- 20 Şubat 2009
- 5.433
- 0
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.841
neyse biz tekrar erkek kıyafetlerine yoğunlşalım
canım valla bitanesin..çok saol düşündüğün bile muhteşem vallaa..arkadaş linkini vermiş ama ordan alıcam..salı günü doktora gidicem tekrar bakalım yine kız derse alıcam bunu kesin..daha önce biri almış nette görmüştüm..çok içim gitmişti..kızım olsa alıcam diyodum..şimdi artık alabilirim..sana tekrar teşekkür ederim canım benimmm:13:
teşekkür ederiz sanada.iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. NASILSINIZ ANNİŞLERİMMM.
canım benim öncelikle aramıza hoş geldin...bebişinde hayırlı olsun gözün aydın.benim bebişim bir türlü adam akıllı kendisini göztermedi.ama kız olma olasığı daha fazla...sağlıklı olmaları önemli.canım benim gaz sancısı bendede çok fazla...ayrıca ikl bebkse hissetmen 20 haftayı bulabilir.ama bazı arkadaşlar ilk bebkleri olmaların rağmen 16-17 haftalarda hissedebiliyorlar bünye meselesi yani hissetmezsende üzülme gayet normal yani...günaydın kızlar ben de aranızda yeniyim. önceden topiği takip ediyordumda çok yazma imkanım olmadı. 16+2 deyim şu anda . cuma günü kontrole gittik. ultrasonu açar açmaz bebişimin iki bacağı çıktı ekrana ve ortada fındık kadar bişey... doktor işte bu diye gösterdi. Ben hep kız çocuk hayal ediyordum. Bebişim bu da sana kapak olsun der gibi ekranda gösteriverdi kendini...Allah nasip ederse oğluşumuz olacak... doktordan geldiğimizden beri elim sürekli karnımda, acaba tekmelicek mi diye... dün ilk defa yatarken pıt diye bişey hissettim. acaba olabilir mi dedim. sizler ilk defa ne zaman hissettiniz? Bu arada aşırı derecede gaz sıkıntım var başkalarında da var mı diye merak ediyorum. akşama kadar göbüşüm patlayacak gibi oluyor. sabah kalktığımda fısss inmiş yine.
canım hangi hastane bu :))) aradaki farka bak biri yarım gün biri 5 gün yaaaaa((
canım bende senı merak edıyordum nasılsın hayatım bebişler nasıl
adıyla yaşasın inşallah, adı da pek güzelmiş oğlunun.
başka belli olan yokmuuu? lindo vardı galiba onunda beli değildi?
canım ilk gördüğümde şok geçirmiştim. bu olayı anlatıyordu arkadaşlarım, bebek tek tarafa toplanıyor vs diyorlardı ama 6.-7. aylarda falan oluyo diyorlardı. benim minnoş erken başladı köşe kapmaca oynamaya..
senin ne kadar canım bebeğin? cinsiyeti belli mi?
güzel haberler alırsın inşallah canım.
arkadaşlar ben oruç tutmuyorum. sizler ne durumdasınız?
merhaba kızlarrçok şükür bu günlerde dayanılmaz agrılarım kalmadı şimdide uykuya sardım sürekli uyusam uyucam o derece yatmak istiyorum .
sağol gülüm, iyiyiz şükür.. erkenden bacak kramplarım başladı ama.. diş etlerim de fena ...
ramazan için kayınvalidemlere taşındık eşimle, evler yakındı zaten, arada eve de uğruyoruz.. zor olacaktı bana, hem iftar hem sahura kalkmak... orda da evde net yok, bizim işteki de telde sorun var, yine 2 gün yoktu, giremedim nete
canım aynısı bende de var.sanki ilk aylardayız.o zamnlardaki gibi uykum var valla..
saat 14,30 - 15,00 gibi kafamı kaldıramıyorum :78:
geçmişolsun benimde kalçama agrı giriyor çok kötü bi şey öle oldumu ayaga bile kalkamıyorum. 3 defa tekrarladı gerçekten çok zor .
geçmiş olsun leloşum
kramp da çok fena, ben hiç bilmezdim hamilelikten önce.. sanırım önümüzdeki kontrolde kalsiyum ve magnezyum verir artık.. iki haftamız var...
canlar merhaba bugün küçüğümün cinsiyetini öğrendim ...oğlum olacakmış ve ismi zaten hazırdı ismimiz de Efe Murat olacak inş.
herkese günaydınlar mutlu günler arkadaşlar...
dün akşam yemeğe misafirlerim vardı. kalabalık şamata derken vakit geçti, tabi ben baya bi yoruldum.. sabah uyandım evde yalnız.. bi tuhaf oldum yine... yalnız kalınca acaip canım sıkılıyor, sürekli kendimi dinliyorum acaba bir yerim ağrıyor mu diye?? böyle giderse psikolojim bozulacak..neyle uğraşsam kar etmiyor. iyice pimpirikli, endişeli biri oldum çıktım..aslında hiç böyle huzursuz olmak istemiyorum, bebeğimi etkilemek istemiyorum ama elimde değil işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?