2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa süpermiş. ama ben bu konuda çok cahilim. hangi kıtapları okuyorsun sen? nt ye gider bakarım diye düşündüm ama fikir alsam iyi olacak
canım ne büyük sevaba girmişşin. allah annemı başımdan eksık etmesin ama bende bazen korkuyorum becerebilecekmıyım diye. gerçi internetten çok sey öğrndım dediğin gibi. eşim dalga geçiyo zaten iyice internet annesi oldun diye ben şu sarılık olayına takıldım. çocuk sarılık olursa ışıklar hep açık mı kalıyor? erken doğumlarda sarılık oluyor ama demi?
canım sen nerede yaşıyorsun...hangi şehirde yani...eskişehirde bir ramazan hoca var oda biraz kilo oalrak fazla alınmasını istemezdi...ondan merak ettim

eskişehirde yaşıyorum canım. aynı ramazan hocadan bahsediyoruz sanırım ramazan bayırlı. sakarya hastanesınde
çok seviyorum doktorumu valla o da benı dizginlemese ben cidden 100 kılo olurum

ayy yazık yaa cocugu maymuna cevırmısler deseneoyle kaynanalarada sinir oluyorum karışmasa ölür sankineyse canım allahtan sen yardımcı olmuşsun verdıgın bılgıler bızımde işimize yarayacak ogrenmiş oldum sayende tabii çıtçıtlı badi hususu hariçbenı kayınvalıdemde gel kayserıde yap diyo dogumu ama ben gıtmem ya ne işim var hem herseye cok karışmalarını ıstemıyorum gerci oyle bi insan degıl sagolsun ama ıste ..bide üc tane kaynım var kayınbabam falan ben rahat edemem orda esım bebegımıze alısamaz 8 aylıkken ben burdan gıdecekmişim oraya bebek 1 ayı gecınce gelecek mişim olurmu hıc oyle sey ya ben bebekle nası gelıyım 12 saatlık yolu sus demeden anlamaz altını acmam gerekır falan rezil rüsva olurum en iyisi burda dogum yapıyım allahın ıznıyle 15 gun bnm annm 15 gun esımın annesı gelır kalırlar yanımda tabi sezeryan olursa yoksa kendı ısımı kendım yaparım sorun degıl :82:

güzeller biraz çıkıyorum, bişeler yicem..
bu arada benim iştahım açıldı yaa, hem de nasıl, kendimi tutmasam tatlılar tuzlular löp löp gidecek

batmandayım canım 1 ay olacak neden sordunsanırım alıntıları karıstırdın canım=)
canım benden alıntı yapmak istemiş

maşallah oğluna. ama ben neden hissedemiyorum sıpamı:26:kocvaman da oldu artık ama hiç hissedemiyorum

bence de onlar gelsin canım yollarda perişan olursun. benım annem yanımda çok şükür ama doğum sömestr tatiline yakın olacak sanırım ozaman eşimin annesi küçük görümcemle gelecek. nekadar kalır bilmıyorum 2 hafta kalırlar heralde. bana kalsa sadece görümcem gelsin ama

yağız çok güzel isim, ismiyle yaşasın, yağız bir delikanlı olsun inşallah :) maşallah ona
benim kocamı bize masal okurken hayal bile edemiyorum, maşallah eşin çok duyarlı :)

teşekkür ederim canım.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.

Bende oğlumu dünyaya getirdigimde annem yanımda bir gece bile kalamadı babam yeni ameliyatlıydı. 2 gün geldi yıkadı açtım gözümü bu bebek benim dedim bunları ben yapmalıyım 1 gün bile lohusa yatagımda yatamadım . 21 yaşındaydım o zaman böle evde net falanda yoktu yani her şeyini yaptım çokta temiz büyüttüm . Yogurtmu mayalamıştım hayatımda hayır ama oglumda her şeyi öğrendim yaptım . Sende yaparsın merak etme o da yapar aslında ama psikolojisi bozulmuş yaa düşünsene doguma giriyo eşiyle kavgalı doktor bile ameliyattan çıkınca bu devirdi böle cahillik demiş nasıl böle konuşursun eşinle demiş resmen fırça atmış adam yaa bu baygın ken bile eşine saydırmış bana bütün gün bütün gece evde sancı çektirdi herkes gibi sende dogur sezeryanda neydi dedi demiş mırıldanmış hep hataneye gittgimde ben korktum gözleri öle şiştiki ağlayarak girmiş aglayarak çıkmış sezeryandan Allah bölelerinin gönlüne merhamet versin ama bir anne ne olursa olsun annedir. Salmak yok kendimizi ne yaşarsak yaşayalım bize muhtaç bir can var ortada

canım ya çok züldüm okurken insanlar ne kadar tuaf ya.nedemek diğerleri ssk da yaptı sen özelde çok komikler nerde isterse orda yaptırır kime ne.benim eltim de 3 çocuğunu da geceleri sağlık kabininde doğurdu.ama ben özelde yaptım tercih meselesi.kazanıyorum yada eşim kazanıyorsa neden olmasın.kız kardeşimin görümceside kadın doğum has.elazığda doğum yapmış.ebeler bir yatağa yatırmışlar sen ıkın doğum başlarsa biz geliriz demişler aşağı kata çay içmeye inmişler kardeşimin görümcesi kendi kendine doğum yapmış.bebek yataktan yuvarlanmış nerdeyse yere düşecekmiş.kordon olmazsa ne iğrenç vede acı bir durum ben olsam kesin dava açmıştım.neyse işte kardeşimin kayınvalideside kardeşime sen nedn özele gidiyon kızım orda mah voldu sende oraya gideceksin demiş.kardeşimde kocası götürsydi bana ne demiş.benim kardeşiminde 4 yıldır bebeği olmuyordu aşılamalar dahi yapmıştı olmadı.kardeşimde bebğimi riske atamam sen vermezsen özelin parsını altınlarımı satar gene giderim demiş.cahil insanlar çok fazla.yazık değilmi şimdi o kadına yanında kimse yok baksana kıyafete kadar yanlış giydirmişler bir büyük olsa öylemi olurdu...birde arkadaşlar bebklerinize iç çamaşırlarını giydirirken tes giydirin dikişler vede etiketler çok rahatsız ediyor canları çok hassas çünkü..

evet canım zaten esımde göndermek istemiyo..kayınvalidem de gelir kesin ama inşallah benı sinir edecek bişeyler söylemez cok korkuyorum valla moralim bozulacak diye nedense:26:dedıgım gıbı oyle biri degıl ama belli olmaz :44:

canım göğsünü sıkmamalısın bencee...

ay ne garip yaaa..kız hem bebek bakımında cahil hemde çevre3sindekilerr..herkesin kaynanası yanında olcak diye bişey yok..çoğu insan bebeğine kendi bakıyor..bu kız hiç mi duymamış canım ufak bişiler annesinden..9 ay ne yapmış..hem insan aklından geçirmezmi öteki memem ne işe yarıyor diye..hep aynısı verilir mi çocuğa..garipsedim valla..hiç bişey bilmemesi gamsızlıktan geliyor bence..öğrenmek istese herşeyi öğrenir insan..ama sen iyi yapmışsın canım sevaba girmişsin bebeğe de yazık..

seyyah bebegi dogdugu anda sıksık emzirmek gerekiyor . Her bebekte sarılık olur ama emmeyen bebekte sarılık daha agır geçer hastaneye bile yatan oluyo sık sık uyandırıp emzirmek lazım sarılıgı ilkin gözünün beyazından belli olur gece ışık açık bırakılır sarı yemeni falan örtülür bebege yüzündede oldumu tutmayıp götürüceksin doktora .

evet canım dediğin gibi bize muhtaç bi can var.bende şuan 20 yaşındayım.ama inanıyorum ki başarıcam

canım anlamadığım sezeryan çokta kolay değil onunda tehlikeleri var allah kimsenin başına vermesin.urfada eltimin amcası eşi spiral taktırmış diye bayağı hırpalamış çıkarmış kadında 3. bebeğine hamile kalmış.adam ömrünün sonuna kadar doğuracaksın diyiyormuş sürekli...kadının son hamileliği bayağı riskliymiş.sezeryan olmuş ama kadın sezeryandan çıkınca uanmamış.meğer ameliyar sırasında safra kesesi çizilmiş sızan zehir kadının kanına karışmış ve anında beyin ölümü gerçekleşmişti.1 ay pişlere bağlı kaldı ama en sonunda aile pişleri çektirdi.adam ömrünn sonu derken bu bebek sonu oldu..sezeryanı kimse kolay sanmasın herşeyde bir risk vardır.en önemlisi ameliyat sonuçta insanlar bunu fark etseler çok iyi olacak...

çok güzel bir isim bence babanız esmerse zaten esmer olma ihtimalide fazla ben sarışınım eşim esmer ben kapkara bir bebek bekliyorum
sağol canım benimde her aklıma geldikçe içim sızlıyor bu güne kadar derneklerdeki yolsuzluklar için insanlar tedirgin ama ben kızılaya güveniyorum inşallah hakkıyla dağıtılır yardımlar atta bu gün bir haber izledim su kuyuları açacaklarmış terk edilen köylere çok sevindim bizlerin gönderdiği yardımlardan daha iyi olur inşallah
hoşgeldin meserretin kızı olacak canım göbüşüne baktım çok enteresan geldi ben daha hissetmediğim için tuhaf geliyor
canım hangi hastane bu :))) aradaki farka bak biri yarım gün biri 5 gün yaaaaa((
sanırım hastanedeki yoğunlukla alakalı ben de tıp fak. yaptırmıştım ertesi gün çıkmıştı
benimde öyle oluyor inanılmaz gaz oluyor akşam yemeklerinden sonra iyice şişiyorum

merhaba oruç tutmuyorsun değil mi canım bu arada bebek kendine yer açtığı için giriyormuş o kramplar yalnız dr değil annem söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ama beni iki büklüm yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…