2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu bady HBA da satılıyor ben arkadaşım için alacaktım0-3 ayı vardı almadım küçük diye fiyatıda 17 tl:)istersiniz facede sayfası var kaldımı bilmiyorum ama bizim burda mağzası var sormuştum belirli aralıklarla geliyor demiştiler isterseniz faceden ulaşabilirsiniz...

2010 eylül annesiyim:)))bu mükemmel duyguyu hepiniz kısa zamanda inşalalh tadacaksınız geç kaldığımı düşünerekte olsa yazayım istedim ben bebek sünnnet ve nikah şekerleri yapıyorum kendimce azıcık katkıda bulunmak amacım evime tek maaşla çok zor geçinmek helede bebek büyüdükçe masraflar artıyor eğer sipariş vermek istersenizki ürünlerimide görmeniz açısından hemen face adresimi vereyim

https://www.facebook.com/permalink.p...2946818104927/

buradan benimle iletişime geçebilirsiniz

İnş. canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Bak mübarek bi aydayız,bol bol dua edelim.
Allah korur inş. meleklerimizi,vakti gelince de bize emanet eder.

selammmm larrrrrrrrr. Ama ben böyle şeyler hiç göremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.uffffffffffffffffff gittiğim mağazalarda yok böyle cicişlerrrrrrrrrr

iyi geceler güzel anneler.bende Allah izin verirse Ocak annesi olacağım.ara sıra girip okuyordum ama yazmak nasip olmamıştı.o kadar çok şey öğrendimki burdan paylaşımlarınız çok güzel.bundan sonra bende elimden geldiği kadar bildiklerimi sizinle paylaşırım.inşallah Allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

selam arkadaşlar bugn bebek arabası arastırdım ama karasız kaldım maxi cosi yada quinny kullanan ya da bılgısı olan varmı

parrhisiacım ıspartadansın sanırım bende ıspartadayım.ne güzel tesadüf.burda hangi doktora gidiyorsun?

belki tam yıl çocuğu olurlar :)) aralığı atlatsınlarda.. ocağın kaçında gelirlerse gelsinler :)

cnm o bayan aldığı sitenin linkinide vermişti.. dur bakayım ben bi

selammmm larrrrrrrrr. Ama ben böyle şeyler hiç göremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.uffffffffffffffffff gittiğim mağazalarda yok böyle cicişlerrrrrrrrrr

internet mağzası vardı cnm bi bakayım..

ayy ben bunu yakından da görmüş bayılmıştım. ama bebeğin cinsiyeti belli değildi o zaman almamıştım

canım benim evimin yakınındaki bebek mağazasında vardı bundan bikça ay önce yeni sezon ilk geldiğinde. ama şuan yok arkadaşıma almak için bakmıştım.
gelirse tekrar haber ederim sana, alırım ben

merhaba kızlar nasılsınız
bizde oğlumla oturduk pc başına benimki kıpır kıpır şimdiden ilerde napıcam bilmiyorum ama Allahım çooook güzel bir duygu...

parrhisiacım ıspartadansın sanırım bende ıspartadayım.ne güzel tesadüf.burda hangi doktora gidiyorsun?

aaa valla süper tesadüf canım yaaa..ben yalvaçtayım ama doktora oraya geliyorum tabi..önce hakana gittim canım..sonra şifadaki fatmaya..şimdi çiğdemde karar kıldım..çünkü aralarında en çok o ilgili geldi baana..ultrasonu siyah beyaz ama ona gidicem canım..sen kime gidiyorsun..buraya takıl sende konuşuruz..bide sen hangi mağazalrı biliyosan söyle bana ben oraları pek bilmiyorum canım..

canım valla bitanesin..çok saol düşündüğün bile muhteşem vallaa..arkadaş linkini vermiş ama ordan alıcam..salı günü doktora gidicem tekrar bakalım yine kız derse alıcam bunu kesin..daha önce biri almış nette görmüştüm..çok içim gitmişti..kızım olsa alıcam diyodum..şimdi artık alabilirim..sana tekrar teşekkür ederim canım benimmm:13:

Namel...26...nicini hatırlayamadım cnm gözün aydın çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına inan hep aklımdaydın şimdi bende rahatladım ...

hayırlı uğurlu olsun canım oğluşun .
tünaydin... sabah tartida gördüklerime inanamadim ( 63 yaziyordu bu gün yürüyüse cikacagim morelim bozuldu biraz kim ister bende istemiyorum cok kilo almayi.
kaç kilo almıştn hemşerim 63 kilosunda şimdi önceden bir de bakem hihi ben de 4,5 kg almışım maşallah bana .
55 den 59.5 olmuşum he gün yersem dondurma ,tarhana olca buydu
merhaba kızlar nasılsınız
bizde oğlumla oturduk pc başına benimki kıpır kıpır şimdiden ilerde napıcam bilmiyorum ama Allahım çooook güzel bir duygu...
maşallah maşallah kıpırdasın .benimki nazlı gece oynaşıyoruz ,birde enes yüksek sesle bağırdığında oğlum bağırma kardeş korktu diyorum ,aniden oynarken arabaları çakıyor tabi hannn diye bağırıyor sonra gelmiş anne kardeşim kalktımı diyo o bicim dalga geçiyo şimdi

ayyy canım yaa enescik alıştı iyice kardeşine dimi canım ne güzel sen nasılsın canım

kızlar aşağıdaki siteden gebelik kilonuzun hangi aralıklarda olması gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Pregnancy weight gain by week-Pregnant Weight gain chart - Kidspot Australia

"pounds"yazan yeri kg olarak ; inches yazan yeri metre olarak değiştirin. ve "find" yazan yere tıklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…