2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok sevdim gayet ilgiliydi umarım böyle devam eder bakalım 3 hafta sonra görüşcez
Geçmiş olsun tatlım çok şükür bebişin iyiymiş rahat ol. stres yapma kendine Allahım şifasını verir rahatça büyür rahmin

Gunaydınlar.....
bu yorugunluk ne olacak böyle..dun yatmaktan kolumu oynatamadım uzun bı sure...kafamı kaldıramıyorum ben yaaa.....
günaydın canım bende dün dolanmaktan canım çıktı misafirim vardı iftara çok ayakta kaldım. gece wc ye kalkıyorum ayaklarımın üstüne basamıorum altları ağrıo. şimdi bende yorgun argın oturuorum işyerinde bissürü de işim var.Allah yardımcımız olsun
günaydin... hayirli sabahlar hayirli bir hafta diliyorum.
günaydın canm... inşallah :)

evet canım hemen alışıyo. bide gönlünden geçeni söylediyse doktor hemen ınanıyo. ama hiç sorun değil ben oğlumu da çok seviyorum :)
bizde dün park yataklara baktık çok güzellerdi. sanırım park yatak alacaz biz
gerçekten büyük şookkkk:)
hayırlı olsun cnm
sağol tatlım hayırlısı böyleymiş.
canım senın hamileliğin nasıl geçiyo herşey yolunda demi ben kız hissetmiştim canım ama kese hangi tarafta hiç dıkkat etmedim. aslında doktor çok yüksek bi oranla kız demedi. ama ben kız istediğim için hemen kaptırdım kendımı. şimdi oğlum diye seviyorum . çoçugumun psıkolojısını bozduk iyice ya kız kız diye diye ortaya karışık bişey çıkmz inşallah
sağol şeydacım. garop oldu ama hayırlısı artık. allah ne verirse . doktor diyo kı kusura bakma ya ama ben yanılma payı olacağını söylemiştim diyo. bende dedim önemlı değil doktor bey sağlıklı olsun yeter zaten bende ikisindedn de yoktu
hiç korkma canım ya bende şaşırdım ama hiç yadırgamadım. o içinde bi parça ne olursa olsun çok seviyorsun . hemen kaynaştık biz oğlumla
evet canım ama bi eşim haklı çıktı şkım dıyorum söyle nasıl dua ettin bir ayda pipisi çıktı evladımın dıyorum gülüyo zafer kazandı ya uyuz. bezlerde beleşe geldi
seyyahçım hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde inşallah ileride belki bide kızın olur

sen hangi doktora gidiyosun merak ettim..

[] [/I]
sağol canım hayırlı sağlıklı ahlaklı olsun da cinsiyetı farketmıyo artık napalım :) ramazan bayırlıya gidiyorum. sakarya hastanesınde. doktorumu çok seviyorum. bu sefer annem de geldi. oda çok sevdi.

günaydın arkadaşlar. geçmişi tam okuyamadım namaless canım çok sevindim güzel haberlerine.
seydacım geçmiş olsun kasılmaların olmuş ama iyisin sanırım .

dün eşimle çarşıya çıktık. oğlumuza fenerbahçe taraftar önlüğü aldık. üzerinde ben fatik doğdum yazıyo
bide kırmızı converse minicık bi ayakkabı aldık. çok şekerler. park yataklara baktık. benım içime sindi. daha önce hep netten bakmıştım. sanırım benım evime en uygunu o 60*120 liklerden alırız diye düşündük. en azından 2 yaşından sonra katlar bazanın altına koyarım.

bide eşim bu beşikleri faan görünce oğlumuza oda yapabilsek keşke demeye başladı. acaba değiştirsek mı evi diyo. bu ay da bizim kıranın zam zamanı. ev sahıbının tutumuna göre bişey yapacaz artık.

bide bız ılk defa eşimle bebeğimize bişeyler aldık ondan önce hep annem hediye alıyordu bende eşime gösteriyordum. ama birlikte beğenip almak gibisi yokmuş. eşim artık birçok şeyın daha da bilincinde. 2 küçük parça bişey almak bile çok etkiliyormuş erkekleri.

canlarım günaydın nasılsınız bakayım...bende şimdi üçlü test için gidip kan verdim.allahım araştırma hastanelerine muayane olunmaz yok kaydol git dosya satın al tekrar kaydol çıkınca tekrar kaydol 1 saat bir kan vermek için dolandım durdum.özelin gözünü seveyim hiç bu kadar uğraştırmıyorlar...ayrıca kızlar bebğimi c.tesi doktorum kıza benzetti ama net göremedim haftaya tekrar gel dedi bende az önce burdaki doktora sordum oda yüzde 80 kız olma ihtimali var ama tam göremedim dedi...anlayacağınız ikinci kızım dünyaya gelecek...

günaydin... hayirli sabahlar hayirli bir hafta diliyorum.
gunaydın cnm
cok cıcı cidden alsakmıya:)

cnm dıkkat et kendıneeeee
geçmiş olsun
tünaydin... sabah tartida gördüklerime inanamadim ( 63 yaziyordu bu gün yürüyüse cikacagim morelim bozuldu biraz kim ister bende istemiyorum cok kilo almayi.
kac kg aldın toplamda
[

gunaydınlar herkese iyi haftlar olsun

günaydın canım oğlışun sürpriz yapmış babasına da sanada demek çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bizde eşimle cumartesi doktordan sonra bir mağzaya girdik bebişe oda bakmak için herşey vardı mağazada baya bişey begendık park yatak baktım arabasını beğendım gerçekten eşimde büyük değişiklik oldu onumu alsak bunumu alsak öylemi yapsak demeye başladı erkekler biraz geç idrak ediyorlar

hayırlı olsun canım ben de haftasonu üçlü test için kan verdim şimdi bir de onun sonuçlarını beklemek var

evet canım sürpriz yaptı :) hemde öyle bi açtı kı tam bacaklarını havaya diktiği sırada bacak arasından çekti doktor.al bunu babasına gösterirsin dıyo
alışveriş yapmak bize çok iyi geldi. hatta eşim itiraf etti. sen gidelim diyınce gider bakar bakar bişey alamadan döneriz diyordum dedi görümcemın oğluna da çok şeker bi tulum aldık altına da ona uygun ayakkabı aldık çok güzel oldu bayramda giderken götürecez.

sen arabasınyla park yatağını hangi marka beğendin?
bu arada ben bu bakım ürünlerini sanırım internetten alıcam mağazalarda çok pahalı geldi bana ama biraz daha ayrıntılıbakmak lazım tabi

Son düzenleme:
kızlar günaydın,

nasılsınız?maşallah geçmiş almış başını gitmiş okuyamadım valla
umarım hepiniz iyisinizdir...bebişler nasıl bakalım..hepten oynak oldular artık.büyüdüler maşallah..

kızlar bu arada oğluma yağız isminde karar kıldık. sizce nasıl?

uras ı eledık malesef gerçi eşim hala istıyo ama kullanım zorluğu olacak . herkez tarafından söylenebilen modern ve klasık bi isim olsun dedik. ben emre ve yiğit i de çok istedim ama eşim kabul etmedi. aslında hayalımdekı isim ömer.. ama malesef eşimin kardeşinin adı biz de yağız olsun dedik. babası gibi esmer de olursa çok yakışır oğluma

günaydın canım valla ben ilk defa geçen gün yatakta uyumak üzereyken duydum hareketini sanırım gün içinde koşuşturmadan hissedemiyorum o yüzden uyurken duyabildim

isim süper bence ben hiçbir isim bulamıyorum valla sonuçta kendi adımı koyucam kızıma:))))))))))))))
duru,alya, su, bunlar çok koyuldu son zamanlarda, zeynep zehra ayşe, bir ara klasik isim modası çıkınca bunlar da çok koyuldu napıcam bilmiyorum hiçbir isim yatmıyor aklıma

isim süper bence ben hiçbir isim bulamıyorum valla sonuçta kendi adımı koyucam kızıma:))))))))))))))
duru,alya, su, bunlar çok koyuldu son zamanlarda, zeynep zehra ayşe, bir ara klasik isim modası çıkınca bunlar da çok koyuldu napıcam bilmiyorum hiçbir isim yatmıyor aklıma

canım ben arabasına kesin karar verdımhttp://www.e-........../travel_sistem_bebek_arabalari/kraft/kraft_horn_travel_sistem_bebek_arabasi/KRA-14500050 bu olacak tabı oğluşuma bu renk degıl grisi var sarı çizgili onu alıcam
park yatagada tam karar veremedım hanı hasır sepetler varya tüllü annem ondan yapmak istiyor bizim ailede bırkac kişiye yaptı ve çok güzel oldu ondan yapıcak sımdı bazı arkadaslarımda kafamı karıstırdı bebek uslu olursa odasında yatır dıyorlar 6.aydan sonra hala karar veremedım canım bıraz daha gezıp düşünücem ama alırsam onuda kraftın begendım 250-300 civarıydı
canım bakım ürünlerinede ya sebamed yada bı marka vardı bitürlü şuan aklıma gelmedı canım yabancı bır marka onlardan alıcam bende araştırıcam onları eylül ekim gibi düşünüyorum havalar soguyunca alırım ama dedıgın dogru ınternette kampanyalar oluyor araştırmak lazım

taksıt taksıt yazıyorum böyle ama cinsiyet şokundan doktorun diğer söylediklerini yazmayı unutuyorum

şekercik canım benım velet de göbişli çıktı hemen sen geldin aklıma. bu göbeğimi yani dedim evet dedi tosuncukmu doğuracam ben yani dedim yok bu haftalarda bütün bebekler böyle görünür dedi. çok şükür ki sağlık problemi görünmüyor . 22. haftada bir profosöre yönlendırdı detaylı ultrason için. bende bakarım istersen ama turgay hocaya gitmeni tavsıye ederim, bütün hastalarımı bu haftalarda ona yönlendırıyorum dedi. benle onun arasındakı fark öğretmenle müfetiş arasındakı fark gibi bişey bize bu işi öğreten kişi o dedi. tamam giderim dedim.

şikayetlerimi sordu. var bikaç bişey ama normaldir heralde dedim. söyle bakalım dedi. diş etlerimdekı hassasıyetten bahsettim gargara verdi. ama adını hatırlamıyorum akşam bakar yarın yazarım. bide sansone diş macununun 7 yazan bi türü varmış o sadece hamıleler için üretilmiş.

mesanemı boşaltamıyorum sürekli tuvalete gidiyorum iş yerınde sıkıntı oluyo dedim. mesane egzersizi yap dedi. tuvalete oturduğunuzda bir kısmını yapıp sonra 10 sn. kalanı tutacakmışız 10 sn. sonra bırakacakmışız. bu zamanla azaltacaktır dedi.

mide yanması ekşimesi var dedim. zaten önceden gastrıtınm vardı şimdi reflü gibi her yediğim ağzımda dedim. ben sana surup vermedim mı dedi. hayır sadece vitamın kullnıyorum dedim. e nıye çekıyorsun kı bunu surup yazıyorum dedi. onun da adını hatırlamıyorum ama 2 gündür kullnıyorum cidden çok rahatlattı. ama eczacı günde 4 kere 2şer ölçek yazmış. 2 günde şişenin yarısı bitti bile. acaba azaltsam mı diye düşünüyorum.

akşamları serinde mutlaka yürü. sütünü aksatma bol sıvı al dedi. 3 kılo almışım böyle gidersen normal doğum şansın azalır dedi ( ayaklarımda şişme yokmuş bu çok iyi dedi. 24 saatte sadece 1 dilim ekmek yıyeceksın. 2 top dondurmayı geçmeyeceksın bulgur pilavı pirince göre sağlıklıdır ama oda kılo yapar 1 servis kaşığını geçme dedi. meyvede şeker içerir çok abartma kararında ve sık sık ye dedi.
hatırladıklarım bu kadar. he bıde her zamankı gibi kan ıdrar tahlılı yaptı . her ay yapıyo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…