- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.921
isim konusunda yine kararsızlığa düştüm dün eşim dıardan gelince nasılsınız naptınız bu gün deyince bende evde tektim dedim oda ee kıızmla diorum dedi bende sevindim adıne meleksuylamı yoksa serra meleklemi dedim oda yok adı özlemli bişi olsun çok özletti bizi dedi yanına ek koyarız dedi ben serraya alıştım özlem serra yada serra özlem vs nebilim pek uyumlu olmadı bende özledşm deyince eşim depremde vefat eden büyük görümcemin adı özlem onumu çok özledi acaba dedim içim cızladı kızımızdan bahsediyomuş ohh
canım bende hissetmiyordum cumartesi hafif başladı ama bugün az önce bile hissetirdi kendini inşallah yakındır seninkide
o aniden kalkınca kramp olayı bendede çok oluyor bıçak saplanırmış gibi , hatta geçen gün arabadan iniyodum birazda yüksek bizim araba zor inip biniyosun iniverince bi an kaldım öyle bi girdii ayy diye çığlık attım eşimde yazık garibim nasıl telaşlandı korktu bende çok korktumyavaş yavaş hareket etmemiz lazım bizim galiba.
kızlar benimde memişler norma küçük genç kız kıvamındaydı şimdi şilerya eşimin ne çok hoşuna gidiyo kerata artık onlar kızımn sende öle bakarsın diorum
Eki Görüntüle 237189 Eki Görüntüle 237190 Eki Görüntüle 237191
ben bu şekilde zıbın takımı baktım ama fiyatlrı nedir bilmiyorum. ortadaki ekru olan organik antibakteriyel başka rengi yok bir de beyazı var sadece. 10 lu takımlarında battaniye var ama ben sevmedim battaniyeyi , organik olan 35 tl diğerleri 39 tl siz fiyatlar konusunda fikriniz varsa paylaşın kızlar,geçen mothercarede baktım böyle aleni dışta duruyordu hijyenik gelmedi bana,paketinde falan satılıyor dışardaki kücük yerlerde .
cinsiyetlerde son durum 18 prensesimiz 23 prensimiz var ...darısı diğer miniklere bakalım
aslında değiştirmedik ama pek begenmiolar ,arayış içindeyz başka bişey bulamazsak huseyin tuğra olacaknurgülcüm listemizde oğlumu ve adını güncellemişşin çok teşekkür ederiz
bu arada senın oğlunun ismı de hüseyin tuğra olarak yazıyordu silmişşin.fikir mı değiştirdiniz?
aynen bu olay bende de oluyor unutuyorum hamile olduğumu aniden kalkıyorum sonra güzelce oturuyorum acıdan
senin nekdrlık peki?? ne güzel hissetmeye başlaman ya..darısı başıma..
evt aynen bıçak saplanmış gibi oluyor..ben hep unutuyorum hamiş olduğumu pat diye kalkıyorum yataktan filan..alışamadım hala...
aslında değiştirmedik ama pek begenmiolar ,arayış içindeyz başka bişey bulamazsak huseyin tuğra olacak
aminnn...cuma günü nasipse bende öğrenicem...
sağol canım hayırlı sağlıklı ahlaklı olsun da cinsiyetı farketmıyo artık napalım :) ramazan bayırlıya gidiyorum. sakarya hastanesınde. doktorumu çok seviyorum. bu sefer annem de geldi. oda çok sevdi.
isim konusunda yine kararsızlığa düştüm dün eşim dıardan gelince nasılsınız naptınız bu gün deyince bende evde tektim dedim oda ee kıızmla diorum dedi bende sevindim adıne meleksuylamı yoksa serra meleklemi dedim oda yok adı özlemli bişi olsun çok özletti bizi dedi yanına ek koyarız dedi ben serraya alıştım özlem serra yada serra özlem vs nebilim pek uyumlu olmadı bende özledşm deyince eşim depremde vefat eden büyük görümcemin adı özlem onumu çok özledi acaba dedim içim cızladı kızımızdan bahsediyomuş ohh
ben bu tulumları internet sitesinden beğenmiştim. fiyatları uygun gelmişti. kalıtesı deiyiyse netten de alırım.canım bebetto iyi mi..ben aldım bi tane zıbın takimi..27 falandı..çok kaliteli geldi gözüme..
ben çok beğenmiştim aslında ama büyükler orjınal isimlere pek sıcak bakmıyor söleyemiyorlar da. uras ı sırf bu yüzden eledık.aslında değiştirmedik ama pek begenmiolar ,arayış içindeyz başka bişey bulamazsak huseyin tuğra olacak
canım sen ve eşin beğendikten sonra kime ne düşer ki...biz kimseye danışmadık bile herkese belli diyordum ismi (özellikle isme karışma ihtimali olanlara )bugün belli oldu kuzumun cinsiyeti söyledim kimseye de nasıl demedim valla...çünkü kuzum gelmeden 4-5 ay kadar önce belliydi ismihüseyin tuğra da güzel bir isim ağır abi olcak gibi :) açıkcası benim hoşuma gitti
senin nekdrlık peki?? ne güzel hissetmeye başlaman ya..darısı başıma..
evt aynen bıçak saplanmış gibi oluyor..ben hep unutuyorum hamiş olduğumu pat diye kalkıyorum yataktan filan..alışamadım hala...
evet canım doktorun çok iyi gerçekten ben ramazan bey için bir kişi bile tanımıyorum kötü konuşan bende istemştim ama sakarya hastanesi bana çok ters 2 vesayit değiştirmem gerekiyor eşimde herzaman yanımda olamadığından vazgeçtim artık hayırlısı.. bende şimdilik beğeniyorum kendi doktorumu inşallah aksisi olmadan atlatırım bu doğumuda:))
canım bebetto heryerde satıldığı için çok tutuluyor ,organik olanın kumaşı çok hoşuma gitti ,bir de şu süslü olanlar onlarında kumaşlarını daha hiç görmedim bakıcam ama modelleri kazıdım kafabenimkiler limon kadardı sütyen doldurmazdı şimdi biraz portakal oldular..benimkjide seviniyor aynısını ben diyorum artık elleyemezsin diyezavallım..küçük memelerim acaba sütüm az mı olur diye korkuyorum ama:18:
canım bebetto iyi mi..ben aldım bi tane zıbın takimi..27 falandı..çok kaliteli geldi gözüme..
cinsiyetlerde son durum 18 prensesimiz 23 prensimiz var ...darısı diğer miniklere bakalım
ben çok beğenmiştim aslında ama büyükler orjınal isimlere pek sıcak bakmıyor söleyemiyorlar da. uras ı sırf bu yüzden eledık.
ben bu tulumları internet sitesinden beğenmiştim. fiyatları uygun gelmişti. kalıtesı deiyiyse netten de alırım.
ben çok beğenmiştim aslında ama büyükler orjınal isimlere pek sıcak bakmıyor söleyemiyorlar da. uras ı sırf bu yüzden eledık.
sizin paşanızın ismı ne olacak canım?
aslına bakarsan bende karıştırtmadım ama yıne de büyüklerin telaffuz edebilmesi önemlı. bunun okulu var askerliği var. ismıyle dalga geçilsin istemem. yada her seferinde ismının anlamını veya hıkayesını anlatmak zorunda kalmasın. yalın bi ismı olsun o yuzden. hamıle kalmadan önce enterean isimler buluyorduk ama iş ciddiye bınınce yıllar sonrasını düşünüyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?