayıs 2011
- 742
- 139
- 123
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.341
bu hafta 16. Haftam ... Neden kilo almadığıma taktım kafayı
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız, sabah çok zor kalktım,sahurdan sonra uyuyunca böyle oluyor,gerçi uyumayınca da böyle.
Ben tutmuyorum ama eşim için kalktım.gerek yok dedi ama kıyamam ,zaten işi yorucu bi de sahursuz nasıl yapsın
Bikaç kişiden daha duydum geç gösteren oğlanları,Bakalım 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda kaçamaz herhalde artık.Yeter ki sağlıklı olsun da geç öğrenmeyi önemsemiyorum.Benim oglum da gec gostermisti :)))
Hepinize hayirli ramazanlar. Allah bu sicaklarda hepinize yardim etsin.
canım hayırlı ramazanlar,
ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.tam süpriz yapcaklar galiba
canım hayırlı ramazanlar,
ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.tam süpriz yapcaklar galiba
Canım hayırlı ramazanlar,
Ben de hala tam bilmiyorum bebişimin cinsiyetini,dr sadece fikir yürüttü " kızlar geç gösterir bu kız galiba" dedi.
Ama henüz bişey göremedik.Tam süpriz yapcaklar galiba
cnm daha 16.hafta çok erken ztn doğru olan 3 kilo alman bu aya kadr üzme kendini
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız, sabah çok zor kalktım,sahurdan sonra uyuyunca böyle oluyor,gerçi uyumayınca da böyle.
Ben tutmuyorum ama eşim için kalktım.gerek yok dedi ama kıyamam ,zaten işi yorucu bi de sahursuz nasıl yapsın
hayırlısı cnmm yaaa ben sadece bebişimin o dasını büyütttüm cnmm yaa boya gerekiyoo eeee bebişimi bekliyoruz madem boya gerekiyo cinsiiyetine göre boya yapsak güzel olmazmı sence de.birde diyorum çalışmaya başlamadan şöyle en azından bebişe birşeyler alsam kardır dimi. O yoğun çalışmada girdiğim ilk mağazada almak istemiyorum açıkcası.
Galiba ben anneliği yaşamak istiyorum dimii yoksa büyük 1 mağazada herşey var ama ben biraz bebeğime ve kendime zaman ayırmak istiyorumm.
hayırlısı cnmm yaaa ben sadece bebişimin o dasını büyütttüm cnmm yaa boya gerekiyoo eeee bebişimi bekliyoruz madem boya gerekiyo cinsiiyetine göre boya yapsak güzel olmazmı sence de.birde diyorum çalışmaya başlamadan şöyle en azından bebişe birşeyler alsam kardır dimi. O yoğun çalışmada girdiğim ilk mağazada almak istemiyorum açıkcası.
Galiba ben anneliği yaşamak istiyorum dimii yoksa büyük 1 mağazada herşey var ama ben biraz bebeğime ve kendime zaman ayırmak istiyorumm.
Sizin de dogum tarihinizi ve son adet tarihinizi ogrenebilir miyim ?
teşekkürler canım ister istemez tedirginlik oluyor işte
öğrenmek tabi güzel bir duygu ama,sağlıklı olsunlar da geç öğrensek de olur.
Ben biraz eski usul yapıyorum hazırlıkları,sadece bakıyorum,alma işini sonraya bırakıyorum,henüz hiçbişey almadım.
Ismini koyamadığım garip bir fobi,neyi nereden alacağımın listesi bile hazır,
tüm ihtiyaçlar için bakınıyorum ama alamıyorum.
Sağlıkla gelsinler inş.
Alışveriş bi kaç günlük iş.
cnm ALLAH kolaylığını versin inş.günaydın bugün uzun bir aradan sonra işe başladım...dekanım rahatsız olduğumu biliyordu ama bir geçmiş olsun dahi demedi.insanlık ölmedi herhalde söz gelişi kibarlık olsun diye gene söylenir...ne insanlar var ya benim sahte rapor aldığımı düşünüyordu...benim ne çektiğimi bir allah bir ben birde eşim bilir.inanmazlarsa inanmasınlar..
ben bu gün oruçta tuttum inşallah dayanabilirim.deneyeceğim eğer dayanamazsam diğer günler tutmayacağım...
cnm dur kötüdüşünme yagünaydın herkese( arkadaşlar ben çok korkuyorum ya ben de hiç hareket hissetmiyorum bu ay hiç kilo da almadım bu aya kadar 3 kilo almıştım şimdi tık yok kontrolüm de daha haftaya napıcam bilmiyorum
ay ne guzel yaaaaaaaaaherkese iyi geceler.
bende yaklaşık 10 gündür yoktum. konu baya bi ilerlemiş. bundan sonra evdeyim artık..birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum. dışarıdan da hissediliyor. geçen eşim belki anlarım diye elini koydu. oğlum hareket edince hıı diye içini çekti. beklemiyordu hissedeceğini baya bi şaşırdı. duygulandı...gözle de anlaşılıyor bazen. böyle baloncuk patlaması gibi oluyor. hareket kuvvetli olunca inip kalkıyor hareket ettiği yer. inşallah sıra tekmelere de gelir.. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler,doğumlar,evlatlar nasip etsin.
hepinizin ramazanı mübarek olsun annecikler...
ALLAH yardımcınzı olsunbende cok cok cok düsündüm bi tutacam orucumu bi ya cocuguma bir sey olursa diye git geller yasadim. Bendeki son durum yarin oruca niyet etmicem.
Oruca niyetlenirsem ama gün icinde herhangi bi problemden dolayi orucu bozmak zorunda kalirsam bu daha da zorum gider diye düsünüyorum. Hani ben öyle yada böyle acliga dayanirim olmadi isten sonra yatar uyurum istirat ederim ama bebegim susuz kalirsa diye oruca niyetlenmicem. Tutmadigim ilk ramazan olacak, allah rahim allah rahman bebeklerimizi dünyaya getirdikten sonra tutmayi nasip etsin.
var cnm bikaç kişi ben tutamıyacm amakizlar...aranizda oruc tutacak olan varmiiiiiiii???:44:
selam sevgili anne adaylari. dün bi grup arkadasla gezmeye gittik. benim burnumdan geldi diye bilirim. daha gidecegimiz yere varmadan sag kaburgamdaki agrim basladi. nasil otursam nasil dikilsem nafile. Bi de disardaydik uzun süre hafalarda soguk buralarda üsüdüm bas agrisi ense agrisi derken eve attinca kendimi sükrettim.
nedir bu sag kaburgamdaki agri bilmiyorum. Sinir sikisiyormus gibi oluyor zonk zonk ediyor uzaninca geciyor, ama disarda olunca yada iste uzanmaya firsat yok tabi
Beni görenler senin oglun olacak diyor, bende bakalim allah neyi nasip ederse diyorum ama ilk hamileligimi ögrendigimde benimde icime erkek doguyordu. Simdi ise fikir yürütemiyorum. 16 gün sonra randevum var.
ramazan geldi hosgeldi, dün iki kisi kafami sisirdi aman orucunu tutmamazlik yapma bebegine hic bir sey olmaz oruc tut filan felan. o an kendimi kötü hissetim, oruc tutmamakla günah isliyormusum gibi bir his uyandirdi. Ablamla konustum sonra 18 saat bebegi ac birakmak dogru olmadigini söyledi kaza yaparsin dedi. Bende evdeki kitabta okudum. Hasta hamile vs.. allah kolaylik göstermis kaza yapma imkanini kularina sunmus. Bende sizler gibi bu yilki ramazan orucumu tutmayarak kaza yapacagim.
fmk cıgım sızın orda dahada geç napıcan canm?günaydın kızlar nasılsınz bugün bakalım ben çoooooooooooooook iyiyim dün kontrole gittim dr um bir sürü sordu sordu ve sonunda ultrasonla baktı çooooooooooooooook şükür meleğim iyiymiş çok endişeleniyordum kıpır kıpır suyun da gayet iyi dedi ayaklarıyla boks yapıyodu:)bi ara öyle bi anı yakaladı ki dr um bize gülümsedi meleğim herşeyin iyi olduğuğnu öğrenince eşim cinsiyetin sordu o da şimdi değil dedi olsun geç olsun güç olmasın napim sağlığı önemli benim için ama benim içime kız doğuyor yüzü toparlak benimki gibi eşim diyo uzalak onun ki öyle ya ben diyom toparlak dur bakalım nolacak:)sonra vajinal muayene etti rahim ağzı için iyi dedi ona da çok şükür en son ben öğrenicem heraldeneyse bende şimdiden isim önerilerini değerlendireyim RABBİM meleklerimizi korusun
canım benım oğluşum oluyor :) bugun öğrendik
tatlım cok sevındım ya sende öğrendinmerhabalar iyi geceler annişler
benimde bir oğluşum oluyor :)içimede doğuyordu herkez kız diyordu ama rüyalarımda çıktı kızlar çok güzel bir duygu ağladım çıkınca doktordan
bebişim baya uğraştırdı karnımdan baktı drum bızımkı anası gibi yüzükoyun yatıyor :)))) baya ugraştı sonra dedımkı vajinal muayeneyle baksanız göstermezmı (bu arada bunuda bana kuzenım söylemişti onunda aynısı olmuş) neyse baktı dr baya ugraştı benımki kıpır kıpır nasıl oynuyor drum dediki yandın sen :)))))))
gozun aydın?selam herkeze..Nihayet cimcimemin olucağını öğrendim çok mutlu olduk ailecek.
bi oğlum var birde kızım olması harıka bı duygu.gözüm hep kıyafetlerdee alıyorum ufak tefek
abartmakta istemiyorum ama elimde diiil..
ay gozun aydın tatlım benmm mide bulantısı olanların kızımı oluyor neKızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
Meleğim çiçeğim prensesim, sabahtan beri ağzım kulaklarımda, ayaklarım yere basmıyor
Şimdi sıra isim bulmakta, favorilerim: Rüya, Hayal, Öykü, Beste
alternatiflere açığım
slm hanımlar bizde oğluşumun adını alperen koymaya karar verdik
doğum tarihim 02/01/1980
son adet tarihim 28 mart
günaydın cnmmm. Bende kalktım sahurada eşim birşey yemedi bende onu merak ediyorum hem çok sıcak hem gün çok uzun yaaa.
Bu arada bugün orucu deneyecek olan varmııı aramızdaaa. Ben miniklikten bu yana allah ım kabul ederse tutuyorum ama bugün tutmadımm. Tuhaf oluyorummm ama inan arkadaşım kaltım ilk yaptığım şey bilinçsizce 1 yudum su içtim.
Benim tahminime gore erkek. Bakalim dogru cikacak mi ?
günaydın cnmmm. Bende kalktım sahurada eşim birşey yemedi bende onu merak ediyorum hem çok sıcak hem gün çok uzun yaaa.
Bu arada bugün orucu deneyecek olan varmııı aramızdaaa. Ben miniklikten bu yana allah ım kabul ederse tutuyorum ama bugün tutmadımm. Tuhaf oluyorummm ama inan arkadaşım kaltım ilk yaptığım şey bilinçsizce 1 yudum su içtim.
çok şükür cmtsi dr umuz herşey yolunda dediiii.
Sadece su çok az içiyormuşum . Tüm arkadaşlarım buna dikkat etsinn.
Arkadaşlar allah korusun ablam anlattı bir arkadaşının bebek böbrek kısmına yapışmık kadın cağız 4 ay mahvolmuş
ödüm koptu bunu duyuncaaa.
Cnm ama ben çalışıyorum ve işim den de geç çıkıyorummm. Her hafta da değerlendirme toplantılarımız var uzun sürüyorrr.
şimdi ben özgürken diyorum şöyle baka baka alsam keyfine varsam diyorumm.
Doğum öncesi izninde alırsın canım,hem daha vaktimiz var düşünme şimdi bunları.
Evet bol su içmek lazım hele bu havalarda.
Heryer mi böyle sıcak,yoksa burası mı yanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?