2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım yaa enescik alıştı iyice kardeşine dimi canım ne güzel sen nasılsın canım
maşallah canım benden çok sahipleniyor hep böyle devam eder inşallah .
evet tatlım oğlum oluyoo adı da yağız oluyo inşallah..

meserretin de kızı oluyo canım içine doğru doğmuş
oy oy oğlan annesi olcak seyyahı m. hayırlı bir evlat olsun öncelikle oğluş kız ,sağlıklı doğar büyür inşallah şekerim.isimde güzel yağız efe var eşimin iş yerinden arkadaşının oğluşu ,ordan isim hoşuma gidiyordu .

nerdesin balım ya .aslında demiştin sahurda falan zor olur ramazanı başka yerde geçiricem demiştin çok sevindim yorma kendini,bayramdan sonra kavuşucaz inşallah

iyi yapmışsın canım ya bende böyle hamile olan ya da yeni doğum yapanlara telefonla bile ulaşıp yapması gerekenleri nasıl yapıyorsun diyip soruyorum ,ben ablamlar olduğu halde bana şöyle yap böyle yap demediler ,sorardım öyle söylerlerdi ,annem çok bilgiliydi 2 hafta kalmıştı herşeyi özellikle emzirmeyi bana ilk gün söylemişti hastanede de çok dikkat ettiler ben sağ sağ,sol sol olarak emziriyordum .ilk gelen süt sulu olulyor arkadaki sütü de emzirip sonraki memeye geçiyordum .oğlum gerçekten çok güzel beslenmişti bir de her saat başı kalkmasada alır kucağıma emzirirdim ,tosun gibiydi sarılık değerimiz hiç olmadı ama 1 hafta boyunca florans ışık kullandık sonra gece lambasına geçtik dediğin gibi.bilgileri çoğunlukla hep internetten ögrendim ben ,çok araştırmayı severimde.
o kızcağızada allah sabır versin ,insan karısına sezeryan oldu diye kızar mı bu sanki onun elinde :44: yine iyi durmuşsun üzülme en iyisini yapmışsın sen .

herkes iyi maşallah bizlerde iyiyiz haftasonu gezdik eğlendik ,enescikle tost yedik oturuyoruz
dün gezerken birkaç parça birşey aldım ekledim cici sayfasına ,hastane çıkışı almıcam battaniyeleri çok ince geldi bana ,bir de standart kalınlıkla ,ben daha yumoş birşey istiyorum bir de zıbın takımı almaya karar verdim ,mothercarede ve ünlü markalar haricinde kıyafet almamaya karar verdim kızlar.cünkü aldığım cicilere bakarsanız markası olmayanlar markalıyla aynı fiyata geliyo ve kalitesi daha düşük .indirimi beklerim markalı alırım daha kaliteli olur hem .market ,dükkan hesabına döndü diyebilirim bu alışverişlerde artık.

AA CANIM gerçekmi?
buaylardamı geliyor?

AA CANIM gerçekmi?
buaylardamı geliyor?

bazı bayanlarda görülüyor sanırım bir arkadaş daha vardı 20102011 gibi bir nicki vardı sanırım o arkadaşmıydı süt geldi demişti.
ben doğumdan önce hiç görmemiştim ,gelmesi çok normal ama .

canım iki gün önce benimde geldi ama ben sıkmadan sütyenime bir damla bulaşmıştı göğsüme baktım şeffaf bişi çok az geldi bende çok sevindirik oldum :92: hemen eşime dedim süt fabrikası çalışmaya başladı üretime geçtim galiba

kızlar benimde memişler norma küçük genç kız kıvamındaydı şimdi şilerya eşimin ne çok hoşuna gidiyo kerata artık onlar kızımn sende öle bakarsın diorum

canım cici sayfası derken neresi orası..

isim konusunda yine kararsızlığa düştüm dün eşim dıardan gelince nasılsınız naptınız bu gün deyince bende evde tektim dedim oda ee kıızmla diorum dedi bende sevindim adıne meleksuylamı yoksa serra meleklemi dedim oda yok adı özlemli bişi olsun çok özletti bizi dedi yanına ek koyarız dedi ben serraya alıştım özlem serra yada serra özlem vs nebilim pek uyumlu olmadı bende özledşm deyince eşim depremde vefat eden büyük görümcemin adı özlem onumu çok özledi acaba dedim içim cızladı kızımızdan bahsediyomuş ohh

ben cicçişleri 6 aydan sonra alcam zaten bana kız kardeşim yurt dışından valizle yollıcak çok uygun orda süper şeyler :)

kızlar ben daha hissetmiyorum ama kitapta şey yazıyodu
kelebek kanat çırpması gibi hissedilir diyodu..varmı böle hisseden..
bide aniden yerimden kalkınca bi sancı kramp gibi bişi giriyo sizdede öle oluyomu???????

kızlar ben daha hissetmiyorum ama kitapta şey yazıyodu
kelebek kanat çırpması gibi hissedilir diyodu..varmı böle hisseden..
bide aniden yerimden kalkınca bi sancı kramp gibi bişi giriyo sizdede öle oluyomu???????

canım bende hissetmiyordum cumartesi hafif başladı ama bugün az önce bile hissetirdi kendini inşallah yakındır seninkide
o aniden kalkınca kramp olayı bendede çok oluyor bıçak saplanırmış gibi , hatta geçen gün arabadan iniyodum birazda yüksek bizim araba zor inip biniyosun iniverince bi an kaldım öyle bi girdii ayy diye çığlık attım eşimde yazık garibim nasıl telaşlandı korktu bende çok korktum yavaş yavaş hareket etmemiz lazım bizim galiba.

ben bu şekilde zıbın takımı baktım ama fiyatlrı nedir bilmiyorum. ortadaki ekru olan organik antibakteriyel başka rengi yok bir de beyazı var sadece. 10 lu takımlarında battaniye var ama ben sevmedim battaniyeyi , organik olan 35 tl diğerleri 39 tl siz fiyatlar konusunda fikriniz varsa paylaşın kızlar,geçen mothercarede baktım böyle aleni dışta duruyordu hijyenik gelmedi bana,paketinde falan satılıyor dışardaki kücük yerlerde .

aynen bu olay bende de oluyor unutuyorum hamile olduğumu aniden kalkıyorum sonra güzelce oturuyorum acıdan

Gözün aydın saglıcakla gelsin Efe murat ın canım bizdede var bi efe çok hareketli

canım gözün aydın,
belirsizlikten kurtuldun sonunda..allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi kısmet etsin.
ismide güzel..ben isim bulamadım.. düşünüyoruz :26:

sağolun arkadaşlar rüyalarıma giriyordu hep oğluşum acaba etkilendiğimden mi diyordum ama bugün eminim artık ismini beğenmenize de memnun oldum o gelmeden hazırlamıştım ismini murat doktorumuzun ismi hem çok iyi bir insan hem çok iyi bir doktor emeği çok bizde birde ufaklık zaten benim muradım dı :) efe ismini de severim sanırım yakıştı birbirine EFE MURAT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…