- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.901
sanırım hastanedeki yoğunlukla alakalı ben de tıp fak. yaptırmıştım ertesi gün çıkmıştı
Dediğin gibi yoğunlukla alakalı galiba canım ben bahçelievler hizmet hastanesine gidiyorum zaten orası doğum hastanesi gibi bir şey olmuş etrafta gördüğüm herkes hamile:) kan aldırmaya laboratuvara indim kadın yine mi hamile diye sırıtıyo çok yoğunmuş sanırım
sanırım hastanedeki yoğunlukla alakalı ben de tıp fak. yaptırmıştım ertesi gün çıkmıştı
Dediğin gibi yoğunlukla alakalı galiba canım ben bahçelievler hizmet hastanesine gidiyorum zaten orası doğum hastanesi gibi bir şey olmuş etrafta gördüğüm herkes hamile:) kan aldırmaya laboratuvara indim kadın yine mi hamile diye sırıtıyo çok yoğunmuş sanırım
kızlar hangi hastahanelere gidiyorsunuz?ben doktorumdan memnun değilim.değiştirmek istiyorum.evim büyükçekmecede.beylikdüzü medilife burcu betül kazdal'a gidiyordum.
ama çok ilgisiz,soğuk geldi bana.hep bi acele var ..içime sinmedi yani..çoğunuzun doktorunun söylediklerini ben duymadım ondan hiç.hep kendim araştırıyorum...
tavsiyelerinizi bekliyorum..
maşallah canım benden çok sahipleniyor hep böyle devam eder inşallah .ayyy canım yaa enescik alıştı iyice kardeşine dimi canım ne güzel sen nasılsın canım
oy oy oğlan annesi olcak seyyahı m. hayırlı bir evlat olsun öncelikle oğluş kız ,sağlıklı doğar büyür inşallah şekerim.isimde güzel yağız efe var eşimin iş yerinden arkadaşının oğluşu ,ordan isim hoşuma gidiyordu .evet tatlım oğlum oluyooadı da yağız oluyo inşallah..
meserretin de kızı oluyo canım içine doğru doğmuş
nerdesin balım ya .aslında demiştin sahurda falan zor olur ramazanı başka yerde geçiricem demiştin çok sevindim yorma kendini,bayramdan sonra kavuşucaz inşallahsağol gülüm, iyiyiz şükür.. erkenden bacak kramplarım başladı ama.. diş etlerim de fena ...
ramazan için kayınvalidemlere taşındık eşimle, evler yakındı zaten, arada eve de uğruyoruz.. zor olacaktı bana, hem iftar hem sahura kalkmak... orda da evde net yok, bizim işteki de telde sorun var, yine 2 gün yoktu, giremedim nete
iyi yapmışsın canım ya bende böyle hamile olan ya da yeni doğum yapanlara telefonla bile ulaşıp yapması gerekenleri nasıl yapıyorsun diyip soruyorum ,ben ablamlar olduğu halde bana şöyle yap böyle yap demediler ,sorardım öyle söylerlerdi ,annem çok bilgiliydi 2 hafta kalmıştı herşeyi özellikle emzirmeyi bana ilk gün söylemişti hastanede de çok dikkat ettiler ben sağ sağ,sol sol olarak emziriyordum .ilk gelen süt sulu olulyor arkadaki sütü de emzirip sonraki memeye geçiyordum .oğlum gerçekten çok güzel beslenmişti bir de her saat başı kalkmasada alır kucağıma emzirirdim ,tosun gibiydiKızlar cumartesi akşamı amcamın kızına gittik hani anlatmıştım size eşi normal dogum yapamadı sezeryan oldu diye sorun çıkarmıştı . Kayınvalidesi hastaneye gelip yarım saat durmuş eve hiç gitmemiş niye diger gelinler ssk normal dogurdu sen özelde sezeryan oldun demiş kızmış gitmiyomuş. Üzüntüden sütüde az geliyo zaten kafasına takıyo bide uzakta oturuyo kendi anneside çalışıyo her zaman gidemiyor. Bi gittik şokk şokk şokk olduk yaa günlerdir kendime gelemiyorum evet çocuk görmedi daha önce yoktu küçük çocuk çevrede ama insan olanlara üzülüp bu kadarda salmamalı kendisini dedim ilerde güzel günlerimi yaşayamadım diye üzüleceksin gelen gelsin gelmeyen gelmesin salla gitsin dedim . Kız kardeşi yanında kalıyo beşigin cibinliğini ters takmışlar niye böle aralık diye arkaya getirip bide tuturmuşlar öne gelicek yeri öle tülün altında çocu alıyolar.Kızını emziriyo 5-6 defa emzirdi hep aynı gögsünü verdi . Dedim sen benim kardeşimsin sakın beni yanlış anlama ama öle olmaz bir bu gösünü veriyosan birde diğerini ver hep birini verirsen digeri körelir süt gelmez hmm ölemi yapıyım dedi tamam dedi. sonra bu cibinlikte olmamış dedim söktüm tülü ipe geçirdim açık yeride ön tarafa böle rahat al bebegini dedim . Fişe takılan sinek ilaçlarından alın buraya dedim , gece ışıgı açık bırakıyolarmış öle olmaz sarılıgı bittimi bebegin ışık azaltılır gece lambası takın burayı dedim bebek geceyi gündüzü ayırt ede bilsin . Can alıcı oğlumu bile hayrete düşüren çocugu yanlış giydirmişlerdi yaa pijamayı alta bacanı acıtmasın diyede çıtçıtlı badiyi üstüne giydirmiştiler . Soydum komple güzelce giydirdim baca acır diyo altında bezi var niye acısın ki dedim ne biliyim dedi. Özellikle dikkat edilmesi gereken bi şey kızlar bebegi 18 gün boyunca hep bitarafına yatırmışlar kafası yamulmuş bir sag tarafa bir sol tarafa yanında oldugun süredede sırt üstü yatır dedim. Ama aklımdan çıkmıyo yani eve geldik eşim keşki bi kaç gün kalsaydın dedi dedim bunu eve gelincemi sölüyosun bende orda demedim adam karısına sezeryan yaptı diye laf sölüyosa öle insanın evinde rahat edemem ki diye düşündüm. Bilmemek degil öğrenmemek yanlış ya net var açıp bakıldımı her şey görünüyo yani ne yazsan çıkıyo karşına o takmış öle dediler gelmediler saglıklı bi şekilde kucana almışsın kızını aç gözünü bak sütünde var sahip çık gelen gelsin gelmeyen gelmesin dedim bende . :26:
AA CANIM gerçekmi?kızlarr dün sabah noldu bilin bakalım göğüslerimden ilk sütüm geldiayy ınsan bi değişik oluyo bee esım uyuyodu aşkıım aşkım kalk dedım adamda noluyo dıyo yazık uyku arasında bende süt geliyo süt demişim heycanımı bi görseniz ben bıle aklıma geldıkce gülüyorum o da sanki kendı tecrübeli gibi tabi gelecek askım dıyo bu arada gözleri de kapalı
kızlar hangi hastahanelere gidiyorsunuz?ben doktorumdan memnun değilim.değiştirmek istiyorum.evim büyükçekmecede.beylikdüzü medilife burcu betül kazdal'a gidiyordum.
ama çok ilgisiz,soğuk geldi bana.hep bi acele var ..içime sinmedi yani..çoğunuzun doktorunun söylediklerini ben duymadım ondan hiç.hep kendim araştırıyorum...
tavsiyelerinizi bekliyorum..
ben çok memnununm doktorumu kimseden tavsiye almadan tesadüf eseri buldum acıbademden bahçelievlere gidiyorum hatta doğumu onda yaptıramam diye çok üzülüyorum çünkü normal doğum istiyorum ve normal doum olursa acıbademden oraya gitmem çok zor olucak.
meltem eğilmez kalkavan çok dobra çok tatlı ve insana güven veren bir havası var umarım onda doğum yapmayı nasip eder allah bana:))))
AA CANIM gerçekmi?
buaylardamı geliyor?
kızlarr dün sabah noldu bilin bakalım göğüslerimden ilk sütüm geldiayy ınsan bi değişik oluyo bee esım uyuyodu aşkıım aşkım kalk dedım adamda noluyo dıyo yazık uyku arasında bende süt geliyo süt demişim heycanımı bi görseniz ben bıle aklıma geldıkce gülüyorum o da sanki kendı tecrübeli gibi tabi gelecek askım dıyo bu arada gözleri de kapalı
herkes iyi maşallah bizlerde iyiyizhaftasonu gezdik eğlendik ,enescikle tost yedik oturuyoruz
dün gezerken birkaç parça birşey aldım ekledim cici sayfasına ,hastane çıkışı almıcam battaniyeleri çok ince geldi bana ,bir de standart kalınlıkla ,ben daha yumoş birşey istiyorum bir de zıbın takımı almaya karar verdim ,mothercarede ve ünlü markalar haricinde kıyafet almamaya karar verdim kızlar.cünkü aldığım cicilere bakarsanız markası olmayanlar markalıyla aynı fiyata geliyo ve kalitesi daha düşük .indirimi beklerim markalı alırım daha kaliteli olur hem .market ,dükkan hesabına döndü diyebilirim bu alışverişlerde artık.
canım cici sayfası derken neresi orası..
kızlar ben daha hissetmiyorum ama kitapta şey yazıyodu
kelebek kanat çırpması gibi hissedilir diyodu..varmı böle hisseden..
bide aniden yerimden kalkınca bi sancı kramp gibi bişi giriyo sizdede öle oluyomu???????
canım neden 2 sene gittin pişman oldun hakan kayadan..bana ilk başta onu önerdiler ben altı ay bebek bekledim olmuyor diye gittim ama adam sadece yumurtalıklara ultrasonla bakıp yolluyordu hiç tahlil yapmıyordu..sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür..sırf ultrasonu renkli diye gittim..başka sıfır adam..hiç ilgili değil..ne yiyorsun ne içiyorsun demiyor..3lü test sonucumu bile öğrencem diye neler çektim..telefona bakmıyor adam..o yüzden çiğdeme gittim ve çok memnun kaldım..oğuzhanı da duydum ama çiğdem de iyi artık ona gidicem..inşallah kadın sonradan değişmez...aaa valla süper tesadüf canım yaaa..ben yalvaçtayım ama doktora oraya geliyorum tabi..önce hakana gittim canım..sonra şifadaki fatmaya..şimdi çiğdemde karar kıldım..çünkü aralarında en çok o ilgili geldi baana..ultrasonu siyah beyaz ama ona gidicem canım..sen kime gidiyorsun..buraya takıl sende konuşuruz..bide sen hangi mağazalrı biliyosan söyle bana ben oraları pek bilmiyorum canım..
bende 2 sene hakan kayaya gittim ama çok pişman oldum.2 senedirde tıp fakültesinde okan hocaya gidiyorum hala onunla devam ediyoruz.şifada oğuzhan beyi önermişlerdi ama gitmedim.okan hoca çok yoğun ama iyi bi doktor.
ben daha hiçbişey almadım.arada mağazalara bakıyorum fikir ediniyorum ama 6. aydan sonra alalım diyoruz.alırsam çoğunu ıyaşparktaki bücürük kanz yada pançodan alırım heralde.şifa hastanesinin alt sokaklarında da birsürü bebek mağazaları var.güzel şeyler indirimler falan görürsem haber veririm.
bu arada iyaş parktakinlere bende bakayım canım..yalvaç çook pahalı..hem bişey yok mağazalarda..marka desen sıfır..hemde çok pahalılar..ordan alıcam artık..
canım bende hissetmiyordum cumartesi hafif başladı ama bugün az önce bile hissetirdi kendini inşallah yakındır seninkide
O aniden kalkınca kramp olayı bendede çok oluyor bıçak saplanırmış gibi , hatta geçen gün arabadan iniyodum birazda yüksek bizim araba zor inip biniyosun iniverince bi an kaldım öyle bi girdii ayy diye çığlık attım eşimde yazık garibim nasıl telaşlandı korktu bende çok korktumYavaş yavaş hareket etmemiz lazım bizim galiba.
Gözün aydın saglıcakla gelsin Efe murat ın canımbizdede var bi efe çok hareketli
canım gözün aydın,
belirsizlikten kurtuldun sonunda..allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi kısmet etsin.
ismide güzel..ben isim bulamadım.. düşünüyoruz :26:
canım benim hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...ismide güze canım benim.
canım benim geçmiş olsun.benimde bacaklarıma özellilke kalçalarıma ani kıramplar giriyor ferç geçirmiş gibi mahvoluyorum...allah hepimizin yardımcısı olsun...ben de hafta sonu oruç tuttum ama hafta içi tutmuyorum evde daha raht geçiyor çünkü...uyuma imkanıda oluyor.ama işteyken günler çok zuzn fenalaşıyorum resmen...
muz yiyim ben dee, yemiyodum, hamilelikten beri canım çekmiyo ya.. süt de az içiyorum
gözün aydın feryad :)
amanın maşallah :) kendiliğinden aktı öyle mi??
sana da geçmiş olsun kuzu, sağolasın.. aynen ya, o kramp girince milim kıpırdatamıyosun, çaresiz geçsin diye bekliyorum..
oruç tutmuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?