2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kacırmıs olabilirimcinsiyetle ilgili gelişme varmı sende?
BENmde ömer yiğit emre daha hosuam gıttı
yağız sankı bakımlı hayvan diye duydum anlamını ama araştırmadım doğrumu?
hayırlı olsun canım ben de haftasonu üçlü test için kan verdim şimdi bir de onun sonuçlarını beklemek var
hayırlısı olsun inş.

canım kaç ayda 3 kilo aldın da normal doğum şansın azalır dedi

BENmde ömer yiğit emre daha hosuam gıttı
yağız sankı bakımlı hayvan diye duydum anlamını ama araştırmadım doğrumu?

hayırlısı olsun inş.
evet bazı sitelerde bakımlı hayvan da yazıyo. ama asıl anlamı esmer ve yiğit demekmiş.
canım kaç ayda 3 kilo aldın da normal doğum şansın azalır dedi
bir ayda canım. geçen ay 60.6 ydım bu ay 63 olmuşum. doktor kusuratına bakmıyo tabi ama çok dedi. bence de çok. eğer her ay bu şekılde gidersen normal doğum şansın azalır dikkat et dedi.
neva- rüya- ayça- öykü - nil- dila bunlar benım sevdıklarım. bide melıs son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı.

canım lınk açılmıyo ama sanırım travel sistem alacaksın. bu bahsettiğin marka bübchen olabilir mi? bende çok araştırdım alman markasıymış ve kozmatik ürünlerdeki maddeleri içermiyormuş. çok önerilen bi marka. bende düşünüyorum bunu almayı

bide ben gündüz dışarı öıktığım için mutlaka güneş kremı kullan dedi. jonshans ın varmış bi ürünü onu tavsiye ettı. bugun yarın alacam bende onu

seyyahcım benımde 5 gun önce inanılmaz mıde yanmalarım oldu onceden olurdu ama bu sefer çok kötüydü 3 gün çektim drum gaviscon vermişti önceden onu içtim ama işe yaramadı dotoruma anlattım demek gaviscon sende işe yaramadı olabilir herkeste aynı reaksiyonu vermez dedi bana rennie çiğneme tableti verdi muhteşem birşey hemen gecırdı gunde 3 kez 2ser adet yazıyor ustunde ama ben mıdem yanınca aldım ve cumartesınden buyana sadece 2 tane aldım hıcbirşeyim yok canım sende şikayetin oldugunda iç sadece canım çunku ben dra sordum mıde bulantı hapımda var onun içinde aynısını söyledı nede olsa hamıleyız ço ilaç tüketmemiz gerek canım sen istersen yınede bır sor doktoruna

evet evet benımkı de gavizcon. haklısın canım bende şaşırdım neden 2 şer ölçek diye hatta. benım daha çok öğle ve akşam yemeklerınden sonra oluyor. akşamalrı içsem yeter heralde. gargarayı da 2 gündür hiç yapmadım bişeyım yok diye sabah dişlerımı fırçalarken diş etim kanadı. ondan sonra yaptım bende hemen.

günaydın canım valla ben ilk defa geçen gün yatakta uyumak üzereyken duydum hareketini sanırım gün içinde koşuşturmadan hissedemiyorum o yüzden uyurken duyabildim

canım doktor zaten akşamları daha çok hissedersiniz demişti bana..yemekten sonra uzandığımda benimki kıpır kıpır maşallah.yemek yedikten sonra dinleniyoruz yaa bebekte rahat ediyo..

canım ewet travel sistem çok begendım bıde bır arkadasımın kuzenıde kullanıyormus cok rahatmıs. hayatım bübchen degıl aklıma gelmıyor baktım nettende rastlamadım bulursam yazarım sana.
canım ben cok cıkamadıgım için bıde cıkınca genelde arabayla ve aksam cıkıyoruz gündüz sıcağa dayanamıyorum ondan kullanmıyorum krem canım

ARKADAŞLAR BU ARADA ULAŞABİLDİĞİM HERYERE GÖNDERİYORUM İÇİM PARÇALANIYOR ÇÜNKÜ

SOMALİYE YARDIM KAMPANYASI

"İyilik Gemisi" Somali yolunda - Sabah

GEMİLER DOLUSU İYİLİK
Nakdi Yardımlar İçin:
Banka: Tüm bankalardaki Türk Kızılayı hesabı
İnternet: TÜRK KIZILAYI
Telefon: 168 ücretsiz bağış ve danışma hattı
PTT: 2868 numaralı Kızılay posta çeki
Kızılay: Tüm Kızılay şubeleri
SMS Yoluyla Yardım İçin:
Sabah yaz 2868'e mesaj at, 5 TL bağış yap

SABAH öncülüğünde başlayan Somali için yardım kampanyasına bir destek de Başbakanlık'tan geldi. Başbakanlığın Somali ve diğer açlık tehlikesi yaşayan Afrika ülkeleri için açtığı bağış hesabı şöyle:
Halk Bank Bakanlıklar Şubesi- Şube Kodu: 408
TL: 05000014
Dolar: 58000095
Euro: 58000096

5 LİRA İLE 5 KİŞİLİK AİLENİN BİR ÖĞÜNÜ KARŞILANIYOR
Türk Kızılayı Mutfak Seti-Gıda Kolisi Gönderimi:
200 TL'lik bağış ile 5 kişilik bir ailenin bir aylık gıda ihtiyacını karşılayabilirsiniz.
Yardımlar için bankalardaki Türk Kızılayı hesabı, TÜRK KIZILAYI, 168 ücretsiz bağış ve danışma hattı, 2868 numaralı Kızılay posta çeki kullanılabilecek. Ayrıca tüm cep telefonu operatörlerden Sabah yazıp, 2868'e göndererek 5 TL'lik bağışta bulunmak mümkün olacak. Beş lira ile 5 kişilik ailenin bir öğünü karşılanabilecek. 200 TL'lik bağışla, Türk Kızılayı Mutfak Seti ve Gıda Kolisi de göndermek mümkün

günaydın arkadaşlar

ben döndüm tatilden, özledim sizleri..

geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. güzel annişler iyisiniz dimiiiiiiiiiiiiiiiii?

seyyahın oğluşu oluyormuş onu gördüm şimdi. hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

meserretin ki belli oldumu acaba arkadaşlar. içimden onun kızı olcak geçiyor hep ...

ben tatilde 10 günde 3 kilo alıp geldim, bebeğim de hareketlendi iyice. göbüş topiğine göbüş resmi de koydum :) hem de tam göbüş resmi oldu benimkisi yani :)))

evet tatlım oğlum oluyoo adı da yağız oluyo inşallah..

meserretin de kızı oluyo canım içine doğru doğmuş

simrancım gördüm şimdi resmen solda duruyor bebiş ne kadar ilginç ya:)

canım benim hayırlı olsun gözün aydın canım benim...bende 4 kilo aldım ama doktorum hiç böyle bir riskten bahsetmedi acaba ilkide sezeryandı diyemi...
canım hangi gün yaptırdın testi, ben cumartesi yaptırdım 11 ağustosta çıkar sonuçlar dediler
canım bu sabah verdim kan öğleden sonra çıkacak dediler

evet tatlım oğlum oluyoo adı da yağız oluyo inşallah..

meserretin de kızı oluyo canım içine doğru doğmuş

adıyla yaşasın inşallah, adı da pek güzelmiş oğlunun.

başka belli olan yokmuuu? lindo vardı galiba onunda beli değildi?

simrancım gördüm şimdi resmen solda duruyor bebiş ne kadar ilginç ya:)

canım ilk gördüğümde şok geçirmiştim. bu olayı anlatıyordu arkadaşlarım, bebek tek tarafa toplanıyor vs diyorlardı ama 6.-7. aylarda falan oluyo diyorlardı. benim minnoş erken başladı köşe kapmaca oynamaya..
senin ne kadar canım bebeğin? cinsiyeti belli mi?

güzel haberler alırsın inşallah canım.

arkadaşlar ben oruç tutmuyorum. sizler ne durumdasınız?

canım ilk gördüğümde şok geçirmiştim. bu olayı anlatıyordu arkadaşlarım, bebek tek tarafa toplanıyor vs diyorlardı ama 6.-7. aylarda falan oluyo diyorlardı. benim minnoş erken başladı köşe kapmaca oynamaya..
senin ne kadar canım bebeğin? cinsiyeti belli mi?

canım ben 18. haftanın içindeyim doktor bu haftasonu %98 kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…