- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.881
aa süpermiş. ama ben bu konuda çok cahilim. hangi kıtapları okuyorsun sen? nt ye gider bakarım diye düşündüm ama fikir alsam iyi olacak[ sağol canım yağızım diye seviyorum artık oğlumu. gerçi kızımla daha çok şey konuşuyorduk sankı ama oğlumla da konuşacak şeyler bulacaz. doktorum ona yüksek sesle masal kıtabı oku dedi. bu tür bişey yapan var mı? masal kıtapları mı alsam acaba
CANIM BENİM EŞİM HEMEN HEMEN HER AKŞAM OĞLUMLA BANA MASAL OKUYORGERÇİ BİZİMKİ ÖNCEDENDE BANA OKURDU AMA BU SEFER BİRAZ DAHA HASSASIZ.BENDE BİRKAÇ TANE VAR MASAL KİTABI. HATTA Bİ TANESİ BİTMEK ÜZERE.KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.HEM BEBİŞ BABASINDAN DİNLESİNKİ ONUN SESİNEDE AŞİNA OLSUN
canım ne büyük sevaba girmişşin. allah annemı başımdan eksık etmesin ama bende bazen korkuyorum becerebilecekmıyım diye. gerçi internetten çok sey öğrndım dediğin gibi. eşim dalga geçiyo zaten iyice internet annesi oldun diyeKızlar cumartesi akşamı amcamın kızına gittik hani anlatmıştım size eşi normal dogum yapamadı sezeryan oldu diye sorun çıkarmıştı . Kayınvalidesi hastaneye gelip yarım saat durmuş eve hiç gitmemiş niye diger gelinler ssk normal dogurdu sen özelde sezeryan oldun demiş kızmış gitmiyomuş. Üzüntüden sütüde az geliyo zaten kafasına takıyo bide uzakta oturuyo kendi anneside çalışıyo her zaman gidemiyor. Bi gittik şokk şokk şokk olduk yaa günlerdir kendime gelemiyorum evet çocuk görmedi daha önce yoktu küçük çocuk çevrede ama insan olanlara üzülüp bu kadarda salmamalı kendisini dedim ilerde güzel günlerimi yaşayamadım diye üzüleceksin gelen gelsin gelmeyen gelmesin salla gitsin dedim . Kız kardeşi yanında kalıyo beşigin cibinliğini ters takmışlar niye böle aralık diye arkaya getirip bide tuturmuşlar öne gelicek yeri öle tülün altında çocu alıyolar.Kızını emziriyo 5-6 defa emzirdi hep aynı gögsünü verdi . Dedim sen benim kardeşimsin sakın beni yanlış anlama ama öle olmaz bir bu gösünü veriyosan birde diğerini ver hep birini verirsen digeri körelir süt gelmez hmm ölemi yapıyım dedi tamam dedi. sonra bu cibinlikte olmamış dedim söktüm tülü ipe geçirdim açık yeride ön tarafa böle rahat al bebegini dedim . Fişe takılan sinek ilaçlarından alın buraya dedim , gece ışıgı açık bırakıyolarmış öle olmaz sarılıgı bittimi bebegin ışık azaltılır gece lambası takın burayı dedim bebek geceyi gündüzü ayırt ede bilsin . Can alıcı oğlumu bile hayrete düşüren çocugu yanlış giydirmişlerdi yaa pijamayı alta bacanı acıtmasın diyede çıtçıtlı badiyi üstüne giydirmiştiler . Soydum komple güzelce giydirdim baca acır diyo altında bezi var niye acısın ki dedim ne biliyim dedi. Özellikle dikkat edilmesi gereken bi şey kızlar bebegi 18 gün boyunca hep bitarafına yatırmışlar kafası yamulmuş bir sag tarafa bir sol tarafa yanında oldugun süredede sırt üstü yatır dedim. Ama aklımdan çıkmıyo yani eve geldik eşim keşki bi kaç gün kalsaydın dedi dedim bunu eve gelincemi sölüyosun bende orda demedim adam karısına sezeryan yaptı diye laf sölüyosa öle insanın evinde rahat edemem ki diye düşündüm. Bilmemek degil öğrenmemek yanlış ya net var açıp bakıldımı her şey görünüyo yani ne yazsan çıkıyo karşına o takmış öle dediler gelmediler saglıklı bi şekilde kucana almışsın kızını aç gözünü bak sütünde var sahip çık gelen gelsin gelmeyen gelmesin dedim bende . :26:
canım sen nerede yaşıyorsun...hangi şehirde yani...eskişehirde bir ramazan hoca var oda biraz kilo oalrak fazla alınmasını istemezdi...ondan merak ettim
eskişehirde yaşıyorum canım. aynı ramazan hocadan bahsediyoruz sanırım
çok seviyorum doktorumu valla o da benı dizginlemese ben cidden 100 kılo olurum