- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.821
cnm kacırmıs olabilirimcinsiyetle ilgili gelişme varmı sende?kızlar günaydın,
nasılsınız?maşallah geçmiş almış başını gitmiş okuyamadım valla
umarım hepiniz iyisinizdir...bebişler nasıl bakalım..hepten oynak oldular artık.büyüdüler maşallah..
BENmde ömer yiğit emre daha hosuam gıttıkızlar bu arada oğluma yağız isminde karar kıldık. sizce nasıl?
uras ı eledık malesef gerçi eşim hala istıyo ama kullanım zorluğu olacak . herkez tarafından söylenebilen modern ve klasık bi isim olsun dedik. ben emre ve yiğit i de çok istedim ama eşim kabul etmedi. aslında hayalımdekı isim ömer.. ama malesef eşimin kardeşinin adıbiz de yağız olsun dedik. babası gibi esmer de olursa çok yakışır oğluma
hayırlısı olsun inş.hayırlı olsun canım ben de haftasonu üçlü test için kan verdim şimdi bir de onun sonuçlarını beklemek var
taksıt taksıt yazıyorum böyle ama cinsiyet şokundan doktorun diğer söylediklerini yazmayı unutuyorum
şekercik canım benım velet de göbişli çıktı hemen sen geldin aklıma. bu göbeğimi yani dedim evet dedi tosuncukmu doğuracam ben yani dedimyok bu haftalarda bütün bebekler böyle görünür dedi. çok şükür ki sağlık problemi görünmüyor . 22. haftada bir profosöre yönlendırdı detaylı ultrason için. bende bakarım istersen ama turgay hocaya gitmeni tavsıye ederim, bütün hastalarımı bu haftalarda ona yönlendırıyorum dedi. benle onun arasındakı fark öğretmenle müfetiş arasındakı fark gibi bişey bize bu işi öğreten kişi o dedi. tamam giderim dedim.
şikayetlerimi sordu. var bikaç bişey ama normaldir heralde dedim. söyle bakalım dedi. diş etlerimdekı hassasıyetten bahsettim gargara verdi. ama adını hatırlamıyorum akşam bakar yarın yazarım. bide sansone diş macununun 7 yazan bi türü varmış o sadece hamıleler için üretilmiş.
mesanemı boşaltamıyorum sürekli tuvalete gidiyorum iş yerınde sıkıntı oluyo dedim. mesane egzersizi yap dedi. tuvalete oturduğunuzda bir kısmını yapıp sonra 10 sn. kalanı tutacakmışız 10 sn. sonra bırakacakmışız. bu zamanla azaltacaktır dedi.
mide yanması ekşimesi var dedim. zaten önceden gastrıtınm vardı şimdi reflü gibi her yediğim ağzımda dedim. ben sana surup vermedim mı dedi. hayır sadece vitamın kullnıyorum dedim. e nıye çekıyorsun kı bunu surup yazıyorum dedi. onun da adını hatırlamıyorum ama 2 gündür kullnıyorum cidden çok rahatlattı. ama eczacı günde 4 kere 2şer ölçek yazmış. 2 günde şişenin yarısı bitti bile. acaba azaltsam mı diye düşünüyorum.
akşamları serinde mutlaka yürü. sütünü aksatma bol sıvı al dedi. 3 kılo almışım böyle gidersen normal doğum şansın azalır dedi( ayaklarımda şişme yokmuş bu çok iyi dedi. 24 saatte sadece 1 dilim ekmek yıyeceksın. 2 top dondurmayı geçmeyeceksın bulgur pilavı pirince göre sağlıklıdır ama oda kılo yapar 1 servis kaşığını geçme dedi. meyvede şeker içerir çok abartma kararında ve sık sık ye dedi.
hatırladıklarım bu kadar. he bıde her zamankı gibi kan ıdrar tahlılı yaptı . her ay yapıyo valla.
evet bazı sitelerde bakımlı hayvan da yazıyo. ama asıl anlamı esmer ve yiğit demekmiş.BENmde ömer yiğit emre daha hosuam gıttı
yağız sankı bakımlı hayvan diye duydum anlamını ama araştırmadım doğrumu?
hayırlısı olsun inş.
bir ayda canım. geçen ay 60.6 ydım bu ay 63 olmuşum. doktor kusuratına bakmıyo tabi ama çok dedi. bence de çok. eğer her ay bu şekılde gidersen normal doğum şansın azalır dikkat et dedi.canım kaç ayda 3 kilo aldın da normal doğum şansın azalır dedi
neva- rüya- ayça- öykü - nil- dila bunlar benım sevdıklarım. bide melıs son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı.isim süper bence ben hiçbir isim bulamıyorum valla sonuçta kendi adımı koyucam kızıma:))))))))))))))
duru,alya, su, bunlar çok koyuldu son zamanlarda, zeynep zehra ayşe, bir ara klasik isim modası çıkınca bunlar da çok koyuldu napıcam bilmiyorum hiçbir isim yatmıyor aklıma
canım ben arabasına kesin karar verdımhttp://www.e-........../travel_sistem_bebek_arabalari/kraft/kraft_horn_travel_sistem_bebek_arabasi/KRA-14500050 bu olacak tabı oğluşuma bu renk degıl grisi var sarı çizgili onu alıcam
park yatagada tam karar veremedım hanı hasır sepetler varya tüllü annem ondan yapmak istiyor bizim ailede bırkac kişiye yaptı ve çok güzel oldu ondan yapıcak sımdı bazı arkadaslarımda kafamı karıstırdı bebek uslu olursa odasında yatır dıyorlar 6.aydan sonra hala karar veremedım canım bıraz daha gezıp düşünücem ama alırsam onuda kraftın begendım 250-300 civarıydı
canım bakım ürünlerinede ya sebamed yada bı marka vardı bitürlü şuan aklıma gelmedı canım yabancı bır marka onlardan alıcam bende araştırıcam onları eylül ekim gibi düşünüyorum havalar soguyunca alırım ama dedıgın dogru ınternette kampanyalar oluyor araştırmak lazım
taksıt taksıt yazıyorum böyle ama cinsiyet şokundan doktorun diğer söylediklerini yazmayı unutuyorum
şekercik canım benım velet de göbişli çıktı hemen sen geldin aklıma. bu göbeğimi yani dedim evet dedi tosuncukmu doğuracam ben yani dedimyok bu haftalarda bütün bebekler böyle görünür dedi. çok şükür ki sağlık problemi görünmüyor . 22. haftada bir profosöre yönlendırdı detaylı ultrason için. bende bakarım istersen ama turgay hocaya gitmeni tavsıye ederim, bütün hastalarımı bu haftalarda ona yönlendırıyorum dedi. benle onun arasındakı fark öğretmenle müfetiş arasındakı fark gibi bişey bize bu işi öğreten kişi o dedi. tamam giderim dedim.
şikayetlerimi sordu. var bikaç bişey ama normaldir heralde dedim. söyle bakalım dedi. diş etlerimdekı hassasıyetten bahsettim gargara verdi. ama adını hatırlamıyorum akşam bakar yarın yazarım. bide sansone diş macununun 7 yazan bi türü varmış o sadece hamıleler için üretilmiş.
mesanemı boşaltamıyorum sürekli tuvalete gidiyorum iş yerınde sıkıntı oluyo dedim. mesane egzersizi yap dedi. tuvalete oturduğunuzda bir kısmını yapıp sonra 10 sn. kalanı tutacakmışız 10 sn. sonra bırakacakmışız. bu zamanla azaltacaktır dedi.
mide yanması ekşimesi var dedim. zaten önceden gastrıtınm vardı şimdi reflü gibi her yediğim ağzımda dedim. ben sana surup vermedim mı dedi. hayır sadece vitamın kullnıyorum dedim. e nıye çekıyorsun kı bunu surup yazıyorum dedi. onun da adını hatırlamıyorum ama 2 gündür kullnıyorum cidden çok rahatlattı. ama eczacı günde 4 kere 2şer ölçek yazmış. 2 günde şişenin yarısı bitti bile. acaba azaltsam mı diye düşünüyorum.
akşamları serinde mutlaka yürü. sütünü aksatma bol sıvı al dedi. 3 kılo almışım böyle gidersen normal doğum şansın azalır dedi( ayaklarımda şişme yokmuş bu çok iyi dedi. 24 saatte sadece 1 dilim ekmek yıyeceksın. 2 top dondurmayı geçmeyeceksın bulgur pilavı pirince göre sağlıklıdır ama oda kılo yapar 1 servis kaşığını geçme dedi. meyvede şeker içerir çok abartma kararında ve sık sık ye dedi.
hatırladıklarım bu kadar. he bıde her zamankı gibi kan ıdrar tahlılı yaptı . her ay yapıyo valla.
kızlar selam
nasılsınız
biz iyiyiz şükür, nete çok giremiyorum, haber verim dedim
öptüm
evet evet benımkı de gavizcon. haklısın canım bende şaşırdım neden 2 şer ölçek diye hatta. benım daha çok öğle ve akşam yemeklerınden sonra oluyor. akşamalrı içsem yeter heralde. gargarayı da 2 gündür hiç yapmadım bişeyım yok diye sabah dişlerımı fırçalarken diş etim kanadı. ondan sonra yaptım bende hemen.seyyahcım benımde 5 gun önce inanılmaz mıde yanmalarım oldu onceden olurdu ama bu sefer çok kötüydü 3 gün çektim drum gaviscon vermişti önceden onu içtim ama işe yaramadı dotoruma anlattım demek gaviscon sende işe yaramadı olabilir herkeste aynı reaksiyonu vermez dedi bana rennie çiğneme tableti verdi muhteşem birşey hemen gecırdı gunde 3 kez 2ser adet yazıyor ustunde ama ben mıdem yanınca aldım ve cumartesınden buyana sadece 2 tane aldım hıcbirşeyim yok canım sende şikayetin oldugunda iç sadece canım çunku ben dra sordum mıde bulantı hapımda var onun içinde aynısını söyledı nede olsa hamıleyız ço ilaç tüketmemiz gerek canım sen istersen yınede bır sor doktoruna
günaydın canım valla ben ilk defa geçen gün yatakta uyumak üzereyken duydum hareketini sanırım gün içinde koşuşturmadan hissedemiyorum o yüzden uyurken duyabildim
evet bazı sitelerde bakımlı hayvan da yazıyo. ama asıl anlamı esmer ve yiğit demekmiş.
bir ayda canım. geçen ay 60.6 ydım bu ay 63 olmuşum. doktor kusuratına bakmıyo tabi ama çok dedi. bence de çok. eğer her ay bu şekılde gidersen normal doğum şansın azalır dikkat et dedi.
neva- rüya- ayça- öykü - nil- dila bunlar benım sevdıklarım. bide melıs son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı.
canım lınk açılmıyo ama sanırım travel sistem alacaksın. bu bahsettiğin marka bübchen olabilir mi? bende çok araştırdım alman markasıymış ve kozmatik ürünlerdeki maddeleri içermiyormuş. çok önerilen bi marka. bende düşünüyorum bunu almayı
bide ben gündüz dışarı öıktığım için mutlaka güneş kremı kullan dedi. jonshans ın varmış bi ürünü onu tavsiye ettı. bugun yarın alacam bende onu
günaydın arkadaşlar
ben döndüm tatilden, özledim sizleri..
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. güzel annişler iyisiniz dimiiiiiiiiiiiiiiiii?
seyyahın oğluşu oluyormuş onu gördüm şimdi. hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
meserretin ki belli oldumu acaba arkadaşlar. içimden onun kızı olcak geçiyor hep ...
ben tatilde 10 günde 3 kilo alıp geldim, bebeğim de hareketlendi iyice. göbüş topiğine göbüş resmi de koydum :) hem de tam göbüş resmi oldu benimkisi yani :)))
günaydın arkadaşlar
ben döndüm tatilden, özledim sizleri..
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. güzel annişler iyisiniz dimiiiiiiiiiiiiiiiii?
seyyahın oğluşu oluyormuş onu gördüm şimdi. hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
meserretin ki belli oldumu acaba arkadaşlar. içimden onun kızı olcak geçiyor hep ...
ben tatilde 10 günde 3 kilo alıp geldim, bebeğim de hareketlendi iyice. göbüş topiğine göbüş resmi de koydum :) hem de tam göbüş resmi oldu benimkisi yani :)))
canım benim hayırlı olsun gözün aydın canım benim...bende 4 kilo aldım ama doktorum hiç böyle bir riskten bahsetmedi acaba ilkide sezeryandı diyemi...taksıt taksıt yazıyorum böyle ama cinsiyet şokundan doktorun diğer söylediklerini yazmayı unutuyorum
canım bu sabah verdim kan öğleden sonra çıkacak dedilercanım hangi gün yaptırdın testi, ben cumartesi yaptırdım 11 ağustosta çıkar sonuçlar dediler
canım benim hayırlı olsun gözün aydın canım benim...bende 4 kilo aldım ama doktorum hiç böyle bir riskten bahsetmedi acaba ilkide sezeryandı diyemi...
canım bu sabah verdim kan öğleden sonra çıkacak dediler
evet tatlım oğlum oluyooadı da yağız oluyo inşallah..
meserretin de kızı oluyo canım içine doğru doğmuş
simrancım gördüm şimdi resmen solda duruyor bebiş ne kadar ilginç ya:)
canım benim hayırlı olsun gözün aydın canım benim...bende 4 kilo aldım ama doktorum hiç böyle bir riskten bahsetmedi acaba ilkide sezeryandı diyemi...
canım bu sabah verdim kan öğleden sonra çıkacak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?