2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neyse biz tekrar erkek kıyafetlerine yoğunlşalım

eveeet bayramdan sonra iyice yoğunlaşırım kış sezonu açılınca

rica ederim canım benim ne demek

günaydın kızlar ben de aranızda yeniyim. önceden topiği takip ediyordumda çok yazma imkanım olmadı. 16+2 deyim şu anda . cuma günü kontrole gittik. ultrasonu açar açmaz bebişimin iki bacağı çıktı ekrana ve ortada fındık kadar bişey... doktor işte bu diye gösterdi. Ben hep kız çocuk hayal ediyordum. Bebişim bu da sana kapak olsun der gibi ekranda gösteriverdi kendini... Allah nasip ederse oğluşumuz olacak... doktordan geldiğimizden beri elim sürekli karnımda, acaba tekmelicek mi diye... dün ilk defa yatarken pıt diye bişey hissettim. acaba olabilir mi dedim. sizler ilk defa ne zaman hissettiniz? Bu arada aşırı derecede gaz sıkıntım var başkalarında da var mı diye merak ediyorum. akşama kadar göbüşüm patlayacak gibi oluyor. sabah kalktığımda fısss inmiş yine.

herkese günaydınlar mutlu günler arkadaşlar...

dün akşam yemeğe misafirlerim vardı. kalabalık şamata derken vakit geçti, tabi ben baya bi yoruldum.. sabah uyandım evde yalnız.. bi tuhaf oldum yine... yalnız kalınca acaip canım sıkılıyor, sürekli kendimi dinliyorum acaba bir yerim ağrıyor mu diye?? böyle giderse psikolojim bozulacak..neyle uğraşsam kar etmiyor. iyice pimpirikli, endişeli biri oldum çıktım..aslında hiç böyle huzursuz olmak istemiyorum, bebeğimi etkilemek istemiyorum ama elimde değil işte..

iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. NASILSINIZ ANNİŞLERİMMM.
teşekkür ederiz sanada.
canım benim öncelikle aramıza hoş geldin...bebişinde hayırlı olsun gözün aydın.benim bebişim bir türlü adam akıllı kendisini göztermedi.ama kız olma olasığı daha fazla...sağlıklı olmaları önemli.canım benim gaz sancısı bendede çok fazla...ayrıca ikl bebkse hissetmen 20 haftayı bulabilir.ama bazı arkadaşlar ilk bebkleri olmaların rağmen 16-17 haftalarda hissedebiliyorlar bünye meselesi yani hissetmezsende üzülme gayet normal yani...
canım hangi hastane bu :))) aradaki farka bak biri yarım gün biri 5 gün yaaaaa((

canım ben şanlıurfa araştırma hastanesinde yaptırdım...

canım bende senı merak edıyordum nasılsın hayatım bebişler nasıl

sağol gülüm, iyiyiz şükür.. erkenden bacak kramplarım başladı ama.. diş etlerim de fena ...
ramazan için kayınvalidemlere taşındık eşimle, evler yakındı zaten, arada eve de uğruyoruz.. zor olacaktı bana, hem iftar hem sahura kalkmak... orda da evde net yok, bizim işteki de telde sorun var, yine 2 gün yoktu, giremedim nete

merhaba kızlarr çok şükür bu günlerde dayanılmaz agrılarım kalmadı şimdide uykuya sardım sürekli uyusam uyucam o derece yatmak istiyorum .

canımcığım hoş geldin öncelikle..bende haftaya yokum.1 haftalığına gidiyorum.
benimkisi belli oldu yakışıklı prens geliyo teyzesiii
ama bacaklar bağdaş şeklindeydi gittiğimizde.bende 4 boyutluyu bekliyorum içim rahat etsin diye.malum değişmeler oluyo..
bende oruç tutmuyorum şekerim.çok sık acaıkıyorum valla.asal dayanamam. hem kıyamam ben bebişimee..yazık ona.

bebekler acayip hareketlendi maşallah.çok seviniyorum o içerde oynadıkça..doğsada sevsek bir an önce..

merhaba kızlarr çok şükür bu günlerde dayanılmaz agrılarım kalmadı şimdide uykuya sardım sürekli uyusam uyucam o derece yatmak istiyorum .

canım aynısı bende de var.sanki ilk aylardayız.o zamnlardaki gibi uykum var valla..
saat 14,30 - 15,00 gibi kafamı kaldıramıyorum :78:

seyda
gecmıs olsun cnm dıkkat et kendineseyyahoyle mi canım bende diyodum aynısı valla nası doguracam diye

geçmişolsun benimde kalçama agrı giriyor çok kötü bi şey öle oldumu ayaga bile kalkamıyorum. 3 defa tekrarladı gerçekten çok zor .

canım aynısı bende de var.sanki ilk aylardayız.o zamnlardaki gibi uykum var valla..
saat 14,30 - 15,00 gibi kafamı kaldıramıyorum :78:

dedigin gibi uykuya megil ilk aylarda olur ama ben agrılardan hiç gözümü kırpmadım şimdide sanki bünyem acısını çıkartıyo

geçmişolsun benimde kalçama agrı giriyor çok kötü bi şey öle oldumu ayaga bile kalkamıyorum. 3 defa tekrarladı gerçekten çok zor .

geçmiş olsun leloşum
kramp da çok fena, ben hiç bilmezdim hamilelikten önce.. sanırım önümüzdeki kontrolde kalsiyum ve magnezyum verir artık.. iki haftamız var...

canlar merhaba bugün küçüğümün cinsiyetini öğrendim ...oğlum olacakmış ve ismi zaten hazırdı ismimiz de Efe Murat olacak inş.

Dün annemide aldık dışarı yemege gittik iftara kadarda dolaştık baya iftardan sonra tam dönücektik ablam aradı Nihat Hatipoğlu konuşma yapmak için bizim buraya geliyomuş nerdesiniz sizde gelin dedi eşim hemen çok dolaştık leyla yürüyemez dedi. Sakatmıyım ben sadece hamileyim gidelim tabi dedim çaktırmamaya çalıştım ama haşatım çıktı .

Bebek magazalarınıda dolaştık al işte al işte tuturdular yaa sanki yarın doguruyorum acelemiz ne hoşuma giden bi şey olursa alırız dedim hiç bi şey begenmiyosun diyolar

geçmiş olsun leloşum
kramp da çok fena, ben hiç bilmezdim hamilelikten önce.. sanırım önümüzdeki kontrolde kalsiyum ve magnezyum verir artık.. iki haftamız var...

Cnm benim muayenemde 20 sinde ama ben o kadar bekleyemem heralde 19+1 olduk bu gün ne ayrıntılı ultrasondan söz etti doktor ne bi şey
Bende şikayetlerimi anlatıcam muz ye dedi burdan bi arkadaş ablasında olmuş magnezyum eksiginden oluyo de miş doktor. Çok şükür bi kaç gündür iyim

Son düzenleme:
kızlarrrr günaydınnnnnn
bende bi kaç gündür giremiyordum.öncelikle cinsiyeti belli olan anneler tebrik ederim.sağlıcakla alın bebişlerinizi kucaklarınıza inş ben yarın doktora gidicem.başka bir doktor seçtim bu sefer.bide onu denicem.inş beğenirim
kraft bebek arabasını paylaşmışsınız.bende onu çok beğenmiştim.büyük bi ihtimalle bende onu alıcam
bu arada renkli ultrason çektirmişsiniz.benim doktorum hiç böle şeyden bahsetmedi.sanki biraz aceleye geliyodu muayene.bu sefer değiştirdim bakalım inş memnun kalırım:44:
iştah durumum da çok kötüydü.sizler kilo almışsınız ama ben tam tersi kilo verdim.ama çok şükür bikaç gündür canım bişiler yemek istedi.önceden yemek yemek kabustu
benim ilk gebeliğim olmasına rağmen bebişi bayağıdır hissediyorum.bide erkek bebekler daha çabuk hissettirirmiş kendisini.göbeğimde çok çok az.hamile gibi değilim

cnm nie yalnızsın eşin biyere mi gitti?Sadece gündüzden mi bahsediosunKendini dinleme cnm daha önümüzde aylar var böyle zaman geçmez :)

kızlarr dün sabah noldu bilin bakalım göğüslerimden ilk sütüm geldi ayy ınsan bi değişik oluyo beeesım uyuyodu aşkıım aşkım kalk dedım adamda noluyo dıyo yazık uyku arasında bende süt geliyo süt demişim heycanımı bi görseniz ben bıle aklıma geldıkce gülüyorum o da sanki kendı tecrübeli gibi tabi gelecek askım dıyo bu arada gözleri de kapalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…