2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bence eşini kırma hem çizelgene de yazmışşın ne çok özledık seni diye

nurgülcüm listemizde oğlumu ve adını güncellemişşin çok teşekkür ederiz
bu arada senın oğlunun ismı de hüseyin tuğra olarak yazıyordu silmişşin.fikir mı değiştirdiniz?

senin nekdrlık peki?? ne güzel hissetmeye başlaman ya..darısı başıma..
evt aynen bıçak saplanmış gibi oluyor..ben hep unutuyorum hamiş olduğumu pat diye kalkıyorum yataktan filan..alışamadım hala...

kızlar benimde memişler norma küçük genç kız kıvamındaydı şimdi şilerya eşimin ne çok hoşuna gidiyo kerata artık onlar kızımn sende öle bakarsın diorum

benimkiler limon kadardı sütyen doldurmazdı şimdi biraz portakal oldular..benimkjide seviniyor aynısını ben diyorum artık elleyemezsin diyezavallım..küçük memelerim acaba sütüm az mı olur diye korkuyorum ama:18:

canım bebetto iyi mi..ben aldım bi tane zıbın takimi..27 falandı..çok kaliteli geldi gözüme..

aynen bu olay bende de oluyor unutuyorum hamile olduğumu aniden kalkıyorum sonra güzelce oturuyorum acıdan

evet dikkat etmek lazım

evt aynen bıçak saplanmış gibi oluyor..ben hep unutuyorum hamiş olduğumu pat diye kalkıyorum yataktan filan..alışamadım hala...

16+2 olduk bugün çok şükür evet darısı başına canım

aslında değiştirmedik ama pek begenmiolar ,arayış içindeyz başka bişey bulamazsak huseyin tuğra olacak

canım sen ve eşin beğendikten sonra kime ne düşer ki...biz kimseye danışmadık bile herkese belli diyordum ismi (özellikle isme karışma ihtimali olanlara )bugün belli oldu kuzumun cinsiyeti söyledim kimseye de nasıl demedim valla...çünkü kuzum gelmeden 4-5 ay kadar önce belliydi ismi hüseyin tuğra da güzel bir isim ağır abi olcak gibi :) açıkcası benim hoşuma gitti

sağol canım hayırlı sağlıklı ahlaklı olsun da cinsiyetı farketmıyo artık napalım :) ramazan bayırlıya gidiyorum. sakarya hastanesınde. doktorumu çok seviyorum. bu sefer annem de geldi. oda çok sevdi.

evet canım doktorun çok iyi gerçekten ben ramazan bey için bir kişi bile tanımıyorum kötü konuşan bende istemştim ama sakarya hastanesi bana çok ters 2 vesayit değiştirmem gerekiyor eşimde herzaman yanımda olamadığından vazgeçtim artık hayırlısı.. bende şimdilik beğeniyorum kendi doktorumu inşallah aksisi olmadan atlatırım bu doğumuda:))

canım benim ismimde özlem, ben doğduğumda babam üniversitedeymiş gelememiş doğuma mektup göndermiş ben kızımı çok özledim adını özlem koyun diye. ismimi çok seviyorum ama tabi insan üzerinde etkisi oluyor. hep ailemden uzakta yaşadım liseden beri.. özlem olunca ya çok özleniyorsun ya da özlüyorsun.. ama hiç bi olumsuzluğunu yaşamadım şimdiye kadar ( özlemek dışında) inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yawrunu. bu arada sanırım balıkesirde yaşıyordun bende necatibeyde okumuştum 5 yıl...

canım bebetto iyi mi..ben aldım bi tane zıbın takimi..27 falandı..çok kaliteli geldi gözüme..
ben bu tulumları internet sitesinden beğenmiştim. fiyatları uygun gelmişti. kalıtesı deiyiyse netten de alırım.
aslında değiştirmedik ama pek begenmiolar ,arayış içindeyz başka bişey bulamazsak huseyin tuğra olacak
ben çok beğenmiştim aslında ama büyükler orjınal isimlere pek sıcak bakmıyor söleyemiyorlar da. uras ı sırf bu yüzden eledık.

sizin paşanızın ismı ne olacak canım?
aslına bakarsan bende karıştırtmadım ama yıne de büyüklerin telaffuz edebilmesi önemlı. bunun okulu var askerliği var. ismıyle dalga geçilsin istemem. yada her seferinde ismının anlamını veya hıkayesını anlatmak zorunda kalmasın. yalın bi ismı olsun o yuzden. hamıle kalmadan önce enterean isimler buluyorduk ama iş ciddiye bınınce yıllar sonrasını düşünüyo insan.

şu bıçak saplama olayı bendede çok fazla oluyor bazen sağ tarafıma bazen sol ama ani kalkışlarda bu randevumda sorucam unutmazsam bu sefer geçen sefer unutmuştum aranızda soran varmı arkadaşalr?

canım banada 2 vasıta. ben yenikentte oturuyorum direkt araba yok. eğer kardeşim götürmeyecekse dolmuşla reşadıye camının oraya gidiyorum. rasadiye polıkılınığınden buçuklarda servis kalkıyor ona biniyorum. dönüştede genelde işe geliyorum direkt. yıne servisle reşadıyeye kadar gelıp ordan büroya yürüyorum.

sen hangi doktora gidiyorsun? ben önümğzdekı ay turgay şenere gidecem detaylı ultrason için ona git dedi doktor.

canım bebetto heryerde satıldığı için çok tutuluyor ,organik olanın kumaşı çok hoşuma gitti ,bir de şu süslü olanlar onlarında kumaşlarını daha hiç görmedim bakıcam ama modelleri kazıdım kafa

ya

bu arada enesin 1-2-3 aylık hallerini koydum giyim olarak size fikir verir ne hızla gelişiyorlar görüverin
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...bislerine-aldigi-ciciler-23.html#post20416068

ben çok beğenmiştim aslında ama büyükler orjınal isimlere pek sıcak bakmıyor söleyemiyorlar da. uras ı sırf bu yüzden eledık.

ayyy bizim büyükler bişey demiolar ben zaten dedirtmiorum kardeşim fln kötü şöyle böyle tuğra ne tuğla gibi fln dedi :) biz de bakalım başka ne olabilir dedik ama henüz bişey bulamadık hala huseyin tuğra

Bu arada brz önce bebettoyla ilgili bişeyler okudum sanki ,biz de yeğenimin hastane çıkışını almıştık bebettodan çok güzeldi hem rengi şekli hem kalitesi tavsiye ederim
2011 mart annelerinin cicilerinde olması lazım hatta kardeşim eklemişti eğer görmek isteyen olursa bulurum resmini.Yeğenim kız bu arada.

herkeze merhaba kızlar çok uzun bi aradan sonra anca girebildim .herkez iyi inşallah.biz bugün 18+0 olduk.sıcağı sıcağına hemen sorayım benim kontrollerimde adet gününe göre 10 gün önde gidiyoruz varmı içinizde aynı durumda olan acaba normalmi diye merak ettim doktora sormayı da unutmuşum heyecandannn

EFE MURAT olacak canım hem basit hem güzel tabi bana göre başkası ne düşünür bilmem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…