- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.781
kimsecikler yok ben yinede yazıyım..
ağustos annelerinin ciciş topiğine bakıyordum güzel bişey görürmüyüm diye.. erkek için öyle bayıldığım bişey görmedim ama kız için gördüm..
dedim bizim kız annişlerine göstereyim ben bayıldımda :86:
Eki Görüntüle 236453 Eki Görüntüle 236454
sağolun kızlarr inarın dediği gibi benimki top gibi olunca resmen karnımı acıtıyo dokununcada bu gün az oldu sanırım regli döneminden olsa gerek dün çok sıcakla almim duş dedim baktım kasığım bacağım buz olmuş çok şükürki dinlenince hafifliyo annesi inanıyo bu sefer gelcek bi sürü tedavi tüp aşılama boş g. vs şeyler yaşamış anneyi üzmicek kızım
Ağustos annelerinin ciciş topiğine bakıyordum güzel bişey görürmüyüm diye.. Erkek için öyle bayıldığım bişey görmedim ama kız için gördüm..
Dedim bizim kız annişlerine göstereyim ben bayıldımda :86:
ayy bende dolaşıyorum ağustos falan..hepsi erken doğurmuş yalnız..bizde aralıkta doğururmuşuz
ben 2011 de doğmasını istemiyorum..bende aralıklıyım hep küçük oldum arkadaşlarımdan..
yalnnız bu badyden ben çok aradım yaaa..nette yok..ıspartada hiç yoktur zaten..bulan olursa söylesin..banada alsın:84:
ayy bende dolaşıyorum ağustos falan..hepsi erken doğurmuş yalnız..bizde aralıkta doğururmuşuz
ben 2011 de doğmasını istemiyorum..bende aralıklıyım hep küçük oldum arkadaşlarımdan..
yalnnız bu badyden ben çok aradım yaaa..nette yok..ıspartada hiç yoktur zaten..bulan olursa söylesin..banada alsın:84:
selammmm larrrrrrrrr. Ama ben böyle şeyler hiç göremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.uffffffffffffffffff gittiğim mağazalarda yok böyle cicişlerrrrrrrrrr
ağustos annelerinin ciciş topiğine bakıyordum güzel bişey görürmüyüm diye.. erkek için öyle bayıldığım bişey görmedim ama kız için gördüm..
dedim bizim kız annişlerine göstereyim ben bayıldımda :86:
ayy ben bunu yakından da görmüş bayılmıştım. ama bebeğin cinsiyeti belli değildi o zaman almamıştım
:[/B]
parrhisiacım ıspartadansın sanırım bende ıspartadayım.ne güzel tesadüf.burda hangi doktora gidiyorsun?
ayy ben bunu yakından da görmüş bayılmıştım. ama bebeğin cinsiyeti belli değildi o zaman almamıştım
canım benim evimin yakınındaki bebek mağazasında vardı bundan bikça ay önce yeni sezon ilk geldiğinde. ama şuan yok arkadaşıma almak için bakmıştım.
gelirse tekrar haber ederim sana, alırım ben
hayırlı uğurlu olsun canım oğluşun .ii geceler kızlar nasılsnzz ben güsel haberlerle döndm sizlere rabbm gönlümdekini nasip etsnnn erkek bebişimz olcakkk inşş çok sevndkk çünkü eşimn babasıda yok erkek kardeşi de yokk onun içn çookk dua etmiştim ama tabi hayırlıysa diyerekk çok şükürr birrde ben daha hiç kilo almadımm normal miiii
kaç kilo almıştn hemşerim 63 kilosunda şimdi önceden bir de bakem hihi ben de 4,5 kg almışım maşallah bana .tünaydin... sabah tartida gördüklerime inanamadim( 63 yaziyordu bu gün yürüyüse cikacagim morelim bozuldu biraz kim ister bende istemiyorum cok kilo almayi.
maşallah maşallah kıpırdasın .benimki nazlı gece oynaşıyoruz ,birde enes yüksek sesle bağırdığındamerhaba kızlar nasılsınız
bizde oğlumla oturduk pc başına benimki kıpır kıpır şimdiden ilerde napıcam bilmiyorum ama Allahım çooook güzel bir duygu...
slm cnm .banada link versene bulamadım ya merak ettım
hayırlı uğurlu olsun canım oğluşun .
kaç kilo almıştn hemşerim 63 kilosunda şimdi önceden bir de bakem hihi ben de 4,5 kg almışım maşallah bana .
55 den 59.5 olmuşum he gün yersem dondurma ,tarhana olca buydu
maşallah maşallah kıpırdasın .benimki nazlı gece oynaşıyoruz ,birde enes yüksek sesle bağırdığındaoğlum bağırma kardeş korktu diyorum ,aniden oynarken arabaları çakıyor tabi hannn diye bağırıyor sonra gelmiş anne kardeşim kalktımı diyo o bicim dalga geçiyo şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?